Keresés

Részletes keresés

Gruppy Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1143
"6 sort elolvastam a kutyámnak. Röhögött."

végre találtal egy méltó vitapartnert...
Előzmény: Ragika (1128)
Ragika Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1142
Ragika...Ragika...Ragika...Mumus központi kérdése. Mindenki - akit nem ismer - Ragika...Nem tud, nem akar töle szabadulni. Ez éltet, táplálja...Túl mélyek a sebek. Szerencsére. Csak elvérzik majd.
Hehe...
Megyek kutyát sétáltatni.
Az fontosabb!
Ragika Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1141
Istenem, micsoda hazudozás, hipokrácia, gerinctelen csúsztatás...
Személyeskedés?
Mintha nem Mumus produkálta volna a - hátúlról mellbe - Ragikát lejárató, botcsinálta pszihológus véleményezést.
Vajjon avval mi volt a célja?
A szent béke?
Maga a tény, hogy idecurikkolt bizonyítja, hogy olvassa Ragikát és - remélem éjszaka - sokat foglalkozik vele.
Ennyi nekem elég.
Az öreg fart, beletette magát egy szerepbe amit dédelget, ápol. Egész életében ilyen szeretett volna lenni. Ha nem igy van, mit keres ezen a vérszegény Indexen?
Jó hogy Coventry-be ment.
De legalább maradna ott.
Előzmény: Mumu (1139)
Ragika Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1140
Bingo.
Előzmény: Törölt nick (1135)
Mumu Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1139

Eleg sokszor voltam az USA-ban igaz mindig a keleti parton es...nem is kritizalom az orszagot sot Bushnak drukolok a magam okabol.Mikor a nemetek az iraqi ugyben piszkosan viselkedtek talalsz tolem igen csak szemrehanyo sorokat,emlekeztettem oket a Rosinenbomben-re. Ragika a tulzasaiba persze ott is cseszegetest lat ahol csak felmeres vagy kritika van. A kritika jol latod europai poziciobol tortenik ,mibol is tortenne hiszen azzok vagyunk a topic is itt van otthon.

Ha osszegezem a tobb mint 30000 hozzaszolast a topicomba akkor azt irhatom hogy a legtobb kritika a muvelodes,a szokasokrol szol es esetleges esemenyeket  kommentaljuk itthoni szemmel.Egy masik ressze a tarsasagnak pedig ugyanazt az elenszenvet erzi (szerintem alaptalanul ) az USA-val szemben mit ahogy erezte a szovjettel is szemben,a kis orszag nepe a nagy olykor arrogans,persze hogy sajat erdekeit kepviselo nagyhatalommal szemben. Kedvelt mondasom (mar tobbszor is ismeteltem ) Trudeau akkori kanadai miniszterelnok megallapitasa hogy Kanada helyzetet ugy kell megallapitani mint ha valakinek minden este le kellene fekudnie egy agyba egy elefanttal. Ebben benne van a kisebb orszag (ertem hatalom nem foldrajzi ) szimptomatikus hozzallasa. Ez persze itt is megtortenik. Nem kedves az a magyar akirol tudjuk mit er ( de ez meg a 89-elotti felallas ) es kerkedni akar amit ott szerzett, onnan nezve maga emigraciojat allandoan igazolvan hepciaskodik. Itthon budin ult most meg nem eleg szep a szalloda szoba..Persze hogy mindnyajunk akik szegenyebb korulmenyekbol mehetunk valahova erezuk a kulombseget egy sor dologba. De azzokat akik otthon maradtak ezert nem lehet eppen nekunk kritizalni.Hogy jot akarva javaslatokat teszunk az mas. De azzok valobban a magyar helyzethez illoen realizalodhatok lehessenek..az ilyen fittymalo, kedvtelesbol boszanto emberkenek mint apro megbizasokbol elo fenykezocske, szereny eletmoddal (ami nem az o hibaja ) nem illik odaulni a gephez es azzokat akiket talan irigyel talan igy beszeli le magat arrol hogy jobban tette volna ha otthon marad, gonosz  soraival felhuzni.

