Keresés

Részletes keresés

pemete57 Creative Commons License 2012.06.16 0 0 94948

sztem nincs szoros hasonlóság.  azok közül, akik nem csak az elmúlt 1-2 évben jöttek ki a tehetségkutatókból és kirajzolódott már hosszútávon is, hogy mennyire tudják megállni a helyüket, sztem ő jár legelöl - a poppiacon legalábbis.  magdi pl. más utat választott, úgy néz ki, jennifer is mást fog a jazz-zel, szóval nyilván nem azt mondom , hogy csak az a jó, amitől nagyon a köztudatban, médiában, showbiz-ben marad vki , de gabi ott maradt és jól csinálja. jó énekes, jó előadó, jó dalokkal.

Előzmény: ysu (94947)
ysu Creative Commons License 2012.06.16 0 0 94947

Külsőleg Roxette-re leginkább, megnyilvánulásokban némi Pinkes és Gagás beütéssel.

Előzmény: pemete57 (94945)
Callie Creative Commons License 2012.06.16 0 0 94946

Kiérlelt véleményem a dologról pedig az, hogy:

 

- tök jó, hogy olyan területen nyilvánulnak meg, amiben tehetségesek, szerethetőek, kreatívak. Értem ezt Tolvaira és Tóthra is. Nem vagyok ellene különben annak, hogy hangokat is adjanak ki  a szájukon, de előnyös megtörni az egyhangúságot és többféle eszközzel képviselni a művészi-előadói tehetségüket.

 

- akik pedig ekézik Tolvait, hogy előnytelen, csúnya, ízléstelen lett volna, azok a divatnácizás területére tévedtek. Igen torz felfogás az, hogy csak 50 kg és 174 cm adatokkal lehetne testrészeket mutogatni. Egy átlagos magyar strandon a Balatonon vagy éppen Budapesten Tovai így, ahogy van, bőven a legesztétikusabb felső 10%-ba tartozna. És ha a nem teljesen karcsú és nem szilikonlányok a példáján buzdulva mernek nyáron monokinizni, akkor már jót tett az emberiséggel.

Előzmény: Callie (94944)
pemete57 Creative Commons License 2012.06.16 0 0 94945

 amúgy Te kikre gondoltál a külföldi minták kapcsán ?  Pinkre v. Gagára v másokra ? én tényleg nem látok nagy hasonlóságot köztük.

Előzmény: ysu (94941)
Callie Creative Commons License 2012.06.16 0 0 94944
pemete57 Creative Commons License 2012.06.16 0 0 94943

azért ők se semmik :

 

http://chanceplus1.com/celebrities-show-some-serious-side-boob/

 

 

sztem mariah carey a legdurvább.  és jónéhány példa van arra is, mennyire nem lóg (még) reni melle. valakinek szilikonnal vagy épp szilikon nélkül, de sokkal kisebb méretekkel is lógósabb.

Előzmény: pemete57 (94937)
pemete57 Creative Commons License 2012.06.16 0 0 94942

ok. :)  mindenki másogy látja ezeket, lehet én is máshogy fogom máskor.

 

tudom, gabit sokszor megvádolják a koppintással. gondolom, gagára és pinkre gondolnak), én nem érzem ezt ennyire koppintásnak, és már a megában is egy eléggé izgága, zizi csaj volt, sztem ez jól áll neki. ezzel az erővel pl. jenny is egy jennifer hudson utánzat lenne a one night only-val.

 

sztem pont hogy egyedi, főleg a semmilyen magyar felhozatalban üdítő színfolt, nagyon jó kis hangszíne van és sokat fejlődött az elmúlt években.

neki vannak messze a legjobb dalai és klippjei a tehetségkutatósok közül -  néhány más kivétellel (pl. hien, caramel) együtt.

sztem nagyon jól csinálja, én emelem kalapom előtte.

Előzmény: ysu (94941)
ysu Creative Commons License 2012.06.16 0 0 94941

Annyit tennék hozzá, hogy ez a fajta provokáció még Tóth Gabinak _sem_ áll jól szerintem, bár kétségtelenül jobban fekszik neki, mint Reninek. Gabival egyébként csak annyi bajom van, hogy az extrém külseje, a provokációja külföldi minták (ráadásul jól beazonositható, evidens minták) kopirozásából jött létre, nélkülözi az egyediséget és a saját mondanivalót.

Előzmény: pemete57 (94940)
pemete57 Creative Commons License 2012.06.16 0 0 94940

persze, nyilván szenzációhajhászat, de ez a show-biz része. (más kérdés, hogy ez a fajta provokáció - öltözködésben és viselkedésben is szerintem csak Tóth Gabinak áll jól és Gabi jóval intellektuálisabban csinálja), de nem rökönyödtem meg különösebben rajta, nem ő az első, aki ilye csinál, sőt, a mai világban már nem is olyan feltűnő. 

