Keresés

Részletes keresés

lightningman Creative Commons License 2009.02.11 0 0 361
Amare for LMA + Bayless + LaFrentzről is szó van. hatalmas steal lenne a Phoenixnek.
csucsu9 Creative Commons License 2009.02.11 0 0 360
Van még hasonló, ráadásul elég jó: Wayman Tisdale. Remek játékos volt, aztán tragikus sors részese lett, de megmaradt kiváló zenésznek.

http://www.waymantisdale.com/
Előzmény: perempe (355)
marcitomi Creative Commons License 2009.02.11 0 0 359
Ez így nem egészen igaz, azok a játékosok nem játszhatnak a playoffban, akiket március 1. után waiveltek.

Ezért lehet pl. hogy sok csere után az egyik csapat waiveli a kapott játékosokat, akiket nem egyszer visszahoz a cserepartner egy hónappal a csere után (pl. Brent Barry tavaly így ment vissza a Spursbe március közepén).
Előzmény: Ciani (357)
_Danna_ Creative Commons License 2009.02.10 0 0 358

Ahaaaam, köszi! Akkor most már értem h miért nyilatkozta Ainge h Marbury-t csak akkor tudjuk a PO-ban használni, ha márc. 1-ig jön...

Először azt hittem h csak picit befenyítettük, de így már világos. Köszi még1x.:-)

Előzmény: Ciani (357)
Ciani Creative Commons License 2009.02.10 0 0 357
Lehet szabadügynököt igazolni a trade deadline után is, de a playoffban csak azok szerepelhetnek, akik március 1-jén is már a csapatban vannak.
Előzmény: _Danna_ (340)
_Danna_ Creative Commons License 2009.02.10 0 0 356

Cassell bármikor szór? Tavaly a PO-ban talán 1 jó meccse volt... öreg már sajnos. Azt h okos, azt nem vitatom, de eljárt az idő felette is...

Én, Celtics szurkolóként örülnék Marbury-nek. 

Ráadásul Ainge nyilatkozatából nekem az jön le h rá is várunk (azért üzent neki h max márc. 1-ig), és abból h nem trade-elünk (ez a nincs szüksége a Celtics-nek trade-re enyhén erős, de ő tudja), arra lehet következtetni h vmelyik visszavonult magasembert megpróbáljuk visszacsábítani... Ha így maradunk, akkor max. sztem keleti döntő jöhet össze...

Előzmény: Nuggs (354)
perempe Creative Commons License 2009.02.10 0 0 355
Szóba került vmikor az éneklő kosaras téma. A '89-es All Star meccs miatt (most ismétlik) rákerestem Terry Cummings-ra. Mit találtam?
TerryCummings.com
album
Nuggs Creative Commons License 2009.02.10 0 0 354
Cassell bármikor szór.Ő bizony okos a játékban,de ha nincs más,a triplát is szórja.Stephonn-ál többre tartom.neeem,az nem jó nektek...Biztos.
_Danna_ Creative Commons License 2009.02.09 0 0 353
Cassel a keret tagja, de megmondta Rivers h nem akarja soha pályára küldeni, mert ha pályára kell küldenie, akkor nagyon nagy baj van. Ergo Rondo megsérült. Ezért van még a keretben, h ha netántán ez megtörténik, akkor legyen kihez nyúlni. De biztos vok benne h ha jönne Marbury, akkor Casselt megkínálnánk vmilyen segédedzői szerződéssel...
Előzmény: Nuggs (351)
_Danna_ Creative Commons License 2009.02.09 0 0 352

Én úgy tudom, h vmivel több mint 21 millás szerződése van idénre. Ebből ő felajánlotta h 1-et visszaad a kivásárlás keretében, viszont a Knicks értelemszerűen többet szeretne visszakapni belőle és ezen megy most a huzavona...

A veteránminimum 1.2 v 1.5, nem tom pontosan, ennyit kapna tőlünk. Ezért akar csak 1-et visszaadni, h még így is bőven pénzénél maradjon.

Sztem kizárt h hosszútávon tervezzünk vele.

Előzmény: Nuggs (350)
Nuggs Creative Commons License 2009.02.09 0 0 351
Nektek olyan irányító kellene mint Anthony Carter.Tapasztalt,még dobni is tud,ráadásul megbékél a kettes számú irányítótitulussal.Nem hiába vettétek fel tavaly Cassell-t,hasonló stilus.De ha már Cassell,én úgy tudom hogy nevezve van játékosként is.Akkor mi a gond?
Előzmény: _Danna_ (348)
Nuggs Creative Commons License 2009.02.09 0 0 350
Marbury bőven 10 milla felett keres,és ugye élő szerződése van.Ha kivásárolják sem hiszem,hogy aláír párszázezer dollárért.Még ha a Bostonról,és a gyűrűről van is szó.Talán csak akkor lenne ez,ha fű alatt megállapodnának,hogy most aláír minimumért,és a következő szezonban megkínálják egy zsíros kontraktussal.Viszont akkor el kell küldeni fél Bostont...Mármint jövőre.
Előzmény: _Danna_ (344)
_Danna_ Creative Commons License 2009.02.09 0 0 349
Mondjuk ebből a szempontból tényleg tök mind1 h mit akar Amare, úgyis a vezetőség dönt.:-)
Előzmény: lightningman (345)
_Danna_ Creative Commons License 2009.02.09 0 0 348