Stilusa es kedvtelesei oszthatalan megvetest okoz itt,olvashatod ha akarod tortenetet,o pedig fontosagat pont igy hangsulyoza ki hogy o valaki mert tenyleg ismert lett..ez a satisfaction-ja.Nem szamit miylen konekcioban de ismert. Tobbit gondold magad.

A nagy amerikai nem tud elvalni tolunk, csak ide irni tud,osszevan kotve velunk  .Mint a kisgyermek  hadvezeri pozba papircsakoval a fejen vedi -sicc- az amerikai foldet az ilyen artalmas magyar topicokban  kritizaloktol.Igenis o ilyen patriota...nnaa.

Ha nem vagy Ragika igy ertekelj. Kritizalni minket mindenben  lehet es en orommel veszem a markans erveket ,nalunk is bent,mert csak akkor lehet vitatkozni. De elvettem mar a nevelesunk miatt is az ilyen szemelyeskedo kocsmahumort,embert nem tisztelo sot annak a gyalazasaba orommet talalo ehhez szovetsegeseket kereso arva lelket.

 

Előzmény: Törölt nick (1137)
Mumu Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1138

Ja elfelejtettem ..hogy eppen most IV- vagy es lehetsz V-is. Szoval szegeny informativ egyedul van..a tobbi mint Ragika arnyek.Jezus, ezt meg igy birod..

Mikor dolgozol vagy ennyi az egesz eleted ?

Előzmény: Törölt nick (1135)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1137
ne azt kritizáljuk, hogy ki kicsoda, hanem hogy mit ir.
Kell ilyen is, hisen jobb, mint repülök meg egyebek bunkoságait olvasni. Engem sért a dolog, és szeretném tudni, mi a célja mumunak, valojában hol áll?Ö nem amerikaellenes csupán moderálja a buta beszollásokat.
Amerikaellenes csak az tud lenni, akinek oka van erre, nyomos oka. Aki itt élt és tapasztalt esetleg, de pld. sok magyar fiatal dolgozik Floridában baby szitterként, aztá csalodik, pedig már volt itt - gondolja---
De Ameika nem New York, és különösen nem Florida. Florida déli része inkább egy carib ország, esetleg Cuba, és sokezer amerikai turista.

Amerika 50 állam, és sokrétö, különleges, érdekes és aki megteheti, megismeri, sziovesen volt itt és vágyik vissza. Nem érdekes, hogy ujjlenyomat kell és a Bush mit csinált stb. A külföldinek Amerika csodálatos. és felejthetetlen.

Mumu nak egy baja lehet, sosem volta Amerikában. De mindent jol lát német és osztrák szemmel, naná. Nekem kicsit több jutott, én német vagyok és onnan is láttam évtizedekig MO.-ot.
Utána Ausztráliábol is, és sok más országbol, Amerika tetszett meg legjobban.
Ennél jobban Olaszországot szeretem, szivesen élnék ott, még nincs kizárva.
Előzmény: Törölt nick (1135)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1136
kedves hogy ilyen sokat irtál és ismét csak azt látom, valami fontos lenne a vta, de mi a cél? Mi illetve én pontosan tudom miért irok és az érzéseim, ismereteim alapján nem elfogultak.
Mi csupán kivülrölo azt látjuk, amit németböl is könnyü volt felfedezni, hogy sok a hiba, az emberek félre magyaráznak dolgokat és a hirek eltéritik öket a saját kis ovodás szinvonalra. Mert a nyugat és a fejlettebb országok fejlettebb emberi gondolkodást eredményeznek. Hogyan fér az agyába valakinek a világ legnagyobb vizierömüve pld Kinában, akinek a Tiszalök is egy turista ut.

Szoval ilyen pontokon mi sokkal magasabb szinten vagyunk, ami akkor derül ki, ha egy magyar idekerül és lenyügözik a dolgok.

