Nem tudom, hogy számoltad ki a 16 csapatot, de max 15 csapat lesz :-) Legalábbis ahogy én számoltam: 10 jelenlegi csapat + grizzlik + 4 csapat a Rookie-Cupból (Kistarcsa, Szeged, Fehérvár, Jászberény), ugyanis a Tata nagy valószínűség szerint nem fog indulni (legalábbis nekem tegnap este a vezetőjük azt mondta) a most következő idényben. Bár minden lehetséges, létszámgondokkal küzdenek, úgyhogy nem valószínű.
btw. Songi, kedden lemegyek majd edzésre, de per pillanat kb 200 méter futás után a rázkódástól a drót bizergálja a húst az ujjamban és üvölteni tudnék, úgyhogy sokat nem tudok edzeni :-( Eddig amit tudtam, az szobabicikli és a lábgép konditeremben, mivel a kétkezes rudat sem tudom rendesen megfogni, teljesen merev az ujjam a dróttól és csak zavar.
Ráadásul, hogy jól induljon minden, 26-án megyek kontrollra, és ha azon minden okés, akkor 27-én műtik ki a drótokat az ujjamból, szóval az edzőtábor is ugrott... :-( A drótok kivétele után a doki szerint kb 2-3 hétig a csont iszonyat törékeny lesz, és az ínszalagok is csak akkor kezdhetnek el majd regenerálódni, mivel most szét vannak barmolva a drót miatt... Tehát szerintem szeptember közepétől fogok tudni 100%-ban visszaállni edzeni, de ha minden jól megy, szeptember elejétől a kezet nem igényló feladatokat már tudom csinálni.
Tehát a Wolves-os pályafutásomat úgy kezdtem, hogy a második edzésen szilánkosra törtem az ujjam, és még plusz egy hónapra ki is estem... :-(
Ui.: Ja és Fritz voltam, aki Tatáról jött és akit a songi nemes egyszerűséggel le "Náci"-zott :-)