Végre hazánkban is a kultikus brit sci-fi sorozat. Mindenkinek, akit érdekel a kilencedik és tizedik doktor története, de a klasszikus sorozat kedvelői is teret kaphatnak itt.
Tennanttal kapcsolatban még csak annyi, hogy nekem mint Doktor kevésbé jött be, nem szeretem a már-már hisztérikus reagálásait és szövegeit. Mivel az átlag magyartól eltérőleg nem lógok napi több órát a tévén és filmeken, nem vagyok nagyon járatos a színészvilágban, így Davidet sem ismertem korábbról. Viszont miután célzottan megnéztem pár más filmjét (Einstein and Eddington, stb.) és főleg a Hamletet, nagyot nőtt a szememben, mint színész.
Felirat, óó, fantasztikus! Próbáltam nézni angolul, de az előző résszel ellentétben, ezt eléggé gyéren értettem.
Hunmaster: hát, én ezt nem igazán értem, h így lassan 2 éve után mi a nyavajának kell siránkozni? Inkább élvezzék a mostanit.
Amúgy nem szoktam így ömlengeni, mindent el kell kezdeni.:) mentségemre szóljon, patológia tanulás után kezdtem pihenésképpen nézni, és hajnal 3kor írtam a hozzászólást. De így utólag visszaolvasva jól szórakoztam magamon, remélem ti is! :D
A 6x10 magyar felirata fél órája felkerült az oldalra, ide. A nagy feliratoldalak csak délután teszik ki, mert mi tagadás, elég hosszú a reakcióidejük az esetek nagy részében.
Na de az nem túlzottan mókás, hogy a magyar 'rajongók' (rajongók nem egyenlő Whovian-ok, ugyebár) háromnegyede még mindig azon szomorkodik, hogy David Tennant távozott a sorozatból.
Naponta több ilyen témájú hozzászólás vagy e-mail fut be hozzánk.
--
És ugyanitt megragadnám az alkalmat, hogy figyelmetekbe ajánljam múlt heti interjúnkat a Tizenegyedik Doktor szinkronhangjával. Az interjú beharangozója az AXN SciFi oldalán itt olvasható, a teljes szöveg pedig a bejegyzés végén lévő linkre kattintva ránk mutat.
Bocs, az előző hozzászólásban a tagolást totál elcseszte, nem így egybemosódva gépeltem eredetileg.
Én még csak nem rég lettem fan,és nézegettem a bbc oldalát,ésnagyon sajnálom,h a kommentárokat nem lehet meghallgatni. Ha ti korábban hallgattátok,el tudjátok mondani, milyenek voltak? Próbáljam őket vhogy beszerezni?
Szia! Ó, ne izgulj, mindegyiket imádom...hmm, elnézést, ez nem pontos, a régi sorozatot nem láttam, és valszeg csak nyáron fogom(egyetem miatt). Hidd el, mindet szeretem, az új dokit meg pláne. Annak ellenére, hogy a színész fiatal, ahogy egyre sötétebb a történet, márcsak a doki kora miatt is, hisz egyre több rosszat látott, szóval szinte kiráz a hideg, ahogy nézni tud azoknál a jeleneteknél! Huhh, tényleg eszméletlen! Amúgy a sok fan miatt könnyebb a Tennant-ös dolgokat beszerezni.Őszintén, még most nézem a C. Ecclestont más művekben, később nyilatkozom róla is :)Nem sírtam tele a párnámat, mikor a dokik átváltoztak. Persze, sajnáltam, hisz nagyon jó színészeket válogatnak ki rá -és ezért külön köszönet a BBC-nek, de megértem a változás szükségességét, és szeretem, mikor mások is megmutathatják a tehetségüket. Sajnálnám, ha ..húú, nem jut eszembe amegfelelő szó, szal benneragadnának egy szerepben. Különben is, eddig az a tapasztalatom, h az az igazán jó színész,aki több mindent is képes eljátszani. Én meg csak hátradőlök, és élvezem! :)Szép estét mindenkinek!
Nem Tudom, hogy miért vagytok oda annyira David Tennant-ért. Nem úgy értem, hogy rossz, de ha valaki "Igazán"szereti a Doctor Who-t, akkor Doki rajongó, nem David Tennant rajongó. És az hogy miért sajnáljátok annyira hogy regenerálódott? Minden Doktor regenerálódott egyszer, és engem annyira az sem érdekel, hogy a gonosz Steven Moffat kitúrta, vagy saját maga szállt ki. Regenerálódott és kész. Szerintem a többi is ugyanolyan jól játssza a szerepét.
Anyám, jó ha féléve láttam először Doctor Who-t,de egyből a fanja lettem! :D Egyszerűen imádom! Ebből a fantasztikus kreációból bármennyit tudnék nézni! :D Rövid idő alatt nagy 10.Doki fan lettem, gondoltam kiélem rajongásomat és megnézek egy David Tennant alkotást! Hát halljátok,a Single Father szerintem vmi oltári jó! Asszem totál elvesztem és csendesen csöpögök, hozom is felmosóvödröt! Ááááááá,ez annyira király volt! Ha bárki tud ajánlani vmi jót, örömmel várom! Állítólag a Hamletben is isteni, asszem az lesz a következő. Oké, abbahagytam, megyek olvadozni meg hülyén vigyorogni! :D Bye (anyám, ez annyira király volt! *asztal alá folydogálva elvonul*
Ééértem mit akarsz mondani, deee mifelénk Gallifrey a bolygó neve, a Gallifreyan pedig a Gallifrey polgár.... vagy én vagyok csökevényes agyműködéssel megáldva?
Érdekes, az egyik ismert helyen a mai rész HD torrent fájlja már több, mint 5 órája fent van, pedig csak 45 perce ért véget a film... No nem érdekes, ma úgyis Torchwood volt a terítéken.
igen, egy spoiler warning nem artott volna, de mivel teljesen ertelmezhetetlen amit ezen a furcsa nyelven ir, teljesen mindegy :D en is csak azert ertettem meg nagyjabol hogy mit akart leirni, mert mar lattam a reszt...
a Torwood 4 évad 10 része nagyon jovolt most már tugyuk mért monta boarca hogy fajtájábol az utolso
mivel most már nem csak ö9 az egyetlen halhatat lan hanem a negro csáko isaz jolene Gwen is halhatatlaná vált volna és ösze jönének jack el akor nem lene anyira magányos majd az 5 évadba kiderül
Én tudok mondani stabilan nézhető BBC ONE linket (persze csak privátban - nem rakható ki teljes képernyőbe).
Cserébe engem is érdekelne valami. Valaki, aki tudja írja meg nekem részletesen hogy működik az amazonos online rendelés. Még sosem használtam, ezért érdekelnének (adatok, amik kellenek, szállítási díj mennyi kb, online bankkártyás fizetést hogy kell használni, hogy nehogy eltűnjön minden pénz a számlámról stb.)
+ érdekelne, hogy lehet-e valahol kapni a "DW:Let's kill Hitler" című részben látott eredeti River Song-os Tardis naplót.