Nos Amerika nekünk ez, és ilyen marad, minket nem érdekel a politika és hogy a világnak mi a véleménye Bushrol. Mi csak ezt a sok lehetöséget akarnánk beleadni a magyar szükségletekbe. Tehát ne tartsa magát felsöbbrendünek senki, a pénz beszél és a világ nagy szarban van, össze kell fogni velünk is, és nem számit, hogy kik és hányan koszoruztak Szállasi sirjánál, hülyék mindenütt vannak. A hüleyeség nem amerikai jellemvonás, hanem emberi, de miután itt viszonylag rendezettebb volt a mult, itt sokkal kevesebb van és több a joindulatu, ami nem is csoda.
Ha bemész egy áruházba és mindenki tele van dohánnyal , te is, akkor otthon érzed magad, az emberek kedvesek hozzád. Nem igy van ha körülötted koldus nyugdijasok vásárolnak, ha te ott fél kiló kötözött sonkát veszel, kiutálnak.

Nyugodjatok meg, Amerika nem fog megbukni, mint Roma, a történelem változott.
Amerikának kell a barátság, mert demokrativ, csakis azért. Üzleti vonalon nem, ott mindenki másnak kell Amerika, aki ezt nem látja............sorry
Előzmény: Mumu (1127)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1135

 

 

 

 

 azért még csodalkozom hogy foglalkozol ezzel a fosil örmény-roman- svabbal! Csak nem  azért teszed mert ez az elsö eset hogy materialista filozofiat tanult valaki pl. Spinozatol?  A cselekedet beszél ön maga helyett, ez meg ma is sztalinista, csak kifacsarja. Ja és " csoportosit" ki nem dül be neki, az mind " ragika". Szerintem a legnagyobb udvariasságal mondva: le van szarva.... 

Előzmény: Ragika (1134)
Ragika Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1134
"...egy szegeny odasimult allitolagos amerikai allampolgar szemetdombja tetejerol..." ezen most éppne 4-en kacagunk. Megmagyaráznád.

Hoppá...magyaráz...magyar-áz...na ami magyar az neki nem megy. Gondolom igy beszéli a románt meg a németet is...
Előzmény: Mumu (1126)
Ragika Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1133
Nem tartom sportszerünek, hogy idetolod az arcodat. Egyszerüen pofátlanság. De maradj csak, kell itt a poffember.
Előzmény: Mumu (1126)
Ragika Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1132
"leeleneorizuk"
Jó szekusan. Mi?
Előzmény: Mumu (1127)
Ragika Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1131
Ne bántsd informativot. Ö nem Ragika. Megint lábon lötted magad. Pech.
Előzmény: Mumu (1126)
Ragika Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1130
Mi van papa? Nem megy a biznisz? Idejössz vigéckedni?
Hess...hess... madár...
Előzmény: Mumu (1126)
Ragika Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1129
Sorold csak fel azt a 4 nevet, pajtás.
Előzmény: Mumu (1126)
Ragika Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1128
Hálából idehozom - kommentár nélkül - mert csak így teljes a kép. Lehet bogózni, gubancolni. Mindegy.

"Mumu válasz | megnéz 2005.10.01 01:13:04 (1186)

Persze kulonos statuszom van,hiszen dekani tanacs hatarozata alapjan elismerik lehetosegemet akar 5-eves szeminariumokat es eloadasokat latogatni es mint normalis napali egyetemista ( igazolvanyal) olyan jogaim vannak mint barmelyikuknek (nevetnem kell, olcsobban utazhatnek MO-n belul de koromnal fogva ingyen haszmnalhatok egy par dolgot tehat a diak kedvezmeyn kevesebb mint a koromal kapcsolatos).Nehezen ertik meg hol a helyem, a atanrok magul melle uktetnenek en meg beulok a padba de ..nem keéetkezett meg (talan meg tul fiaztal az ido ) igazi kollegialis kapcsolat a tobbi hallgatoval.

