Képek, videók. Lehet vicces, szomorú, szívszorító, csak legyen döbbenetes! Egyetlen szabály: sokkoló vagy megrendítő képeket csakis linkkel, rövid leírással, hadd döntse el mindenki maga, hogy megnézi-e!
Hát, a fene tudja, a tenyeremre nagyon sok pólyát rakott, az biztos. Meg most nagyon vérzett is, reggelre majdnem tele lett a vámpír-tartály. Maga az operáció is rosszabb volt, mint a múltkor, és durván rosszul lettem, miután levették a mandzsettát. Komolyan azt hittem, h stroke-om van, vagy ilyesmi, azt hittem, meghalok. Zsibbadt a nyelvem, kiszáradt a szám, eldugult a fülem, és baromira szédültem, így gyors egymásutánban.
Ma délelőtt meg elestem, mikor mentem a háziorvoshoz, mert csúszott a járda :( ., és jól meghúztam a sebet. Délután össze is szidott az orvosom, mert be van vérezve a csuklóm, most péntekig napi 3szor jegelnem kell. De legalább a csövet kivette, már nem tudtam rendesen öltözködni attól a hülye tartálytól. Jó ronda a seb is, ha akarjátok csinálok róla döbbenetes fotót :) .
Különben is, most egy darabig megint semmire se vok jó, max. a billentyűzetet ütni egy kézzel, vagy puzzle-t rakni.
Szal kéjek szépen sok-sok gyógypuszit, mert nadon fáj ám :( . Bár az éjszakát túléltem, úgyhogy most már van remény, h megmaradok :) és most a vámpír-tartály is jól működött :)
A Tál család! > > Tudjátok, hogy hány tagja van a mi családunknak ? > Először is itt van az öreg Dik Tál, aki mindent irányítani akar, aztán > ott van Protes Tál bácsi és fivére Szabo Tál, akik folyton > ellenszegülnek és mindent meg akarnak változtatni. > A húguk, Irri Tál, nyughatatlan bajkeverő a két fiával, Inzul Tállal > és Molesz Tállal együtt. > > Valahányszor felmerül egy új kérdés, Hezi Tál és felesége, Vege Tál, > meg annak a testvére Lamen Tál várni akar vele még egy évet. > Aztán ott van Imi Tál, aki folyton arra törekszik, hogy a mi családunk > pontosan olyan legyen, mint az összes többi. > A kényeskedő Affek Tál néni túl sokat képzel magáról. Iker öccsei, > Garan Tál és Han Tál pedig hamis ígéretekkel próbálnak elkábítani > mindenkit. > > De azért nem minden családtag rossz. Asszisz Tál rokonunk például > kifejezetten segítőkészen intézi az ügyes-bajos családi ügyeket. Ros > Tál és Szelek Tál viszont már nem mindenben vesznek részt szívese n. > A dúsgazdag üzletember nagybácsi, Invesz Tál anyagi hozzájárulására > mindig lehet számítani, csak az a zsugori öccse, Limi Tál folyton > igyekszik visszafogni adakozó kedvét. > A remek politikai érzékkel megáldott Reprezen Tál kiválóan képviseli a > családot különféle rendezvényeken . Az elkötelezett Agi Tál nővérem > élen jár a meggyőzésben, de Reflek Tál igyekszik folyton ellentmondani > neki. Medi Tálhoz bármikor fordulhatunk átgondolt és megnyugtató > tanácsokért. > Szalu Tál unokaöcsém éppen katonaidejét tölti a hadseregben. > Bevásárolni Kós Tál nagynéném szokott a piacon, mert ő mindig tudja, > hogy mi mennyibe kerül, és általában Lici Tál is elkíséri, mert nagyon > szeret alkudozni a kofákkal. > A kitűnő hanggal megáldott Kán Tál folyton dalol, zenész fivére Trombi > Tál pedig hangszeren kíséri (a kamasz Mu Tál átmenetileg nem énekel velük.) > Sajnos a múlt év során három családtaggal is kevesebben lettünk: két > unokatestvér, Dezer Tál és Konver Tál külföldre távozott, a kilencven > éves Exi Tál néni pedig végelgyengülésben elhunyt. Őt az utolsó > időkben már csak > Ágy Tál vigasztalta. Hány Tál?????? > (A világ melyik nyelve tud még ilyeneket?) > > ... Most látom még a Hideg Tál ki is maradt. ....
