Nem találtam sehol arra információt, hogy a wizzair az oldaláról átnavigálva,a booking.com-on tett foglalásokra ígért 10 %-ot hogyan és mikor írja jóvá. Tudtok valamit erről?
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy utazott-e vki mostanába Barcelonába? Nekem sehogy sem sikerül az utasfelvétel neten keresztül,mindig hibaüzenetet ír ki. Lehet,hogy ide nem lehet neten keresztül megcsinálni? Köszi előre is a válaszokat.
Sajnos a wizzair-es foglalásnál elfelejtettem beírni az egyik utas nem használt második keresztnevét. Vajon problémáznak majd a reptéren ha így hagyom, és kell e ezért is névváltoztatási díjat fizetni ha módosítani akarom?
ebbol nem lesz gond! szerintem meg akkor sem gond ha nem teszitek oda a doctort! edesapam orvos, ott van neki a dr. de egddig mindig ugy foglaltam neki, hogy siman mr./úr :)
Foglalás után láttuk, hogy az okmányunkon a Dr után "." szerepel, ezt a foglalásnál nem tettük ki. Ezt szerintetek probléma lehet a reptéren, vagy sem? Nem tudtam módosítani, mert Discount Klub miatt az én nevemet nem engedi.
Sziasztok! Szeretném megkérdezni mit lehet tudni arról hogy a Frankfurt-Budapest járaton a légikisérők magyarok e? Az unokám utazna egyedül és nem beszél idegen nyelvet.
Barcelonába utazom a wzz air hajnali gépével.Érdeklődnék aki már utazott ezzel.Lehet felvinni a gépre otthoni szendvicset?mennyire vizsgaljak a csomag meretet es a sulyat
2015.márciusában vettem két jegyet a Bravoflynál,a vueling Róma-Bp.járatára júli12-ére./12:40/
Előző nap be akartunk checkolni,de nem engedte a rendszer.Telefon a reptérre.A járatot törölték,
de 08:05-kor indul egy másik.Hajnalban a reptéren közölték,hogy semmilyen járat nem indul.
A vueling pultnál az info:Vagy itt ülünk még két napot,és akkor elvisznek minket Barcelonán keresztül haza!Vagy vegyünk egy másik társaságnál jegyet,és akkor esetleg visszatéritik a jegy árát,ha hét napon belül a honlapjukon könyörgünk érte!Sehol-semiféle értesítést nem kaptunk a járatunk törléséről!!!Vettünk a Wizznél két jegyet.Azeredeti jegyek 150eroba kerültek/csomagokkal/ A Wizzaires jegyek 380euroba!Hazaértünk!
Másnap telefon Bravoflynak.Nem voltak lelkesek.Azt állították,hogy nem tudnak a járat törlésről?!?
Elküldtem nekik a Wizzaires számlákat. Legalább a két jegy különbségét vissza szeretném kapni!!
Mert az eljárás szerintem elfogadhatatlan. Mi a teendő? Hogy tudnám mihamarabb visszakapni a pénzem??
Elég érdekes, de megoldható. Ha egyszerre szállnak be, akkor legrosszabb esetben a checkin pultnál táskát cserélnek 5 másodpercre. Bár a csomagcserét az összes reptéri előírás tiltja.
A férjem kórházba került. Csütörtökön repültünk volna. Szeretnénk átírni a jegyeket, de mivel ő a discount clubtag emiatt a rendszer nem engedi.
Tudom, hogy megemelkednek amiatt a díjak amiért ő nem jön, de ez nem lenne probléma. Így viszont a rendszer egyáltlán nem engedi hogy más ember jöjjön helyette.
A telefonos ügyfélszolgálatot nem tudjuk felhívni, mivel céges telefonja van az egész családnak, amin le van tiltva a 90-es telefonszám hívási lehetősége.
sziasztok, valaki aki nemrég utazott tudna segíteni? internetes utasfelvételnél eddig kérték az utiokmány adatait (száma, lejárata) most semmit nem kellett megadni és kiadta a beszállókártyát. nem lesz vele gond?
Sziasztok! Érdeklődöm, van-e valakinek tapasztalata a PassWallet alkalmazással? Kontra Wizzair. Egy kicsi samsung telefonom van, nem tudok nyomtatni beszállót. Elfogadják, vagy kezdjek aggódni? Kérem, akinek van tapasztalata ossza meg velem! Köszönöm!
mivel a wizz ÜF-a nem nagyon kapkodja el,hátha valaki már járt előttem ebben a cipőben,a wizzaires hitelkártyával,pontosabban a hozzá kapott ajándék pontok beváltásával van problémám,nem sikerül a foglalásnál a 20000ft.-os kupont és a 10000 beváltott pontot egyszerre felhasználni,vagy az egyiket vagy a másikat fogadja el és utána a többit kártyával lehetne csak fizetni,megoldás?