Keresés

Részletes keresés

Rudolf János Creative Commons License 2009.12.30 0 0 33757
"Hidd el,"ezen" a térfélen nem csak pusztán színtiszta idióta ül..."

Kik azok?
Nem kötekedek, tényleg nem csak tudatlan vagyok: kik azok akik ott nem pusztán csak idióták?
Előzmény: Törölt nick (33755)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.30 0 0 33754
Akkor egy bűnös eszme nevében történt minden.
Előzmény: Ferenczy 5 (33748)
Ferenczy 5 Creative Commons License 2009.12.30 0 0 33753
Na jah.
Előzmény: Törölt nick (33752)
Ferenczy 5 Creative Commons License 2009.12.30 0 0 33751
Ki tudná ezt nálad jobban?
Előzmény: Törölt nick (33750)
Ferenczy 5 Creative Commons License 2009.12.30 0 0 33749
Remélem.
Előzmény: Törölt nick (33747)
Ferenczy 5 Creative Commons License 2009.12.30 0 0 33748
Én maga vagyok a megbocsátás,de vannak dolgok amin nem szabad átlépni.
Előzmény: Törölt nick (33746)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.30 0 0 33747
Géza te is megéred a pénzed,
Előzmény: Ferenczy 5 (33745)
Ferenczy 5 Creative Commons License 2009.12.30 0 0 33745
Hülyézésért még senkit sem töröltek, egyéb mocskolódásért sem lásd a te példádat pedig aztán elmentél a falig minden aljasságban amiben lehetett akár Vladi bratyeszod.
Előzmény: Törölt nick (33744)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.30 0 0 33744
Géza a törlésért te is tettél, éppen eleget, amikor lehülyéztél mindenki mást.
Előzmény: Ferenczy 5 (33741)
lopikula Creative Commons License 2009.12.30 0 0 33743
Semmi baj, felesleges tovább fokozni. Amint látod rehabilitáltak.

Boldog új évet mindenkinek, és igyekszem majd kevesebbet bosszantani a topiklakókat.
Előzmény: Rudolf János (33742)
Rudolf János Creative Commons License 2009.12.30 0 0 33742
"Lópikulát meg szerintem egy kicsit túlértékeled. Jónéhány tévedésére mutattunk már rá az itteni vitákban, de azt például még nem olvastam tőle (vagy, ha igen, akkor módfelett ritkán), hogy - veled ellentétben - elismerte volna a tévedését. Inkább azonnal elterelte a vita fonalát."

Jajj, hogy nem szakad le a plafon! Ennyire stabil nálatok a lakásotok? Miből van az, atombiztos??? :)
Előzmény: pernahajder (33738)
Ferenczy 5 Creative Commons License 2009.12.30 0 0 33741

Azért az a kitiltás amit ident nevemmel tettek minden kommentár nélkül, nehezen értékelheteő úri gesztusnak.Minden mártíroskodás nélkül mondom.Számomra az volna a megnyugtató, ha a jobboldal minden íródeákja ragaszkodna az őszinteséghez és az egyenes úthoz.Mert ettől lenne polgári.

A székesfehérvári fórumra semmimódon nem léphetek be,pedig volna Esti úr irományaihoz hozzáfűzni valóm, sajnos totálisan kisöpörtek.négy nickemet legalább.Gondolod,hogy ez csak úgy történt,hogy egy nemrég volt önkormányzati képviselő ne szólhasson hozzá az önkormányzati polemizáláshoz? nem barátom okkal van ez.:(

Ferenczy 5 Creative Commons License 2009.12.30 0 0 33740

Nem értek egyet a helyzetértékeléseddel, Géza."

Ellenkező esetben betegnek hinnélek.Ez nálad kódolva van genetikailag szvsz.

Senki sem akar itt kivasalni senkit. Nem is tudna. Aki mások "kivasalásával" próbálkozik, önmagát vasalja ki, lásd a néhány hozzászólásos fikanickek sorozatos eltűnését, amit jelen esetben a topik moderátora következetesen és helyesen alkalmaz."

