Keresés

Részletes keresés

UV 3800 Creative Commons License 2006.04.28 0 0 59

Ez mire volt jó a BKV -nak ???

Előzmény: Fricy (56)
Csoki bácsi Creative Commons License 2006.04.28 0 0 58

Szégyen. Ennél szebbet nem tudok mondani.

(Nemrég még láttam őket a vonatablakból...Pont az jutott eszembe,hogy mi lesz velük.Hát ez.)

The Rambler Creative Commons License 2006.04.27 0 0 57
ez tényleg szomorú.
olyan sokan szídják a veke-t pedig most is jól tették,hogy erre felhívták a figyelmet.
Fricy Creative Commons License 2006.04.27 0 0 56
Téboy1 Creative Commons License 2006.04.27 0 0 55
Sziasztok! Kedves Közlekedő Közeg! Köszike,megnéztem!Nem röhejes ami az ablakára van felragasztva? :) Lehet mán tudni melyik kocsi az? 3321,vagy újabb? Egyébként utsó gondolataim ezek voltak 3808/3818-ról... :( Hogy mindkettő S! :( Úgyis van Nekik elég raktáron! ;) Nemsoká pedig azok is élesre,ahogy hallani az UV-k alkonyáról.... :.( Sziasztok Kollégák! Viszlát Csoki Bácsi! :) UVRÁJDER Téboy1! :) Várjuk szeretettel infóid! :)
Előzmény: kozlekedokozeg (54)
kozlekedokozeg Creative Commons License 2006.04.24 0 0 54
44-45-ös hsz-ben láthatod, h a 3321 ácsorog hátul a sarokban asszem még mindig...
Előzmény: Téboy1 (53)
Téboy1 Creative Commons License 2006.04.24 0 0 53
Na akkor legalább kiderül melyik kocsi álldigál szegény még rossz sorsa beteljesedéséig....Oszt lehet hogy 3321 kocsi! az jó lenne nem? Viszont a Muki,és 1049-es továbbra is megvan-egybevan! :) Sziasztok!
hkv Creative Commons License 2006.04.24 0 0 52
Aha
Előzmény: kozlekedokozeg (51)
kozlekedokozeg Creative Commons License 2006.04.24 0 0 51
hát holnap én csak 3/4 5 tájban tudok odaérni, bár mostanság még akkor is elég világos van. Szerdán v csütörtökön jelentősen hamarabbra tudok kiérni.
Előzmény: hkv (50)
hkv Creative Commons License 2006.04.24 0 0 50
Aha lehet gholnap én isk ilátogatok, megnézni mik maradtak a ma bevitt járművekből.
Előzmény: kozlekedokozeg (48)
hkv Creative Commons License 2006.04.24 0 0 49
t én is k

inézek, hogy megnézzem mi maradt a bevitt járművekből amik ma mentek be.

Holnap klehe
Előzmény: kozlekedokozeg (48)
kozlekedokozeg Creative Commons License 2006.04.24 0 0 48
szerdán vagy csütörtökön teszek akkor egy próbát!
Előzmény: hkv (47)
hkv Creative Commons License 2006.04.24 0 0 47
a mész megkér

dezed, és mikor én ott jártam beengedtek.

Od
Előzmény: kozlekedokozeg (46)
kozlekedokozeg Creative Commons License 2006.04.24 0 0 46
Ezt igen válasznak veszem.
Előzmény: hkv (45)
hkv Creative Commons License 2006.04.24 0 0 45

Ezeket a képeket 2005.-ben készítettem a telephelyen:

Előzmény: kozlekedokozeg (43)
kozlekedokozeg Creative Commons License 2006.04.24 0 0 44
A francba a kép lemaradt...
Előzmény: kozlekedokozeg (43)
kozlekedokozeg Creative Commons License 2006.04.24 0 0 43

Ha csak úgy odamegyek, hogy csókolom léccives engedjenek mán be, akkor beengednek?? jó lenne:-)

És egy kép a 3321-ről (kinntről, kerítés résen át fotózva...)

