http://www.csodaidok.hu/
Nagyszerű, fordulatos, izgalmas történet a távoli jövőben egy családról, egy társadalomról. Az emberiség számos bolygót benépesített, de a jó és rossz, a magány és a szeretet továbbra is jelen van. Judy egy árvaotthon lakója, aki családra vágyik, Yaan egy nagy család tagja, de apja gyűlölete miatt rosszul érzi ott magát, és Giin, aki egy egész bolygót irányít, és sok ellenséget szerzett magának. Róluk szól a regény.
na, végre én is olvashatom a topikot, kiolvastam tegnap este végre. sajna sok mindenre nem emlékeztem, meg annyi minden összefonódás jenet meg itten, hogy napl erre sem emlékszem: ki rundi öccse???
Alexander Skarsgård játszott a Generation Kill-ben is (Gyilkos megszállás), jó kis egyenruhás cuccban, a trailerben szívesen viszontlátnám, hiszen Grom is katona...
örülök, hogy a könyvről volt szó legfőképp, még ha a műsorvezető sokszor khm... furcsaságokat beszélt is :) az eddigi interjúkban inkább a személyed izgatta a kérdezőt és Rólad volt szó, ill. a kereszténység helyzetéről :)
Mindenesetre én nem azt kívánom, hogy Hollywood minél hamarabb megtaláljon, hanem hogy minél többen megvegyék és olvassák a könyveket :)
Yaan Jr. : Ian Sommerholder Yaan Sr. : Tim Roth Giin: Liam Neeson Judy: Saoirse Ronan Shee Martyn: Aaron Eckhart Rundi: John Noble Armoin: Bernard Hill Shine Meron: Ralph Fiennes Malin: Cate Blanchett (de biztos, Enahma? én ennél azért egy jó 10-20 évvel idősebbnek vizualizáltam a nénit. Galadriel hogy lenne már Qui-gon Jinn anyja? :O) Arminia: Lauren Ambrose David: Christian Bale Raana, mármint Yaan anyja: Jennifer Morrison Grom: Alexander Skarsgård Reynis: Peter Sarsgaard Rengi: Robin Williams Siaxen: Jared Leto Tobbelt: John Krasinski