Semmiképpen sem szorítaná ki Rondot, viszont a cserecsapatba nagyon kellene egy irányító, mert az elmúlt meccseken kiderült h House nagyon jó 2-es poszton, szórja a triplákat, de ha irányítania is kell akkor nem megy neki... Tony Allen meg nem tudja átvenni ezt tőle, mert az elmúlt meccseken kiderült h akkor teljesen leáll minden. Pruitt meg nem ez a szint.

Abban pedig nem hiszek h szétverné a csapatot... Bostonban nagyon értenek ehhez, sok ilyet hallottunk pl mi Patriots szurkolók is amikor hozzánk jött Dillon, vagy éppen 2 éve Randy Moss. Életük legjobb szezonját produkálták utána..

Marbury nem hülye, pontosan tudja h ha itt beilleszkedik, normális lesz, netántán még nyer egy gyűrűt is, akkor szeptembertől kezdő lehet szép fizetésért bárhol... ha itt szétverné a csapatot, annyi a pályafutásának, tényleg nem kéne már sehova.

Arról nem is beszélve, h ha 1 ember széttud verni egy olyan csapatot, ahol KG, PP és Ray Allen játszik, vagy éppen Doc Rivers az edző (aki ugye már azzal csodát tett sokak szemében, h ezt a három játékost csapatjátékossá formálta), akkor azt bármi széttudná verni... De abban biztos vok h az első beszólása után már Boston környékéről is elzavarnák, mivel úgyis csak veteránminimumon jöhetne, így még nagy veszteségünk se lenne...

Előzmény: Nuggs (343)
Nuggs Creative Commons License 2009.02.09 0 0 347
A Suns-nál tapogatóznak,mennyit is ér Amare.Szerintem sem gondolják komolyan hogy elcserélik.Illetve csak akkor,ha nem hajlandó hosszabítani,mert akkor gyorsan amíg lehet ellenértéket kell belőle húzni.De amúgy kire cserélnék?Sheed is lejáró,garancia 0 arra hogy ott hosszabítana...Nehéz ügy,sztem Amare egy kis huza-vona után maradni fog.
Előzmény: lightningman (342)
_Danna_ Creative Commons License 2009.02.09 0 0 346
Lehet... ezt innen nem lehet megállapítani, sztem napokon belül kiderül.
Előzmény: lightningman (342)
lightningman Creative Commons License 2009.02.09 0 0 345
na, már a Warriors is hot pursuit-ban van Amare-ért. mondom, a fél liga. az, hogy Amare szerint milyen fasza a közönség Detroitban, lószart se számít. neki nincs beleszólása a trade-be. aki a legtöbbet ajánlja, azé lesz:)
Előzmény: _Danna_ (344)
_Danna_ Creative Commons License 2009.02.09 0 0 344

Igazából a kérdésem leginkább Marbury miatt vetődött fel... mert ugye ha őt utána vásárolnák ki, akkor később is jöhet hozzánk... bár elképzelhetetlennek tartom h ha addig nem állapodnak meg, akkor utána megfognak... PJ-ben én nem hiszek, elég kategórikusan kijelentette h részéről tényleg vége. Gondolom most még tesznek egy utolsó próbálkozást személyesen is, ha nem, akkor remélem Ainge talál vkit, mert nagyon kellene.

Köszi, így már értem.

Előzmény: Nuggs (341)
Nuggs Creative Commons License 2009.02.09 0 0 343
Marbury nem jó megoldás nektek.Nagy az arca,hiába a nagy hármas,sztem inkább rombolná a csapatmorált mint építené.Másrészt kiszorítaná Rondót?Nektek mostmár nem szabadna irányítóigazolásába belemenni,mert a Lakers most bőven előttetek jár,idén ők az esélyesebbek,csak úgy lehet esélyetek ellenük egy esetleges döntőben,ha összeszokott csapatotok van.
lightningman Creative Commons License 2009.02.09 0 0 342
szerintem ez a szokásos nyali... majd holnap lenyilatkozza, hogy egy másik helyen is milyen faszák a drukkerek. abban sem vagyok biztos, hogy elcseréli a Suns.
Nuggs Creative Commons License 2009.02.09 0 0 341
Amikor beáll a trade deadline,onnantól kezdve nincs csere-bere.Egészen a bajnokság végéig,amikor is,lejárnak az aktuális szerződések.Az FA-piacról viszont továbbra is lehet igazolni,de általában azért a csapatok a PO előtt feltöltik 15 főre a kereteiket.Sérülések esetén viszont február 21.-e után is lehet igazolni,bár hozzátenném,hogy csak olyan mértékű fizetésekkel,amit egy adott csapat salary-cap-je megenged.Értelemszerűen,a Memphis belemehet nagyobb szerződésbe az FA-piacon,mert sapka alatt vannak.De pl. ti,Boston,azszem jelentősen ütitek a plafont,ígyhát minimális szerződéseket köthettek.A trade-deadline után,várható az,hogy azok a csapatok akik érnek a PO-ra,feltöltik a keretet.Szal nálatok PJ nem elképzelhetetlen.Holott már egyszer azt nyilatkozta,hogy ő tavaly végleg abbahagyta.
_Danna_ Creative Commons License 2009.02.09 0 0 340

