Minden, ami kép.
Vizualitás, képi világ, dizájnnal, látvánnyal, fotókkal kapcsolatos elméletek, élmények és ízlés... Várok számotokra kedves képeket is, leírással, élménybeszámolóval, asszociációkkal, etc. (de nem csak képeket).
Az Esztergomi Bajor Ágost Művelődési Ház és Kultúrmozgó az Esztergomi Vármúzeummal, a Budapest Galériával és a Magyar Fotográfiai Múzeummal közösen rendezi meg az Esztergomi Fotográfiai Biennálét. Az esztergomi Fotográfiai Biennálé ezúttal a természet szabad szemmel nem látható, csak segédeszközökkel, extra berendezésekkel láthatóvá tett világát szeretné bemutatni, vagyis a tudomány és művészet találkozásából létrejött alkotásokat várják.
Nekünk szombaton a Mecsekben nem volt olyan szép kék egünk, de azért mutatok én is képeket. Igaz, a frissen újratelepített gép - és emiatt a képek - Photoshopot nem láttak - remélem, a profibbak is megbocsátják.
A szomszéd topikban szóba került Video blogja kapcsán a fotói. Szerintem is igen jók, bár néhol zavar, hogy életlenek vagy (nekem) túlkontrasztosak, bár ezt a hibát rendszeresen elkövetem én is. Vagy én igen, de ő nem, nem tudom, ez mennyiben direkt nála. ;)
Egyébiránt havas tájat szeretnék fotózni. Vasárnap megyek kirándulni. Legalább ködöt vagy valamit... Ez olyan félresikeredett fohász akaródzik itten lenni.
Egy felsőoktatási portál egyik rovatát bizgetem, s oda tettem fel. Részben kapcsolódott, bár inkább az anyaghiány hajtott, heh.
Az a profis cikk elég jó. Úgyhogy most megyek és kitörlöm az összes fényképemet, csak négyet tartok meg és kiírom az ajtómra, hogy PROFI, belépés csak engedéllyel. ;-)
A képeket az LH kóddal a tárgymezőben köllött beküldeni, először én sem jöttem rá, hogy mi akar ez lenni - a 360Ft+ÁFA jellegű sms-eket szokták ilyen kódokkal kezdeni. Aztán beugrott az LHV, és csak ezután, hogy jaaaaa, Legszebb Helyeink.
Uhh, gratula! :) Ez volt az a pályázat, amit valahová be kellett gépelnem és először még nem derült ki, mi az az LH. Írtam, majd szóltak, hogy az a Legszebb Helyeink. Mondtam magamban, evidens. :)
Nem tudom, valami gebasz lehet, mert most volt 2 körös Windows frissítés, s azóta nem jön be a Gmail Mozillával, csak Explorerrel, Mozillával cms-t rendszert jóformán kizárólag hajtépéssel tudok használni, Explorerrel simán, s ezt a képet is végül Explorerrel tudtam megnézni. Bár kétlem, hogy közvetlen összefüggés lenne a kettő között. Az Operát meg nem tudtam megkedvelni a koliban, akármilyen jó is, nekem nem gyün be. Na, majd délután körülnézek a házam táján, most nincs időm a géppel szöszörézni, jobb is, ha nem jönnek be oldalak. :-)) Student filter, hm.
You don't have permission to access the page at http://ic1.deviantart.com/fs9/i/2006/006/b/3/Where_Is_God_Now__by_smallsingularity.jpg. Please consult our help library if you need any assistance.