Osszehasonlitasi lehetosegem van mert ez a harmadik orszagba harmadik nyelven-mentalitasba tanito egyetem amelyet frekventalok. Ropant erdekes , kultur lyukaimat betolto es mai szemmel mar izgalmas anyagot tanulok. Provokacio ,sok ellenvetessel. Vitazok is emiatt. En aki materialista filozofian nottem fel ( Feurbach,Hegel,Decartes,Spinoza ) es a szegeyn Hermann metafizika kritikajat ismertem most vodorbol hull ram a metafizika. Heideggert ismerem (de nem olvastam annak idejen ) a becsi idombol de egy sorban a tobbi existencialistakkal ,Kirkegaard, Jung.Itt azzonban egy valosagos exkluszivizmusa van. A magyar eloadok valoszinuleg az utolso 15 evbe olvashattak igazan es hirdethettek igejet. Nincs is mas mint O.Ne felejtsd ,o a hermaneutika megujulasaval a muveszet ismeretekbe valobban egy tenyezo ,esztetikaba, muveszet torteneti ellemzesekbe egy referencia na de ennyi...nekem tul sok.Olyan kultusza van mint Kantnak.A metafizika (ezert megharagudoitt egy kedves vitapartnerem anticato a konyv topicomba ) szamoimra hogy is mondjam hogy ne legyedk vulgaris..onkielegules. Szakik ragozak a teoretikusan felallitott mwegitelseket es azzokbol a realitasboo egyre inkabb tavolodo de spektakularis kovetkezteteseket vonnak le. Ez elesiti az eszet szepiti es finomitja a godolkozas de meta..fizika,a realitason (fizikai jellenleten ) atlepve ,felette (meta ).

Megatnultam hogy a filozofiai ismeretekket mint eszkozt hasznalhatok erveleseimbe es ellemtzeseimbe. A metafizika nemes egit benne. A valasz oras vitak utan is a Lehet.

Meg nem is a valoszinu,nem, a lehet.

Az anyag erdekes a tanarok legnagyobb ressze amerikai csocson no fel (ezzek a fiatalak feltorok ) a tobbiek meg az akomodalok. Most a anyag- chaos uralkodik a megitelesekbe ,de szamomra ez is halatlanul erdekes es a contemporan fejlodesi szakaszt jellemzo. A paradigmak nem ervenyesek csak a modern muveszek inflacios kitoreseig,utana maga a szep es a muveszet sem tisztan,universalisan megfogalamazhato.Eljuk masok muveszi elmenyeinek termeket es azt mondhatjuk :erdekes,elgondolkoztato,borzalmas. De nem kovethetjuk asszimilalhatjuk magunknak. Nem konstruktiv a hozzaallasunk,nem lehet mert a metafizika leegyszerusiti a maganyos igazsagokra igazsag abrazalasokra,kontemplativ mert regisztraljuk..A mai "muveszi vilag " sok egyeni vilag summaja es nem egy egymasba folyo ,sok retu realitas abratzolas amewlyben felsimetred magadat es megfogalmazhatod helyedet.

Eddig ennyi. Erdekes szamomra mert a pozicom foyltan leereszkednek ilyen elvi vitakra is az eloadok.

Ha meg elek vagy megmarad az ertelmeme, megirnam Gulliver utazasait a pesti universitatsi vilagaba... persze nem most hanem egy ket ev intenziv kohabitacio utan.

A mai muveszet megy halamaz alkotoi reveleacio,a szep nincs definalva es nem si fontos. A provokacio, az emotiv felfedezes a lenyeg.


Előzmény: ferrero_rocher2 (1185)"


6 sort elolvastam a kutyámnak. Röhögött.
Mumu Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1127
Miutan ebben a topicba nagyon sok Ragika nick van ,o szeret maganak egyszere tobbet fabrikalni es ugy ide csalogatni a vedtelen ujat hogy elojatsza a nagy viharos vitakat,ahol  Ragika azt hiszi magarol hogy o tobb ember es magaval vitatkozik tobb szerepbe,szoval csak akkor szol Neked is az invitacio. Elhetsz vele vagy elutasithatod.Mi ugyis leeleneorizuk. Ha be si kerulnel mint Ragikanick  hamar kint is lennel.O persona non grata.Ha sokaig olvasatok rajottok miert nem lehet megturni sehol.
Előzmény: Törölt nick (1124)
Mumu Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1126

