Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.05.10 0 0 106
Nah belekezdek....

December 10. Karácsonyi ajándék rendelés Pixmaniatól. Garantált karácsony előtti kiszállítással megjött a kis média centerem (mp3, webcam, video, fényk...) január 5.ére. Nem voltam ideges végül is, csak a karácsonyt b***ta el. Nem baj, lényeg h megjött.
DE!!! Állandóan lefagyott, egyszerűen nem lehetett feltelepíten.... Szal egy rakás.... Ok nem baj, kértem a Gondtalan vásárlási szerződést +3000 Ft ért kb. Jó, küldjük vissza. Kinyomtattam a visszaküldési szelvényt, megdöbbenve tapasztalom, a visszaküldési cím Franciaország!!! Nahát. Irány posta. Légi postával, ajánlva fel is adtam a csomagot, kb 4000 Ftért. Ami elvileg 5munkanapon belül ott van. Maximum!! Szal legyen január 10.-e legkésőbb. Várakozás, türelem...
E-mailekre nem válaszolna, telefonon nem érhetőek el!!!! Már más qrva anyáztam a levelekben... Közölték, ááá ők nem kapták meg a csomagom, küldjem el nekik a bizonylatot, h feladtam...
Aha elfaxoltam nekik az ajánlóvevényt... Ez nem jó, áááá menjek el a postára kérjek bizonylatot, h ők megkapták!!! Érted, a posta adjon biztosítékot, h ezek az idióták átvették. Ja. A postán nem is létezik ilyen bizonylat. Sebaj, kérhetek Nyomonkövetési kérvényt, amivel lekövetik a csomagom, de ez kb 1 hónap. Nem baj, 50.000Ft-om áll benne, persze kérem.
Közben 100-szor elküldtem őket a .... Nem igaz ilyen nincs, ha én bizonyítom, h megkapták (de ők állítják, h nem) attól nem lesz ott a csomag!!! (aha, csak ott volt, de ezek sunnyogtak)
Hívtam a Fogyasztóvédelmiseket, ők is rajta voltak az ügyön. Már kb március írtunk, mikor e-mailben értesítettek, h juhu megkapták a csomagot. (már régebben gondolom)
Küldtek egy kódot (mert a Gondtalan vásárlási szerződés keretében választhattam másik terméket, a sz*r helyett)
A küldött kód persze hibás volt. Hívogattam őket, e-mail.... Semmi reakció!!!
Nagy elnézések sora után kaptam új kódot, majd sikerült egy ipodot rendelnem.
De már nem kértem a Gpndtalan V. szerződést + 3.000Ftért, gondoltam ezt a kört nem futom le mégegyszer!!

SZAL ÓVAKODJATOK!!!!!!!!!!!!!!!!

A Fogyasztóvédelmisek megállapították, h egy nagy sz**rházi banda!!! Franciaországban van a székhelyük, mindenük ott van, nem tehetnek semmit, fel veszik a kapcsolatot a Francia hatóságokkal...
Eleve nem is árulhatnának Magyarországon semmit, mert egy deka magyar papírt nem küldtek nekem, sőtt semmilyen papírt, csak egy dobozt és a terméket!!!!

NAGYON NAGYON NEM AJÁNLOM SENKINEK. (JA most március végér meg is jött a "karácsonyi" ajádékom) GRATULA!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Fudi (104)
ergo7 Creative Commons License 2007.04.19 0 0 105

Hi

Nézz körül itt, mielőtt a pixmániát választod.

http://www.bhphotovideo.com

Ennél még nem csalódtam

ergo

Előzmény: Kicsimacsek (95)
Fudi Creative Commons License 2007.04.19 0 0 104
Francia cég. És ezzel mindent elmondtam...
A másik, hogy általában 20-30 ésmégtöbb %-al drágábbak az átlagnál.
Előzmény: ergo7 (103)
ergo7 Creative Commons License 2007.04.19 0 0 103