Örülnék ha így lenne, de félek ezuttal nem neked lesz igazad.

És persze a folyamatos mártíromság sem üdítő jelenség. Hagyd a fenébe már a múltat,"

Nehéz ezt megtenni ha komcsi palánták kommunista módon provokálják az embert.

De belátom piszkosul untat másokat az a történet amit csak most kezdtek sokan lealapozni.Ne legyen igazam ezúttal sem.

Lópikulát meg szerintem egy kicsit túlértékeled. "

Lópikulát kedvelem és így értékelem,alkotmányos jogom van hozzá:)

pernahajder Creative Commons License 2009.12.30 0 0 33738

Nem értek egyet a helyzetértékeléseddel, Géza.

Senki sem akar itt kivasalni senkit. Nem is tudna. Aki mások "kivasalásával" próbálkozik, önmagát vasalja ki, lásd a néhány hozzászólásos fikanickek sorozatos eltűnését, amit jelen esetben a topik moderátora következetesen és helyesen alkalmaz.

Az érvek ütköztetése a vita lényege, nem a nickek mögött lévő személyek megsemmisítése. Azt pedig te magad is meg tudod ítélni, hogy mi tartozik ebbe a kategóriába.

És persze a folyamatos mártíromság sem üdítő jelenség. Hagyd a fenébe már a múltat, szenvedéseid sorozatos felemlegetését. Mi, akik régóta részt veszünk ebben a topikban a vitában, már megjegyeztük, és hidd el sem kétségbe nem vonjuk, sem el nem felejtjük. Én tudom, hogy az ismétlés a tudás anyja, na de ilyen gyakran? :-))))

Lópikulát meg szerintem egy kicsit túlértékeled. Jónéhány tévedésére mutattunk már rá az itteni vitákban, de azt például még nem olvastam tőle (vagy, ha igen, akkor módfelett ritkán), hogy - veled ellentétben - elismerte volna a tévedését. Inkább azonnal elterelte a vita fonalát.

Előzmény: Ferenczy 5 (33736)
Ferenczy 5 Creative Commons License 2009.12.30 0 0 33736

Ne mérgelődj, látom téged is elküldtek a Gulagra nyaralni. Főkapitány, a minket kivasalók között a leghiggattabb. Valamiért a tyúkszemére léptél,ettől függetlenül csak jót kívánok, ha ilyen ellenfelet kívánok.Bizony a többi még árnyékába sem kerülhet. Bánt, hogy pont ti kaptatok össze,mert rólad is hasonló a véleményem felkészült és kulturált ember vagy mégha ilyen hülye nevet is választottál ami minden ostobát tűzbe tud hozni. Olyan ügy mellé álltál amely nem hoz számodra babérokat,de becsülettel és kitartóan műveled. Ha ellenségem lennél akkor is fejet hajtanék elötted-nem értem főkapitány miért nem ezt teszi-.Simán elfogadlak rokonomnak akármilyen szinten,mert elveid vannak és nem adod fel könnyen parancsszóra. Magam is így éreztem évekig azután rájöttem,hogy ellopták a pártomat,amiért annyi-annyi vért hullattam.Valóságosan kiénekelték a sajtot a számból nem ez az első eset. Először akkor kerekedtek ki a szemeim, amikor a nagy csuházó Pápához ment semjénezni,de megszoktam  ,mitöbb.Újabban a TT,Lengyel,Bokros izgatott fel,ma már nemis figyelek oda.Csupán a tahóság ellen orbákolok néha ami nem a te térfeleden gyakoribb.Besorakoztam pernahajder mögé és bosszantom a felkészületleneket. Ez a mostani hangnemed vállalhatatlan kicsit nekem, de ennyi elmegy annyi hozzászólás között.A seggnyalás pedig mások fegyvere ,akikkel nem szeretném ha összekeverednénk.

