Keresés

Részletes keresés

bxbreak85 Creative Commons License 2009.08.29 0 0 288
Idézet volt..-Úgy tűnik minél többet próbálok tájékozódni ebben a témában annál inkább rá kell jönnöm,hogy mind a két tábor sok-sok érvet fog felhozni a saját igaza érdekében.. (ezen a fórumon úgy tűnik szinte senki nincs a desztillált víz ivás mellett) Úgy tapasztaltam a desztillált víz ivók között nagy népszerűségnek örvend Paul c Bragg- A böjt csodája c könyve.Olvasta innen valaki?
Előzmény: pint (287)
pint Creative Commons License 2009.08.29 0 0 287
"A desztillált víz szervezetünkből csak a hulladékot távolítja el"

ezt gondolom nem csak úgy mondtad, hanem alá is tudod támasztani valamivel.
Előzmény: bxbreak85 (282)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.29 0 0 286
Vagy vittek eleg rumot :)
Előzmény: Mungo (285)
Mungo Creative Commons License 2009.08.29 0 0 285

Pl. elpárologtatják a tengervizet, majd lecsapatják: kapnak desztillált vizet.

Azután adalékokat adnak hozzá, hogy iható legyen, különben nem az.

 

Igen. Egyszerűbb esetekben 5 rész desztillált vízhez 1 egy rész tengervizet adnak hozzá, ha a tengervíz elég tiszta. A desztilláló készülékek bevezetése előtt a tengerészek gyűjtötték az esővizet és ahhoz is tengervizet keverek, hogy ne betegedjenek meg a sóhiánytól, meg azért az ásványi anyagok is létfontosságúak.

Előzmény: egy mutáns (284)
egy mutáns Creative Commons License 2009.08.29 0 0 284

Vannak, akik ilyesmivel foglalkoznak, pl. hajókon a tengervízből csinálnak ivóvizet.

Pl. elpárologtatják a tengervizet, majd lecsapatják: kapnak desztillált vizet.

Azután adalékokat adnak hozzá, hogy iható legyen, különben nem az.

1m

Előzmény: Mungo (283)
Mungo Creative Commons License 2009.08.29 -1 0 283
-Nem állítom,hogy itt minden szó igaz,csak érdekes,hogy egyesek szerint a deszt.víz ivás halálos,más irodalmak szerint meg a legjobb dolog ami történhet velünk..Hol az igazság..??
 
A mások hülyesége többnyire jól jövedelmező üzlet, egész iparágak telepednek rá erre.
Arról meg senki sem tehet, hogy az általános műveltségi szint olyan amilyen és ennek tetejébe még az iskolázottabbak is bedőlnek a csodatévők halandzsáinak.
 
Egyesek arra a meggyőződésre jutottak,hogy mivel a desztillált víz rendkívül tiszta kilúgozza az ásványi anyagokat és nyomelemeket a testünkből.A desztillált víz szervezetünkből csak a hulladékot távolítja el,miközben biztosítja az emberi élet számra elengedhetetlen táplálékot:a kristálytiszta. egészséges vizet.
 
Ez egy kapitális baromság, de ma ezt törvény nem bünteti, tehát szabadon hírdethető bármi is lesz a következménye a becsapott emberekre nézve a hamis igének.
 
gondolom most leszek keresztre feszítve
 
Ne reménykedj, a hülyeség hírdetőiből  senki sem fog mártirt vagy hőst faragni.
Tudomásul lehet venni, hogy a nagyérdemű egy jelentős része ennyit tud.
bxbreak85 Creative Commons License 2009.08.29 0 2 282
Idézet -A desztillált víz valóban megfosztja a testünket a létfontosságú anyagoktól?Nem, ez fiziológiailag lehetetlen.Egyesek arra a meggyőződésre jutottak,hogy mivel a desztillált víz rendkívül tiszta kilúgozza az ásványi anyagokat és nyomelemeket a testünkből.A desztillált víz szervezetünkből csak a hulladékot távolítja el,miközben biztosítja az emberi élet számra elengedhetetlen táplálékot:a kristálytiszta. egészséges vizet. (gondolom most leszek keresztre feszítve) :)))))
bxbreak85 Creative Commons License 2009.08.29 0 0 281
Idézet -Nem igaz,hogy a desztillált víz kimossa a szervezetből a szerves anyagokat,és az sem hogy élettelen,holt víz.Az igazság az,hogy a desztillált víz a legtisztább víz,amit csak az ember ihat. A desztillált víz segít feloldani a teherként cipelt,bűzös mérgeket,amik felhalmozódnak a civilizált emberek testében.Úgy halad végig a veséken,hogy semmilyen üledéket vagy követ nem hagy hátra.. -Nem állítom,hogy itt minden szó igaz,csak érdekes,hogy egyesek szerint a deszt.víz ivás halálos,más irodalmak szerint meg a legjobb dolog ami történhet velünk..Hol az igazság..??
pint Creative Commons License 2009.08.26 0 0 280
hát, örülök, hogy így életed derekán újrafelfedezted az ozmózist. általános iskolában tanultál róla egyébként, csak elfelejtetted. miből gondoltad, hogy egy ilyen közismert jelenséget még nem említett senki a 270-nél is több hozzászólás során? egyébként 270 hozzászólás végigfutása aligha tart öt percnél tovább. és ha még arra is rájösz, hogy a legtöbb böngészőben szóra lehet keresni, még gyorsabb lesz. de szerinted tedd bele azt a negyed órát abba, hogy kicsit jobban olvasgasd el, miről volt itt szó, mert lehet, hogy rájösz, hogy nem tudsz semmit hozzátenni érdemben, és akkor nem égeted magad szénné (többször).
Előzmény: sz33 (279)
sz33 Creative Commons License 2009.08.26 0 0 279

