Keresés

Részletes keresés

Rozsda Marja Creative Commons License 2008.05.03 0 0 1775
Elolvastad a cikket?!
Előzmény: Törölt nick (1774)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.03 0 0 1774
az NEM allitja hogy van neki.ertelmezesi problemaid vannak az mszp szemuveged miatt.amugy meg ha lenne is bolond lenne bevallani egy tragya rezsimnek,a csintalant is hogy osszeverettek,meg a revesz mariuszt,meg akiknek kilottek a szemet,meg......
Előzmény: Rozsda Marja (1773)
Rozsda Marja Creative Commons License 2008.05.03 0 0 1773
Olvastad a Magyar Nemzet cikkét?
Előzmény: Törölt nick (1772)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.03 0 0 1772
milyen parizsi ingatlant ne titkoljon ha nincs neki ? a ganaj elkuroek naponta ujabb hazugsaggal jonnek
Előzmény: Rozsda Marja (1771)
Rozsda Marja Creative Commons License 2008.05.03 0 0 1771
1. Egy molotov-koktél is több az elfogadható mennyiségnél, az elnökválasztási metódusból pedig következtetni lehet, adott párt valójában hogyan vélekedik a demokráciáról.
2. Az ellenzéki párt vezérének is lehet párizsi ingatlana, csak ne titkolja (nem szégyen az!). Viszont a Magyar Nemzet bizonyítékot ígért a kormányzópárt egyes embereinek megbízásából végzett törvénytelen és titkos adatgyűjtésről. Hol van?
Az edigi mutatványok másról szólnak.
:)
Előzmény: Törölt nick (1766)
ebenezer Creative Commons License 2008.05.02 0 0 1770

"az antikommunista tevékenységek megfigyelése volt"

 

Nem vagyok, és nem voltam semmilyen vonatkozásban sem bennfentes ebben a témában. De aki akkor élt, és nem járt csukott szemmel, bedugott füllel, régen tudhatta, a szolgálatok konkrét dolgok felderítésére voltak tartva, nem homályos és körülhatárolhatatlan "antikommunista" dolgok, tevékenységek leleplezésére.

Persze a duma még ment, kellett a köznép miatt, de nálunk már félkapitalizmus volt, és hivatalosan is kezünket lábunkat törtük a nyugattal, és persze a tőkével kialakított és kialakítandó jobb kapcsolat megteremtésében és megtartásában.

Magyarán, tojtak itt az antikommunizmusra, az az óra lejárt legkésóbb a hatvanas évek közepén, végén.

 

Előzmény: Törölt nick (1754)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.02 0 0 1769
http://www.rednews.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1632&Itemid=0
Másodszor Szilvásy volt a kezdeményező. Arra akarta rábírni a pártelnököt, hogy a Centrum ne állítson országos listát, mert szükség van a szocialisták felmérése szerint akkor 0,67 százalékon álló párt szavazóira. Ezt a kérést viszont Kupa utasította el. "Ekkor jött Appel György manővere - a helyiek ezt nagyon jól tudják -, amikor meg akarta vásárolni, hogy jelöltjeink ne induljanak" - utalt egy a közönsége számára ismert tényre a távozó pártelnök. A visszavonuló politikus többször is említést tett az Aczél György MSZMP-főideológus közeli rokonságához tartozó üzletemberről, és arról, hogy 200 millió forintos támogatást ígért a kongó kasszájú pártnak kampánycélokra, de végül kiderült róla, hogy segítségnyújtás helyett átejtette a Centrumot. "Megettem, kurvára megettem az MSZP ránk küldött Appel Györgyét"- ismerte be Kupa, aki egy éve maga nevezte ki Appelt pártja kampányfőnökévé. (Az Index információi szerint az üzletember már évek óta mutatkozik Dávid Ibolya rendezvényein, és az MDF egyik "szervezőjeként" tartják számon.) Kupa a beszédben többször nyomatékosította, hogy a hibák és a megvezetések jó részéért személyesen vállalja a felelősséget.

Szilvásy György képtelenségnek nevezte a kongresszusi beszéd rá vonatkozó állításait. A kancelláriaminiszter azt elismerte, hogy többször is találkozott Kupával, de az általa nagyra becsült egykori pénzügyminiszterrel nem kíván egy ilyen ügyben vitába szállni.
Előzmény: toloba (1767)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.02 0 0 1768
(hogy itt minden rosszul működik, és minden azért történik, hogy a jelenlegi kormány hatalmon maradjon. Ezek olyan súlyos állítások, amelyek következményeit nem lehet rendbe hozni egyik napról a másikra.)