Azt hiszem már te vagy az utolsó akit ki akarnak a fiúk vasalni és össztűz az osztűlyrészed.Légy büszke rá.

Ölellek baráti szeretettel.Géza

Előzmény: Törölt nick (33735)
Ferenczy 5 Creative Commons License 2009.12.29 0 0 33732

Hát igen volt egy-két örökzöld, akár szellemesnek is mondható kiszólásom ilyen a soxarnick és a lószarseprű is .

De valóban ne nosztalgiázzunk.Teneked lett igazad,te győztél nekem pedig részem a kitiltás e remek fórumból,gondolom hatásodra,mert azt a besarazott nevemet próbáltam csökönyösen használni.:)

Előzmény: Törölt nick (33731)
Ferenczy 5 Creative Commons License 2009.12.29 0 0 33730

egyedul a modorat nem csipte se zabfalo se en"

Pedighát igyekeztem kellően modortalan lenni és cseppet sem kedvetekbe járni azok után amit itt elkövettetek.Oszt mégis a modorommal volt a baj?

Előzmény: Törölt nick (33723)
Ferenczy 5 Creative Commons License 2009.12.29 0 0 33729
Végre valaki felismeri a valóságot!
Előzmény: Törölt nick (33719)
Ferenczy 5 Creative Commons License 2009.12.29 0 0 33728

Szerinted melyik lehetett?Kezdesz kifordulni magadból.Miért bántod azt aki senkit nem bántott csak magát próbálja védeni?Vagy még azt sem ,csak más a véleménye.

én is voltam már itt Jézust keresztre feszítő zsidó, meg a szivárvány színt emlegető buzi is. Pedig hát egyik sem......igaz"

Előzmény: Törölt nick (33724)
Ferenczy 5 Creative Commons License 2009.12.29 0 0 33727

Olvasd figyelmesen,nem származásról hanem számadásrtól magyarul vezeklésről írt barátom, lópikula.Bizony igaza lehet, mert most sem jó lenni a bőrömben amit magamnak növesztettem.

Abban az időkben -a békés rákosi évekre gondolok:)-a SzER folymatosan ismertette az éppen  elhurcoltakat. A felsorolások után egy dermesztő hang mondta: "tiéd a börtön magadnak építed" vagy "tiéd a bitó magadnak ácsolod" - szegény apám azutóbbi kedveskedésben részesült-.

Hát elég sokszor jutnak ezek a dolgok manapság az eszembe.

Előzmény: Törölt nick (33725)
Ferenczy 5 Creative Commons License 2009.12.29 0 0 33726

Ezt az aljas megállapításodat szeretném végleg cáfolni, tisztázni.Mint a Fejér megyei Vízművek dolgozója 1987-ben ki lettem nevezve az Árpádfürdő vezetőjévé azzal, hogy közben tanulmányozzam az épülő uszodát és vegyek részt a tervtanácsokon a leendő üzemeltetés képviseletében.Ennek következtében 89-ben felépítettem a leendő uszoda állományát és bezártuk ősszel az Árpádot.1990-ben felavattuk az új uszodát vezetésemmel és még az évben annyi maradványt megspóroltunk, hogy Balsay úr jóváhagyásával üzembe helyeztük és kinyithattuk egy télre az Árpádfürdőt ami akkor még a kezelésem alatt állt. Sajnos reményeim nem váltak be és a város lakói nem játszottak kezemre ezért vállalkozásom sikertelen lett( nem ez volt az egyetlen életemben bevallom) akkor azt montam a TV riporterének, hogy az "Árpádfürdő élni akar" és nagy örömömre s gyönyörüségemre él is, jobban mint valaha.Érdekes viszonyok alakultak ki a privatizáció kapcsán, az uszoda maradt önkormányzati tulajdonban és a személyzet -a vízművek dolgozói,mint bérbe adott munkások tevékenykedtek, magyarul bérüzemelést végeztünk.Ez annyira faramuci helyzet volt, hogy a törzsvendégnek számító dr Nagy István elszörnyülködött.1992-ben dr Nagy István Fidesz frakcióvezető segítségével meggyőztük a közgyűlést, hogy hozzon létre egy önállóan gazdálkodó szervezeti egységet (aki bele tud érezni e sorokba, belátja, hogy nem voltak ezek egyszerű napok. A VÍZMŰ vezérkara és a Városgondnok felváltva utált önállósuló törekvéseimért.)92-es döntés következménye volt,az önálló létesítmény igazgatójának pályáztatása,ahol négy versenytársammal vetélkedtem nem kellemes körülmények között.Igaz közben az MDF alapító tagja lettem, de messze nem pártkomiszár.Annyira, hogy a POFOSZ indított az országgyűlési választásokon, ahol is temészetesen nem rugtam labdába, de közel álltam az első MDF pártfegyelmimhez.