Pedig úgy tűnik h a Detroit lesz a befutó, legalábbis legutóbb őket magasztalta az égig:

Amar'e Stoudemire told Don Shane of WXYZ that being traded to Detroit is something he would welcome and that Phoenix's interest in trading him has to do with financial issues.

"It would be phenomenal," said Stoudemire about joining the Pistons. "I think the fans here have been probably the top fans in the world since I’ve been in the NBA. They’re always cheering their team on and every time we come here, their always loud and rowdy, so it would be fun to play here."

Ha ez összejön, akkor még tovább erősödik Kelet...

Viszont azt nem tetszik h körülöttünk ekkora a csend. Nem tom h még mindig Marbury-re várunk-e, vagy mi van, de jó lenne ha vmit kitalálnánk, mert van need-ünk... Kéne egy magas ember (szerdán New Orleans-ban jáccunk, lehet megpróbáljuk megint PJ-t befűzni, ezért nem mozgolódunk), plusz nem lennék szomorú ha Marbury mégis nálunk kötne ki.

Segítsetek légyszi, mert még ennyire nem vagyok profi a dolgokban, de ha lejár a trade határidő, akkor utána egyáltalán nem lehet játékost igazolni? Tehát szabadügynököt sem? Vagy "csak" trade-elni nem lehet?

Előzmény: lightningman (335)
Nuggs Creative Commons License 2009.02.09 0 0 339
Természetesen én is a Lakers drukkerekre gondoltam,nekik szúrja igazán a szemüket Walton.
Előzmény: lightningman (337)
perempe Creative Commons License 2009.02.09 0 0 338
11 órától ismétlik a '88-as All Star meccset Chicago-ból. NBA TV PPStream progi kell.
Előzmény: perempe (327)
lightningman Creative Commons License 2009.02.09 0 0 337
Walton szerződése cserélhetetlen, szerintem Lakers-drukkereken kívül senki nem várta, hogy őt fogják majd elcserélni
Előzmény: Nuggs (332)
lightningman Creative Commons License 2009.02.09 0 0 336
5 éve talán lett volna, idén ugyanúgy nem lenne tényező, mint Amareval.
Előzmény: Nuggs (334)
lightningman Creative Commons License 2009.02.09 0 0 335
fogalmam sincs, attól függ, ki mit adna. Amareért gondolom a fél liga bejelentkezett, úgyhogy kurva nehéz megjósolni. pont Detroitba nem hiszem, hogy mennyi fog.
Sunsnál Nashen kívül mindenki eladó, valszeg nem az idei bajnokcsapatot építik.
Előzmény: zetterberg40 (333)
Nuggs Creative Commons License 2009.02.09 0 0 334
Véleményem szerint ha a Detroit akarja Amare-t,akkor Sheed jöhetne szóba,mint ellenérték elsősorban.Nehezen tudnám elképzelni,hogy egy csapatban lenne ez a két sztár,mert ráadásul egyikük sem szeret centert játszani.Sheed a Suns-ban játszhatna 4-est,Shaq mellett.De brutális lenne ilyen felállással a suns...
zetterberg40 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 333

Light, mit gondolsz, Stoudemire hol fog kikötni?

Azt beszélik, Dumars élénken érdeklődik iránta, mint ahogy Bosh iránt is. Egy csomó verziót olvastam már az utóbbi napokban (pl. Sheed + Johnson for Amare, hallottam már egy esetleges 3-way dealről is, amelyben a Suns, a Raptors és mi lennénk érintettek).

Csak Prince ne menjen semmiképp, könyörgöm.

Előzmény: lightningman (330)
Nuggs Creative Commons License 2009.02.09 0 0 332
Radmanovics szerződése hosszabb mint Morrisoné,ennyi előnye származott a Lakers-nek a cseréből.Illetve talán Morrison azzal hogy új helyre került,talán még motiváltabb lehet.Persze Kobe mellett ez így is van rendjén.Én inkább a Charlotte-ot nem értem,mert Radma szerintem kikopó félben van.Még a Seattle-ben volt igazán a zeniten,szerintem ő már évről-évre gyengébb produkcióval fog előrukkolni.Még annyit,hogy mindenki azt várta hogy a Lakers Waltont fogja eltrédelni,és ezért kicsit meglepő hogy végül is Radmanovics ment...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!