Hát, nekem mind1, én drukkolok hogy összejöjjön, de ehhez a játékhoz legalább 30 bombabiztos játékos kell, akik mindig lentvannak, ez még nekünk is bonyi megoldani, úgy hogy elég erősen hirdetődünk (blah) a sport1en meg mindenfelé, arról nem is beszélve hogy aki ilyen oszlopos tag lenne az elkötelezettsége miatt, az valszeg már játszik a Wolvesban. Miért nem jársz inkább hozzánk te is meg a már meglevő csapatotok? Messzebb jutnánk együtt.
Ezt hogy? Hol, merre? Egy amerikai focicsapatot azért nem lehet CSAK UGY alapítani egyet, kicsit nagyobb vállalkozás mint egy pingpong gárdát össszedobni... Mik a terveitek?
Ha minden igaz és jól alakulnaka dolgok, akkor a Nagykanizsai Demon's is indul a ligában. De előre nem szabad elkiabálni semmit. Ha más önerőböl megalakul a csapat.
A válaszom: Ez a "hagyomány". Amerikai sport, hozzátartoznak az angol nevek is. Szerintem :) Ha jól tudom, volt próbálgatás magyarosítani a kifejezéseket, de nem jött be, talán mert így tűnik "szakszerűnek". A doki is latinul hadovál.
A FC (football club) sem FK (futball klub), pedig magyarul úgy lenne helyes, lásd Újpest FC. Szerintem :)
meg lehet kérdezni, hogy neked miért olyan fontos, hogy megvan-e a bírósági bejegyzésük?
ugyanis úgy gondolom, hogy ez mindegyik egyesületnek ill. elnökségüknek a saját dolga.