Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Most már én is megnéztem, mit ajánlgatok. :) Sokkal visszafogottabb, mint amire gondoltam, simán horhatjátok is. Tessék, ez talán az extrém véglet a palettán, a többi mind decens, polgári modell. :))
Sün, milyen rendes vagy. Ez a diplomatikus hozzáállás nagyon tetszik.
Egyébként nem tudom milyen cuccokról beszéltek, mert a honlapját kerestem, de nem engedte megnézni a munkahelyi szerver. Ebből azért selytem, hogy nem akármilyen ruházat lehet.
A tegnapi tájbringa verseny nagyon tetszett. Egyszerűen csodálatos idő volt. Ez volt az idei első tekerésem terepen és nagyon élveztem.
Katika elindult a szombati versenyen is, ami esőben nagy sárban volt. Minden elismerésem az elszántságáért.
Természetesen ismerem, s nagy tisztelője vagyok - még ha nem is rendszeres követője ;-) - a Virágok mezének.
De nekem úgy tünt, hogy a kettő nem zárja ki egymást. Sőt, az az érzésem, hogy kifejezetten jól megfér egymás mellett/alatt a virágos mez és a BU szet. ;-)
Részletekbe viszont nem mennék, mert már kora ifjúságomban leneveltek arról, hogy hölgyeknek konkrét öltözködési tanácsot próbáljak adni... ;-)
Nevezés: Előnevezés nem kötelező - de nagyban segíti a Rendezőség munkáját.
Nevezési díj: Nincs - köszönet az önkéntes rendezők lelkesedésének!
Egyéb szolgáltatások: - Biciklis térképtartót korlátozott számban lehet kölcsönözni. - A Célban csomagmegörzést biztosítunk.
BU felszerelésben tekerő Virágoknak a rendezőség külön díjat ajánl fel! ;-)
Biztonsági előírások: - Bukósisak használata kötelező. Akinek nincs sisakja, az nem kap térképet! - A pályák közúton is haladnak, ahol a KRESz előírásai kötelezőek.
További információk sandor_talas KUKAC yahoo.com
Mindenkit szeretettel várunk!
+++ +++ +++ +++ +++ +++
Fórumos vélemények 2007-ből zfazék "Az év legjobb rendezvényei. [...] mindenkinek érdemes kipróbálni." pROF "Érdemes kipróbálni, szerintem nagyon érdekes és izgalmas!" phu "[...] nagyon tetszett a móka, ezen a héten is megyek, ha tudok."
nem olyan nagy dolog, pusztán kaptunk a Tengerszemből 11 db.szponzor Milo shortot amit természetesen nem tudok 18 felé szétosztani, így hamarosan küldöm a körlevelet arról, hogy ki kap belőle. Remélem a jövő héten szét tudom osztani, mert szombattól egy héten át boardozni fogok, így nem leszek itthon :) De talán még utána sem futunk ki a rövidgatya szezonból :))))
Eredetileg úgy volt, hogy Lakatos Kati, Juci és én (mármint a Virágok közül). Sajna nálunk gyerek szinten kitört a hányás-hasmenés vírus, úgyhogy én maradok betegápolni és próbálom nem elkapni.
Kezdődik nemsokára CsTSz, a csütörtöki a tájbringás edző- és népszerüsítő-versenysorozat.
Fórumos vélemények: zfazék "Az év legjobb rendezvényei. [...] mindenkinek érdemes kipróbálni." pROF "Érdemes kipróbálni, szerintem nagyon érdekes és izgalmas!" phu "[...] nagyon tetszett a móka, ezen a héten is megyek, ha tudok."
Hála a lelkes önkénteseknek, április 3 és június 5 között minden csütörtökön, összesen 10 (!) alkalommal,várjuk az érdeklődőket Budapest környéki helyszíneken.
A versenyközpont pontos helye és a nap rendezőjének elérhetősége 4-5 nappal az esemény előtt kerül meghírdetésre.
Rajt: kb 3 órával sötétedés előtt, a várható időjárás függvényében.
Pályák: lesz hosszú technikás (10km légvonal /16km tekerve) és rövid könnyű (5km légvonal /8km tekerve).
Az ellenörző pontokon Sportident lesz, mely pontról pontra méri a részidőket. Újításként megpróbálunk minél több pályát feltölteni a RouteGadget-re, hogy az útvonalak és részidők megvitathatóak legyenek verseny után.
Nevezési díj nincs, hála az önkéntes rendezőknek, s a támogatóknak.
Biciklis térképtartó a helyszínen korlátozott számban kölcsönözhető lesz. A célban csomagmegörzést biztosítunk.
Bukósisakról viszont minden résztvevőnek magának kell gondoskodnia. Sisak nélkül nem lehet rajthoz állni.
További általános információk: sandor_talas KUKAC yahoo.com
Gyertek! Minden gyakorlott és érdeklődő tájbringást szeretettel várunk!
Mi Cincivel és párommal Isaszegen voltunk természetesen bringával. Gyönyörű idő volt rengeteg bringás és isteni volt a gulyás :) Csajok, kár volt kihagyni. Mi lesz már azzal a csapatfotóval, hm ?
Most szombaton azaz márc. 15.-én a VBB szervezésében ismét megrendezésre kerül az isaszegi emléktúra természetesen bringával. Indulási helyszínek a város különböző pontjairól vannak azaz az első tali 7.30.-kor a Vörösmarty téren lesz, a második az Örs Vezér téren az Árkád oldalában lévő shell kútnál 8-kor a harmadik a XVII.ker.ben valahol a Pesti úton nem tudom hánykor, de mivel arra megyünk így gondolom 9-körül.
További infó a VBB oldalán azaz a http://www.vbb.hu -n
Gyertek minél többen, így talán a már nagyon aktuális csapatfotót is elkészíthetnénk.
Egyelőre csak mint indulót emelték ki. A Vasaloppetre utazó csapatot ismertette a kommentátor. A verseny most vasárnap esedékes. (Egyet biztosan megígérhetek: nyerni nem fog. Kb. 15000 nevező van...)