Ne nyafizz már emberfia amiatt, ha szólnak neked, hogy sértőket írsz másoknak, “képmutatónak, kurvának, szánalmas ripacsnak” nevezel embereket, olyan embereket, akik nem tettek neked semmi rosszat!
Most nagyon meglepett a vámmentes, az ezós coming out-jával!
Nem gondoltam, hogy a Hitgyüli az lazán kezeli az ezós, spirituális ostobaságokat, vagy akár a buddhista nézetek elfogadását...
De mindig van új a nap alatt:-)
A jósok, médiumok, varázslók, halottlátók, asztaltáncoltatók ( és egyéb kóklerek...) keresztény vallási megítélése az én számomra roppant elutasítónak tűnt.
Nem tudom, de neked esetleg nem tünt fel, hogy a nem Gyömrői úti kiképző agymosoda telepen vagy hanem egy nyílt fórumon?
Észrevetted, hogy lebunkócskáztál?
Észrevetted, hogy milyen álságos nyálas hízelgő stílusban is tudsz írni?
Nem.
Nem vetted észre, mert ez neked a szokásod.
A szokásaid rabja vagy.
Amúgy hidd el nem tudok rád haragudni mert nincs értelme magamat mérgezni az ilyen emberek miatt.
Ez a topik a hitgyülekezetéről szól nem rólad és még csak nem is rólam.
Játszod a hisztiset már megint?
Hajrá.
Meg akarsz megint sértődni?
Vfo legalább értelmes dolgokat írt a gyülivel kapcsolatban de te mivel odatartozol, agyilag és nem mersz külön gondolkozni egy szervezettől a hited dolgában, ezért te rögvest megcáfoltad amit írt.
Ő legalább bevállalta.
Nem szívügyem a vfo de legalább bevállalta, mert nem fél.
Te meg egy hisztérikus felfuvalkodott viselkedést mintát akarsz itt megint előadni.
Sikerül, ebben jó vagy.
Beszari módon fényezed azt a megromlott szervezetet.
Viszont azt is megértem, hogy 37 év beidegződés után nehéz lejönni a cuccról és ezzel teljesen tisztában vagyok.
Ismétlem, fogalmazz szabatosan, pontosan, nyíltan, ne fű alatt!
És akkor nem lesz baj, ha megfedd Téged valaki amiatt, mert alaptalanul sértegetsz valakit, pl. engem itt, amikor engem teljesen alaptalanul “képmutatónak” nevezel.
A démonizált, hamispróféta Barjézust tanácsadóként maga mellett tartó Sergius Paulus milyen jellem volt?
Isten okos embernek mondta Sergius Paulust, holott ilyen tanácsadója volt hosszú ideje. Tehát Isten szerint lehet okos egy olyan politikus is, akinek a tanácsadóiban van gonoszság.
Minden ember jelleme összetett, a gonosz bíró is tudott jó ítéletet hozni eredményes közbenjárás miatt, Círusz is, Ahasvérus is, Nabukodonozor is egoista jellemek voltak, de volt bennük nyitottság Isten beszéde iránt is.
Nem fekete vagy fehér a politikusok megítélése Isten szemében, Te is így lásd emiatt az országokat, régiókat, birodalmakat vezetőket. És emiatt ez a javasolt hozzáállás feléjük:
1. Tim. 2.1.Intelek azért mindenek előtt, hogy tartassanak könyörgések, imádságok, esedezések, hálaadások minden emberekért,
2.Királyokért és minden méltóságban levőkért, hogy csendes és nyugodalmas életet éljünk, teljes istenfélelemmel és tisztességgel.
3.Mert ez jó és kedves dolog a mi megtartó Istenünk előtt,
4.Aki azt akarja, hogy minden ember idvezüljön és az igazság ismeretére eljusson.
Isten tehát számol azzal, hogy a politikusok is képesek üdvözülni és az igazság ismeretére eljutni, ha van értük folyamatos közbenjárás.
Velünk nem folyt semmilyen mutyija egyik kormánynak sem. Minket ebből szépen kihagytak.
Ha hirdetett a kormány nálunk, pl. a Hetekben, vagy az ATV-ben, akkor ugyanazt a hirdetési díjakat fizették nekünk is, amit pl. a HVG-nek, a 2020 előtt még kormánykritikus Indexnek, vagy épp az RTL-nek.
Tessék végig böngészni a nyilvános adatokat, nem kell hozzá semmi faxni, az átlátszó.hu, a Magyar Hang csinált ezekkel kapcsolatban oknyomozást korábban.
A gitthüliben volt olyan eset, hogy egy neurológiai zárt osztályra egy befolyásos tagnak kellet bemenni hogy beszéljen az ottani igazgatóval, hogy elsikalja azt, hogy mennyi githülis kerül oda.
Magyarul, ne kerüljön nyilvánosságra az ügy.
De amikor N.S. bekerült egy bizonyos kórházba egy bizonyos ügy miatt és az ottani orvosnő imádkozott érte (mert az hívő volt) akkor a csodálatos istenembere egyszerűen kirugatta, mert imalancot szervezett....
Egy ismerősömnek mesélte az a bizonyos doktornő...
Bárki bekattanhat sajnos, nem nulla ennek a valószínűsége sajnos.
Döbbenetes, hogy egyesek milyen katatón állapotban élnek/léteznek éveken, évtizedeken át, és pazarolnak el jobb sorsa érdemes időszakokat az életükből!
Nemrég törölték egy másik ámokfutó 20 hsz-át régi ismerősöm, Biga Cubensis egyik topikjából, az is totál agymenés volt.
A Valfil természetesen vonzza ezt, és a különböző vallási közösségek is részesülnek ezekből az elmebeli problémákkal küszködőkből.