A HDMI akkor fontos, ha digitális jelátvitelre képes monitorra/tv-re szeretnéd kötni. A többi tulajdonságuk szintem megegyezik, az utóbbi években kiadott gépek a kiforrottabbak. Ez felett pedig már csak az dönt, hogy "mire" szeretnéd/szeretnétek használni? Onlájn játékra kell, vagy csak a család saját szórakoztatására? Flash, rgh, esetleg "dual boot" lehetőséggel? :)
Jaaa! Értem már mi a probléma..! Sajnos ezen nem lehet segíteni! Ha flashelt a meghajtód ne menj vele live-ra. Tört szerver tudtommal még ehhez nem elérhető (hogy lesz-e, ezt előre nem lehet megjósolni). Egyenlőre eredeti játékkal lehet játszani, és vagy eredeti boxszal, vagy dual boot-ossal... :( Otthon hálózatba kapcsolt gépeken sajnos nem tudom megy-e?
Persze! Amikor megadod a szükséges adatokat, hogy a nethez csatlakozni tudjon, utána ugye kérné a live-hoz szükséges cuccot. De azt nem adod meg. Ettől függetlenül a netet el KELL, hogy érje. Hisztizzen csak a Live-ért. Nekem így tökéletesen működik. Letölti magának a borítókat, tudok frissítéseket tölteni a játékokhoz... :) Igaz szenvedtem egy sort, míg sikerült, mert a routeren túl profi hozzám képest. Aki pedig ért hozzá, egy nagyon hülye barátom, aki mindent elintéz annyival (ha valami nem sikerül neki elsőre), hogy "szar a router" -igaz ő vetette, "szar a box", stb.. :P
Persze! nem adsz meg sem jelszót, sem felhasználónevet! :) A netre nekem is kimegy, de a live részt nem állítottam be -mivel nincs is accountom! A játékokhoz a "Title Updateket" szépen leszedi, és a borítókat is frissíti. Némely' játékkal lehet már tört szerózni is az FSDlinken keresztül. :)
Jáj, bizony! Vagyis részben :) Nem! Működik elvileg hálózatban is! Netre ki lehet engedni a gépet, csak a live-hoz való csatlakozást kell kerülni. Ellenkező esetben bannolhatják a gépet.
Maradhat flashelve! (nekem is úgy van). Ám Degeczi-nek igaza van! Olyan emberre bízd, aki csinált már párat, és van benne rutinja. Azt a 2-3 ezres többletet megéri!
Az a baj, hogy a duplarétegű lemeznél minimális túlírási lehetőséget engednek az írók. Ehhez módosított firmware-vel rendelkező író szükséges! (hozzávetőlegesen 10-12 ezer Ft-ért mérik, ha csak nem vagy elég ügyes, vagy nincs ebben segítséged, hogy az erre képes író szoftverét módosítsd): Ebből eredendően már jobban megéri az RGH, hiszen csak pár ezerrel drágább, és az összes vesződség felejthető. Legfeljebb egy tetszőleges méretű vinyót kell USB-s házba vágni, aztán kezdődhet a buli! :) Továbbá működnek a régiókorlátozott cuccok is (hiszen az optikai meghajtó ki van kerülve) :P
de azóta inkább lemezre írjuk a játékot...csak így azt szeretném megkérdezni hogy az hogy lehet ha egy játék fájl-a 8.14 giga... az már nem megy rá a lemezre..és azt írja a program, hogy túlírás vagy levágás..mind a kettőt kipróbáltam és egyiksem tetszik a xboxomnak...
Az ARMELLO nevű videójátékról melyikőtök hallott? armello.com
A League Of Geeks jegyzi... várható megjelenése 2015 márciusa.
Azért kérdezem, mert a kickstarter.com oldalon lehetett támogatni a projekt megvalósulását és én erről a támogatósdiról sikeresen lemaradtam. (április 8 és május 8).
Ezt azt is jelenti egyben, hogy (látszólag) lecsúsztam annak lehetőségéről, hogy a videójáték zenéjét megkapjam CD -n, csak letöltést kapok.
A 4CD -s verziója tartalmaz olyanokat is szép számmal, amelyek a letöltésből kimaradnak.
Van olyan közületek, akinek sikerült kibuliznia ezt a 4CD -s boxsetet? Esetleg, akit különösebben nem érdekel s így jó pénzért majd megválna tőle?
Rengeteg új, bontatlan játékom van mind Xbox 360-hoz, mind pedig PS3-hoz, amiktől a bolti ár alatt megválnék. Mivel elég sok játékról van szó, nem kezdem el felsorolni, írj bátran, hogy mire lenne szükséged és megnézem, hogy van-e.
Mi a baj a 2 dvd-sekkel? Az alábbi struktúrába rendezed: Games (mappa) -Játék neve (mappa) --Disc 1 (mappa) --Disc 2 (mappa)
Az iso1, iso2 fájlokat (vagy iso a, iso b) a sorszámozásnak megfelelően csomagolod beléjük a teljes tartalmukat (ebben lehet segítségedre az ex.iso: http://www.konzolozz.hu/download.php?view.740 )
-a "system update" esetenként elhagyható...
Némelyik játéknak lehetnek kívánalmai, annak úgy szoktam utánajárni, hogy a youtube-on rákeresek adott játék installálására. Pl én a "Watch Dogs"-szal szenvedek (ugyan most nem, mert hetek óta rá sem néztem) Esetemben pl "how to install watch dogs for xbox360 rgh" -vagy valami hasonló. ;)
Szia Ocheef!Pár hónapja írtam neked,sokat segítettél.De!Lenne egy nagy kérésem.Ezzel a két dvd-s dologgal nem boldogulok.Lenne rá lehetőség,hogy személyesen megmutasd?Szívesen vendégül látnálak.Én a 16.ker-ben lakom.