Oktató: - Mennyi üzemanyag van a tankban? Tanuló: - ??? Oktató: - Mennyit mutat az üzemanyag szintjelző műszer? - a mutató az 1/2 jelzésnél áll. Tanuló: - A benzint literben mérik? Oktató: - Igen. Tanuló: - Akkor fél liter.
Oktató: - A vizsgabiztos mindjárt átül hozzánk, kérdez majd néhány dolgot, aztán megcsináljuk a gyakorlati részt. Elindulunk balra, bevesszük a kanyart és megállunk a járdaszegély mellett. Tanuló: - Gyalog?
Oktató: - Hogyan lehet ellenőrizni a motorolaj szintjét? Tanuló: - Azt a sárga cumiszerű valamit kihúzzuk. (nivópálca)
Vizsgabiztos: - Hogyan ellenőrzi a lábfék állapotát? Helyes válasz: A fék és a kuplung pedált egyszerre lenyomom, a fékpedálnak a pedálút felső harmadában fel kell keményednie és meg kell tartani a keménységét. A kuplung pedált viszonyítás miatt nyomom le, ehhez hasonlítom a fékpedál útját. Tanuló (csinos fiatal hölgy): - A két lábam között levő rés méretéből tudom megállapítani, hogy jó-e a fék.
Oktató: - Hol kell a motorba betölteni a motorolajat? Tanuló: - A benzinkútnál.
Oktató: - Hátulról nézve jellegzetes alakja van az elsőbbségadás kötelező táblának. Honnan lehet felismerni? Tanuló: - Fejre állított háromszög. Oktató: - A háromszögnek nincs feje. Tanuló: - Akkor a csúcsára állított háromszög. Oktató: - Rendben. És az "Állj! Elsőbbségadás kötelező" tábla hogy néz ki hátulról? Tanuló: - Az a nyolcszögletű háromszög.
Forgalmi vizsgán kissé sötétedik már, indulásnál fel kellett volna kapcsolni a tompított fényszórót. A vizsgabiztos a tanuló mögötti ülésen elhelyezkedve segíteni próbál: Vizsgabiztos: - Mondja kedves jól lát? Tanuló: - Igen. Vizsgabiztos: - Én nem. Tanuló: - Akkor üljön be középre, onnan jól látja majd az utat.
Forgalmi vizsgán, közvetlen indulás után a tanpályáról kihajtva, még a kapuban a tanuló nem ad elsőbbséget az úton érkezőnek. Az oktató a baleset elkerülése végett beletapos a fékbe. A vizsga ugrott. Vizsgabiztos: - Sajnos ez a vizsga nem sikerült. Kérem, adja át az autót az oktatójának! Tanuló: - De, hát még meg sem mutathattam mit tudok! Vizsgabiztos: - Maga már megmutatta mit tud, most az oktatója következik.
Állítólag már a próbákon sem klappolt minden, mégis beengedték az élő show-ba, és vállalta a fellépést. Az autók 25 km/h-val "gurultak" felé. A 4. autót -az Audit- a srác apja vezette.
Döbbenetes, h mennyire itthagytalak benneteket, de utólag is a legjobbakat, és sikerekeben, egészségben, fórumozásban gazdag új évet kívánok Nektek!
Jelentem, az én összes karácsonyi kívánságom teljesült, főleg az, amit nem lehetett a boltban megvenni :)))))))) Nekem így nagyon boldogan fejeződött be az elmúlt év.