Keresés

Részletes keresés

Coge Creative Commons License 2009.01.11 0 0 6921

persze, egyetértek.

csak én úgy gondolom, hogy azzal, hogy leteszem a P+R-ban reggelente a kocsit és tömegközlekedem szmogriadó nélkül is, azzal már többet teszek, mint sokan mások.

Előzmény: Törölt nick (6920)
Coge Creative Commons License 2009.01.11 0 0 6919

pataporc,

ma 11-kor életbe lépett, de tul.képpen semmit nem jelent, mert a rendőr/közterületfelügyelet nem büntethet meg, lévén a szabályozás hiányos, szóval most az van, hogy az állampolgárok belátására és önmegtartóztatására apellálnak.

Előzmény: pataporc (6913)
Coge Creative Commons License 2009.01.11 0 0 6918

Szia BK,

az ülőgarnitúrám megvan, igen, nem mondtam?

Még karácsony előtt kihozták ;-)

Majd küldök fotót - ha eljutok oda, hogy lefényképezem.

Az életem csupa unalom - hitel és pasi nélkül ;-) - lenne, de nem az, nagyon klassz, hogy lehet másra koncentrálni, a fontos dolgokra, mint gyerek, sport, barátok.

Hosszú volt az az 5 hónap nagyon, ha bármiben tudok tanácsot adni, hívj nyugodtan, kár, hogy nem Pesten ügyintézel, itt már "bedolgoztam magam", szereztem 1-2 kulcsfontosságú ismerőst.

És itt jegyezném meg - és rugdossatok, hogy írjam meg a hivatalos köszönőlevelet, amit elhatároztam, hogy megteszek - hogy igenis vannak még rendes emberekek a bürokrácia tengerében, pl. a MÁK-ban az egyik osztályvezető, meg a biztosítónál is (egy ismeretlen ügyintéző), akik nem azt próbálták bebizonyítani, hogy valamit miért nem lehet, hanem meghallgattak és amikor megértették, hogy valóban kritikus a helyzetem, akkor segítettek, mégha csak egy voltam nekik a sok ügyiratszámból, akkoris.

Előzmény: Törölt nick (6912)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.11 0 0 6917
Basszus, cöge, kellett neked ezt a palacsintát mondanod???? Belegondoltam, milyen jó szilvalekvárt kaptam ajándékba, sűrű, sötét, nyami, azóta folyik a nyálam!!!
Előzmény: Coge (6911)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.11 0 0 6916
Hátizé.... vannak még, akik hisznek a reklámokban, mégha azok a fizika törvényeivel homlokegyenest ütköznek is :)
Előzmény: Törölt nick (6909)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.11 0 0 6915
Hát, szőnyeg lesz valamennyi, de étkezőasztal alá és íróasztal alá nem nagyon tudom elképzelni, de még ez is lehet... nem értek hozzá.
Mostanában blogolok, hogy meg tudjam magammal beszélni, hogy mi lenne a jó és mi nem :) legalább kiírom magamból. Nemsokára dönteni kéne, szorít az idő.
Előzmény: pataporc (6913)
pataporc Creative Commons License 2009.01.11 0 0 6914
Cöge, huhh, gratulálok a hiteledhez utólag is!
Az a borzalmas robaj belőled jött a két ünnep között? :)

Én meg szabadúszom, hát nem megy, kicsit pánikban vagyok, szóval állást kell keresnem. Hihetetlen, hogy mennyit romlott a fizetési- és munkamorál az elmúlt két évben, nem hittem volna, elkeserítő. :(
pataporc Creative Commons License 2009.01.11 0 0 6913
Hű, ezek szerint már életbe lépett a korlátozás??? Mikor?
Nekünk mondjuk nem gáz, de keddre van egy turném, ezek szerint tegyem át szerdára (lévén páros)?
BK: szőnyeg? Én minden kényes pontra szőnyeget tettem/teszek. Van tapadós aljú is, az nem csúszkál. Engem meg az érdekelne, hogy hogy lehet egy valószínűleg korábbi ecetes felmosástól tök foltos és matt járólapot meggyógyítani. Ronda.
Előzmény: Coge (6910)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.11 0 0 6912
Akkor azt mondd még meg, hogy megvan-e már az ülőgarnitúrád és hogy milyenek a napok a hitel miatti izgalom nélkül :) Nemsokára lépek a cipődbe!
Coge Creative Commons License 2009.01.11 0 0 6911

Zz,

hát engem igen, ismét csak elgondolkodtam, hogy hogyan csináltam az elmúlt (közel) 4 évben?!? :-O Jó-jó, idáig nem voltam főnök, nade most meg van baby-szitterem...

Mondjuk visszakaptam a régi énemet és ezt nagyon élevezem, olyan vagyok, mint egy energiabomba, ma is csak röhögtem, amikor a vadiúj kerámialapom leállt és kiírt valami hibaüzenetet a palacsintasütés közepén (amit a szmogriadó miatt meghíusult ebédprogram miatt találtam ki gyorsan) - aztán lehűlt és be tudtam fejezni az ebédet.