Hi

PIXMANIA

Húsvét előtt rendeltem náluk Pixmániánál a portékát 29-én gondoltam 4-5 nap, bőven beleférek a húsvétba.Az árú raktáron volt.A pénzt azonnal lehúzták a számlámról, portéka sehol.Húsvét után telefonon hívtak, hogy gyanús a rendelésem, fényképes papírral igazoljam magam, mert nem az én tulajdonom a bankkárta igy töltöttem ki a rendelést. Ezek nem tudják, hogy a kártyatulajdonos a bank, oda van írva a kártyára is.Állítólag mailt küldtek, hogy igazoljam magam.Mail nem érkezett meg, újra küldték, nem érkezett meg.Érdekes a rendelés visszaigazolás és a későbbi leveleik ide találtak.

Volt már, hogy kérték a bankkártya képét.Scan küldöm a fényképes oldali képét.Az idő telik árú semmi.3 hét elteltével mail tőlük, küldjek más fényképes igazolványt, de nem mondják milyet. Küldtem kettőt-nem felel meg, küldjem a személyit vagy mondjam le a rendelést. Ezek után lemondtam a rendelést és küldtem mégegy igazolványt ne nézzenek bűnözőnek. Most várom vissza a pénzt, .

Ezek nyomoznak, tolvajnak néznek, nem ismerik és nem tartják be a saját feltételeiket, közben hitelt vesznek fel az ügyféltől.

Ha valami kell nekik miért nem rendelési lapnál kérik?

Ide sem jövök többet, visszatérek a a korábbi helyemre költeni. Ha ott rendeltem volna már rég megkapom minden cécó nélkül és még olcsóbb és választékosabb is a kinálat..

Remélem ideér a pénzem, bár emlegettek 30 napot erre.

Hmmmm. PIXMÁNIA

Számláról seperc alatt lenyúlták és ez az árúra nem elég fedezet.

Miért nagyobb gond visszarakni a pénzt a számlámra, mint levenni???

Felháborító!!!!!!!!!!!! ez a cég.

Hát ilyen az E kereskedelem......

Nem is tudom miért nem szeretem

ergo

hun005 Creative Commons License 2007.04.14 0 0 102
Azért az is megfigyelhető hogy Magyarország prioritási szempontból a DPD-nél eléggé
hátul szerepel.Pl megnéztem hogy egy St Ingbert-ből induló csomag Kaunasba(Litvánia)alig több mint 2 nap alatt odaért 1627km!Szinte egész Németországon és Lengyelországon keresztül.Az én csomagom meg 2 nap után még mindig csak Hörsching-ben pihen 652km és nem esett közbe ünnep és hétvége sem.
De ezt már tudjuk hogy az unióba velünk együtt belépőknek már régen a hátát nézzük.
Persze most nem azt mondom hogy nem vagyok elégedett a DPD-vel csak hangosan
gondolkodom.

hun005
Előzmény: KJDB (101)
KJDB Creative Commons License 2007.03.20 0 0 101

Vásároltam a PIXMÁNIA-ról egy Pentax K100D fényképezőt mely során maximálisan elégedett voltam a Pixmánia-DPD hozzáállásával.

A gép épségben, a megfelelő időben megérkezett minden gond nélkül. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Abrash Creative Commons License 2007.02.15 0 0 100
egyszer kértem tőluk ajánlatot, cégre, EU adószámmal.

