Keresés

Részletes keresés

Katus870512 Creative Commons License 2006.07.07 0 0 866
(nem domestosom a cicát:))Magamtól vagyok ilyen szép!A gazdi is mondja folyamatosan,hogy milyen beképzelt vagyok,pedig csak tudom,hogy jól nézek ki!:)
Előzmény: Törölt nick (865)
egyer Creative Commons License 2006.07.07 0 0 864
Helyes, egy macska nem macska. Egyedül nem lehet annyira rosszalkodni.
Előzmény: Spinderella (863)
Spinderella Creative Commons License 2006.07.06 0 0 863
Fúú, mikről nem meséltek itt!
Én is szeretnék kergetőzni, meg lakásdöngetni, meg függönyt subázni - csakhát nincs kivel. A kétlábúak nem alkalmasak, azokat a hülye egereket meg hiába böködöm, nem nagyon mozdulnak. Remélem anyáék szereznek valami pajtit nekem hamarost, mert így elég unalmas az élet.
Marci
Katus870512 Creative Commons License 2006.07.06 0 0 862
Én is mindíg lepofozom a kisasszonyt:))De ezt a gazdi nem nézi jó szemmel,mert Kelly igen kicsi én meg nagy 5 kg-os kandúr.Mokor verekedünk csak úgy száll a szőr,a gazdi meg takarít utánunk és aztán előről kezdjük az egészet és néha a gazdi a falra mászik:)))
Előzmény: egyer (860)
egyer Creative Commons License 2006.07.06 0 0 861
Ja, ja, pedig olyan szépen kisubázzuk a függönyét!
Előzmény: Bűvössárkány (859)
egyer Creative Commons License 2006.07.06 0 0 860

Nahát ez felháborító! Szegény kandúr!

Bár nekünk minderről csak emlkéfoszlányink vannak. Mi 5 évesek vagyunk (péntek 13-án születtünk 2001. áprilisában, ráadásul nagypénteken). Ellenkező nemű testvérek vagyunk, és amikor karácsony előtt egymásnak estünk, elvittek bennünket ivartalanítani. Én, Matyi könnyen vettem a dolgot, Szofinak viszont nehezen gyógyult a sebe, mert megette a varratot (a hülye kétlábúak nem tettek tölcsért a fejére). Most már viszont jól vagyunk, kitölti az életünket a kaja, heverészés és a játék. Mivel megőriztük kamaszkori személyiségünket naponta párszor végigkergetjük egymást a lakáson, csak úgy döngetünk, majd összegubancolódunk. De a játéknak mindig hamar vége lesz, mert Szofi kisebb, mint én és fújva megpofoz, mert elfelejtkeztem magamról.

Előzmény: Katus870512 (858)
Bűvössárkány Creative Commons License 2006.07.06 0 0 859
Ja, tényleg, ott is szoktuk ugyanezt játszani! Nagyon teccik nekünk, ipi-apacs meg minden, de a gazdi nem örül annyira. Fogalmunk sincs, miért...
Előzmény: egyer (857)
Katus870512 Creative Commons License 2006.07.06 0 0 858
Lakótársam se olyan ifjú!Ő 20-án lesz egy éves én meg 13 hónapos vagyok már.Még egy tüzelő nőt se kapok,pedig megérdemelném!Lakótársam 6 hónaposan lett ivartalanítva ,de nagyon rosszul viselte,mert az orvos túlaltatta szegényt,a gazdi is nagyon ki volt és virrasztott melette...Ti hogy vagytok?
Előzmény: egyer (856)
egyer Creative Commons License 2006.07.06 0 0 857
Mi ezt kardozásnak hívjuk. Ezt játsszuk a függöny két oldalán a gazdi nagyobb örömére jól összerántjuk a szálakat.
Előzmény: Bűvössárkány (855)
egyer Creative Commons License 2006.07.06 0 0 856
Oh, te szegény, kiéhezett. Látom, teljesen ki vagy tikkadva! Lakótársad ilyen ifjú, és máris ivartalanított?
Előzmény: Katus870512 (854)
Bűvössárkány Creative Commons License 2006.07.06 0 0 855

Itt pirospecsenyét játszunk, hogy a sok munka után kicsit felfrissüljünk. Ránk fér!

