Keresés

Részletes keresés

NHLFAN Creative Commons License 2007.05.10 0 0 34328

Ezeket szeretném az új részbe-nem csak én hanem úgy látszik külföldön is:))):

1. Ability to change defenders, and forwards at different times!

2. SuperStar mode (Like Madden's)

3. Ability to actually take part in a practice

4. Pre-Season Games!!

5. Ability to retire a number as a GM, and have a ceremony

6. More Crowd Details!! ( Have some empty seats, have better Crowd reaction, louder during the high points of the game, people banging on glass)

7. Able to edit Goalies/Players in a game and change the gear, and Goalies should be able to change design and colors!

8. Intermissions should show people getting out of there seats, or something!!!

9. Diving Penalties (Maybe have a Diving Attribute?)

10 . 2 Ref's and 2 linesmen on the ice! Not just 1!

11. If you can without getting sued, GOALIE INJURY'S!

12. More celebrations,more signature celebrations and shots

13. Fluid transition from a goal to celebration

14. Snow on players if they fell on ice

15 . More in-depth commentary ( When a player does a nice move, have commenter get all excited

16. More scenes after winning the Stanley Cup

17. Stanley Cup Patches on Jerseys, and on Ice

18. Better physics when getting hit into boards

19 . Camera Editor??

20. Playoff games should have crowds louder, and have different atmosphere

21. Create an Arena?
22. Goal reviews

23. Historic Teams

24. Create-a-team (not on 360 in NHL 07)

25. Stadium music like 2K so you can have custom music but it will stop during gameplay.

26. Goalie collisions, players in other NHL games bump into the goalie and nothing happens

27. Broken sticks

28. All-Star Weekend

29. camera angles that can be edited (as in nhl 2k3) 

ersze van ami ebből felesleges de van ami nagyon kéne.

NHLFAN Creative Commons License 2007.05.05 0 0 34327
Most csak úgy eszembe jutott egy olyan hogy volt 2000-ben egy NHL Championship 2000 című játék amit a Fox Interactive adott ki-több nem is jelent meg belőle-amiben már akkor 99-ben külön lehetett csatársorcserét és hátvédsorcserét végrehajtani!és tök egyszerűen volt megoldva!ezt csináld meg EA!:)))
Rubint Creative Commons License 2007.04.30 0 0 34326
PSP-n nekem nem volt nyerő az nhl 07, szaggat, és a kamerabeállítás enyhén szólva f*s... X360 vagy PC, legalábbis egyelőre. Csak utóbbit nyomtam, de most a dynasty-ból is kiábrándultam :(
Előzmény: NHLFAN (34324)
OliBLOOD_ Creative Commons License 2007.04.30 0 0 34325

360-om van, ott a 07 nekem nagyon bejött, főleg az új irányítás miatt. Igaz sok apróságot kihagytak (statisztika a meccs alatt), ami hangulatosabbá tudná tenni, de szerintem nem volt rossz, régóta az első olyan NHL amit élvezni tudtam, tudok.

Előtte a 2k6 volt meg, az sem volt rossz, de ott a beállításokkal kellett sokat szórakozni, hogy reális hokit lehessen játszani. Boxon legalább van konkurenciája, és így választhat is az ember, hogy melyik tetszik neki jobban.

Előzmény: NHLFAN (34324)
NHLFAN Creative Commons License 2007.04.30 0 0 34324
a psp-ről van valakinek tapasztalata?vagy X-BOX?Komolyan gondolkodom rajta hogy azon kéne NHL-t játszani...
Lord Sage Creative Commons License 2007.04.23 0 0 34323
nincs konkurencia, ennyi. A fifa szar volt, jött a PES, megjavult
Előzmény: Panzermeyer (34322)
Panzermeyer Creative Commons License 2007.04.18 0 0 34322
hát nagyjából leírtad hogy miken szaródott el ez a játék 2003-2004 óta, és télleg az EA fórumain több ezren írják le a tapasztalatokat, hibákat stb és egy nyomorult patchet nem adnak ki, leszarják, nem is tudom minek csinálnak NHL játékokat, reklámnak jó, másra nem
Előzmény: krég (34321)
krég Creative Commons License 2007.04.18 0 0 34321
sziasztok!