A bruttót akarták elkérni... nem is kötöttünk üzletet.
Amúgy Brüsszel a fejükre koppint, ha valaki befújja ezért őket.
3ajtosaveo Creative Commons License 2007.01.31 0 0 99
Hát igen, Nálad a pont !!!!!!!
Előzmény: Törölt nick (98)
3ajtosaveo Creative Commons License 2007.01.30 0 0 97

Ja, és aki kételkedik bennem, az nyugodtan hívja fel a magyarországi szállító cégüket ( www.dpd.net ) !!! Ők full normálisak, és elmondják milyen is ez a Pixmania !!! Pedig őszintén, nekik csak munkát hoz a cég, semmi érdekük nem fűződik a lejáratásukhoz, de már ők sem tudják tolerálni az inkorrekt hozzáállásukat !!!- Ugye jobb híjján mindenki rajtuk veri el a port - Szóval tényleg inkább adjatok egy-két ezer ft-al többet ki az adott termékért, de ezekkel ne üzleteljetek !!!! Ja, és persze számlát azt nem küldenek semmiről !!!! Nesze neked garancia ... És még olyanokat hazudnak jópár termék esetében, hogy 2-3 éves gari ... érdekes, maga a gyártő 1 évet ad - emailben megkerestem - és szó sincs a kereskedő által vállalható plusz gariról!! Vagy gondoljátok, majd ezek zsebből fizeték a termék javítását, vagy cseréjét ??? :)

ELKERÜLENDŐ!!!!!!!

3ajtosaveo Creative Commons License 2007.01.30 0 0 96
Mindenkit óva intek ettől a Pixmania.com -tól !!!! Az amit ezek csinálnak, már súrolja a bűncselekmény határait !!! Két hónapja rendeltem tőlük egy 80ezer ft-os dvd lejátszót. Persze előre kérik a pénzt, majd két hét múlva kiküldtek egy már bontott állapotú készüléket ami pár perc működés után egyből hibát produkált. Csomag vissza, azóta se pénz, se dvd !!! Pedig én hülye még kötöttem velük gondtalan vásárlói szerződést is ami a jelek szerint egy lehúzás 5 e ft-ért !!!! Rohadt csigazabáló féreg banda !!!!!!!!!!!!! Lassan ott tartok, hogy kimegyek Fo.-ba és visszaveszem a pénzemet... Ja, és a lényeg !!! A gondtalan vásárlói szerződésemre hivatkozva kértem a készülék cseréjét..Felhivatom magamat velük ( persze számuk az nincs, majd ők visszahívnak ha épp nem azt mondja be az automatika, hogy zárva van az ügyfélszolglálat ) és közlik, a csomagom három hete visszaérkezett, de még fel sem bontották..... Ezek csalók !!! Csak akkor vágjatok bele a vásárlásba, ha ezekkel a dolgokkal is számoltok !!!!!! És nehogy azt gondoljátok, hogy az esetem egyedi !!! Dehogy !!! Inkább megveszem 10 e ft-al drágábban a kívánt cuccot, de ezektől többé soha semmit !!!ílehetetlen bármiféle ügyintézés !!!! KÁOSZ CSAPAT !!!! NE ESSETEK BELE AZ ÉN HIBÁMBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kicsimacsek Creative Commons License 2007.01.21 0 0 95
Attól függ mit akarsz venni! Vannak olyan termékek,amik igenis jóval olcsóbbak (10-20-30 ezerrel) mintha itthon vennéd meg, itthon rendelnéd meg. Úgyhogy valószínűleg azért akar ennyi ember onnan vásárolni!
glad Creative Commons License 2007.01.20 0 0 94

Olvasgatva a fórumot egyre kiváncsibb lettem.

Eddig főleg azért nem rendeltem a pixm-tól mert egész egyszerüen nem volt olcsóbb mint az itthoni, megbizható web cégek.

Most találomra megnéztem néhány cuccot (toner, fényképező) és megerősített benne, hogy messze nem a legjobb ár.

Miért akar itt vásárolni annyi ember???

glad Creative Commons License 2007.01.20 0 0 93
Ja bocs, most látom az ismerősöd volt a naiv....
Előzmény: glad (92)
glad Creative Commons License 2007.01.20 0 0 92

"...A karácsony előtt kb. 2 héttel megrendelt (a gyerkőcnek karácsonyi ajándéknak szánt )..."

Enyhén szólva itt te voltál a naiv.

