Vezetéknévnél a Punk nem is olyan gáz. Ismerek egy pincészetet, ahol a tulaj ezt a nevet viseli:) Utóbbi németesen hangzik. Nem beszélem a nyelvet, jelentésére pedig nem kerestem rá. Mi a gond vele?
Akkor jó a buli,amikor 3 telefon csörög + skype + a céges mobil+ plusz hozd le az árut az ügyfélnek az emeletről+e-mail.A kamionos meg ott türelmetlenkedik a hátad mögött,hogy fel kéne ülni a targoncára,hogy menne már.3-an nem bírtuk.És közben rohangálhattam ki Gyál-ra áruért. De miért nem vesszük fel a telefont,jött a kérdés. 1 Zarkó volt akkoris,nem 10........
Soha nem vállalnék be ilyet mégegyszer. 10-en sok pár éve(2006 ig) ültem a pultban,ugy,hogy raktárosnak jelentkeztem. 4,5 évig csináltam,de inkább ülök a dugóban kiszállítóként......
Ha emberekkel kell dolgozni, szerintem minden nap nehéz..
Mondjuk Én személy szerint nem is a hétfőket utáltam abban a korszakomban, hanem a péntekeket. Ott volt az egész hét előttük, de pont pénteken jut eszébe ügyet intézni, lehetőleg tegnapi határidővel.
Istenem, ha valami nem hiányzik abból a korszakból, akkor ez az.
Dehogy vagy szerencsétlen! :) Kaptál egy mail-t a törlésről. Vedd fel azzal a moderátorral a kapcsolatot, aki mindezt küldte. Voltam hasonló helyzetben. Rendesek, ha érvekkel támasztod alá ami történt.