No, azért Hujber korcsolyázó tudása "kicsit" elmarad Csollányé mögött (egyik sem a kedvencem). És ki mondta, hogy itt a korcsolyázó tudás számít? Senki.
Karsai Zita kapta Csollány után a legkevesebb szavazatot. Még se sírt ország-világ előtt, hogy őt miért nem szeretik. Csollány csak azt felejtette el, hogy más is lehet népszerű, nem csak egy olimpiai bajnok, ráadásul itt a nézők elsősorban azokra szavaztak, akiket a zsűri lepontozott, s kiesésre álltak. Aki ezen megsértődik, nem is érdemli meg a közönség szeretetét.
Érdemes összehasonlítani Csollány görcsös akarását Hujber pajkos lelkesedésével. nem csoda, hogy Hujberre szavaznak ezerrel, sokkal szimpatikusabban viselkedik. Arról nem is beszélve, hogy jobb hapsi és korcsolyázni is tud olyan szépen, mint Csollány. Megérdemelten fog nyerni.
Ha úgy gondolkodnánk, ahogy Te, akkor ma nem a Fradi lenne a legnépszerűbb csapat, hanem a DVSCm vagy az MTK.
Csak sajnos, a közönséget nem lehet leváltani...
Nem lehet megmondani kit szeressen.
Ha ez a jégtáncverseny közvetlenül az Olimpiai utáni évben van, akkor nem lenne kérdéses, hogy sokan szavaznának Csollányra, de azóta már volt olimpia...
Nem megsértődve nyilatkozott Szilárd.Maximum csalódottan. És tegyük hozzá jogosan. Ő úgy érezte a szavazatok alapján, hogy nem szeretik az emberek, pedig ő letett az asztalra valamit, igaz, hogy régebben.Persze nem ezért kell szeretni őt. De mit tett például Karsai Zita vagy Bódi Szilvi (mármint ami érdemleges lenne).
Másrészt pedig elég aránytalanul szerepeltetik a sztárokat a médiában. Mindenkiről nagyon sokat lehet hallani mostanában, de ő el van tűnve egy ideje és most sem annyira szerepeltetik őt. A nagyon fiatalok, szinte semmit nem tudnak róla, hiszen ő nem kifejezetten média sztár. Ennyit számít a nyilvánosság.
Anyukája osztrák állampolgár, és így mehetett ő is ki.
Azt tudtam, hogy Gyepessel jár/járt. Ez a Damu Roland sztori pedig elég volt a címlapra kerüléshez, és hogy foglalkozzanak vele az emberek. Mindjárt felmegyek az iwiw-re, és megnézem a képeket:)
Nem tetszett, ahogy Csollány Szilvester beszélt a Naplóban. Meg van sértődve, hogy ő olimpiai bajnok volt, mi az, hogy mégse szeretik az emberek. Inkább örülne, hogy szombaton rászavaztak.
Vajon Bódy Szilvi előkelő helyezésében nem játszik szerepet az, amit a tévében valamelyik reklámozott újság címlapján láttam? Mintha az lett volna a főcím, hogy Szilvi párja Magyarország egyik leggazdagabb embere.
"Xavérnak hirtelen mennyire iszonyú, baromi fontos lett, hogy ez korcsolyaverseny" Ez húzott fel engem is nagyon! Ferónál ezt miért nem ötlik az eszébe? Viszont az tetszett, mikor Katának valami olyasmit mondott, hogy ez egy kiprovokált párbaj volt.
Állítólag ugyanaz, mint a Szombat esti lázban, de én sem értem, hogy miért nem mondja el Tilla a szabályt, és miért nem láthatjuk a közönség által kapott pontszámokat, s az összegeket, hogy elejét vegyék a találgatásoknak, hogy előre kiosztották a lapokat, hogy ki párbajozzon. Nagyjából úgyis egyértelműen kiderül a közönségszavazat eredménye.
Most pl. számításaim szerint csak ez lehetett az eredmény:
Név zsűri közönség összes végső
Hujber........ 7 7 14.......1
Csollány..... 6 1 7..........6
Karsai......... 6 2 8........3
Nagy........... 4 3 7.........4
Bódi............ 3 6 9.........2
Dobó........... 2 5 7.........5
Damu.......... 2 4 6.........7
Vagyis a közönség nem fordult el Damu Rolandtól, ő most a 3. helyen végzett.
Látható, hogy Hujber kivétel, ő abszolút kedvenc, de a többieknél érvényesül, hogy a kiesőjelöltekre szavaznak pénteken. Zita is csak utolsó előtti lett a közönségnél!
Szombaton aztán már változik a helyzet, ezért maradhat bent Csollány akár a döntőig is.
Állítólag Damu Rolanddal nincsenek együtt. Legalábbis az egyik hetilap címlapján az van, hogy ezt mondja Dia: "Megszerettem Rolandot, de a szívem másé."
És a héten valamelyik nap néztem iwiwen a Dia adatlapját, és az egykori Fradi játékossal, Gyepes Gáborral van fenn egy közös képe, a kép alá pedig "A Nagy Ő" szöveg írva. Igaz, Rolanddal is van fenn egy koris képe, de az csak szimplán "Dia és Roli".