Katus870512 Creative Commons License 2006.07.06 0 0 854
Oh,én egy kiéhezett kandúr vagyok!Már az ivartalanított lakótársamra is ráugrottam,de ő nem volt kapható a dolgokra.:)Én is mennyire szeretem az alutasakos kaját,de nem kapok,mert nem bírja a gyomrom sajnos:(Na ő a lakótársam Kelly.Folyamatosan azzal a bottal mászkál...Ja én meg Rocky vagyok:)
Előzmény: egyer (853)
egyer Creative Commons License 2006.07.06 0 0 853

Hát, egy balerinának (vagy balerinnek?) tartania kell a versenysúlyát! :))

Mindenesetre, együtt érzünk veled! Mi sem kapunk olyan kajából, amit nagyon szeretünk annyit, amennyit akarunk, és főleg nem akkor amikor akarunk! Ilyenkor én, Matyi egyedül három szólamban énekelek (Szofi helyett is) amíg valaki (apa) meg nem unja, és nem ad alutasakosat! Anya szereti hallgatni az éneklésemet, ő inkább kitart, és olyanokat mond, hogy "Hallgass te nyavalyás!" De előbb-utóbb ő is megtörik, és megkapom a kaját, amibe csak belekóstolok, majd elvonulok: "Én nem is voltam éhes." Ekkor jön a tesóm Szofi, és apránként rájárva megeszi. Ezután jövök én újra az énekemmel.

Felháborító, hogy egy szegény előadóművész (éneklő) macska milyen nehezen kapja meg a gázsiját ebben a mai világban!

Előzmény: Katus870512 (851)
flamingán Creative Commons License 2006.07.06 0 0 852
Mi is szívesen feküdtünk régebben az egéralátéten az egér mellett, egészen addig, amíg fel nem mondta a szolgálatot, mert ki tudja hogyan, "beszivárgott" a bundánkból néhány szálacska, és megakasztotta a fogaskereket.
A gazdinknak szét kellett szednie.....:-)))
Azóta nem szereti, ha ott ülünk, nem is értjük, miért?????

Hateya, Gömbi
Előzmény: vacmarek (844)
Katus870512 Creative Commons License 2006.07.06 0 0 851
Balett mi?Még annyi kaját se kapok mint amennyit meg tudnék enni.A gazdi meg mindig mondja,hogy dagi vagyok,pedig csak a bundám dús!
Előzmény: egyer (850)
egyer Creative Commons License 2006.07.06 0 0 850

Pesze, mert abból fizetik a balett-óráidat! :)))

OFF:Gyönyörűséges!

Előzmény: Katus870512 (848)
egyer Creative Commons License 2006.07.06 0 0 849

És ha már cipős doboz, legalább élnének nagyobb lábon!

OFF:Minden macska imádja összegyörni magát pici helyekra, olyan aranyosak olyankor!

Előzmény: Bűvössárkány (847)
Katus870512 Creative Commons License 2006.07.06 0 0 848
Sziasztok!Megértem mindenki felháborodását!Velem mindig az aprót számoltatják,aztán ők meg elköltik,de Én bezzeg semmit nem kapok.
Bűvössárkány Creative Commons License 2006.07.06 0 0 847

Ezzel a pihenőhellyel is jól kiszúrják a szememet... Pedig munka után édes lenne a pihenés! Cipősdoboz... brutális!

Előzmény: egyer (846)
egyer Creative Commons License 2006.07.06 0 0 846

Ez felháborító! Mi mindenre akarják felhasználni a macskafarkat!

