Hello ,kérdeznêm nem e tudja valaki eszt a hibát ?ford galaxy 2001 évj. 1.9 tdi 85 kw. Az tachométer ugrálva megy a fordulat mérő sem mutat jól,a motor erő alacsonyabb a szokotnál, és a fogyasztás is magassab.
Üdv tetőablak beázással küzdök valószínű hogy a gumi tömítés öregedett el de nem találtam sehol sem neten.Hol kaphatnék hozzá vagy beszéljek szélvédőssel?
A rádió két tápot kell kapjon. Az egyik állandó, mert enélkül mindig elfelejtene minden beállítást. A másik a kapcsolt (gyújtás/ACC), ez működteti ha benne a kulcs. Megeshet, hogy van a rádiónak olyan funkciója (szokott lenni) amivel bekapcsolható a kapcsolt áram nélkül is. Vagy ezt kapcsoltad be, vagy úgy hibásodott meg hogy ez működik.
Vagy valami más.... :) :P
Ha androidos, áramtalanítsd le teljesen pár órára, hátha magához tér. (mint a telefonok újraindítás után)
Sziasztok. Apró elektromos probléma. Sharan 2L Dízel 2009 bár szerintem jelen pillanatban ez irreleváns. Szóval 3 éve vettem bele egy kínai fejet (occó de érintőképernyős, működik) bár ez sem annyira fontos :D
Na bekötöttem a helyére úgy (szándékosan) hogy csak és kizárólag akkor kapjon áramot ha gyújtáson van. Megelőzendő az akku lemerítését a kici kínai rendszer random önműködésével. Ez működött is az elmúlt 3 évben. Erre ma (mikor máskor, ha reggel -5 fok volt) meló után nyitom az autót és a kici kínai modul vígan keresi a rádióállomásokat. Hol a bántba kapott feszültséget? Mit építettek a pici kínai kezek át? Na jó ez is vicc. De honnan kap ampert?????? Most éppen kihúzam a biztosítékpanelen a biztit, biztos ami biztos :) Szóval, a rádió honnan kap áramot? Közvetlen a gyújtáskapcsolóról? (gyújtáskapcsoló hibásodott meg) vagy valami relén keresztül ami a kulcs elfordítása után kap áramot és most leragadt?!!? Köszi !! Jó lenne mihamarabb újra hallgatni a szörnyű hangszíneket a torzított és szűretlen kimeneteken :D :D :D
Ötlet? Váltsd át átlagfogyasztásra és akkor nem fog zavarni, hogy mennyi a pillanatnyi. Mi értelme azt folyamatosan nézegetni? Akkor kezdj aggódni ha tankolni is jelentősen többet kell.
Szia 409 ! Hétfőn reggelre volt -6 fok, azóta az pillanatnyi fogyasztásom fel megy 30 liter felé , elinduláskor , és nem huzatom, már 2-es be 25 körül van! De eddig nem volt ilyen sok!!! 5-dikbe ilyen 5,2 körül, mint eddig is!! Tanácstalan vagyok hogy mi lett vele!! 2002 év járatu galaxy! Van valami ötleted????
Üdvözlök minden fórumozót segítségre lenne szügségem a következö dologban.Szeretnék megvenni egy lejárt műszakis, motorhibás ideiglenesen forgalomból kivont autót van-e valakinek a papírozásban tapasztalata? Természetesen nevemre szeretném íratni és javítás után leműszakiztatni.
Megreklamáltuk, erre az a válasz jött, hogy az a kulcs jó, csak az alaplapi kártyát kell előbb beprogramozni...
Az hogy nem is ezt a kulcsot rendeltük, az őket hidegebb hagyja, ráadásul a hirdetett (ami mellesleg a jó számokkal és mhz-vel lehet volna legyen) távirányító már elfogyott.
Tulajdonosa vagyok egy 2002-es 1.8t Sharannak.Mivel nincs tempomatom,egy ideje nézegettem videókat a bekötéséről.A legtöbb videóban(ami persze nem sharan hanem valamelyik másik tipusú VW) pofon egyszerű a beépítés,mert csak pár szál vezetéket kell a motorház és az utastér között lévő csatlakozóba bedugni,és a hardveres rész már kész is.Igen ám,de nálam nincs ilyen csatlakozó.
Kérdés:jól sejtem hogy itt közvetlenül a ECU-ba kell kötni a tempomat vezetékeit?
Sajnos a neten az ECUrol sem találok leírást.Az én motorvezérlőm BOSCH BENZIN ME7.5
Esetleg valaki tudja e hogy melyik lábakat kell használni a tempomat bekötésére?