bazz, itt most olvashatnék vissza ezerrel, de nincs energia...

a fontos kérdésem:
nem találta meg valaki véletlen azt a patch-et NHL07-hez, amivel a reboundos rálövések meg minden a kapust védésre késztető korong védésként regisztrálódik? nagyon hiányzik :-( nekem is ez a legnagyobb bajom a játékkal, köszönőviszonyban sincsenek a kapuralövések a valósággal.

továbbá:
- nekem még nem sikerült olyan 5 perces kiállítást kierőszakolnom ami nem verekedés
- a játékosok csomószor mintha nem látnák a korongot, nem mozdulnak felé úgy, ahogy az ész megkívánná, beleértve a kapust is... mint a zombik, komolyan
- nem fairség, de ényleg ha a gép gólt akar lőni, akkor le fogsz pattanni róla ő meg behozza a harmadba és belövi bárhonnan...

én pl levettem a shot accuracy-t nullára meg a powert is, de még így is repkednek a gólok... szegény kapusok meg 85% körül szopnak...
meg penalty shot-ot sem ítéltek még soha, se misconduct-ot...
meg miért nem lehet hogy megjegyezze a meccsek statisztikáit a szezonban? és miért nem lehet, hogy a játék tudja akár a szezon, akár a career milestone-okat? egy 100.-ik pontot vagy egy 50.-ik gólt (vagy egy 500.-at !!!) illene bemondani, megünnepelni... túl sokat kívánok, tudom, de pont ezek tennék tök életszerűvé a játékot. és dynasty módban nem lehet visszanézni a lejátszott szezonok statisztikáit.... ez milyen már? csak a kupák között látod hogy az elmúlt pár évben ki mit nyert...

most hirtelen ennyi. csak nem értem az EA Spotsot, mert a hivatalos fórumokon több ezren írják folyamatosan az észrevételeiket az elmúlt évek tapasztalatairól, nem értem miért nem lehet fejlődni.

csoki
Lord Sage Creative Commons License 2007.03.29 0 0 34320
nem egyszerű, de mivel amúgy se az szerintem, így én alapban manualt használok, de hogy játszon a 3. 4. sor is, így benyomom bulinál néha a pihent hátsó két alakzatot. Nekem így végülis bejött. De ezt a chemistry részt hogy utálom, alap roster szerint nincs nagyon szélsőnk, van cserébe ezer darab C, ez már alapból rossz, meg mondjuk a legjobb, hogy az eredménytelennek nem mondható Draper-Maltby párosra valami -3-at ad, bárkit rakok mellé :D Szóval ezt a részét is leszartam :)

Jut eszembe, ma majdnem beugrottam hozzátok, de megvárom előbb a Dark Portal kiegészítőt :D
Előzmény: NHLFAN (34319)
NHLFAN Creative Commons License 2007.03.28 0 0 34319
ezt most nem nagyon értem:)))én is váltanék manuallal de alapból nem egyszerű:)))jól bevált dolgon miért változtatnak?
Előzmény: Lord Sage (34316)
NHLFAN Creative Commons License 2007.03.28 0 0 34318
köszi!és mit állítgattál még?mondj egy két ötletet gondolom te már többet tesztelgetted és én is inkább az izgalmas meccsekre vágyom még ha ki is kapok néha az sem baj:)))
Előzmény: Rubint (34314)
Rubint Creative Commons License 2007.03.27 0 0 34317
Én mindig manual lines-szal játszom. Tépem is a hajam, hogy milyen szarfos az EA design, hiszen csak gól után lehet értelmesen sort váltani, a többi "cut-scene"-nél vagy nincs elég időd átnézni az állapotokat, vagy egyszerűen nem is látod, mert a mutogatott játékos statjai pont letakarják a sorablakocskát... hát pfff... fogadjunk no lines-al tesztelnek... kecsegek
Előzmény: Lord Sage (34316)
Lord Sage Creative Commons License 2007.03.27 0 0 34316
na ja, ezt még lehetett volna, én mondjuk becseréltem az auto lines felülírásával manualba a harmadik, negyedik sort, ha úgy gondoltam, de sérülés tényleg alig volt
Rubint Creative Commons License 2007.03.27 0 0 34315
Hogy ne értsük félre egymást, a +1 +2-t a difficult default beállításához kell hozzáadni.
Rubint Creative Commons License 2007.03.27 0 0 34314
Ha semmi mást nem is állítasz, a fatigue dolgokat szerintem kell...