Vedd elo a topicot es sorold fel (de tetelesen) mivel heccelunk Amerika ellen.Alkalamazzd a szabadsag orszagaba elfogadott sot vedett szolas szabadsag tisztelet is mikor velemenyt mondasz De ne goebelsi hanta hanem tessek elovenni ,megmutatni,cafolni. Nem hiszem hogy talalsz ilyet. Az ugy nevezett racs mogott olyanok vannak akik vitatkoznak es nem bantjak a masik szemelyet. Tobb mint 11000 hozaszolas utan nem kellett senkit kivenni vagy sankcionalni.Pedig ha olvasol minket (egyik leszel a tobb mint 40000-bol ) akkor lathatod igenis nem vagyunk  egymas kozott sem,egy velemenyen ,sot,a radikalis jobboldalrol a baloldal szeleig mindent kepviselnek tagjaink.Aki akar es van index multja -Ragika eddig negy neven probalt bejonni,de csak heccbol mert ahogy irja nem akar vitatkozni inkabb szorakozni akar egy szegeny odasimult allitolagos amerikai allampolgar szemetdombja tetejerol. Az olyanok akik  itt szidjak sajat volt hazajukat (en nem vagyok magyar alalmpolgar es nem is voltam es csak fel magyar  vagyok nem is tudok helyesen irni magyarul ) azzok nem hazaarulok (miert ne lenne nekik mas velemenyuk es szeretettbol kritizaljak  azt-nalunk lehetseges  peldaul a Beteg-e magyarorszag rovaton belul ) hanem ketsegbeeseten aszimilalni akaro emberkek akik a superhatalomhoz valo  tartozas nagyon rovid ideje alatt  arra kesztett maguktoo meotelt statuszok  hogy  valoszinuleg az emigracio elejen  megszenvedett megallazasokat a meg nem teljesen kialakult uj elet hiany erzeseit kompenzaljak. a szehgeyn rokonokkal szemben.Olyan kocsionvett limuzin utazas a mar elsajatototrt amerikai izles mutogatasval a volt hazaba Elfelejtik hogy mikor a magyarokat esetleg kivulrol nezve  kritizaljak sajat magukat is teszik,hiszen ok maguk ha akarjak ha nem  magyar termekei magukat magyaroknak valo szulloknek.Irasaikba persze meglelheto ha akarjak ha nem, a magyar mentalitas  egyes specifikus hianyosaga -az erzelmi ertekeles,a bornirtsag es a sajat erveknek supradimenzionalasa, a vitara

valo keptelenseg, az osszeeskuvesi teoria es az allando nem vitapartnert  hanem ellenseget kereses.

Persze nem irnak az amerikai topicokba valoszinuleg elarulnak fogalmazasukba az ott lenezett ujoncot es nem erzik meg ott magukat erre egyenrangunak- igy ide jonnek szidni sajat magukat.Nem lenne baj a kritika ,naponta teszem hivatalosan es itt is,szerettetbol, hanem a pokhendi magat igazolni vagyo,mi mar nem vagyunk magyarok de jo nekunk szimulalao bevandorlottak rossz akaratu meghjegyzesei az a baj es pedig nem nekunk itt akik olvashatjuk hanem nekik szegeymeknek..Azzal hogy atleptuk a hatart es mottyognakk amerikaiul es nem angolul mar is a jobbakhoz tartozonak erezik magukat.Holott szegeny fejuk egy vonalon vannak a portoricoi bevandorlokkal vagy akar a haitiekkel csak bizonyos meghatarozo kulturantropologia faktor  az  igenis magyarbol hozott ertekekkel kapaszkodhatnak meg egy kicsit elturve mar ott szuletett gyermekeik lenezeset a newcomerrel szemben .Ezt bizonitandoul hat ide jonnek bekakalni a szuleik lakasa kozepebe

Tavolodasukat a sajat kulturkorukbol csak egy eroltetetett elvalasba a volt tarsak kicsinyitesebbe  tudjak realzalni.Olyan ez mint aki a volt elettarsarol azt allitja hoyg annak idejen mikor a hotvesu agyba egyutt aludtak az bepisilt az agyba..es azt tennne most is. Sajnalatos ..Sokunk-en si aki a maga modomon eletem folytan mindig is newcommer maradok erzem ezt a kesztetesemet a regit kritozalni de megakadalyozom maagm benne ,mert nem erzem magam eleg atrgyilagsonak igy megprobalom ezt  pozitiven  megelni- ertekesiteni tudatosan athozni az osok adomanyat es felvenni a sok ujat az uj eletbol. Ragika es aki koveti viselkedeseben  idejar szorgalmasan annak sincs meg szelemi hazaja maskep nem itt toltene az idot.