 

 

egyébként érdekes, a facebook-on sok negatív kommentet kapott egy divatblog oldalán, de a szabazások (velvet, bors) szerint az emberek nagyobb részének még be is jött. 

 

ha strasszokkal vagy vmi betéttel rendesen lefedi a mellbimbóit, sztem végképp nem lett volna gáz.

 

amibe igazán belekötnék- azaz bele is kötöttem, az általában véve az öltözködése , illetve az, hogy őt nem egy intellelektális típusnka ismerjük (ebben biztos benne van az is ,hogy nehezebben áll a nyelvére a magyar nyelv, mint nekünk), és öncélú - oktalan volt felvennia ezt a ruhát. legalábbis nyilatkozatot arról még nme hallottam ,hogy mit akarna vele közölni. 

de sztem annyira tényleg  nem durva, már bőven volt ideje a megában és azóta is bizonyítani, a többség tudja, hogy mire képes - és ez alapján vagy kedveli vagy nem. nem hiszem, hogy egy karrier ezen múlna, biztos, hogy nem.

 

 

Előzmény: ysu (94939)
ysu Creative Commons License 2012.06.16 0 0 94939

Az egy dolog, hogy mennyire szép a melle, az alakja. (Hétköznapi értelemben nincs vele gond, színpadon viszont van, mert nem tudja viselni azt, amije van. Olyan ruhákat vesz fel, amik nála 15 kilóval kisebb súlyú lányokon állnának jól, rajta viszont rém idétlenül).

 

Ez a gond ezzel a ruhával is.  Nála kisebb mellű, soványabb lányok esetleg megengedhetnék maguknak, hogy egy provokáló fotósorozat kedvéért, egy kliphez, egy színpadi műsorhozfelvegyenek egy ilyen ruhát (mint Nagy Adri az egyik Megasztárban, de az még ráadásul ízlésesebb ruha is volt). De egy díjátadóhoz még nekik sem javasolnám. Mert ez a szememben vagy ízléstelenség, vagy provokáció, szenzációhajhászat, amikor valaki kevésnek érzi, hogy a hangjával, az egyéniségével vonja magára a közönség figyelmét, és kénytelen ilyen eszközökhöz folyamodni. Nagyon kétélű dolog hosszútávon, mert megkapja az azonnali médiafigyelmet és róla beszél az ország három napig, de lehet, hogy egy életre elvágja magát attól, hogy hossú távon énekesként is komolyan vegyék (vagy legalábbis nagyon kemény meló kell hozzá, hogy rehabilitálja magát). 

Előzmény: pemete57 (94936)
pemete57 Creative Commons License 2012.06.16 0 0 94938

végignéztem a Viva cometen megjelent " sztárokról "készült fotókat. komolyan, így már szinte fel se tűnik reni.  a legvicceseebb talán attila volt a szandáljával, amin mintha csillogó  strasszok lettek volna és ki volt festve a lábujjkörme. 

 

reni helyében a mellbimbóimat takartam volna mindenképpen le , amúgy nem is olan durva.

 

a legdisztingváltabb cuccban szakos andi volt.

 

 

érdekes lenne tudni, milyen alapon választják ki a meghívottakat, a tehetségkutatósok közül. a mostani megából csak andit, adrit és bozonton meg attilát láttam.

pemete57 Creative Commons License 2012.06.16 0 0 94937

ez pl. durvább :

 

Előzmény: pemete57 (94936)
pemete57 Creative Commons License 2012.06.16 0 0 94936

szerintem sem gáz a melle, sőt. sokkal több korabeli lánynak van ettől rosszabb, és kevesebbnek jobb (mérettől függetlenül - kisebben és nagyobban is lehet látni szépet és kevésbé szépet).

a legtöbb negatív kommentet a facebook-on is azért kapja, hogy lóg. ez hol lóg még ? méretéből adódóan hat rá vmennyire a gravitáció, de nem lógós.  persze az lesz majd.

 

először meglepett a bevállalása, de tulajdonképpen tetszik , legalább feldobta az uncsi műsort. végülis az ő dolga, hogy mit hord és a zsírpárnákat azért legtöbb helyen elfedte a fekete ruha.  

 

gondom inkább úgy általában véve az öltözködésével van,  sztem az ízlésén lehetne finomítani, sokszor látok rajta egymáshoz sztem nem passzoló ruhadarabokat. 

