Hiányozni fognak a Sino-k :( Viszont, óriásit ugrott a színvonal, ugyanakkor elvesztette az igazi varázsát. Remélem, hamarosan Szegeden is viszontláthatjuk a "Bordást".
A platánfák belülről kezdenek elhalni, a törzsük üregessé válik és meggyengül. A Széchenyi tér platánfáit is rendszeresen vizsgálják, mert látszólag egészséges fák már veszélyesen gyengék lehetnek. Valószínűleg Szatymazon is egy ilyen üregvizsgálat utáni "diagnózis" döntött a kivágásról.
Ott voltak már több mint 20 éve.. Nemhinném hogy a felsővezetékre jelentettek volna veszélyt. Amíg volt forgalmi szolgálat az állomáson, rendszeresen metszették őket, mert az első vágány vezetéke közel volt, de eddig úgylátszik ez nem okozott gondot... :/
Segítséget szeretnék kérni. Nem tudom van-e itt olyan köztetek, aki Szeged Rendező épületéből körbe tudná fotózni a rendezői, vontatási telepi környezetet. Légifotó van a neten, de szükségem lenne egy ilyen fotóra az épülő asztalom folytatásához. Mailem publikus.
Én meg nemvágtam hogy, mit csinál itt egy ilyen szerelvény amikor leszálltam az utolsóról. Itt egy nem túl előnyös kép, mentségemre legyen hogy fújt a szél meg havazott is.