Ja.. es aki bizonyitani tudja hogy  nem egy szelhamos uj nick csak a klub rombolasa szorakozasa miatt jonne  a kulbba azt szivesen veszem a klubba is,nincs eloiteleunk  sot varjuk az ellenmondokat de az elso szemelyeskedeskor repul.Eddig akik jottek betartjak az egymnassal szembeni emberi respektus es a vita partner  iranti tosztelet szabalyait es igy nem  kellett lepnunk.Csak ez az egy kriteriumunk van: a masik velemynenek tosztelete,ellene mondani ervekkel eroteljesen de soha a szemylet bantva.Megprobaljuk ezt az ellejen kiszurni. Ragika aki mindenkepen be akart jutni es ezert sor levelet ereszett meg kulonbozo kompromiszumi javaslattal mint ha hadvezer  lenne szegeny egy harcteren o ket valobban bejutas utani kiserlet utan ki lett ebrudalva.. Leveleit ha beleegyezik maskep nemszovesen itt publikalom,hadd lassatok mikepen beszel ketnyelven.Tehat jo akaratuak,vitakepesek szivesen vannak latva. Botranyhosok,exhibicionistak,kocsmanivouak ,nem Elobb azzonban tehat maig hogy ne legyen megint egy uj erre  gyorsan fabrikalt friss nick a nick  eddigi letezeset tevekenyseget kell bizonyitania ,egy bizonyos nivot es multat amely nem vitakeptelen. Szivesen varuk tolunk kulonbozo velemenyu  igaz embereket.Vedjetek meg ahol kell az uj hazatokat ,termeszetesen. Nalunk csak kevesen tamadjak azt mindenkepen ha olvastok minket  lathathjatok helyre is lesznek sokszor mikor van ellenkezo velemeny -teve.

Hja hogy el ne felejtsem,a jellemzes  hogy valaki ven-e vagy sem nem erv,valamikor es most is valahol erdem. Nagymamam mondta annak idejen sokal idosebben: aki nem akar ven lenni az dogoljon meg. En nem fogalmazok ilyen rusztiksuan ..de  igen szegeny argumentacioja van annak akiknek a vitaellenfelevel szemben csak ennyi puskaporra van.Kulonben is ,Ragikat se lehet mar jutanyosan biztositani betegseg es halal ellen...korra miatt 

Szerettel.

Előzmény: Törölt nick (1124)
Ragika Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1125
Nos akkor gyia...
Mumu bushpártisága sokszínü duplaszaltó volt. S ha megnézed amiket ma ír...vagy ül a kerítés tetején, vagy egy szavát nem lehet érteni.
Rám kirúgott - elég tisztességtelenül - mert nem áltam be a csapatába.
Sajnálom, nyalassa mással a fenekét.
Ennyi.
Előzmény: Törölt nick (1123)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1124
helyes, nem voltam ottakkor, de mumu ellen nem kell kategorikusan fellépni.
Ki kicsoda, micsoda, nem tudhatjuk. Csupán egy magyar a sok közül, akinek ez vagy az a véleménye. De az INDEX egy hecckampány. és a mumu-t nyomatja innen a tévedés. Tehát mumu nem független, ö azt az irányzatot képviseli amit neki parancsolnak. Itt a különbség. Mi azt látjuk Amerikábol, hogy a magyarok szarul muzsikálnak mindenhol. Kivéve néhány nagyra becsült müvészt, magyarbol csak negativum jön. Miért miért nem de magyarnak lenni lassan szégyen, és nincs mire , kire felnézni.