A 2006-os választások előtt ugye dübörgött a Pannon Puma. A gazdasági szakemberek meg az egész országban hallgattak a választások végéig, hogy ez mégsincs így. :))
Előzmény: toloba (1767)
toloba Creative Commons License 2008.05.02 0 0 1767
A Fideszhez és az MSZP-hez is szivárogtak az információk az NBH-ból

Szlazsánszky Ferenc - Németh Szilárd
2008-05-02 16:40



A Fidesznek és az MSZP-nek is szivárogtatott információkat korábban egy meghatározott kör a Nemzetbiztonsági Hivatalnál - mondta a Heteknek Szilvásy SZ: György. A miniszter beszélt a nagy vitát kavart "önkormányzati titkosszolgálati védelemről" is. A hetilap pénteki számában megjelenő interjú rövidített változatát közöljük.

R: Egy tévéműsorban elhangzott, hogy Kósa Lajosnak is volt olyan kérése Debrecen önkormányzata érdekében, amelyet a Nemzetbiztonsági Hivatal a nemzetbiztonsági védelem keretei között szokott teljesíteni. Ha ez igaz, akkor nehezen érthető, miért a polgármester úr támadja Önöket a leghevesebben?
SZ: Erről szól a Fidesz ellenzéki politikája már hat éve. Teljesen mást elhitetni az emberekkel, mint ami a valóság. Igen, polgármester úr olyan információkat kért, illetve olyan típusú együttműködést kezdeményezett, amely a nemzetbiztonsági védelem intézményrendszere alá tartozik. Természetesen tisztában kell lennie azzal, hogy a védelem nem lehallgatás, nem megfigyelés, hanem együttműködésen alapuló segítségnyújtás.

R: De ő tudta, hogy annak a törvénynek vagy határozatnak a keretében teszi ezt, amit aztán támad?
SZ: A határozat akkor még nem terjedt ki az önkormányzatra, de országgyűlési képviselőként ismernie kell a törvényt, és tudnia, hogy mi a Nemzetbiztonsági Hivatal feladata. Az, hogy a nemzeti érdeket szem előtt tartva segítsen, ha képes. A kormányhatározat, amely a nemzetbiztonsági védelmet kiterjeszti a megyei jogú városok és fővárosi kerületek önkormányzataira, éppen azért született, hogy ez az intézményi kör is elvárhassa a Nemzetbiztonsági Hivataltól ezt a képességet. Hogy a NBH ne csak véletlenszerűen, hanem hosszú távon is megbízhatóan, előre számíthatóan segítsége az önkormányzatok munkáját.

R: A szóban forgó kormányhatározat tartalmaz egy listát, amin állami hivatalok, illetve gazdálkodó szervezetek szerepelnek, amelyek nemzetbiztonsági védelmet kérhetnek. Kósa úr szerint a sajtószabadságot veszélyezteti, hogy televíziók is szerepelnek a listán.
SZ: Kósa úr egy hatalmas hazugságra épít. Azt akarja elhitetni, hogy a nemzetbiztonsági védelem egyenlő a védelemre kijelölt intézmények vezetőinek, munkatársainak lehallgatásával. Még olyanokat is mond, hogy megteremtettük a feltételeit a politikai elit lehallgatásának. Ez egy óriási hazugság. Nem is azt mondom, hogy csúsztatás, vagy tévedés, mert tudnia kell, hogy ez nem igaz. Az említett intézmények jelentős része az Orbán-kormány idején is rajta volt a listán. Ezek szerint ők lehallgatták volna a Magyar Rádiót, és a Magyar Televíziót? Vagy más intézményeket? A politikusokat? Dehogy hallgatták le! Gondolom, legalábbis. Hiszen nem volt rá törvényi lehetőségük, nem értelmezhették így azt a törvényt, amelyet konszenzussal szavaztak meg a Parlamentben, és 13 éve változatlanul van hatályban.

