A tehetségkutató műsorban énekesek, táncosok, humoristák, zsonglőrök, artisták és bűvészek mutatják meg, hogy mire képesek. A közel 4000 jelentkezőből 42 produkció jutott be a műsorba, melyben a 4 tagú zsűri (Falusi Mariann, Keleti Andrea, Fábry Sándor, Náray Tamás) és a nézők együtt döntik el, hogy ki a legtehetségesebb. A Csillag születik produkcióba az ország minden pontjáról és a határon túlról is érkeztek tálentumok. A legfiatalabb versenyző 10, a legidősebb 54 éves. A két műsorvezető Ördög Nóra és Stohl András, akik összeszokott párosként dolgoznak ismét együtt. A tehetségkutató show legjobbja egy éven át havi egymillió forint ösztöndíjat kap.
Tessék az ominózus videó, a második számhoz, a One Night Only-hoz állítva. Az érdekessége az, hogy ebben is énekli a gyors részt, amit a CSISZben is (8:44-től)
És kontrasztnak ugyanaz a dal három évvel később:
Nem kicsi a különbség, az éneket, a mozgást, a külsőt tekintve! :)
A 2009-es Nyíregyházi Ki Mit Tud videója alatt kiskukta71 hozzászólása:
"Megjárta a maga utját ,megérdemli a sikerét kiállt ,mert,cselekedett megmérette a tudását de sajnos mindig vannak előnyben részesitett emberkék,vajon most mi van vele ha valaki tud rólla valamit szivesen venném mert érdekel a sorsa"
Én csak azt mondom, hogy ha tett félre, akkor talán nem olyan vészes a helyzet. Ha meg nem, akkor ideje elkezdeni.
A szomorú igazság az, hogy nekem, bár van alkalmazotti viszonyom, de a fizetésem elég alacsony (pedagógusberkekben az egyik legalacsonyabb), vagyis nekem sem lesz fényes nyugdíjam, már ha lesz még egyáltalán nyugdíj, mire odakerülök. És még haknizni sem tudok. Nem szokásom irigyelni mások pénzét, és nem kritizálom, ha valaki haknival szerzi azt, de sajnálni sem fogom az alacsony nyugdíja miatt. (Amúgy 100 évvel ezelőtt hogy éltek meg az öregek? Na, valahogy úgy fogunk mi is.)
Lehet, hogy buta volt a fehér nadrág, de jól mutatott benne. Az egyik legjobb fellépőruhája volt a műsorban. Jól állt neki a kis fekete ruha is a One Night Only-t mikor énekelte, és szép volt a Summertime-nál is. Összességében csinos volt végig. (Kicsit talán túl sokszor adtak rá alig-valamit-takaró miniruhát, de gondolom, a fiúk ezt nem bánták. ;))
Az "épphogy megélnek", meg az "ennyi nyugdíjat kapnak", az két külön fogalom. Jól hangzik az összemosásuk, csak épp nem fedi a valóságot. Egyébként persze, hogy ennyi nyugdíjat kapnak az államtól, ha nem volt munkaviszonyuk. Remélem, egy részük tisztában volt vele, hogy csak öngondoskodásra számíthat idős korában, és félretette a haknipénzek egy részét. (Félórás playback fellépés legalacsonyabb áron is másfélszerese a havi fizetésemnek, de lehet, akár a hatszorosa is.) Koós pl., ahogy a riportot nézem, igencsak csinos házikóban "nyomorog".
de a topic összehoz minket látod, és a kor amúgy sem számít semmit, leginkább azért nem mert bölcs vagy és a jószándék vezérel a kommentjeidben :-) hidd el ez számít...semmi más.
Én is pont erre gondoltam, amúgy, szerinted neki ajándékozták azt a sok szép ruhát, vagy csak egyszeri alkalomra kapta, valahol olvastam ezekre az élő adásokra külön készítenek a versenyzőknek ruhát, ergó nem sablon méretű ruhákat adnak rájuk...
felejtsd el, hogy van különbség női és férfi megfigyelő képesség között, arra figyelsz ami és aki érdekel :-) így volt lehetséges, kiszúrnom ezt...
