A napokban leadott a Duna TV egy interjút a fenti emberrel, aki tiszes őszülő állapotban van, felvillantva részleteket a Rocktérítő c. filmből.
Mi a véleményed: a lázadó, önpusztító, idegbajos, mániás-depressziós Pajor Tamásból miért lett egyik pillanatról a másikra újkreresztény, egyik vezető egyénisége az országot megosztó vallási közösségnek és miért tart ki még mindig itt?
Lehet-e valami általános magyarázatot adni más zenészek, közéleti emberek látványos megtérésére, a Hit Gyülekezetébe való beilleszkedésükre?
Kitiltva nincs, és Ő is azt mondta, hogy csak a szolgálatát adja fel. És én is írtam, hogy pár hónapja a lányom is volt egy hgy-s fiataloknak szervezett fórumon egy belvárosi étterem bérelt különtermében, ahol az egyik meghívott beszélgető partner Tamás volt.
Na a Pajor is letiltott. :D Beraktam a honlapomat, az írásaimat, amelyek teljesen egyszerű módon leleplezik a hitgyülekte tévtanításait... Pajor, te önigazult bennyhinn-kisgyermek...Elképzelem ahogy Pajor összejár Ruffal, a hitgyülekte fő-ideologusával, vagyis a fő másolóval (usa tévéprédikátorok másolása), és egymást nyugtatgatják hogy minden rendben van, és senkinek nincs joga kritizálni minket, mert minket úúúgy szeret isten, és aki kritizál minket az gyűlölködik, különben is igazunk van (azaz igaza van az usa tévéprédikátoroknak), meg hát ügye hatalmas jelek és csodák történnek, amik igazolják hogy mindenben igazunk van (azaz mindenben igaza van az usa tévéprédikátoroknak)...
elképzelem ahogy pajor összejár a hitgyülekte fő-ideologusával, vagyik fő másolójával (usa tévéprédikátorok másolása) és egymást nyugtatgatják hogy minden rendben van, és senkinek nincs joga kritizálni minket, mert minket úgy szeret isten, és aki kritizál minket az gyűlölködik, különben is igazunk van (azaz igaza van az usa tévéprédikátoroknak), meg hát ügye hatalmas jelek és csodák történnek, amik igazolják hogy mindenben igazunk van (azaz mindenben igaza van az usa tévéprédikátoroknak)
érzi a jelenlétet, érzi a jelenlét jelenlétét, rázkódik, "itt van a jelenlét", érzi
"Pajor Tamás nálad valami nagyon nagyon félre csúszott..... tudom tudom... Már másoknak elmagyaráztad hogy ez is te vagy... hogy mindig is szeretted ezt a műfajt meg a humort... Oké de te mint aki "evangélista" ajándékot kapott Istentől szerinted így lehet az embereket megmenteni a kárhozattól???..... Alőrinczmegamilliárdok??? Kit érdekel mikor tömegek lelkeire örök halál vár???? Csak azt ne mond hogy jól van ez így.... "Jézus felold a facebook terror alól..." ismerős??"
Kedves Tamás, hogy lettèl egy jó útra tért és sokunk számára példaként szolgáló keresztény🙏 férfiból, ekkora sutyeràk gyűlölködő, uszító kommunista vadbarom!🤮🤮
Nem olvastam a Bibliában, hogy Jézus csúfolódott volna. Sőt, azt olvastam, hogy a csúfolok székébe ne ülj! Azt hiszem, teljesen világos, hogy a majomkodó, kivénhedett pajor tamás mennyire biblikus, hol áll szellemi téren. Mielőtt elkezded az ügyvéd szerepét játszani pajor mellett, gondolkodj! Te kit követsz?
Pajor és a munka... nem fog dolgozni soha. Ő entellektüel, (metafizikai munkás vagy mit mondott magáról), noha buta is meg a lelkiismeretében is pecsétes, viszont random szavakat egymás mellé tud rakni.
Pajor egyáltalán nem igazságkereső ember. Könnyes-taknyos pátosszal hazudik.
Ha Jézus megjelenne, Pajor menekülne előle.
Ahogy most is dicsérik sokan, majd a jólétben eltöltött élete után is dicsérik, "az Úrnál van", "a mennyben dalol már", és hasonlókat fognak mondani róla. Holott nem tudják, hol van, ha tudnák, rettegnének.