hát nem tudom, nekem teccik ahogy dexter barátra lel, sztem szépen van megoldva a folyamatos apa flashbackkel (bár túlképp nem is igazi flesbek), h túlképp bizalmi szinten egy kiskamasz.
a rész/hentelés átlag meg kellőképpen magas még így is, h a ritanyál szál folyamatosan jelen van:)
hát nem tudom, számomra hatlamas visszaesés ez az évad, már lement a fele, de eddig nem sok érdemleges történt..ennek a Prado gyereknek úgyis mennie kell így vagy úgy.
Kezd beindulni az évad. Még csak 5. részig láttam, de nem rossz. Reméltem, hogy a házasság-gyerek dolognak pontot tesznek a végére az 5. részben, de sajnos nem így alakult. Remélhetőleg nem akarják ránk erőltetni, hogy egy sorozatgyilkos családot alapít. Ez annyira nem Dexteres.
Viszont a többi karakter eseményeivel is elégedett vagyok. (Debra, Masuka, Miguel)
4x4 ennél unalmasabb dexter részre nem emléxem. Ezt nem is tudtam h más a showrunner, akkor ez egyértelmű válasz arra hogy az évad eddig miért ilyen gyenge és unalmas.Hol a feeling??? Ez a családi szál annyira gyenge, a rész végén ezt be is tetőzték. A másik meg h az új karakterek nullák, tvaly még ott volt Doakes meg a feket csaj...
Dexi kellemesen manipulatív "badass", de hova a lendület, hol a "killer instinct"? egyértelmű csalódás eddig az évad, látszik, hogy nem Daniel Cerone a sorozat írója. Deb borzalmasan idegesítő, Yuki szintén, Quinn állat. Ramon azért nem Doakes (meg sem közelíti), s Miguel és Dexi viszonya is laposodik. A LaGuerta - Miguel lelkiismereti konfliktus erőltetett.
Spoliler! A terhesség, gyerekek stb. - ez nem Dexi világa. Ő egy alien, egy másik bolygóról. Hogy tudna már beilleszkedni, hogy intézné a jó kis napi gyilkolászási rutint? Figyeljétek meg: egyértelmű a Rita - abortus - csak így fognak ebből a dilemmából kikerülni. S fel sem merült idáig, hogy Dexter ivadéka esetleg hasonló hajlamokat örököl? Mindazonáltal kíváncsi vagyok, ki lehet az új Gyilkos, a Nyúzós? Csak nem Miguel? túl nyilvánvaló. Jobb, árnyaltabb részek kellenek. Spoiler vége
Egy bajom van csak a sorozattal, amikor a kubaiak/latinok vannak csak együtt (pl. Prado LaGuerta irodájában), rögtön az jut eszembe: ezek egymás közt tuti nem angolul beszélnének. Azokat a részek mehetnének az eredeti nyelvükön, és feliratozhatnák. De ezt csak azért mondom, hogy kötözködjek. :-)
Érdekes volt a végén a nagy barátkozás Dexterrel. Mi lesz itt, kétszemélyes halálbrigádot fognak alakítani? A kubai szállítja a gonoszokat, Dex meg hentel?
A tejvásárlás a pedo lakásából az nagyon LOL volt!
Nekem bejött ez a 3/3. Végre visszatért a dexteres hangulat. Nem kell ahhoz vér, hogy valami lekössön. Szerintem ügyes kis epizód volt, főleg mert tartottam tőle az előző miatt.
a 2. rész is qrvajó volt, bár jobb lett volna ha santos elnök/organa szenátor látta volna h pontosan mi történt, bár a "plausible deniability" jó trükk volt, és beállt volna tanítványnak:)
Ja, a LaGuertás dolgot én sem értem, de szerintem dexter és Rita pont azért jók egymás mellett, mert - bár ezt Dexter maga sem vette észre - már az első évad során "elkezdett" érezni, vagyis folyamatosan egy kicsit emberibb lesz. Ugyanakkor a késztetésén még nem tud úrrá lenni.
Én is megnéztem. Jól megcsinálták az évadnyitót. Egyetlen dolog nem tetszik, amit eddig sem bírtam. Rita. Pláne ez a terhesség dolog. Rühellem ezt a nőt, meg a lányát sem bírom, csak Codyt. Sántít az egész. Egy sorozatgyilkos nem ápol kapcsolatot egy nővel. (Főleg, aki empty inside) Még alibiből sem! Valszeg ezért nem bírom elfogadni a csajt. Túl normálisnak tűnik a kapcsolatuk, ami Dexterhez abszolut nem illik. Lilaval el tudtam volna képzelni, hogy együtt vannak, de csak hébe-hóba, komolytalanul.
Viszont Deb karakterén sokat javítottak, bár eddig is csíptem. Még szerencse, hogy a káromkodásról nem szokott le.
Most akkor LaGuerta belenyugodott, hogy Doaks volt a bay harbour butcher? Vagy csak elvonta a figyelmét a szerelmi ügye?
Elég lazán csinálja a dolgait Dexter, valahogy megfontoltabb volt az első két évadban. Odamegy fényes nappal Freebo házához, utána meg mint orvosszakértő. Persze tudom, hogy azon a környéken menekülnek a rendőrök elől, de mi lett volna, ha a biciklis srác meglátja?
A gyilkosságról meg annyit, hogy ez önvédelem volt. A foga is meglett. :) Mit aggódik ezen ennyit?