Eladó a címben szereplő egér. Gyakorlatilag új! Tartaléknak vettem, de nem kellett használnom. Se karc, se sérülés, teljesen szalonállapotú. Minden tökéletesen és hibátlanul működik rajta.
2.4 GHz lézeres érzékelés vízszintes görgetés, nagyítás puha gumiborítás Fokozatos görgetés: Erre a módra váltva nagy pontossággal navigálhat a listákban vagy a fényképek és diák között. Vízszintes görgetés és nagyítás*: Tökéletes megoldást kínál a táblázatok és bemutatók kezeléséhez. Azonnal nagyíthat és kicsinyíthet, és nemcsak függőlegesen, de vízszintesen is görgethet. Görgetésváltó: Egyetlen gombnyomással válthat a szuper gyors és a fokozatos, pontos görgetési üzemmód között. Lézeres érzékelő. Az 1000 dpi-s lézeres érzékelő egyenletesebb kurzormozgatást tesz lehetővé.
Eladó a címben szereplő egér. Gyakorlatilag új! Tartaléknak vettem, de nem kellett használnom. Se karc, se sérülés, teljesen szalonállapotú. Minden tökéletesen és hibátlanul működik rajta.
2.4 GHz lézeres érzékelés vízszintes görgetés, nagyítás puha gumiborítás Fokozatos görgetés: Erre a módra váltva nagy pontossággal navigálhat a listákban vagy a fényképek és diák között. Vízszintes görgetés és nagyítás*: Tökéletes megoldást kínál a táblázatok és bemutatók kezeléséhez. Azonnal nagyíthat és kicsinyíthet, és nemcsak függőlegesen, de vízszintesen is görgethet. Görgetésváltó: Egyetlen gombnyomással válthat a szuper gyors és a fokozatos, pontos görgetési üzemmód között. Lézeres érzékelő. Az 1000 dpi-s lézeres érzékelő egyenletesebb kurzormozgatást tesz lehetővé.
Van egy 17"-os Prestigio P776 TFT monitorom. Tökéletesen működik, csak feleslegessé vált, azért adnám el. Plexi előlap, VGA és jack bemenet (van a monitorban 2db kis hangszóró), VGA kábel, gyári CD, manual.
Eladó az otthoni gépem: frissen installált, tökéletesen működik. Komolyabb munkára is simán alkalmas, nem csak netezésre, HD filmnézésre vagy irodai munkára.
Eladó egy HP DeskJet Portable (az első szériás darab). Régóta használaton kívül van (patron nincs már benne), utoljára még hibátlanul működött. Lapadagoló van hozzá.
Asztaliként hazsnáltam, aksi már nem bír semmit szinte, egyetlen hibája, hogy a képernyő szalagkábele el van csuszva szeritnem, mert néha elmegy a kéeprnyő, de amint lekapcsol a képernyő visszajön és jó megint. Aki ért hozzá szeritnem megigazitja csak és kész, negem nem zavart.
eladó asztali gép. 3000+amd, 128mb vga, 5.1 hang 2gb ram, 2db hdd-120-180gb, lg lightscribe dvd író, alaplapi firewire, 17" lg flatron monitor. videokat vágtam vele adobe premiere 1.5-el. de a2.0 is ment rajta hdv-vel. iá. 50e. hrubecs@freemail.hu
Előre is elnézést kérek a duplázás miatt. Írtam már Hardware eladás topicba, de úgy látom, hogy ott nem pörög az élet.
Sziasztok! Kihasználatlanság miatt eladnék egy MSI nVidia 7900 GTO videókártyát. PCE-e csatlakozása van, 512m memória van benne, 2x DVI és 1x S-Video kimeneten adja át a képet.
Akad még otthon egy AGP -s S3 Trio 3D/2X, valamint egy S3 Trio 32 VGA, valamint egy Realtek UTP-s hálózati kártya is.
Az új árakat is csak nagyjából tudom, de az azóta eltelt idő miatt biztos, hogy egyedi árakat kell majd kitalálni. Várom az ár javaslatokat, és az érdeklődőket. Csere most nem érdekel. Budapest 13 és 12. kerületében tudjuk megejteni az üzletet. Elérhető vagyok itt, és a profilban megadott email címen.
Portok: eSata/USB, , 5x USB, LAN, VGA, DVI, HD D-Sub, Mikrofon bemenet, Fejhallgató kimenet. Vadi új, talán egyszer használtam. Előre utalás esetén posta OK.
Ára: 10.000 Ft. Érdeklődni: seft2011 féreg jahú pötty kom.
Eladó használt de még garanciális (2011.11.29) Asus EAH4850 Glaciator hűtéssel (nagyon halk) HD 512Mb ddr3.
Hiánytalanul minden gyári tartozékával, doboz stb. számla gyártói garancia. Hibátlanul működik, húzva nem volt. Napi kb. 4 órát ment, ebből játékra heti szinten 5órát volt használva. Nagyobb kártyára váltás miatt eladó vagy cserélhető. Elsősorban Garanciális karik érdekelnek. Ami szóba jöhet: 4890, 5850, 5870, 5890, 6850, 6870, 6890. természetesen ráfizetek.