A mienket (Matyi + Szofi, hátrányos helyzetű papírképes macskák) függönyzsinórnak akarja anya használni! Legalábbis azt ígérte, hogy aki a frissen mosott még vizes függönynek alomban fetrengés után nekidörgölőzik, annak a farkából függönyzsinór lesz! Pedig tudhatná, hogy mi úgy utáljuk a vizet, hogy a f vizes függönyt meg se közelítjük! A szárazzal viszont nagyon jól lehet játszani: a két oldalára állunk, és azon keresztül kardozunk. Így a függönyt is szépen kidekoráljuk.

Előzmény: Bűvössárkány (845)
Bűvössárkány Creative Commons License 2006.07.05 0 0 845
A gazdi kihasználja, hogy ilyen szép nagy farkam van. Velem szokott port töröltetni... itt épp a rádió portalanításán vagyok túl... fárasztó makkasors!

Előzmény: vacmarek (844)
vacmarek Creative Commons License 2006.07.05 0 0 844
Tőlünk elszaladt. De utána elkaptuk és úgy, de úgy megpofoztuk, hogy a gazdi vehetett egy újat. Aztán még egyet levadásztunk, de nagyon nem örült neki, így maradunk a csörgős, szőrős egérnél :-))))
Vaci és Fáncsi
Előzmény: Bűvössárkány (843)
Bűvössárkány Creative Commons License 2006.07.05 0 0 843

Itt meg az egérre vigyázok, el ne szaladjon! Nem volt ám kis meló!

Előzmény: flamingán (842)
flamingán Creative Commons License 2006.07.05 0 0 842
No és mint látom, fontos iratokra és adathordozóra is ügyeltél még e mellett!:)))
Előzmény: Bűvössárkány (839)
fan_fan Creative Commons License 2006.07.05 0 0 841
Mint gyorséttermi főellenőr, felhívom T. Szakszervezet figyelmét az Életmód > Konyhaasztal > Szendvicsek topic 15. fotójára. Hallatlan !!
Ghanima Creative Commons License 2006.07.04 0 0 840
Nyugodtan menj be és néhány simivel vígasztald a szerencsétlen dolgozókat! :-))
Előzmény: CornFake (838)
Bűvössárkány Creative Commons License 2006.07.04 0 0 839

Rám meg még a telefonügyeletet is rámsózzák, pedig még itt fiatalkorú voltam!

CornFake Creative Commons License 2006.07.04 0 0 838
off: igen igen igen enis mindig latom oket,de bemeni sose mertem :D
Előzmény: Ghanima (837)
Ghanima Creative Commons License 2006.07.03 0 0 837
Tisztelt Szakszervezet!
Bejelentem, hogy ma délután ismét!!! - tehát valószínűleg rendszeresített a dolog, ami csak súlyosbítja a helyzetet - nehéz testi munkába fogva láttam két cicát. A helyszín a Dob utcai Eprecske bolt kirakata. A szenvedő alanyok: egy fekete és egy fekete-fehér cica. Elvetemült munkáltatóik a kirakatba száműzték őket, ahol órák hosszat kell aludniok, teljesen kényelmetlen fekvést garantáló, eltérő méretű és magasságú képeken, képkereteken. A kizsákmányolók avval próbálják leplezni galád tevékenységüket, hogy itt-ott a képeken elégedett cicák is láthatók.
Sajnos nem rendelkezem fényképezőgéppel, hogy megörökíthettem volna ezt az égbekiáltó bűnt, de mindenesetre jó sok fülvakar mellett biztosítottam a - láthatóan álmos!!!! - áldozatokat, hogy esetükről tájékoztatom a szakszervezetet.
homancska Creative Commons License 2006.07.03 0 0 836
Csodaszépek vagytok... de hát ez gyerekcicamunka....:) Velünk is próbáltak ilyen szinkronos dolgot régebben, de nem hagytuk... csak tükörképben csináltunk meg, hadd bosszúskodjon a mami...
Előzmény: ZsuR (835)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!