 

Előzmény: Bogyó 2 (94928)
ysu Creative Commons License 2012.06.16 0 0 94935

Abszolút igaz, amit írsz. A kérdés csak az, hogy a sok kicsi közül van-e esélye bármelyiknek is, hogy hosszabb ideig a piacon maradjon, ahogy annak idején a nagyoknak megvolt. És ha van, akkor milyen utat kell választania. Továbbá, hogy a kicsiket három nagy csoportra osztva (alulról építkező zenekarok/énekesek, tehetségkutatósok, VIVÁ-n keresztül befutott, befuttatott tinisztárok), melyiknek milyen esélyei vannak és miért. 

Előzmény: szuszetti (94934)
szuszetti Creative Commons License 2012.06.16 0 0 94934

Az biztos, hogy a fogyasztói társadalom (konzumdemokrácia) valóban olyan, ahol minden lecserélhető, ráadásul most úgy tűnik, mintha ez a lecserélés egyre gyorsabb ütemű lenne.

 

A zene, mint termék pont úgy változott, mint minden más áru értékesítése.

Régen volt egy-egy nagy slágertermék, mellette néhány népszerű termék, mögötte pár kicsi, de az összbevétel nagyrészét a húzótermék mondhatta magáénak.

Most sincs kevesebb bevétel, csak most már el tud oszlani. A "kicsik" mára esélyt kaptak arra, hogy megmutatkozzanak és mi vevők is el tudjuk érni őket. Nem kell már a húzóterméket választanunk így a kiadott pénzünk több felé oszlik el.

Nem lesznek már Beatlesek és sztem nem azért, mert kevesebb a mondandó, vagy mert a mostaniak nem annyira ügyesek - hanem mert egy beatlesnyi rajongótábort ma a sok kicsi rajongói teszik ki.

 

Sok más területen is ez van, pl. nincs EgyNagyHobbi, hanem van sok, az internetnek köszönhetően a rajongók megtalálják egymást és a terméket, ilyen a könyv is, stb.

Előzmény: ysu (94905)
ysu Creative Commons License 2012.06.16 0 0 94933

Kaszás Attila sajnos már nem dolgozott vele (amire gondolsz, az a hologram-show volt), de a mondanivalód lényegén ez nem változtat. Egyetértek azzal, amit írtál. 

Előzmény: Bogyó 2 (94931)
Bogyó 2 Creative Commons License 2012.06.16 0 0 94932

Hmmm..és akkor Zoránt kihagytam.

Előzmény: Bogyó 2 (94931)
Bogyó 2 Creative Commons License 2012.06.16 0 0 94931

Magdi egy biztos pont. A mai koncert meggyőzött arról, hogy jó helyen van, biztos jövője van. Úgy tűnik, megvan a kísérőzenekara is, valami nagyokos valahol azt írta, hogy szélnek eresztette őket. Ha valakinek van jövője, közönsége, az ő. S ebben sokat jelent a személyisége, értékrendje. Ő is ráérez valamire, amire talán sokaknak van igénye, valami őszinteséget látnak benne sokan, igen, én is. Jól kommunikál, van humora. Mondják egyesek, hogy így ez a megasztáros és az a faktoros, szerintem még mindig Magdi az elsőrangú sztár.

Ehhez csak egy bizonyíték, Dolgozott vele Geszti Péter, Hobo, Jamie Winchester, Ákos, Presszer, Novák, Lajkó Félix, Kaszás Attila.

Ki tud még a versenyzők közül egy ilyen névsort felmutatani?

Ennek bizony oka van.

Előzmény: ysu (94905)
Bogyó 2 Creative Commons License 2012.06.15 0 0 94930

Alapvetően szerintem mindenki a zenét figyeli, de mégis vannak dalok, ahol anélkül nem ér semmit az egész, vagy legalábbis sokkal kevesebbet.

Pont a Beatrice az ami a szövege nélkül jóval kevesebbet ér, egy nagyvárosi farkas, vagy egy jerikó, egy térden állva. De mondhatnám az Eddát.

Olyan alapvető problémákat, életérzéseket énekeltek meg -természetesen a Slamó-féle Eddáról beszélek - ami szimplán zeneileg és teljesen más,  témájú szövegekkel fele ekkorát se ütütt volna. Pedig jó zenék. De micsoda hisztéria volt a feloszlás idején, pont mostanában írtak róla az egyik lapon. Én még kisiskolás voltam akkoriban, de láttam két nem túl jó sorsú gyereket énekelni az akkori Eddát a tusolóban cigizve a tanárok elől elbújva, s átéreztem, hogy ez mennyire róluk szól és azt is, hogy milyen sok más sorsát is mennyire eltalálták Slamó szövegei. Az enyém nem ilyen volt, mert én értelmiségi családba születtem, s az edda nem nekünk énekelt. De éreztem, hogy mit jelent nekik, s annyira éreztem, hogy én is magaménak éreztem egy fémszívű fiút vagy egek felé kiáltottam-ot.