Nos az igazgatói pályázatot megnyertem, közel sem fölényesen,hisz remek személyek voltak riválisaim.

Semmiféle pártfunkcióm akkor nem volt,csupán lelkesedtem de nagyon.Azóta felnőttem a feladathoz szerintem és az elmúlt 18 év tanúsága szerint.Tartjuk magunkat elég jó eredményekkel és remélhetően egyre jobbal. Kiváló gárdám volt,van, persze nem hibapont nélküli és semmi,de semmi szó nem volt komiszár koncokról.Büszke vagyok rá,hogy nettó fizetésem alig van száz fölött, ami közel a korombeli gépészeimmel egyenlő.Ígyhát semmi irigyelni való nincs helyzetemben,csupán az,hogy tehetek valamit és ráadásul olyant amit magam is szeretek.Jóval később1999-ben lett vejem a volt polgármester,tehát ez sem köthető hihetetlen karrieremhez. Szerencsés kézzel tudtam megtalálni munkatársaimat, így még máig elismeri munkánkat az aki, valamit is ért hozzá.Dióhéjban ennyi és tessék nekem elhinni,hogy semmi misztikum nincs ebben.Csupán hatalmas mennyiségű munka és semmi de semmi politika.Örülnék ha lennél kedves leszállni munkámról és kértértelmű megjegyzéseidet másnak tartogatni.Köszönettel a te szerető Gézabácsid,Mújkód ,labancod arisztyokratád és egyéb szemét elnevezésed.

Előzmény: Törölt nick (33720)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.29 0 0 33720
Meg a zsíros állását,amit mint pártvezető kapott.
Előzmény: Törölt nick (33719)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.29 0 0 33718
Antall 16-éve elment, azt semmi sem maradt utána, csak az azóta kitalált D.I.Na meg Bokros.
Előzmény: Törölt nick (33717)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.29 0 0 33716
Bokrosisták??
Előzmény: Törölt nick (33715)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.29 0 0 33714
Te és a Géza rokonok vagytok????
Előzmény: lopikula (33701)
Ferenczy 5 Creative Commons License 2009.12.29 0 0 33712
Mi lett a randiból, újabb torzszülött? Nem vicc.
Előzmény: Törölt nick (33706)
Ferenczy 5 Creative Commons License 2009.12.29 0 0 33711
Soxépnevű nyugger.:)
Előzmény: Törölt nick (33709)
Ferenczy 5 Creative Commons License 2009.12.29 0 0 33710

Igen, most látom dühömben a szerzőt."

Gyakran így vagyok én is, nem látom a fától az erdőt.Ezért inkább kimegyek az erdőszélre,mert még egyszer elkaszálnak legfelsőbb utasításra:)

Előzmény: lopikula (33705)
lopikula Creative Commons License 2009.12.28 0 0 33707
Gondolom amerikás magyar vagy?
Előzmény: Törölt nick (33706)
lopikula Creative Commons License 2009.12.28 0 0 33705
Igen, most látom dühömben a szerzőt.
Hát igen, ezek a jobboldali, egymást gyilkoló proletárok képezik ma Magyarország többségét.
Előzmény: lopikula (33704)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!