hamarosan érkeznek az új Sony MP3, MP4 lejátszók "drag'n'drop" funkcióval, magyarol nem kell hozzá a Sonic Stage szoftver.... az akkujuk, hangjuk, fülesük, minőségük változatlan, az 1Gb-os változat 13e ft körül kezdődik. Részletes info hamarosan itt: Sony Centrum
Érdeklődni szeretnék hogy mennyire vagy megelégedve a Alcor Nun MP3 lejátszóval. Én is ilyet néztem ki magamnak, de nem találtam róla sehol véleményt vagy értékelést. Köszi, luman
Nagyon pofásak az "érintésérzékeny, világító gombok", csak a billentyűzárat nem tudom sehogy sem bekapcsolni, úgyhogy ha zsebre vágom, összevissza ugrálni kezd a számok között. Összesen 6 gomb van a gépen, már az összes lehetséges kombinációt kipróbáltam. Van valakinek valami tippje erre? Ezt leszámítva amúgy teljesen elégedett vagyok vele. (A használati utasítás említ billentyűzárat, de az persze nincs benne, hogyan lehet bekapcsolni.)
Megvan! extremedigital.hu-ról rendeltem, először így elszörnyülködtem, hogy hű de nagy, nem ilyennek képzeltem. Első hallgatás után azt kell mondjam, hogy messze szebben szól, mint az egykori Creativom. Második hallgatás után is, főleg, hogy lecseréltem az eredeti fülest Sennheiserre. Egyelőre nagyon örülök, könnyen kezelhető, átlátható mapparendszer, minden amit szerettem volna. Nagyon remélem, hogy nem járok ezzel úgy, mint a creativeval. Köszönöm a segítséget! :)
Nem kever, nem nevez át, nagyon kis szófogadó...Azt csinálja amit szeretnél... A joystickáját tekintve szerintem elkég masszív.. Ha engem is kibír akkor az már jelent valamit... Egyébként itt ott lehet kapni, nem kell raktárról rendelni... Én pl nézegettem a Mester utca 22 ben található boltban ott nagyon kézséges volt az eladó megtapiztam megcsodáltam, akkor még kettő között vaciláltam mindkettőt előszedte... Aztán az Árkádban vettem meg... Az ottani eladók is nagyon kézségesek voltak... Állítókag még a Mamutban is meg tudopd csodálni.... Persze ez csak akkor segítség ha Pesti vagy...:)
Az enyémmel ilyen nem volt még (már nem is lesz). Csak a "szokásos": a gép nem ismeri fel és nem lehet bekapcsolni. Viszont megszerettem. És sürgősen kellene másik. És attól félek, hogy veszek még egy Creativot, mert komolyan egy normálisat nem lehet találni Debrecenben. Csak ezeket a nonameket. De abból persze van választék.
Igen, ezen nagyon gondolkodom. Viszont nincs készleten sehol, csak rendelni lehet. Ami idegesít benne az a mozgó alkatrész, a tekerős izé, jobb szeretem a gombokat, az ilyeneket hajlamos vagyok elrontani. Szóval ez a lejátszó még nem csinált olyat, hogy keverte a számokat mappán belül vagy mappákat nevezett át, ugye? Ahogy én a pendrivera másolom a számokat és mappákat, úgy látom viszont a kijelzőn is?
az én muvo-m se egy strapabíró darab :(( egy garis csere volt már, de ez is beragad néha, szól szól és nem érzi ha nyomogatom a gombokat. elem ki elem be, aztán meg jó egy hétig.
Helló! A Creative MuVo Tx Se 1 Gb lejátszóm újfent megadta magát. Szeretnék venni egy ilyesmi lejátszót, segítsetek, fontos, hogy normálisan kezelje a mappákat, szóval ne rendezze a számokat a maga kedve szerint. Gondolkodtam Ipodon, viszont nekem az itunes nem tetszik. Szívem szerint vennék még egy Creativeot, de ez volt a harmadik. (Eddig garanciávan kicserélték). Ha valaki tudna ajánlani ilyesmit, megbízhatóbbat, megköszönném.
(Amúgy a Creativeot szétszedtem, a csatlakozóval van valami, mert ha erősen nyomom az usb-be, akkor csatlakozik. Holnap megpróbálkozom valami elektronikai üzletben, de nem sok esélyt látok.)
Sziasztok! Használt már valaki közületek iAudio G3-at? Ebbe szeretnék most beruházni és nem tudom érdemes-e. Netes leírás alapján egész korrekt készüléknek tűnik, de az nem sokat jelent ugyebár. Kösz
De komolyan, ez a fórumspam egyre gyakrabban jelentkezik, és még rosszabb mint a levélspam, mert nem szűri semmi, nem tudom egyetlen mozdulattal törölni amikor mégis átcsúszik a spamszűrőn hanem muszáj a moderátoroknak írni hogy töröljék, addig belebotlik az ember minden alkalommal... :(
És láttátok ott azt az ultragagyi, kereszt alakú nyakbaakasztós lejátszót? :))) Érdemes megnézni, ezek a kínaiak elképesztőek... :) De a 10 megapixelesként reklámozott, fizikailag 3 megapixeles érzékelőjű kamera se semmi. :) Vagy az 1gigás USB karkötő. :) Jaajjj...
-5GB kapacitás -egyedi dögös design -egyedi érintős kezelőfelület -kis méret -fülesen kívül minden tartozék (dokkoló, szoftver, kis szütyű, kábelek - minden az eredeti dobozban) megvan, kitöltetlen - kérésre kitöltődő magyar Olympus garlevél -kb 4-5 hónapot vigyázva használt -adok hozzá egy KOSS/The plug füles, éppen csak kinyitott, egyszer kipróbált... -eretei ár kb 60-70 ezer pénz -kipróbálható Budapesten
Most komolyan, mindenkinek ilyen hülye hozzászólásokkal kell reklámoznia a honlapját? Már naponta többel találkozom, sajnos. :( Mert azért nagyon hülyének kell nézni bennünket ahhoz, hogy egy egyhozzászólásos nicknek elhiggyük, hogy semmi köze sincs a webbolthoz amit belinkelt, ő csak egy elégedett vásárló... :(((