Én egy Mo-i cég esetbén se lette volna biztos, hogy a karaácsonyi dömping idején 2 hét alatt kijön.

Előzmény: Gernyo (81)
glad Creative Commons License 2007.01.20 0 0 91

Hát nem tudom én árban se láttam versenyképesnek öket.

A tonerek olcsóbbak voltak a tonnerbolt.hu-n a papír ügyben (nekem csak canon volt jó) a fotomarket.hu-n vettem.

Bár lehet, hogy azóta mások az ár arányok.

a pixmania esetében a nagyobb posta költség és a rizikófaktor mindig elijesztett.

Előzmény: savanga (89)
Kicsimacsek Creative Commons License 2007.01.20 0 0 90

Hát eléggé parában vagyok már mióta ezt a fórumot olvasom..és kicsit félek hogy mi lesz ,hogy énis innen rendeltem.

Egyenlőre viszont velem az a helyzet, hogy én múlt héten csütörtök este rendeltem meg tőlük az auóhifit (amit kb 15-20ezerrel adnak olcsóbban szállítással együtt itt mint boltban..stb.) és most pénteken délben meg is érkdezett! :) Szerintem minden tartozéka meg van, és még vmi garancia levél félét is felfedeztem benne,bár se dátum se aláírás  semmi nincs rajta csak 1 matrica (bár lehet hogy ez bőven elég is ) viszont a lapon Magyarország nincs felsorolva mint garanciát beváltó ország..

Mindenesetre eddig semmi panaszom nem lehet,hiszen gyorsan és megkaptam mindent amit kértem.Bár nem akarok elkiabálni semmi, és nagyon remélem hogy a hifi beszerelése után sem fog kiderülni semmi hiba és nem fog bekrepálni a dolog...De ahogy olvasom amiket írtok hát nem vagyok túl nyugodt és ráadásul ajándék lesz , így még rosszabb :P

savanga Creative Commons License 2007.01.19 0 0 89

Friss benyomás, még melegében: rendeltem néhány tintapatront, nyomtatópapírt, meg egy harddisket. Összesen 6 tételt. Mindezekből eddig 3 adagban küldtek el tételeket: egyik nap jött két külön csomag, másnap a harmadik, és lenne egy 4. adag, amit eleddig még vissza sem igazoltak. Ebben egyébként egy ilyen Europe-wide kis kereskedelmi szervezet számára bizonyára igen nehezen beszerezhető, és bizonyára csak költséghegyek árán készletezhető, kizárólag néhány aberrált alak által hébe-hóba rendelt termék lesz majd (egyszer, valamikor): magenta tintapatron.

Most, mikor ezt írom, a rendelés (és a pénz) elküldése óta pontosan 11 nap telt el. A patronok ára ennél a kiváló árversenyzőnél átlagban kb 5-10%-kal van hipermarketek polcain látottak alatt.
Rendeltem ugyebár papírt, A4-eset, jó drága premium high-gloss extra szupert. Ezek szép karton borítékokba vannak csomagolva. Pixmániások fogták a borítékokat, és kb. 90 fokban megtörve belehajtogatták őket a bármely oldalán A4-nél kisebb egyen-kartondobozaikba. Nagyon nem sérült, próbanyomatnak tök jó lesz.
A harddisk rendbenlévőnek tűnik, de ha neaggyisten bajom lesz vele... nyilván dühbe jövök.

