A szokásokhoz híven idén is megrendezésre kerül a Kaporka Open Audiokulturális Találkozó, immár a kilencedik, és egyben utolsó előtti alkalommal, a szokásos időben, azaz március utolsó szombatján, tehát március 25-én Kiskunfélegyházán.
A helyszíne a tavalyival megegyező lesz, tehát a Móra Ferenc Művelődési Központ.
Mint írtam, ez a IX. Kaporka Open Audiokulturális Találkozó lesz az utolsó előtti, ezért ennek most nem szeretnék tematikát adni, azt meghagyom az utolsóra, azaz, a jövő évire. Ennek ellenére remélem, sok hobbitárs megtisztel azzal, hogy március 25-én szombaton ellátogat Kiskunfélegyházára.
Ami érdekesség lehet még a sok jó zenén és kiváló hangkeltő eszközökön kívül, hogy azokat az eszközöket, amiket kizárólag a találkozókon megejtett vendéglátáshoz vettem, azokat jelképes áron megvásárolhatják a résztvevők. (Néhány példa: Röviditalos pohár: 100 Ft/db, Kávéscsésze aljjal: 100 Ft, Darálós Kávéfőző, amit csak a találkozókon használtunk, 20 000 Ft, stb.)
Tehát még két Kaporka Open buli, amit szerintem nem érdemes kihagyni.
Az nem háloing, hanem arab fönemesi ruha. Amikor 95-ben Agadirban dolgoztam, ott kaptam ajándékba az araboktol. PPP Inkább lennél megilletödve, hogy felvettem nektek.