R: A mellékletben szereplő lista egy kockázatelemzés alapján állt össze. Milyen szempontokat vettek figyelembe?
SZ: A védelemre kijelölt intézmények fő ismérve, hogy valamilyen szempontból stratégiai pozíciót foglalnak el az ország életében, ezért szükségük van azokra az információkra, amelyeket a Nemzetbiztonsági Hivatal meg tud adni nekik annak érdekében, hogy a működésük, tevékenységük zavartalan legyen, és minél kevesebb leplezett törvénytelen támadás érje őket. Így például a bankok esetében a pénzmosás, a szervezett bűnözés elleni harcban, a banktitok megőrzésében van szerepe a védelemnek, és hosszasan sorolhatnám mindazt, ami elemi érdeke az országnak, a polgárnak, és ami szükségessé teszi a nemzetbiztonsági védelmet.

A köztévé, vagy a közrádió 1998 óta ebben a körben van. 1998 és 2004 között egyébként az önkormányzati kör egy része már szerepelt a kormányhatározatban, így tehát a Fidesz-érában is. Most azért kerültek vissza, mert az uniós fejlesztési források 3000 milliárdjából mintegy 2000 milliárd az önkormányzati szférába kerül. A közvélemény is érzi, komoly veszélye van annak, hogy egyes csoportok tisztátalan eszközökkel akarnak hozzáférni a pénzhez.

R: Ön tett egy célzást a parlamentben arra, hogy a Fideszt azért is zavarhatja a kormánymódosítás, mert valami takargatnivalója van, vagy zsarolható lehetne. Vannak esetleg olyan tények az önök birtokában, amik ezt igazolják, vagy egyszerűen csak egy egyszerű riposzt volt az adott helyzetben?
SZ: Azt gondolom, hogy ez a fideszes politikai kampány egy fő célt szolgál, mint hat éve minden kampányuk: bebizonyítani, hogy káosz van, és hogy a kormány mindent alantas politikai szándékból vagy hozzá nem értő módon tesz. De mit is üzennek most ezzel a politikával? Azt is üzenik, hogy nem akarnak együttműködni a szervezett bűnözés ellen küzdőkkel, nem akarnak együttműködni abban, hogy közösen akadályozzuk meg a törvénytelen törekvések érvényesülését. Tudatosan vagy nem, elérnek tehát egy másik célt is. Elérik azt, visszafogottan fogalmazva, hogy a zavarosban halászók fölbátorodnak, mert nem működnek együtt azok a szervezetek, amelyek ha együttműködnének, sokkal könnyebben tudnák megakadályoznia a törvénytelenséget.

R: Most nézzük jóhiszeműen az ellenzék oldaláról: tegyük fel, együtt akarnak működni Önökkel. Mi a garancia arra, hogy bizonyos illetéktelen információk nem szivárognak ki?
SZ: Milyen illetéktelen információk? Nem az önkormányzatot ellenőrzi vagy figyeli a védelem során Nemzetbiztonsági Hivatal! Mondok egy olyan konkrét példát, amelyet nem szó szerint kell érteni, de jól illusztrálja, miről is van szó. Kósa Lajos, Debrecen város polgármestere azzal keresi meg a NBH-t, hogy az önkormányzatának van egy terve. Mondjuk egy beruházás. Előzetesen ennek megvalósítása érdekében jelentkeznek nála különböző tanácsadók, befektetőjelöltek, hogy szívesen közreműködnének az előkészítésben. Minden rendben van ezekkel, szóba lehet állni velük? – kérdezi Kósa Lajos a hivatal munkatársát.

Erre mit tesz az NBH? Nem Kósa Lajost kezdi vizsgálni, hanem az ő kérésére megnézi a jelentkező tanácsadókat, befektetőket. Így többek között megnézi azt, hogy szerepeltek-e valaha olyan nyilvántartásban, amiből arra lehet következtetni, hogy valami baj van velük. Van-e jelentős adótartozásuk, folyamatban lévő rendőrségi ügyük, folyik-e ellenük büntetőeljárás? És ezeket az információkat megosztja az önkormányzat vezetőjével. Lehallgatják az önkormányzatot? Nem. Megfigyelik az önkormányzatot? Nem. Mi az az információ, amivel vissza lehet élni? Hiszen maguk az önkormányzati vezetők kérik az információt, és saját maguk használják fel döntéseik során. Mivel lehetne tehát zsarolni?