Szóval:
Fatigue Recovery: 0
Fatigue Effect (?): +1 vagy +2 az alaphoz képest

és akkor pár percet a negyedik sorod is játszik harmadonként... ráadásul kijön a nagyobb a sérülésveszély, amikor fáradtan küldöd harcba a népet

nekem így mindenképpen izgalmasabb volt, persze állítgattam mást is, de ez az egyik alap
Előzmény: NHLFAN (34312)
Lord Sage Creative Commons License 2007.03.27 0 0 34313
teljesen alapon, nem nyúltam semmihez asszem. Vagyis a másik gépen nem tudom mi volt, a döntő végét azt biztosan alapokon játszottam
Előzmény: NHLFAN (34312)
NHLFAN Creative Commons License 2007.03.26 0 0 34312
milyen beállításokkal játszottál?
Előzmény: Lord Sage (34293)
COVY Creative Commons License 2007.03.14 0 0 34311
a pénzt majd én számolgatom :)
Előzmény: Gedal (34307)
NHLFAN Creative Commons License 2007.03.13 0 0 34310

ha valaki egyszer majd ráér:)))írja már le hogy a gameplay settingsben mi mit jelent- mert nem mindegyiket tudom hogy mire szolgál kikisérletezni meg nincs időm:))

Köszi

Gedal Creative Commons License 2007.03.09 0 0 34309

Én a 2006-ban nyomtam több szezont. Beállításoktól függ, h mennyire cserél a gép. Ha nem fáradnak eléggé a játékosok, akkor végignyomatja akár 2 sorral is a meccset. Lehet olyan beállításokat találni, ahol az első bekkpár közel 20-30 percet nyom, a 4. sor pedig 5-6-ot. Ez persze függ egy-egy játékos állóképességétől is. Ha a first line lassan fárad, akkor kevesebbet játszik a többi.

Viszont ami nagyon jó volt szvsz, hogy ki lehet ismerni a cserélést és egy idő után úgy állítani a sorokat, hogy eredményes legyen. Pléjoffban pl. tapasztalat, h állandóan a Hero-line és az ütköző-sorok mentek, ergó a 2. sor alig, a 3. picivel többet játszott. Ez azért nagyjából az első meccsen feltűnik és az ember tud rá készülni. Így érdemes Daccukot a 4. sorba tenni itt is:-))

Utána pedig jön a taktikázás ezerre. Ami hiányosság volt, hogy nem lehetett soronként taktikát állítani, de azért én tartom, hogy messze jobb volt, mint az FHL...

Mondhatom, hogy érvényesül, mégpedig nagyon. A buzi Wild ellen útáltam játszani. Végigtámadtuk az egész meccset és kiugrókkal mindig szoros volt.