Addig beérem annyival, hogy mindenkit - itt, és máshol, írásban és szóban - óvok tőlük. Árban nagyjából versenyképesen, gyorsabban, simábban és idegbajmentesen lehet cuccokhoz jutni ezer más helyen.
Ja, és ha gondod van, nem lehet ám őket felhívni telefonon, csak levelezgetni möszjő ügyfélszolgálatosfélével, aki faguriga legyek, ha ért magyarul, és nyilván no-name kollégája kapná meg a cégének szánt keresetlen szavakat, ha venném a fáradtságot.
Egy korábbi véleményhez képest azt gondolom, hogy a netes rendelés arról szól, hogy valakik - a webes technológiát kihasználva - valamilyen értéktöbblettel próbálnak magukhoz több vásárlót vonzani. Érték = élvezett érték mínusz kiadott pénz értéke. Ne várják tőlem, hogy elfogadjam, hogy bármiért cserébe idegeljek. Az ő általuk nyújtott érték jóval alatta van néhány versenytársuk által nyújtott értéknél, tehát értéktöbbletről nem beszélhetünk. A racionális döntés tehát ez esetben mindössze az, hogy máshol kell vásárolni.

Dées Creative Commons License 2007.01.19 0 0 88
Sajna azt kell mondjam még VÉLETLENÜL , sem vásárolnák többet a Pixmániánál,csak látszólagos az árelőny,hiszen a náluk vett multifunkciós gépem egyik patronja gyárilag rossz volt,és külön a patron visszaküldését nem engedték,viszont nekem a multifunkciósra meg már szükségem volt.
Igy aztán 3000 ft bukta helyből,az idegről meg nem beszélve.

A számla még a mai napig nem jött meg ugyhogy lehet imádkozni el ne romoljon az eszköz

Pismánia nálam egyenlő vevőellenes magatartás.
Kicsimacsek Creative Commons License 2007.01.16 0 0 87

Én mondjuk pioneer típusú terméket rendeltem..A garanciát amúgy hogy kell intézni? Mármint egyáltalán azt hogy adjanak ténylegesen garanciát,aztán reméljük hogy nem kell használnom..

Előzmény: Fülöp Dani (86)
Fülöp Dani Creative Commons License 2007.01.16 0 0 86
meg fog az jönni... egy hét szokott lenni az átfutási idő. A helyedben én max a garanciától félnék... attól van is mit. Ugyanis pl a Canon és a Nikon is olyan, hogy el kell fogadniuk az európai garanciát, de szarnak bele, nem fogadják el.
Előzmény: Kicsimacsek (85)
Kicsimacsek Creative Commons License 2007.01.16 0 0 85

Közbe leveleztem egy sort a dpd-vel és kiderült, hogy addig amíg nem érkezik Magyarországra a csomagom addig nem is láthatom a rendszerükben..Legalábbis egy ügyfélszolgálatos ezt írta.Regisztrálni meg tényleg nem kell,csak nem volt csomagszámom aztán azért volt,hogy folyton azt írta hogy regeljek..

Én végülis eddig nem tudok rosszat mondani, mert jan. 11én este utaltam a pénzt, amit másnap pénteken meg is kaptak, össze is állították még azanap a csomagot és hétfőn már el is kezdték szállítani.Csak nagyon remélem hogy ez így is marad és nem lesz semmi probléma az úton és éppségben ideér és azt kapom amit rendeltem...

Mielőtt merészeltem volna rendelni, egy másik fórumot olvasgattam,de ott nem írtak ilyen negatívumokat a pixmániáról,ezért godoltam nem lehet gond ebből az előre fizetéses dologból stb. de miután már átutaltam a pénzt és megnéztem ezt a fórumot,eléggé megrettentem,de mostmár mind1,csak reménykedem a legjobbakban!