R: Az ellenzéki képviselők állítólag attól félnek, hogy az önkormányzatok védelme érdekében beszerzett információk, - és ezek között magánéleti jellegűek is - kiszivárognak a NBH-n keresztül, merthogy szerintük az NBH inkább a kormányoldalhoz kötődik.
SZ: Ugyanaz a rágalom. Az ilyen állítások vezetnek a közbizalom elvesztéséhez, ami láthatóan a Fidesz szándéka. Az ő kormányzásuk idején mondta ezt bárki az akkori ellenzék részéről? Pedig akkor is voltak védett intézmények, például a fővárosi és a megyei önkormányzatok.

R: Az ATV-ben Ön azt mondta, hogy a Fidesz a nemzetbiztonsági szolgálatok szétverésére törekszik. Ugyanakkor sokan tudni vélik, hogy amikor 1998-ban Kövér László lett a miniszter, háromszorosra emelte a fizetéseket, aminek eredményeképpen az NBH-ban még ma is sokan a Fidesznek dolgoznak. Ha ez így lenne, akkor miért akarnák szétverni?
SZ: Az egy legenda, hogy háromszorosára emelte a fizetéseket – 17% volt a négy év alatt. És az sem igaz, hogy a Fidesznek dolgoznának. Az NBH munkatársai és vezetői nagyon nagy részben ugyanazok, mint a 98-2002-es állomány, de én a 98-ban odakerültekre sem mondom, hogy fideszesek lennének, mint ahogyan a mostani személyi állománynak sincsenek politikai gyökerei. A Fidesz vezetőit egyébként pont ez nem érdekli. Ha rövid távú érdekeik azt kívánják, gondolkozás nélkül feláldozzák azokat az embereket, akik tudásuk legjavát törekszenek nyújtani bármelyik kormány alatt, márpedig a túlnyomó többségük ilyen.

R: Demeter Ervin hétfőn jelentette be, hogy a Fidesz mindaddig nem vesz részt a nemzetbiztonsági bizottság munkájában, amíg Laborc Sándort vissza nem hívják a szolgálatok éléről. Őt tisztogatásokkal hozzák összefüggésbe.
SZ: Ez is egy sokat ismételgetett hazugság - hátha az emberek elhiszik. Semmiféle tisztogatás nem volt. Az viszont igaz, hogy az illetéktelen kiszivárogtatások, az információk áruként való felfogása és politikai kapcsolatokra való kihasználása - ami korábban egy szűk körre jellemző volt az NBH-n belül - megszűnt. De nem csak a Fidesz felé szűnt meg, hanem az MSZP felé is. Sem egyik, sem másik fél politikusa nem mondhatja azt magáról, hogy több információval rendelkezik, mint mondjuk a főigazgató. Korábban azért volt erre utalás, Kövér László dicsekedett azzal - a sajtóban is megjelent -, hogy neki a szolgálatok vonatkozásában alternatív információforrása is van.

R: Akkor mégis csak igaz, amire utaltunk, hogy volt egy „fideszes” NBH?
SZ: Nem fideszes. Volt olyan, aki a Fidesz felé, és volt, aki az MSZP felé vitte ezeket az információkat. Mint mondtam, mostanra mind a két csatorna megszűnt, és nem elsősorban személyi változások kellettek hozzá, hanem egyértelműbb felelősségi rendszer, munkaszervezési körülmények. Az MSZP teljesen normálisan viszonyul ehhez, a Fidesz viszont szemmel láthatóan nem akarja ezt tudomásul venni.
De visszatérve arra, hogy miért akarná szétverni a szolgálatokat.

Én azt gondolom, hogy a Fidesz számára ebben az ügyben sem számítanak a nemzeti érdekek,csak az számít, hogy a tények ellenére az embereket arról próbálják meggyőzni - eszközökben nem válogatva -, hogy itt minden rosszul működik, és minden azért történik, hogy a jelenlegi kormány hatalmon maradjon. Ezek olyan súlyos állítások, amelyek következményeit nem lehet rendbe hozni egyik napról a másikra. Mert hogyan hiszik majd el az emberek, hogy ha ezt az egyik kormány megteszi, akkor a másik nem fogja megtenni?