Előzmény: Lord Sage (34308)
Lord Sage Creative Commons License 2007.03.09 0 0 34308
arra azért kiváncsi lennék, hogy a taktika mennyire érvényesül két egymásnak eresztett csapatnál. Viszont az auto lines az vérszar általában, pontosan nem emlékszem a régiekre, de 2007-ben most úgy megy, hogy 10-15 percet a harmadból simán lenyom az első sor, a gép a 3-as 4-es sort baromi elvétve teszi csak be.
Előzmény: Gedal (34307)
Gedal Creative Commons License 2007.03.09 0 0 34307

Kicsit belegondoltam, egyetlen dolog hiányozna csak, mégpedig a nézők és a pénz számolása. Arra ki lehetne találni valami módszert helyezés és sztárok tekintetében hasonlóan, mint az fhl-ben. Simán lehetne állítani sorokat, sőt, itt lenne taktika is!!

Előzmény: Jimmy Leafs (34306)
Jimmy Leafs Creative Commons License 2007.03.09 0 0 34306
HAt annyira van ez is Manager progi, mint az FHL, szerintem siman :)
Gedal Creative Commons License 2007.03.08 0 0 34305

Ha nem hát nem, úgy látszik még mindig nem értetek meg a dologra.

Amúgy a gép itt is ugyanúgy lehozza magától a kapust, nem kell beleszólni. Na persze ha valaki autista az általában minden játékban nehézséget okoz:-))

A legtöbb érték megvolt itt is, adott esetben itt még értelme is lenne fécofnak, hero értéknek.

Előzmény: MacPhisto (34303)
NHLFAN Creative Commons License 2007.03.08 0 0 34304

anno amikor megjelent akkor fél meccs után letöröltem:)))

most ezzel a patch-hel már játszahtó:)))

viszont:a harmadok hosszát miért nem lehet percenkét beéllítani?

a korongnak miért van ÁRNYÉKA?erre nincs valami javítás?

Köszi

Előzmény: Lord Sage (34293)
MacPhisto Creative Commons License 2007.03.08 0 0 34303
Ja aztán big l kapust cserélne és olyan kurvaanyázás törne ki :-DDD meg aztán az értékek sem ugyanazok.
Előzmény: Gedal (34301)
szöszmösz Creative Commons License 2007.03.08 0 0 34302
Én imádnám. :) Mondtam, hogy anno is ez volt a kedvencem.
Előzmény: Gedal (34299)
Gedal Creative Commons License 2007.03.08 0 0 34301

Tök egyszerű.

Ha a két fél meg tud egyezni, akkor megnézik. Ha valamelyik fél nem ér rá, s megbízik az ellenben, h nem fog rásegíteni manuálisan, akkor megnézheti egyedül. Ha nem akkor a szerver könnyedén tudja ezeket a meccseket sim-melni, hasonlóan, mint a korábbi itteni elmaradt meccseket is. Szerintem kicsit izgalmasabbak lennének a rájátszások (is), s Mac nem alaptalanul gyanusíthatná Stefan-t semmittevéssel, miközben Ő megtesz mindent csak nem sikerül soha...:-))

Előzmény: Lord Sage (34300)
Lord Sage Creative Commons License 2007.03.08 0 0 34300
nem lenne rossz, csak ott meg a szimmelést kéne összeegyeztetni, ami gázosabb :) Mondjuk jó lenne az újban, szimmelsz és ha szarul áll a csapat, be lehet avatkozni, átvéve az irányítást :D
Előzmény: Gedal (34299)
Gedal Creative Commons License 2007.03.08 0 0 34299
Szerintem Szabad Föld kupa helyett itt kellene csinálni a bajnokságot. Feltolni a 2003, vagy 2004-et, ha jól emlékszem abban lehet meccset nézni és még türhetően működött is most már 0 sávszélességen is. Játékosok értékeit simán be lehetne ide is konfigurálni, sapka, ufa, waiver ott is kliensen kívül működik. Sérülés meg itt is lenne, sőt.......azóta se értem, hogy miben különbözne azon kívül, hogy normális módon lehetne izgulni a meccseken. Ráadásul itt is volt annó jó kis editor-progi amivel az átállás, táborok és egyéb nyalánkság is könnyedén működhetne.
Előzmény: Jimmy Leafs (34298)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!