2-3 éve nem voltam itt, csak nem gondolod, hogy mindent végig olvasok!

Természetesen az utolsó oldalt megnéztem és nem láttam, hogy valaki az ozmózisról és annak hatásáról írt volna.

Előzmény: pint (278)
pint Creative Commons License 2009.08.26 0 0 278
van alul egy sor szám. 1 2 3 stb. azzal tudsz lépkedni az oldalak között, így tudod megnézni a régebbi hozzászólásokat.
Előzmény: sz33 (277)
sz33 Creative Commons License 2009.08.26 0 0 277

A desztillált víz egészségtelen, mert a sejteket rombolja.

Az ozmózis következtében kiegyenlítődés következik be és a sejtfalak felrepednek.

Hasonlóan, mint ahogyan az érett cseresznye, ha eső éri felrepedezik.

 

Ha a részecskék mozgását akadályozzuk, például féligáteresztő fal, vagy hártya választja el az oldatot a tiszta oldószertől, vagy egy hígabb oldattól, akkor csak a kisebb méretű részecskék – az oldószer molekulák – képesek a féligáteresztő rétegen átjutni, a nagy átmérőjű hidratált részecskék viszont nem. Ennek az lesz a következménye, hogy a töményebb oldat térfogata növekszik, a hígabb oldaté pedig csökken és a jelenség addig tart, amíg a két oldat koncentrációja ki nem egyenlítődik. Az ilyen koncentráció-kiegyenlítődési folyamatot nevezzük ozmózisnak."

pint Creative Commons License 2009.08.17 0 0 276
pontosan ez a helyzet. ha átlagos táplálkozás mellett valaki desztvizet iszik, az nem fog észrevehető kárt okozni. hasznot viszont sose hoz.
Előzmény: lyesmith (275)
lyesmith Creative Commons License 2009.08.17 0 0 275
Összefoglalva. A véleményem szerint aki csak desztillált vizet iszik és mellette koplal vagy sportol veszélyezteti saját életét. A legjobb ami történhet az hogy nem történik semmi. Valószínűleg azonban nem ez lesz az eredménye hogy súlyos hosszútávú hiány alkaul ki a szervezetében, amely időskori csontritkuláshoz, fogszuvasodáshoz, mentális problémákhoz fog vezetni.
Előzmény: lyesmith (274)
lyesmith Creative Commons License 2009.08.17 0 0 274
Desztillált vizet csak úgy lehet inni ha egyébként a normál vízben található ásványi anyagokat táplálékkal pótolod. Ez esetben ott vagy ahonnan elindultál. (Szerencsédre)

Ha nem akkor egy egy meleg napon vagy sportolás után bármikor felmondhatja a tested a szolgálatot.

Normális táplálkozás mellett valószínűleg nem lesz bajod a desztilált víztől (haszna sem lesz, hacsak a csirkét amit eszel nem desztillált vízzel itatták) de ha böjtölsz mellette vagy jelentős vízveszteséget desztillált vízzel pótolsz könnyen belehalhatsz. (évente több tucat ember hal meg így)