Nem találsz magyart a nagyvilágban akinek más lenne a véleménye. Ezért nem tartanak össze se ott se itt. Ezt csak az érti meg aki megismert más embereket, náciokat közelebbröl.Pld amerikaiakat, akik ezeket a szar dolgokat nem tudják felfogni sem. Meglepetés a hálátlanság és a becstelenség, de sajnos egyre jobba beletanulnak itt is németek is. Korábban Hollandia és az északnémetek között zárak sem voltak, a pénzt kirakták a beföttesüvegbe...........Manapság ezt a gyerekek már el sem hiszik.
Miért változott meg? Külföldiek jártak ott, magyarok stb.................
Előzmény: Törölt nick (1123)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.30 0 0 1123

Sok szemét amerikabasher ott élte ki magát Janus arcu vénember ott masírozott az élen

 

Ez hülyeség. Az Afgán megszállás idején még egykövet fújtatok mumuval, emlékszem, mert voltam olyan hülye és leálltam veletek vitázni. mumu valóban élen járt, csak épp abban, hogy védje Bush-t és politikáját. Hogy utána miért tört meg ez a nagy egyetértés köztetek, azt már nem tudom, de nem is érdekel.

Gondolom nem árt, ha emlékeztet valaki a tényekre is.

Előzmény: Ragika (1122)
Ragika Creative Commons License 2005.09.30 0 0 1122
Mumu "rovatai" elöször nyilvánosak voltak. Sok szemét amerikabasher ott élte ki magát. A Janus arcu vénember ott masírozott az élen. Addig ..szogattam, mig önként ment Coventry-be. Most ott hatan, nyolcan fogják egymás kezét, s együtt éneklik, hogy "Gyere velem én sem megyek sehová,..."
Egyébként könnyü bekerülni, annak aki akar.
Előzmény: Törölt nick (1121)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.30 0 0 1121
az ember többször elmegy de visszatér.
Mert érdekel is minket a magyarok véleménye. nem szabad hagyni, hogy ujra meg ujra a vesztükbe rohanjanak.
Ahogy itt és mumu rovataiban is mennyi félre informált van, kormányföi szintig emelkedhet a baromság. Az a baj, az ellen nincs bocsánat, tévedtem stb.....

De ha kitörölnek, hogy engedik meg hogy visszajöjjünk más néven. Ez csak egy kis kitolás vagy cikizés. Vagy tapasztalatlanság.
Előzmény: Ragika (1118)
Ragika Creative Commons License 2005.09.30 0 0 1120
Vigyázat!!! Itt is van egy - szabad és nyilvános - Mi neked Amerika-c. topik.
Előzmény: Törölt nick (1115)
Ragika Creative Commons License 2005.09.30 0 0 1119
Ne bántsd a Mumust. Megteszi ö (kis ö) azt önmagával az öreg szatyor.
Előzmény: Törölt nick (1115)
Ragika Creative Commons License 2005.09.30 0 0 1118
Hecker? Nem szabad. Akkor ugyan oda mész le ahol ök vannak.
Velem megcsinálták.
Most van egy kis játékuk. Itt megmutathatják, hogy mekkora nagy gomb van a kezükben. Belenéznek a tükörbe és egy kisisten néz vizza.
Ha nekik ez jó.
Ird le a véleményed. Úgy ahogy azt te gondolod. Öszinté. Szabadon.
Ha törölnek cserélj nicket. 3 perc az egész és folytasd ott ahol abbahagytad.
Mindezt addig amíg élvezed, szórakoztat.
Ha elmúlt, meguntad, megcsömörlöttél, akkor köszönés nélkül menj el.
Előzmény: Törölt nick (1115)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.30 0 0 1117
kösz, már vettem észre hogy te más voltál korábban, de micsoda szégyen ez hiszen csak azt látni hogy mi jót akarunk és segiteni ezt a forumot. Érdekböl is persze, mert örömmel olvasom néhány jo ember véleményét, segithetük valakiknek, akiki arra érdemesek.
A hülyékkel nem érdemes foglalkozni, hiába küldöd el öket, csak bosszant, hogy bunkok is irhatnak ide ahol valojában sok normális ember forumozna.
Itt rengeteg értékes informáciot kaphatnánk akár Magyarországrol is. Örülhetnénk a sikereknek, eredményeknek, de nem nagyon hallani ezeket.
Sajna pont az index hireiböl azt olvsni, hogy Mo. ismét lejjebb a gazdasági világranglétrán, és az érték meg a 39. hely elkeseritö.
És ha igy van akkor mire az eddig sokszor hallott nagyképüség. KI a hibás? Az oroszok már 14 éve elmentek, a sok értékes ember ott Number one-nak kellene tennie Mo.-ot.
Ki a hibás, miért lett ez igy. Talán épp a rossz barátkozás. hason loan ay itteni amerikaellenességgel, teljesen értelmetlenül valakiket folyton bántani, utálni, és közben megyünk lejjebb és lejjebb...............
Előzmény: Ragika (1114)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.30 0 0 1116
kösz, nagyon furcsa az ilyen fejlemény, igy az ember tényleg a kádári idökben érezheti magát. Az bosszant, hogy a repülök, meg a sok ilyen sosem tünnek el, irhatnak ilye olyan baromságokat......szoval szomoru az egész.
Mi még az USA ban vagyunk de fálünk attol hogy a magyarok közé kerülhetünk, öregkorunkra. A feleségem székely és oda huz a szive, igy esetleg Ismét bevándorlok Mo-ra..... Még az is lehet hogy tán Románia jobb lesz, de az a baj, hogy ott még több a cigány és persze románok is vannak.
Előzmény: Törölt nick (1115)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.30 0 0 1115