Előzmény: G. Andris (42)
G. Andris Creative Commons License 2006.04.24 0 0 42

Azélessarki roncstelepen 3321 áldogál több mint egy éve!

(lehet hogy kettő is)

levették a vágányról mert útban volt!

Ha van új beszállítás azt ird ide!

Amugy ha bemész (belehet) szoktak lenni vasúti kocsik is, csak azt már szétvágott állapotban hozzák oda!

De nemrég volt metrókocsi is!

Norboy Creative Commons License 2006.04.24 0 0 41
Elvileg a két kiskőrúti harcos megy mostanában az Élessarokra.
Téboy1 Creative Commons License 2006.04.23 0 0 40
Sziasztok! Vágányselejt.... ;) Inkább vágány mint UV villamos! Amikor éles felé utazom,akkor mindíg nézem mi áll szétvágás előtt.... Sajna megen 1 UV-t vágnak majd szét,vagy már szétvágták!Nemtom! :( De ott állt még visszaúton is...Kérlek Te is hagyd mán abba az off+on hozzászólást Barátom,mert naonzavar!Ma Blahánál csináltam pár képet,még "Eredeti" állapotában...Új épülő peronról is ami kezdeti stádiumban van....ICS-vel mostani sinpályával....Na jó! Menek tovább! További remek fotókat kívánok Nektek Barátaim! :) Sziasztok!
Előzmény: kozlekedokozeg (37)
Téboy1 Creative Commons License 2006.04.23 0 0 39
Tiszteletem Csoki Bácsi! Ha nem sajnálod Tőlünk,akkor jöhet!Szeretem a papírképeket is,csak scannalni kell.. Mostanában Én is csináltam ilyet,hogy nem digivel,hagyományos géppel!Jól döntöttem!Azok is naon szuperul szoktak sikerülni...A Neved megjelölésével engedelmeddel letöltöttem az előzőt!Majd Én is felrakom őket!Technikai problémáim vannak mostanában a gépemmel,ezért... ~:( Csudába! Üdvözlettel: Téboy1 Sziasztok! Logoff!
Előzmény: Csoki bácsi (38)
Csoki bácsi Creative Commons License 2006.04.23 0 0 38
Az otthoni arhívumonban van egy-két régi ZIU-s papírkép:-))Majd ha lehetőségem lesz rá,berakom őket.
Előzmény: Téboy1 (36)
kozlekedokozeg Creative Commons License 2006.04.21 0 0 37
BKV-s vágány selejtezések... :-) vagyis inkább :-(
Előzmény: Téboy1 (36)
Téboy1 Creative Commons License 2006.04.21 0 0 36
Sziasztok! Tiszteletem Csoki Bácsi! Ziu900!Szuper!Már Nálunk Közlekedési Múzeumban lesz biztos legalább 1 DB,ami megmarad!Remélem még sikerül sok szép képet csinálnunk rőla napos időben! Kedves Közlekdő Közeg! Tudod Nekem a hurokvégállomás jó fotótéma most mielőtt eltűnik!Felújítás után már nemlesz ilyesmi Felénk....Végül is gyerekkorom óta itt lakom ezen környéken,és hurokvégállomások alig vannak már,különlegesek,szintúgy Körtéren megszűnt a belső körök,tehát elveszett sinek lettek....Hamster kolléga kedvenc témái közé tartoznak....Nembaj!Te jössz Moszkváról,Én meg Körtértől! ;) Csinálok még néhányat róluk...Sajna 2003-ban még nevótam villamosbarát,se közlekedési,de Kelenföldön szintén felújítás után eltűntek az akkori vágányok....Szívesen megörökítettem volna....Csak nemvót mivel! :( Sziasztok! Logoff!
Téboy1 Creative Commons License 2006.04.16 0 0 35
Tiszteletem Csoki Bácsi! Ha érdekel még rengeteget kérdezhetsz a: bkv@bkv.hu emilcímen Tőlük,csak udvariasan,mert csak arra válaszolnak....Mindjárt megnézem a képed amit felraktál Nekünk!Sok hasonló fotót kívánok Zius témában is!Most még portyázok itt a neten... Topiklátogatások lesznek néhány perceben... Sziasztok!Viszlát! Logoff!
Előzmény: Csoki bácsi (34)
Csoki bácsi Creative Commons License 2006.04.16 0 0 34