R: Mi a véleménye arról, hogy állítólag Keller László megbízásából - Kapolyi László közbeiktatásával – egy magáncég próbált terhelő adatokat szerezni Orbán Viktorról, Simicska Lajosról és egy volt Posta-vezérről a 2002-es kormányváltás után?
SZ: Nem ismerem ezeket az eseményeket, de az azért már kiderült, hogy senki nem mutatott olyan bizonyítékot, amely szerint bárkit is törvénytelenül megfigyeltek volna. Mint ahogy nem is figyeltek meg egyetlen politikust sem. Én sportállamtitkárként dolgoztam 2002 májusától, ezért tudom, hogy 98-2002 között a Fidesz a sport területén sok kétes értékű szerződést kötött, sok kétes értékű beszerzést bonyolított. Ezek közül a legismertebb a stadion beléptető rendszer. Ezek kivizsgálása után lett is följelentés a rendőrségen bűncselekmény gyanúja miatt. A rendőrség elég messzire eljutott, több esetben megállapította, hogy van alapja a gyanúnak. Az más kérdés, hogy az ügyészség később leállította a nyomozást.

De a lényeg: kormányváltáskor sokszor van szükség külső szakértők - jogászok, könyvvizsgálók, pénzügyi és más szakemberek - munkájára, de a szakértelem megvásárlása nem egyenlő személyek lehallgatásával és megfigyelésével. A kettő nem ugyanaz, ne keverjük össze. A Magyar Nemzet persze éppen ezt akarja, összekeverni a dolgokat. Amennyire látom, régi fideszes szereplők tűnnek fel a történetben újra meg újra: Gubuznai Zoltán - ő Simicska egykori embere -, Stocz Gyula, Földi László, akik maguk is sokmilliárdos visszaélésekkel vádolják az egykori Fidesz-kormányt.
http://www.hirszerzo.hu/cikk.a_fideszhez_es_az_mszp-hez_is_szivarogtak_az_informaciok_az_nbh-bol.64979.html
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.02 0 0 1766

El kéne dönteni, hogy minek nagyobb a veszélyessége:

1.Annak, ha néhány bolond molotov-koktélokat dobál, vagy annak, ha csalnak az egyik ("volt") kormánypárt tisztújító-gyűlésén.

2. Annak, ha az ellenzéki párt vezérének párizsi ingatlana van, vagy annak, ha törvénytelen és titkos adatgyűjtési szándék van ellene a kormányzópárt egyes emberei részéről.

:))

Előzmény: Rozsda Marja (1763)
Rozsda Marja Creative Commons License 2008.05.02 0 0 1765
Elolvasni előbb a Magyar Nemzet cikkét!
Előzmény: Törölt nick (1764)
Rozsda Marja Creative Commons License 2008.05.02 0 0 1763
Sajnálatos, hogy mélyebbre kelllett nyúlni az archívumban, ráadásul tettestárs is szükségeltetett hozzá. Az még sajnálatosabb, hogy a hivatkozott sajtótermékben csak a kísérőlevél kópiája van dr. Horváth István aláírásával, pecsét nélkül. Kapolyi csak címzett.
Van még egy dokumentumrészlet, amiben a minisztérium fogadkozik a titkok megtartásáról, a kiküldendő személyek adatainak bejelentéséről, valamint a BM megígéri a felkészítésüket (azaz nem bizonyít semmit).
A Magyar Nemzet birtokába jutott hangfelvétel szerint Orbánnak párizsi ingatlanja van. :)
Előzmény: Törölt nick (1754)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.01 0 0 1762
ezt a Hol vagyok?? TV-t csak a te szemüvegedben látni Turulkovics???
Előzmény: Luvasutas (1759)
elemes2 Creative Commons License 2008.05.01 0 0 1761
nomeg ezt a nyilatkozatot be kell illeszteni a hangfelvételbe is.
Előzmény: lilaköd mámor (1760)
lilaköd mámor Creative Commons License 2008.05.01 0 0 1760
tedd hozzá azt is, hogy szerinte Keller a hata mögött egyezkedett:)

Szegény Keller, Kapolyi bácsi rávallott:)
Előzmény: Törölt nick (1758)
Luvasutas Creative Commons License 2008.05.01 0 0 1759
H-TV szerint Kapolyi megveszi a Fidesz 2.500 millió forintos adóságát és Gyözikét teszi meg pártelnöknek. Orbán meg mehet focizni! 
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.01 0 0 1758

Kapolyi László továbbra is tagadja, hogy ő volt a közvetítő az egykori közpénzügyi államtitkár és a titkos adatgyűjtést végző magánnyomozó iroda között a 2002-es kormányváltás után.