Készülök, hogy írok valami kostruktívat az újaknak is, csak még időm nem volt rá, de jövök majd okoskodni. :-)

Előzmény: Zimizumi (6896)
Coge Creative Commons License 2009.01.11 0 0 6910

Hi-hi, nálunk mindenkinek páros van (nekem, apukáéknak 2x, baby-szitternek stb.), hiába vagyok logisztikus én bizony megakadtam ott, hogy hogy viszem majd a lányt oviba kedden...

De mivel most olvasom, hogy nem büntethetnek, mert tul.képpen nincs leszabályozva rendesen, én azt fogom csinálni, amit eddig is - elviszem Lizát kocsival aztán szépen leteszem a metrónál és úgy megyek dolgozni. De mondjuk én így csinálom 2 éve, szóval nagyon nem fog nehezemre esni :-)

Ugyan Liza alternatív megoldásként javasolta, hogy ugyan, 2 naponta lógjunk az oviból/munkahelyről ;-)

Előzmény: Törölt nick (6902)
Mikolt Creative Commons License 2009.01.11 0 0 6908
nalunk ipari klikkparketta van, tehat legnagyobb kopasallosagu. 2,5 eve raktak fel. kb 1 eve elso ranezesre szemmel lathato az a hely, ahol dolgozom. totalisan lekopott a kopasallo reteg.
Előzmény: Törölt nick (6907)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.11 0 0 6907
Tényleg? :(
Akkor nem véletlen, hogy valahol hirdettek átlátszó padlóvédőt (mint régen öreganyáméknál padlóvédő szőnyeg, szőnyegvédő szőnyeg) gurulósszékek alá...
Előzmény: Mikolt (6906)
Mikolt Creative Commons License 2009.01.11 0 0 6906
a parketta birja a konyhat, az tuti, de a gurulos szek mindent tonkretesz.
Előzmény: Törölt nick (6898)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.11 0 0 6905
Köszi, hogy mondod!!
Ez is olyasmi, mint a hajópadló, tömör fa, úgyhogy akkor sok baj nem lehet majd vele.
Gurulós szék alatt, étkezőgarnitúra alatt meglátszik, hogy kopik?
Előzmény: Törölt nick (6899)
Mikolt Creative Commons License 2009.01.11 0 0 6903
mi pl. beletorodunk, es nem latogatjuk meg a nagymamamat ma.
Előzmény: Törölt nick (6902)
Mikolt Creative Commons License 2009.01.11 0 0 6901
az enyem paros rendszamu, ha segit, odaadom holnapra.
CérnaSzáll Creative Commons License 2009.01.11 0 0 6900
beiskolázásig nem kell a csöppöknek BKV-jegy
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.11 0 0 6898
Lányok, kérdeznék:
1. van-e valamelyikőtöknél svédpadló használatban
2. van-e valamelyikőtöknél a konyhában parketta
A fenti kérdések vonatkoznak ismerősökre is.

Azért kérdezném, mert szeretnék svédpadlót a lakásban mindenhol, konyhában is, de sokan elrettentenek tőle... (igaz, sokan keverik is a svédpadlót a laminálttal)

Olyan szépeket láttam és jó lenne, ha nem kéne felszedetni 1-2 év múlva csak azért, mert ronda, kikopott, mattult, stb. és ha valakitől hallanék infot, aki már 1-2 éve koptatja...
Már csak azért sem rizikóznék ezzel, mert baromi drága.
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.10 0 0 6897
Annyira nem :) Csak nem történik semmi...
Felhívtam apukát, hogy a gyerek útlevele lejár, jönnie kéne (még időben, mert febr végén szeretnék menni vele Londonba) és minden szájhuzogatás nélkül mondta, hogy jó, majd úgy alakítja a dolgokat, úgyis kellett volna már jönni megnézni a lakását, hogy a bérlők mit csinálnak. Mondjuk ilyen már volt 2 évvel ezelőtt, akkor is simán jött volna, aztán mégis egy 2 hónapos cirkusz árán sikerült kizsarolnom belőle az aláírást.
Előzmény: Zimizumi (6896)
Zimizumi Creative Commons License 2009.01.10 0 0 6896
mindenkit ennyire letaglózott a dolgos hétköznapok beköszönte? ;-)))
Zimizumi Creative Commons License 2009.01.06 0 0 6895

Lida, ne akard érteni az ő érzéseit és ne akarj részt venni az ő kis játékaiban. Magatokra kellene inkább figyelned, elengedni őt. Tudom, hogy nehéz, de ameddig ennyire befolyásolnak az ő érzelmei, addig te sem tudsz kiszállni ebből a borzalmas érzelmi hullámvasútból. 

Cöge, dejóóóóó! Ezt már annyira, de annyira megérdemelted!

