szerintem is az lesz, mint Duncan ellen. nagyrészt 1on1 fogják otthagyni Shaqet, aztán majd odaütnek szorgosan Dampier, Diop meg VanHorn. végülis Shaq sem büntizik úgy, mint ahogy zsákol:) érdekes lesz, az biztos. AJ-t nem féltem, tud váltani, ha kell.(persze arra is volt példa, hogy nem váltott, amikor kellett volna, de azt is megnyerték(@Spurs, game7):)))
Minden bizonnyal izgalmas lesz ez a nagydöntő! De szerintem nagyon nehéz megjósolni, hogy ki lesz a végén a győztes. Talán egy picit a Dallas-t látom "esélyesebbnek" (elnézést a Miami drukkerektől). Talán az dönthet a texasi csapat javára, hogy hosszabb a padja mint a Heat-nek, de persze ott is vannak nagy nevek a kispadon. mindenesetre figyelve az idei play-offot, talán a Mavs játéka megnyőzőbb. Bár tény, ha Shaq és Wade elindul akkor ember és csapat legyen a talpán amely megállítja. Véleményem szerint O'Neal-t majd Diop és Dampier fogja védekezésben. De valószínű, hogy inkább feladják, és a mezőnyemberekre koncentrálnak. Szóval jó meccsnézést mindenkinek!
U.I.: szerintetek ki a rájátszás MVP-je, és ki az aki szerintetek jól játszott. és "berobbant" újra a ligába?
Sokszor hallottam már, hogy nem szabadott volna alacsony lineupot játszatni, de ez nem választás volt Pop részéről, hanem kényszer. És tulajdonképpen be is jött, kiegyenlített a csapat, ráadásul a game7 végén egy buta egyéni és egy hatalmas bírói hiba kellett a kieséshez.
Egyébként a Suns védekezése kifejezetten jó volt, amíg KT meg nem sérült. Addig is több pontot kapott a csapat persze, mint mondjuk a Spurs, de ez azért van, mert nagyobb a játék tempója, egyszerűen sokkal több possession/dobás van a Suns meccsein, mint másoknál (főleg ha úgy alakul a meccs, ahogy a Phx akarja).
A Detroitban legalább van négy közel egyenrangú opció, de a Spurs Duncan&Co. Ami nem baj, hatékony is, nekem még nem csak nem is unalmas, csak nem bejövős :)
nem az a kategória, de ketten legalább értek annyit, mint Wade. azt a párharcot Pop bukta el.
az tuti, hogy Shaq azt fog csinálni a palánkok alatt, amit akar. nem is fogják szerintem nagyon megpróbálni megfogni. úgy érzem, hogy a Mavs nyer, azt a jobb csapatteljesítményének köszönheti. sok fog nagyon azon múlni, hogy J-Will és Walker hányszor fog jó napot kifogni.
pedig a Spurs játéka még véletlenül sem olyan unalmas, mint a Pistonsé. bár az is biztos, hogy ha valaki a top10et nézné csak, talán nem is tudná, hogy a Spurs létezik.
hát ja, az is igaz, hogy egy semleges nézőnek jobban bejön a Suns rohanós játéka, védekezés szinte a nullával egyenlő, mint a Spurs rendezett csapatmunkája. (valószínűleg amúgy én sem a spursnek drukkolnék, ha nem ott játszott volna Robinson)
bár akkor nem értem, hogy Te hogy szeretheted az olasz focit:-) mert én meg abból nem bírok egyet sem megnézni. na mindegy, ez más topic.
Mert Shaq pont úgy szét fogja szopatni őket, ahogy Duncan tette. A Spursben viszont nem volt Wade (se TP, se Manu nem az a kategória). Nyilván próbálja majd futtatni Shaqet a Dallast, ha ezt nagyon sikeresen csinálják, van esélyük, egyébként aligha.
Mostanában? :D Én sose szerettem, az ikertornyaik óta meg kimondottan nem (lássuk be, semleges nézőnek nem sok szeretnivaló van a csapat játékán, nem véletlenül esett be az NBA nézettsége az utóbbi években). De az jó pont volt, hogy Parker a Sunsnak drukkolt :)
Egy szóval nem mondtam, hogy ha a Dallas nyer, akkor biztos csalás útján. Honnan tudnám előre? De talán az eddig történtek miatt jogos a félelem, hogy fújni fog a szél a csarnokban valamerre, és én csak erre utaltam.
Nem is mosdatom előre a Miami-t, mert akkor mosdat vki előre, ha úgy gondolja, hogy bukás lesz, én meg nem úgy gondolom. Utólag sem fogom mosdatni, ha vesztenek. Majd nyilván lesz véleményem, hogy miért vesztettek.
Egyébként a Wade-flu-ra is azt mondogatták itt-ott, hogy a Miami már előre a kifogást keresi.
télleg, ZhiZhi bácsi már régen volt a SportTvnél is szakkommentátorkodni. azé nem semmi a pali, hogy 50 éve még Európa-bajnokságot nyert, 2000 körül meg az NBAben tolta...
már előre mosdatod a Miamit, ha nem nyernek, biztos csalás lesz... split in Dallas meglesz, de ők hoznak el idegenből is meccset. Dallasban dől el döntő.
Nem lesz ez így jó, nehogy rontást hozzon az, hogy lassan esélyesként számol majd' mindenki a Heat-tel. Amíg lúzer, minden egységet nélkülöző banda voltunk, addig volt jó.:)