Kicsimacsek Creative Commons License 2007.01.16 0 0 84

optikus Creative Commons License 2007.01.15 0 0 83
Sztem nem kell reggelni viszont tudnod kell a tracknumbert (meg persze ugy kell feladniuk hogy trackelheto legyen ami altalaban csak biztositott cumoknal szokas).
Egyebkent eu-bol dpd nekem max 4 nap alatt idehozta barhonnan, hollandbol meg belgiumbol 1.5mnap alatt! En ha lehet azzal kerem a cumoimat.
Előzmény: Kicsimacsek (80)
fotos2000 Creative Commons License 2007.01.15 0 0 82
Sziasztok!
Én december 16-án rendeltem egy objektívet,akkor azt jelezték,hogy van raktárkészleten és utaltam is a pénzt.
A mai napig nem érkezett az árú,ideglenes készlethiányra hívatkoznak.
Igaz múlt szerdán küldtek egy e-mailt,hogy postázták a csomagot.De lehet hogy a MÁV szállítja mert nagyon lassú.
Én megegyszer biztos nemrendelek.
Gernyo Creative Commons License 2007.01.15 0 0 81
Mondjuk az, hogy az e-mailekre nem válaszolnak..

A karácsony előtt kb. 2 héttel megrendelt (a gyerkőcnek karácsonyi ajándéknak szánt )
cuccot a mai napig nem szállították le.

Hála Istennek ez nem saját, hanem az egyik közeli ismerősöm tapasztalata, aki egy kicsit későn hívott fel, hogy érdemes-e tőlük rendelni....
Kicsimacsek Creative Commons License 2007.01.14 0 0 80

Sziasztok!

Abban esetleg tud valaki segíteni hogy hogy tudok regisztrálni dpd oldalán, vagy ahhoz hogy nyomon tudjam követni a csomagom ahhoz nem kell regelni?

Fülöp Dani Creative Commons License 2007.01.05 0 0 79
Szia! Sima átutalás egy magyarországi számlára, kb 3 napon belül kapják meg, és szinte azonnal küldik is a terméket. Az internetes követés nem nagyon működik, úgyhogy ne ijedj meg - mindenesetre nekem megjött gond nélkül a DPD-vel. Felhívtam a futárszolgálatot, és megbeszéltem a futárral mikor jöjjön. Számlát és garanciát utólag kell kérni, mert azt "nem küldik a csomagban", de utólagos kérésemre rögtön postázták.
Előzmény: miki_ng (78)
miki_ng Creative Commons License 2006.12.19 0 0 78

Erősen gondolkodom, hogy rendelek egy olcsó mobiltelefont a PiXManiA-tól.

http://www.pixmania.com/hu/hu/389350/art/amoi/m636-fekete-2-mp-vevy.html

Látom van raktáron, akkor talán nem lesz nagy gond.

A kérdésem az lenne, hogyan működik ez az előre fizetés. Nekem csak OTP-s lakossági folyószámlám van. Tudok erről utalni, vagy ehhez valamilyen (de)viza számla, vagy valamilyen dombornyomott kártyához tartozó számla kell?

Fülöp Dani Creative Commons License 2006.11.28 0 0 77
A kezdeti nehézségekkel szemben megérkezett szerencsésen a vaku, és minden rendben is van vele. (Az nem tudom, hogy gond-e hogy nincs kitöltve a garancia, de ha kell, majd kitöltetem velük)

Péntek óta már a DPD-s nyomonkövetés is működött. Németországból jött tegnap, Ausztrián keresztül, majd ma reggel ért a raktárba. Felhívtam a DPD-t, megadták a futár számát akit szintén felhívtam, fél 2-re a kezemben volt a cucc.

Az olvashatatlan html-es emaileken kívül minden korrekt.
JOKERIT Creative Commons License 2006.11.25 0 0 76

SZIASZTOK

ELOLVASTAM MINDEN HOZZÁSZÓLÁST ÉS ARRA AZ ELHATÁROZÁSRA JUTOTTAM,HOGY

NEM TŐLÜK RENDELEM MEG A KISZEMELT FÉNYKÉPEZŐT. NEM VAGYOK VALLÁSOS,DE

SZERETNÉM HA A JÓISTEN RAJTUK KERESZTÜL KÜLDENÉ EL NEKEM A HALÁLT. AKKOR

SOSE HALNÉK MEG. LEHET HOGY FÉNYKÉPEZÉS HELYETT,INKÁBB LERAJZOLOM AZT

AMI MEGTETSZIK.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!