Szomorú látni, hogy milyen iramban bővül a topik :-(

Előzmény: Lida07 (6883)
rollller Creative Commons License 2009.01.06 0 0 6894
hat pedig muszaj sztem jobb otlet, mert a gyerekfejben csodadolgok tudnak kifundalodni,

mas az, ha total nyomtalanul nincs apuka, meg ha minimalis szinten (foton megmutathatoan legalabb van)

nalunk ami van (de nalunk total nincs helyzet van, meg(persze legelso alkalommal meg nem ez volt, de ide jutottunk el par honap alatt)
hogy sokfele csalad van, minden gyereknek van anyukaja es apukaja, mielott megszuletik, aztan utana vannak, akik az anyukajukkal es az apukajukkal, vagy csak az anyukajukkal laknak, vagy csak az apukajukkal laknak, vagy hol itt, hol ott, sot vannak gyerekek, akiket egy masik anyuka es/vagy apuka visz haza, es az o gyerekuk lesz, pedig szuletese elott meg mas gyereke volt

meg szo volt arrol is, hogy az anyuka es az apuka a szuletese elott nagyon szerettek egymast, de aztan sok mindent mashogy lattak, es ezert nem laknak mar egyutt

ES a masik vonal, h a gyerek buntudatara is vigyazni kell, mert remekul kisakkozzak, hogy ok nem eleg jok, ha oket nem valasztotta az apukajuk, hiaba az a mondas, hogy az apuka jelen nem lete az anyuka-apuka egymast meg nem erteserol szol (valasnal ez fokozott, a gyerekek hibasnak is erezhetik magukat, de nalunk is elokerult, h de miert nem akarja ot megismerni az apukaja stb) - na erre meg az volt a valasz, hogy ha apukaja megismerte volna ot a szuletesekor, szuletese utan, tudna, hogy nincs is nala aranyosabb, kedvesebb, okosabb gyerek a vilagon, es akkor sokszor talalkoznank vele, de sajnos nem ismerte meg, mert mashol lakott, es igy o lemarad a vilag legaranyosabb, legkedvesebb, legokosabb gyerekerol, aki epp te vagy

na remelem ertheto
Előzmény: Törölt nick (6889)
Pipacsvirág14 Creative Commons License 2009.01.05 0 0 6892

éljen!!!!:)))))

Maggancsnak pedig nagyon gyors gyógyulást!

(már csak ez hiányzott szegénynek...)

Előzmény: Coge (6886)
kockasfulunyul Creative Commons License 2009.01.05 0 0 6890
:-))
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.05 0 0 6889
Szia!
Szomorú, hogy megint ilyen hirtelen sokan lettünk...
Fel a fejjel, olvass vissza egy kicsit, sok apró kérdésre úgy-ahogy válaszolgattunk.
Nehéz nem azt mondani, amikor a gyerek kérdezi, hogy apa miért nem jön, hogy "azért mert az apád egy k..ög".
Én azt szoktam mondani, mikor kérdezi, hogy apa miért nem jön vagy mikor jön, hogy nem tudom. A miértre pedig azt, hogy biztosan nem érzi, hogy jönnie kellene.
Jobb ötletem nincs sajnos....
Előzmény: yorkibaba (6884)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.05 0 0 6888
Huhhh... most értem haza, be is néztem rögtön, mi volt ez a hetedhéthatárra elhallatszó kőgörgeteg, ami valahonnan legördült!!! :)
hodográf Creative Commons License 2009.01.05 0 0 6887
De jóóóóóóóó :)))))
Coge Creative Commons License 2009.01.05 0 0 6886

Köszikösziköszi,

jelentem MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAN, kezemben az átutalási megbízás ;-)

5,5 óra alatt letudtam:

- a MÁK-ot (ez volt 3 óra, mert kapásból közölték, hogy jan.1-től megszűnt a soronkívüli ügyintézés, 30 nap és punktum)

- ügyvédet,

- közjegyzőt (jajjj, az mondjuk a pénztárcámnak fáááááááááááááj),

- biztosítót,

- bankot.

Hihetetlen, hogy 5 hónap után ma estétől nincs mire fogjam az álmatlan éjszakáimat...unatkozni fogok, asszem ;-)

Köszi minden drukkot meg együttérzést, meg támogatást, innentől van szabad kapacitásom optimizmust osztogatni :-))))

(kollégáim megkérdezték ma, mikor bejöttem, hogy ittam, vagy szívtam valamit :-)

Előzmény: Törölt nick (6882)
jazmine35 Creative Commons License 2009.01.05 0 0 6885

Niume, hogy vagytok?

Maggancsnak jobbulást...

ROként én csak annyit gondolok, h a kedves pasi tartaléknak tartja az elhagyott családot: ha befuccsol az új csajjal (aki fiatalabb nála), akkor bármikor visszamehet a kényelmes családi fészekbe és még áldozat is lehet, aki a családért mindent... Ráadásul ezzel az újat is sakkban tartja, nagyon csúnya játszma ez... És persze, h nem túl gerinces a másik nő, de nyomulhatott volna, ha nem figyelnek rá, szóval a fő hunyó a pasi. Biztosan szenved, bár ha igazán szenvedne, akkor min. külön lakna a másik nőtől is...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!