ZIU RÁJDER!!!!!!:-)))

A nyár folyamán tervezem a ZIU-s vonalak bejárását.(ha a nyáron járni fognak)

900Legutóbb őt sikerült megörökítenem.
Előzmény: Téboy1 (31)
Téboy1 Creative Commons License 2006.04.15 0 0 33
Szisztok! Kedves Közlekedő Közeg! Nembaj!Viszont május végén megyek Mercedes-Benz csillagtúra 2006-ra fényképezni!Mert ott is van sok szép oldtimer Merci amit meglehet nézni,képeket csinálni róluk...Tavaly például a Múzeumok éjszakájaként harangozták be! Addig még mászkálok ide-oda körtéren....Bár az UV-kat jobban imádom,de most sok ICS-s képpel frissítem képtáram... Addig is sok szerencsét a témákhoz minden Kedves Ismerősnek,Barátaimnak innen a chetről! Sziasztok! Logoff!
Előzmény: kozlekedokozeg (32)
kozlekedokozeg Creative Commons License 2006.04.15 0 0 32
De a Móricz környéke elvileg csak Máj. 22- jún. 2. időszakban lesz átalakítva, tehát addig van némi időnk. Holnap reggel megyek Moszkva-Blaha 4-6 os szakaszt fotózni! Keddtől úgyis feltúrják..
Előzmény: Téboy1 (30)
Téboy1 Creative Commons License 2006.04.15 0 0 31
Tiszteletem Csoki Bácsi! Pedig mindíg ott volt eddig a legtöbb belölle!Hova tüntek? Sajnálom,mert még Én is februárban vasárnap délután jártam arra fotóztam,és ki is próbáltam egy körre,elég kellemes élményt,tapasztalatot nyújtott egy közlekedés,és villamosbarátnak!:)Ha tusz próbálkozz többször,mert már alig van időnk!KB ha minden igaz 7-8 hónapjuk van forgalomban.... Sziasztok!Viszlát! U.I.: Csak Nektek: ÍÍÍÍÍZZZZZIIIIIRRRRÁÁÁÁJJJJDDDDEEERRRRR! :)
Előzmény: Csoki bácsi (28)
Téboy1 Creative Commons License 2006.04.15 0 0 30
Sziasztok! Jóestét Nektek! Kedves Közlekedő Közeg! Benéztél már UV-s topikba?Ott is írtam Neked vmit! Tudom,tudom,hogy elhanyagoltam topikjaim,máshol sem pörgött eddig... Majd felhozom,vagy hozzuk!Oké?Majd megpróbálom összetrombitálni a csapatot,csak eddig nem vót rá időm,mert lótifuti vót ide oda,meg még hátravan húsvét,családi látogatás,utánna pedig locsolható Lányok után nézés.....Tyű!Mennyi dolog!Na mind1!Addig is adva a sok fotótéma: Ha tudsz mostani kedd előtt gyere fényképezd le a Móricz Zs.körtéri hurkot,mert ugrani fog,és még ajánlom figyelmedbe Október 23.a utcát (4-es végállomása!),utánna pedig az ikercsatlású ICS-k szólóban fognak közlekedni 47/49-es vonalon!Tehát ezt mind érdemes megörökíteni! Én nemrég kezdtem ezt a hobbit,sokmindent halogattam az elején,aztán megbántam!Mostmár ritka dolgokat kell előtérbe helyezni,és mihamarabb teljesíteni,aztán pedig volt-nincs!Neked meg fájhat a fejed,miért nem csináltam akkor képet....Csak ennyit akartam hozzáfűzni.... Sziasztok! Logoff!
Előzmény: kozlekedokozeg (29)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!