Érdekelne, hogy milyen gyártmányú szabadonálló, alsó fagyasztós kombinált hűtőt vegyek, ha nem megoldható, hogy a hűtő oldalainak biztosítsam a hűtést. Hátul és felül nincs gond, a konyhában a beugró nem túl széles. Samsung tudom, hogy kiesik.
Hali! 10 éves no-frost hütőm pár napja nagyon zörög vagyis ha bekapcsol nagyon hangosan működik. Mi lehet a baj? Döglődik vagy lehet ezzel kezdeni még valamit?
Szerintem mást nem tudsz tenni, mint egy vékony és keskeny mágnesezhető lemezcsíkot felragasztasz tiszta szilikonnal. (fbs) Ellenkező esetben mindig jegesedni fog, és rengeteget megy a kompresszor... Ha alul sincs , akkor oda is.
Akkor ott valami orbitális árulás van... ha újkora óta nálad van, akkor mindig is engedte be a levegőt - ergo jegesedett. Ha nem, akkor valaki igen szakszerűtlenül buherált rajta...
A hétvégén cseréltem egy régi Lehel fagyasztón ajtógumit. A régi olyan volt már mint a kő.
Az a fajta megy rá aminek pereme van és azt kell belenyomni az ajtóba.
Viszont azt vettem észre hogy olyan mintha nem zárna rendesen, mintha össze lenne nyomódva. Így nem is zár rá mindenhol. Alul felül amúgyis műanyagra takarna, nem is értem hogy ott miért mágneses.
Van valami fortélya hogy hogyan kellene az ajtógumit kihúzni ebből az összenyomott állapotából?
Zanussi hűtőszekrényünk a normál hűtőtérben is fagyaszt.
Gondolom a termosztát (hőfokszabályzó) adta meg magát. A neten sehol sem találom, hogy mi lenne a termosztát cikkszáma.
K60P1014 van benne, de mivel használtan vettük, nem vagyok biztos benne, hogy ez az eredeti, mivel a megvétel után rögtön már gyanús volt, hogy túl hideg van benne, már 1-2 fokozaton is.
Valaki tud segíteni, milyen cikkszámú termosztát jó bele?