Nagyon jó példa szerintem az Edda olyan szempontból is, hogy mennyire más az Ún. új Eda '85-től, aminek a szövegei már nem igazán feszegettek semmi komoly problémát, semmi különös generációs életérzést nem jelenítettek meg, tipikus kommersz szórakoztató rockzenekarrá vált. Hány lemezük jelent meg azóta? 20-25? Mégis azon a bizonyos első három lemezen lévők a legismertebbek ma is, még a tehetségkutatókban is Kölyköd voltam, Hűtlen és Érzés volt. Nem véletlen. Elsősorban a szövegeik miatt lettek ezek kultusz-dalok, mert minden bizonnyal születtek zeneileg jó dalok az újabb lemezeken is. De nem tudja úgy átjárni az ember testét-lelkét egy érdektelenebb szöveggel.

 

És akkor ott vannak azok a dalok, ahol szinte megzenésített verseket hallunk, s nem a zenéé a főszerep, Dylan, Viszockij dalai, Bródy, Hobó, Zorán sok dala is ilyen.

Előzmény: Törölt nick (94908)
Bogyó 2 Creative Commons License 2012.06.15 0 0 94929

Hogy ma is van téma, mi ellen énekelni, arra Puzsér mutat leginkább lehetőségeket. Valóban más ma a téma, de van, most is az utcván hever.

S meg lehet találni a mellékösvényeket is a kommersz fősodor mellett.

Szerintem pl. nagyon elgondolkodtató a sokak által gyűlölt MIZU sikere. Akárki akármit is mond, az a dal és a szöveg valamit nagyon eltalált, s nem lehet mondani, hoigy felülről nyomták ránk, mondjuk a Rakonczay fivérek.

Az egy eléggé alulról befutott dal, s az nem jó magyarázat, hogy azért sikeres mert igénytelen.

Előzmény: ysu (94907)
Bogyó 2 Creative Commons License 2012.06.15 0 0 94928

Szerintem nagyon sok huszonéves is kiegyezne egy ilyennel. Van szebb, persze, nem tökéletes, de szerintem sokan már a szilikonhoz viszonyítanak. Nekem meg az a probléma. Amikor a hátára fekszik egy nő és nincs lágy esése a mellének, hanem keményen áll mint két gumilabda. Lehet, hogy a pornófilmeken edződött nemzedéknek ez jön be, de én még élőben láttam legtöbbször női melleket, s azok minden bizonnyal természetesek voltak. Olyan ez mint a festett hajú férfiak. Azt hiszi így a jobb, csakhogy egyértelműen meglátni, mű, és kurvára kiábrándító. Szerintem semmi különös probléma nincs Tolvai Renáta mellével, biztos, hogy sokan szívesen megdajkálnák, láthatóan nem műtött, természetes és egy valóban lógos mell az messze nem ilyen. De majd az ilyen cikkeket írók is lejjebb adnak az igényeikből 10-15 év múlva, ha nem, az se lesz jó nekik.

Előzmény: Törölt nick (94926)
dzsonivir Creative Commons License 2012.06.15 0 0 94927

Előzmény: Törölt nick (94926)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.15 0 0 94926

Kikérem magamnak :) 

Előzmény: Dave985 (94924)
dzsonivir Creative Commons License 2012.06.15 0 0 94925
Előzmény: dzsonivir (94923)
Dave985 Creative Commons License 2012.06.15 0 0 94924

Úgy lógnak a csöcsei, mint egy 40 évesnek...

Előzmény: dzsonivir (94923)
dzsonivir Creative Commons License 2012.06.15 0 0 94923

Tolvai Renáta Kóbor János rémálmában jelent meg

Az énekesnő a Viva Cometen öltött félig műkorcsolyázódresszt. Még jó, hogy stylist barát segít neki. Tovább »

forrás: velvet.hu

Előzmény: pemete57 (94922)
pemete57 Creative Commons License 2012.06.15 0 0 94922
Előzmény: pemete57 (94920)
Coke Girl :-D Creative Commons License 2012.06.15 0 0 94921

Ízléstelen

Előzmény: pemete57 (94920)
pemete57 Creative Commons License 2012.06.15 0 0 94920
pemete57 Creative Commons License 2012.06.14 0 0 94919

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!