Egyébként erről az ausztriai kiruccanásáról, és a castingokról nem tudtam.
Egyetértek veled, nekem is nagyon ellenszenves Dia női szemmel. Amikor EB 4. volt, nagyon szerettem. Aztán főleg a nyilatkozatai és viselkedése tették őt ellenszenvessé., nálam főleg, mint sportember bukott, nem tartom elég kitartónak.
Rájött, hogy Juli mellett nem rúg labdába, nem juthat be a válogatottba, Ausztriába költözött. Pechjére ott se került be a válogatottba, hazajött, elkezdett castingokra járni. Aztán jött egy nyilatkozat, hogy a casting unalmas, nincs sok esélye, hogy a munkákat megkapja, és inkább újra elkezdett edzeni a torinói olimpiára. Csakhogy közbeszólt egy Pavuk Viki... És így került a Jégszínházba.
Közbe jött egy meztelenkedés (asszem a CKM-nek). De a célját most is sikerült elérni, a Damu Rolanddal való állítólagos szerelme miatt a címlapokra került:-)
De örülök, hogy kiesett, tegnap győzött az igazság...
nem a kamerásokkal van baj, hanem a rendezővel, aki rosszul váltogatja az x számú képet. Szerintem is egyértelműen el kellene dönteni, hogy kit-mit mutatunk, mert ez így nulla. Bár a rendezőn már meg sem lepődöm, a megatáncot is amiatt nem bírtam nézni, mert nem lehetett rendesen követni a táncosokat...
azt meg sem említem, hogy a bongyorfejű srác tegnap eléggé stúdió-minőség-gyanúsan(playback???-ezért kár volt idehozni, mehetett volna magnóról...) énekelt
Nincs összeesküvés elméleti fóbiám, de van pár feltevésem, ha érdekel valakit.
Hipotézis:
a nép szavazását a TV2 buherálja
Indok:
1. Hová tűnt , no nem Damon Hill, hanem dr. Fignár Andrea? Sosem mondják be, nem is mutatják.
2. Ez nem a Megasztár, ahol súlyos nyereményekért koriznak, ez csak egy celeb-buli-party, valódi tét nélkül.
3. Az nagyon durva lett volna, hogy Dobó Kata a műsor elején bentmarad, a műsor végén meg újabb párbajra kényszerül. A TV2 részéről sem lett volna elegáns, meg
Dobó Katával sem lett volna fair.
4. Ezért - lsd a hipotézisemet - az a gyanúm, hogy a TV2 eldöntötte, hogy a zsűri által a leggyengébbnek sorolt férfi párbajozzon a legjobbal.
5. Ha igaz a feltevésem, akkor jövő héten Bódy Szilvi és Dobó Kata prábajozik és kiesik Dobó Kata. Utána Bódy Szilvi és Nagy feró jön, kiesik Nagy Feró
Aztán Bódy Szilvi és Karsai Zita párbjozik, marad karsai ZitA.
Így áll fel az utolsó hármas: Hujber, Csollány, Karsai.
Ez a műsor egy show, bulvárújságokban megszellőztethető pletykákkal, témát ad a Mokkának, Aktívnak, Naplónak, a sztárokat lehet szerepeltetni az Activityben, Szulákshow-ban, s garantálom, hogy már írják az egyik újabb Mirigyshow forgatókönyvét, ami ezt a műsort veszi célba.
Sőt a Sváby falkájába is beültetnek majd korizó sztárokat stb. stb.
Azt megfigyeltétek, hogy amikor a jégszínházasok koriznak, csak a zeneszám címét írják ki, a korcsolyázó nevét meg eldarálják az elején és a kűr végén, aztán jó napot.
A jégszínházasokat nézve meg azon töprengek, hogy vajon a gázsijuk részét képezi-e hogy a ruhákat megkapják-e a műsor végén, vagy az van mint egy-egy tervező bemutatóján, hogy ha akarja a modell megveheti?
A másik nagyon nagy probléma,hogy a kamera mindenről lemarad. Nem tudja,hogy mit mutasson. Ha mutatja az énekest akkor minek küszködik a korcsolyázó? A show kinek van a tvnézőnek vagy annak a 100nézőnek aki a stúdióban van? Sokszor az az érzésem,hogy nincs előtte próba a kamerásokkal,ha meg van akkor már rég ki kellett volna őket rúgni.
egyébként sztem egy baromság a kűrök alatt megásokat énekeltetni. mindkettő külön produkció, amikre külön érdemes figyelni - már ha érdemes persze :-P
Ruzsa Magdi szerb dalát is hogy lehet már csak úgy mellékesen, aláfestő zenének használni??! különösen úgy, hogy Nacsa botladozik közben a jégen... ehh... (btw.: remélem, mindenki nézi majd az Eurovízióst, topic is van). tegnap is Nacsa meg Bíró Ica megint előadta magát, de minek... elég volt nézni őket a "versenyben", akkor már ezerszer inkább a jégszínház.