Jenninek amúgy minden jól áll... még az a buta nadrág is a New York states of Mind-ban is :-)
Puzsér mesefigurás hasonlatát nem tudom kiverni a fejemből, mert tényleg :-)) csak hozzá kell tenni nekem a hangja is mesébe illő
Én már mindenképp annak vallom vagam :-) bár lelkileg baromi fiatal vagyok néha, ez a HSZ-aimból is kitűnik szerintem, de én "lelkes"-nek mondanám inkább, mint naivnak magam.
valami nem értek : ugye a duetteket előre felvették? nekem úgy tűnt, hogy korábban már elénekelték, a duettpartnerek nem is a színpadon voltak, hanem a lihegőben várták a vesrenyzőket.
ha így történt, akkor miért nem vették fel még egyszer a jennyék duettjét a zoli hibái miatt ?
ja, a "shave me" sztem tök vicces. kedvelem Czutort, de ezen tényleg röhögtem már párszor önkéntlenül is. amúgy az is érdekes, hogy Jennifer is többször elrontott egy sort az Add már-ban, aztán meg Zoli rontja el ugyanazt a szókapcsolatot egymás után többször.
lehet, csak felbérelték, hogy szolidaritásból ő is rontson, hogy ne Jenny legyen a téma :)
Én nem tudom, hogy ez anti-fan dolog-e, vagy szimplán rosszkedv, rosszindulat, negativizmus, ami egy csomó frusztráló dologból ered, ami az országban évek (évtizedek, talán évszázadok) óta megy. Azon, hogy ez hogy volt a fiatalkorunkban, nehéz megmondani, mert nem voltak eféle fórumok, nem volt internet, facebook stb. Nem volt ilyen azonnali visszajelzési lehetőség. De azért vannak írások, amik arról szólnak, hogy a magyar ember már régebben is szerette visszahúzni, lehúzni a kiválóságait (már Jókainál, Széchenyinél is előkerül a téma).
Én részemről sokkal jobban szeretek drukkolni valakinek, és arról áradozni, akit szeretek, minthogy valaki ellenében drukkoljak. Szeretni valakit sokkal jobb érzés nekem magamnak, mint telítődni gyűlölettel vagy negatív érzésekkel. Szóval már csak önzésből is. :)
Ettől függetlenül, a "Shave meeee" , meg a "Shleeeping" elég viccesen hangoztak. :D
Tessék, egy nagyon intelligens, zseniális beszélgetés ebben a témában, a magyarok természetésről, benne a lehúzásról is. Rúzsa Magdi is van benne, meg Simor András, Miklósa Erika, Lévai Balázs, Alexander Brody és Czimbalmos Ágnes.
Az Állatkert és a főpróba lehetett ugyanaznap. Múlt pénteken, legnagyobb valószínűséggel. A Csak csajos interjú nem tudom mikori, az élőben szokott menni, ha ma adták, akkor ma is vették fel, ha tegnap, akkor tegnap.
Amúgy nem tudom, mi különbség van a férfi és a női szemmel nézés között, de szerintem is jól állt neki a kék felső. :)
amúgy lehet csak én vagyok konzervatív, de letaglóz nagyon, hogy a társadalmunkban milyen erős az Anti-Fan mozgalom (ez nyílván köszönhető a bulvár szenny által zombivá mosott agyaknak is... elég bele olvasni a YT kommentekbe, hogy a kommentelők 50%-ának addig terjed a szellemi szintje, hogy jó mókának tarta, hogy Czutor Zoli azt énekli "Borotváj meg" v. hogy az esős dalnál, hogy túl korán cserélte fel az Uram esőt szót... borzasztó tükör ez a magyar társadalomról, hogy eddig korcsosodott, Ti már a közép idős generációhoz tartoztok, de annak idején, mikor mi voltunk fiatalok, és szülein idejében ilyen dolgok nem voltak, és ha mégis nem akkora erővel, döbbenet...
1 dolog volt nekem fura, ugyan abban a kék felsőben és rövid naciban volt a Fókusz interjú alatt, a Filmharmonikusok főpróbáján és a Csak Csajok interjún, csak nekem tűnt fel így férfi szemmel, lehet ugyan azon a napon lett felvéve? ...bár ezt kétlem. (csinos ez a kék felső azért) :-)
lehet. igazából nem követem annyira a retek klub műsorait, nem tudom, hogy máskor is előfordul-e hogy ugyanazzal a témával hívnak vissza valakit beszélgetni pár héten belül,ami ráadásul még kellemetlen is ránézve. mindenesetre nekem fura .
Én egyszerűen lustaságnak és igénytelenségnek érzem a részükről, hogy nem tudnak előrukkolni más témával. Tisztelet a kivételnek, a Fókuszos interjú egész jó lett.
ja értem. akkor egyetértünk. én sokallom és furcsának tartom, hogy ennyiszer erőltetik a témát, és nem értem miért, a saját érdekük is az lenne, hogyminél jobb színben tüntessék fel a felfedezettjeket, nem az, hogy táptalajt szolgáltassanak az őket kikezdő kritikáknak.