Helló, sikerült a plottert ráhangolni a melóra, csak olyan probléma jött elő amit sosem tapasztaltam, beütöm a betűket elkezdi vágni de két másodperc múlva elindul a kés egyenesen a végére koppig és ott hibát jelez, de ezt csak betűknél csinálja,egy logót beraktam neki azt kivágta szépen,,ja a szoftver Artcut2009, valami ötlet?
Eladó kitűnő állapotban lévő, szinte új Liyu TC631 típusú vágóplotterem, alumínium állvánnyal, médiatartó hengerrel. Vágási szélesség 630 mm. A kés nyomatéka és a vágási sebesség széles határok között állítható. Papír alapú matricát, vinyl fóliát, stb. is vág. Ára: 100.000 Ft Kérésre küldök képeket.
Szia! "Rossz pénz nem vész el!! :-) " itt vagyok. Ha a poltter miatt keresnél, úgy néz ki, hogy megveszik a héten. Ha változna valami jelzem, itt a fórumon.
Köszi szépen , nagyon rendes vagy,,, :-) sikerült letöltenem, a flexit is meg az Artcutot,, kedden próbálom ki a plotterral , mert bent van a melóhelyemen,,, :-) üdv :Dekoros
Sziasztok ,, új vagyok itt :-) érdeklődni szeretnék, hogy esetleg valakinek elfekvőbe lenne e Artcut 2009-es szoftver,, van egy Redsail rs 720c vágógépem és behalt a szoftver amit adtak hozzá, az egy Artcut 6-os verzió volt, vagy esetleg ötletek hogy milyen szoftverrel tudnám működtetni,, minden érdekel mert sajnos most nem tudom használni ...
Szia! bitképet nem érzékel a vektoros program, mivel nincsenek élek, csak pixelek. Viszont a PS ben lehet felvenni külső kontúrt, pixel érzékelési beállítások mellett. Corelba, vagy illustratorba simán körberajzolod pillanatok alatt!!
Homokfúváshoz keresnék olyan plottert ami 2mm vastag maszkoló fóliát is képes vágni. Tudnátok ajánlani valamielyen márkát, vagy esetleg ah van valakinek használt működő gép az is érdekelne.
Esetleg nincs arra valami ötleted, hogy hogyan lehetne csak a körvonalát megrajzoltatni egy képnek? Nem minden képet lehet jól vektorizálni, de ha már meg van a körvonalán a görbe, akkor a gép ki tudná vágni. Eddig amit tudok, hogy a photoshopban lehet munkagörbét rajzoltatni a kijelölt részen, de az nem valami pontos.