„Nem voltam csicskása és az én politikai, erkölcsi felfogásomtól mindennemű ilyen megbízás rendkívül távol áll” - nyilatkozta a HírTV-nek Kapolyi László, az MSZDP elnöke.

elemes2 Creative Commons License 2008.05.01 0 0 1757
...és most tartunk az általad javasolt "egy hét" közepén.
Előzmény: Törölt nick (1756)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.01 0 0 1756
Elmegy a kézbesítési megbízotthoz, hagy neki üzenetet. Visszamegy másnap meg egy hét múlva, és ha akkor sincs érdemi válasz, akkor újságcikket ír arról, hogy elérhetetlen Kékessy. Esetleg felvételt is készít az egészről, azt is közzéteszi. És ebből már megfogalmazhat erkölcsi ítéletet A NÉP. (Esetleg elkérik Szilvássytól a telefonszámát még ezek után, s dokumentálnak egy lecsapott telefont is. :))
Előzmény: elemes2 (1755)
elemes2 Creative Commons License 2008.05.01 0 0 1755
ezen a telefonszámon nem könnyű felhívni.
Előzmény: Törölt nick (1752)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.01 0 0 1754
Kapolyi László is részese volt az orwelli világnak: 1984-ben a milliárdos szocialista vállalkozó akkor még ipari miniszterként aláírta azt a Belügyminisztériummal kötött megállapodást, ami alapján 154 állambiztonsági munkahelyet hoztak létre a tárcánál, és nagyobb ipari cégeknél.

A dokumentumot és az akkori belügyminiszter, Horváth István Kapolyinak címzett kísérőlevelét a Helyi Théma hetilap hozta nyilvánosságra.

A megállapodás szerint a titkos tiszteket az iparágak fontossági sorrendjében osztották be, feladatuk az antikommunista tevékenységek megfigyelése volt. Az ügynökök Medgyessy Péterhez hasonlóan a belső elhárításnak dolgoztak.

Kapolyi László egyébként továbbra is tagadja, hogy fizetett volna a Finder Bt.-nek azért, hogy adatokat gyűjtsenek Orbán Viktor volt miniszterelnökről, Simicska Lajos egykori APEH-elnökről és Kalmár István volt Posta-vezetőről. A Magyar Nemzet birtokába jutott hangfelvétel szerint a valódi megbízó Keller László akkori közpénzügyi államtitkár volt, aki Kapolyira a finanszírozást bízta.

Előzmény: Törölt nick (1735)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2008.05.01 0 0 1753
Előzmény: kábelbúvár (1747)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.01 0 0 1752
nem bonyolult megtalálni az elérhetőségét a szarhegy cégkivonatában, az indexnek valamiért nem sikerült:

Dr. Kékessy Dezső (an.: Okolicsányi Erzsébet)
Külföldi lakása, illetve tartózkodási helye:
1872 Troistorrents (VS), "Chie d'en haut"

Kézbesítési megbízott: Lipcsey György Imre (an.: Nagy Márta)
1036 Budapest, Uszály u. 3.
Előzmény: Törölt nick (1751)
zabfaló Creative Commons License 2008.05.01 0 0 1750
Micsinájjak, ha nem akarja érteni valaki, akkor nem is fogja soha. Inkább menne és venne egy cukrászdát Bécsben. Mind jobban járnánk.:)
Előzmény: lilaköd mámor (1730)
elemes2 Creative Commons License 2008.04.30 0 0 1749
tökmindegy hogy nem feladatuk vagy nem tudják, akkor sem adhatják meg.
Előzmény: lilaköd mámor (1741)
kábelbúvár Creative Commons License 2008.04.30 0 0 1748

Polgárian:

 

 

 

 

  ;-)

Előzmény: kábelbúvár (1747)
kábelbúvár Creative Commons License 2008.04.30 0 0 1747

 

 

 

 

 

 

   Kegyvesztés, fővesztés......

fenerossz Creative Commons License 2008.04.30 0 0 1746
Szerintem Kapolyimak is meg van valahol
Előzmény: lilaköd mámor (1744)
kábelbúvár Creative Commons License 2008.04.30 0 0 1745

kékessy neve ezentúl kis betűvel írandó.

 

Miheztartás végett....

Előzmény: lilaköd mámor (1741)
lilaköd mámor Creative Commons License 2008.04.30 0 0 1744
"talán a nemzet miniszterelnökének neje csak felírta valahova a volt üzlettárs telefonszámát."
nosza, csak be kel mászniuk az indexeseknek a budoárba:)

ez adja az oknyomozás savaborsát....
Előzmény: Törölt nick (1743)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!