A koplalás mellett desztillált víz a szervezetedből természetesen fog kioldani ásványi anyagokat, de biztosíthatlak nem fog megállni meszes lerakódásoknál (és nem biztos hogy azt fogja kimosni) hanem többek között súlyos csontritkuláshoz vezet.
Előzmény: bxbreak85 (270)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.16 0 0 273
A desztillalt viznel nem erzitek, hogy mennyire termeszetellenes? Elolenyek termeszetes kozegukben nem talalkoznak desztillalt vizzel soha. Egyszeruen nem tehet jot a szervezettel egy ilyen mesterseges anyag. Olyan, mint a kabitoszer, vagy a mikrozott hus.
Előzmény: bxbreak85 (272)
bxbreak85 Creative Commons License 2009.08.16 0 0 272
Nem vagyok orvos,tehát bebizonyítani sem tudom természetesen,de amit leírtam azt tartom .Igazán nem is érdekel mitől múlt el ,de nem fáj... nekem ennyi elég,egy szem gyógyszer nélkül meg főként..
Előzmény: pint (271)
pint Creative Commons License 2009.08.16 0 0 271
egészségedre. azt gondolom nem kívánod alátámasztani, hogy a desztvízivástól múlt el a meszes lerakódásod. bölcs döntés, mert nehéz dolgod lenne.
Előzmény: bxbreak85 (270)
bxbreak85 Creative Commons License 2009.08.16 0 1 270
Van olyan ismerősöm aki 5 éve nem ivott mást,sőt még a kutyája is desztillált vizet iszik!! Semmi bajuk tőle. Én decemberben vettem egy desztilláló gépet azóta én is azt iszom.. (az évek óta folyamatosan fájó vállam is tökéletesen működik kb március óta!)Úgy látszik a kezdődő meszes lerakódásokat is kimossa.. (Én elolvastam Paul C Bragg- A böjt csodája című könyvét.Ha nem is 100 %-osan tartom be az ott leírtakat,de megváltoztatta az életemet az biztos..) Kellő gyakorlat után már elég erősnek és elszántnak éreztem magam az 1 hetes teljes böjtre amit meg is csináltam július hónapban.. 1 hétig csak deszt. vizet ittam (kicsi belecsavart citromlével,kevés mézzel ízesítve). Én nem akarok rábeszélni senkit,csak leírtam a tapasztalataimat...
Előzmény: lyesmith (268)
lyesmith Creative Commons License 2009.08.16 0 0 269
Maradok a forrásvíznél.
Előzmény: Pathmaster (265)
lyesmith Creative Commons License 2009.08.16 0 0 268
Ha jól látom kalciumos ill sziliciumos vizet fotóztak. Erre mondják azt hogy kemény a víz és tönkreteszi a mosógépet. :) Ez távol áll a desztilált víztől.

Ettől függetlenül. A desztilált víz felborítja a az ionháztartást, életveszélyes, ne igya senki!
Előzmény: jaroslav (266)
pint Creative Commons License 2009.08.15 0 0 267
ti nem tanultok, úgy látom
Előzmény: jaroslav (266)
jaroslav Creative Commons License 2009.08.15 0 0 266

Miért egészségtelen... és miért egészséges?

 

Mitől egészséges a víz? Mert ÉLŐ. Megőrzi a természetes energiáját.

 

Néhány link ezekkel a kutatásokkal kapcsolatban:

a kutatók vízkristályokat  fotóztak különböző hatásoknak kitéve (pl.zene) és kiderült, hogy a közönséges csapvíz "halott": semmilyen kristály-szerkezete nincs - ellenben az energetizált, feltöltött, "programozott" víz (a sejtek emlékeznek, ne feledjük!) visszanyerte természetes, szép, egész-séges kristály-szerkezetét.

 

David Schweitzer fotók: http://www.emfsafe.com/implosion/newphotos.htm 

Lauterwasser:  http://www.wasserklangbilder.de/

Viktor Schauberger: http://www.frank.germano.com/viktorschauberger.htm

  

Masaru Emoto "Víz üzenetei-kísérlete":

  Itt élőben formálódik a vízkristály zene hatására:

http://www.youtube.com/watch?v=6SpEQeI9Zec&feature=related

 

Pathmaster Creative Commons License 2009.08.14 0 0 265
A műszaki leírás alapján a készülék 3 bar névleges nyomással préseli át a 99,63 Celsius fokos vizet a kávén.
Előzmény: Pathmaster (237)
Pathmaster Creative Commons License 2009.08.13 0 0 237
Nemrégiben közelebbről is megismertem egy olyan kávégépet, amely a lecsapódott vízgőzt préseli át a kávé örleményen; és szerintem nagyon jó kávét készít. A készülék adatai megtalálhatóak a kv_katalogus.pdf fájlban.
Előzmény: lyesmith (19)
promike Creative Commons License 2008.11.29 0 0 236
....és ennek mi köze van a témához, elvonatkoztatva attól ,hogy a a cikkeket az enyhén szólva a témában vitatható munkásságú Csapó professzor írta?
Előzmény: Pathmaster (235)
Pathmaster Creative Commons License 2008.11.19 0 0 235
Előzmény: Pathmaster (234)
Pathmaster Creative Commons License 2008.11.19 0 0 234
Előzmény: weress (14)
promike Creative Commons License 2008.10.05 0 0 233
...nos akkor érdemi válasz a részedről nem érkezet ,úgyhogy ha kérhetnék még egy kis fikázást egy kis szakértőcskémezést -tudod úgy ahogy az tőled elvárható.
Előzmény: pint (217)
gb. Creative Commons License 2008.10.03 0 0 232
En is kb.22 eve:)))
Előzmény: promike (231)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!