 

 

 

 

lehet hogy tul " helyesen" irtál..... de a legvaloszinübb hogy nem tetszett valakinek.... vagy szokasos hazai modra " besugtak".... 1-re mendegel a dolog, ezt a magyar neten kitüntetésnek kell venni, t.i. kadarjancsik, vagy kisnyilasok uralják... nekem ez a 20. nickem. Volt mikor ugy 1xre letöröltek mindent még azt is hogy léteztem... akkoriban a tudomanyos forumban volt vagy 150 irasom, azokat is eltüntették.. sztalini izzé ez... azaz matol az ipse nem létezik s  a mese is megváltozott... ha ezt megtettek annak idején a Trockijal miert ne tehetnék me ma veled az index inasai? Van itt egy MI NEKED Amerika forum  1 roman feneknyalo viszi, ma man hál' istennek " zártkörü" állatketrec de annak idejen ez a " demokrata" meg az index keretlegényei 3500-3600 beirast dörgöltek ki.... szoval most nem vagyok Amerikaban hosszabb idô ota, de ha visszamegyek kedvem lenne1-2 hacker baratommal tárgyalni az indexröl... bird ki addig is. Most lehet hogy nospyIV vagyok de holnap esetleg man nospyV leszek... ilyen a magyar demokrácia, viszont szabadon szithatod Amerikat, az amerikai magyarokat, lebarmozhatod Amerika elnökét meg a családját meg hasonlo dolgokat.... hasznald ki, ez se kutya...

Előzmény: Törölt nick (1113)
Ragika Creative Commons License 2005.09.30 0 0 1114
Ne csodálkozz. Kis inconvenience.
Az Indexnek nincsenek fizetett profi moderátorai, s ez meglászik a szinvonalon. Itt mindnyájan ki vagyunk téve - egyik oldalon - egy szedett vedett önkéntesrendör társaságnak és a - másik oldalon - a sportbó vagy sikkböl amerikabasher infantilizmusnak. Legyen ez a mi keresztünk.
Én 7 éve birom. Ha éppen van idöm.
Egy a lényeg, semmit ne szívj tüdöre. Elvégre szórakozás az egész.
Én legalább is senkit nem akarok ITT meggyözni. Ez nem az a hely. U.a. semki nem tarthat vissza attól, hogy a nekem nemtetszöt vissza küldöm oda ahonnan jött.
Hogy milyen néven?
Az mellékes.
Fel a fejjel.
Még nincs vége.
Előzmény: Törölt nick (1113)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!