Keresés

Részletes keresés

trancesound Creative Commons License 2010.11.09 0 0 74

Tudtommal Okj-s képzések nen évülnek el....

Előzmény: tobias222 (71)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.03 0 0 73
Köszi a beírást, majdnem bedőltem ! :(
Előzmény: Dreamy (72)
Dreamy Creative Commons License 2010.10.27 0 0 72
Nagyon nagy poén a Vállalkozó suli / Drégelyvár GSM / Virág és Juhász Kft! Rengeteg tanfolyamot szerveznek, de talán egyiket sem tudják megtartani. A lényeg az, hogy a diákok aláírják a szerződésüket, hogy minimum a tandíj felét ki kell fizetniük. Innentől kezdve jön a kellemetlenebb része: tanárok azt sem tudják, mit kell tanítaniuk, a kifizetett könyvek nem érkeznek meg, az ügyintézők nem tudják mikor hol lesz óra, stb.
Ehhez képest hatalmas reklámja van, az informatikusuk nagyon jó a kereső optimalizálásban, mert a Google-ban mindig az elsők között jön ki az iskolájuk találatként. A honlapon is nagyon jó képek vannak modern termekről, jól öltözött tanárokról és diákokról, valójában meg koszos termekben ócska gépeken folyik a "tanítás". Ekkora megtévesztést még életemben nem láttam!
Előzmény: David0682 (58)
tobias222 Creative Commons License 2010.10.06 0 0 71
Sziasztok!

Tudja valaki, hogy van-e elévülési ideje az OKJ-s végzettségeknek. Konkrétan nekem van egy számítógép-kezelőim '98-ból és érdekelne, hogy érvényes-e.

A válaszokat előre is köszönöm.

Tobias
nayan00 Creative Commons License 2010.08.27 0 0 70
Valaki tud Budapesten normális CNC képzést?
Arifas Creative Commons License 2010.08.26 0 0 69
A Flair Mojito Mixeriskola 3 hónapos tanfolyam elvégzése után nemzetközileg elismert szakmával (Professional American Bartender képesítés) segíti az álláskeresőket abban, hogy egy jól fizető munkát találjanak a hazai és küföldi munkaerő piacon.
Érdeklődni:06-70/380-2857
www.flairmojito.hu
nayan00 Creative Commons License 2010.08.23 0 0 68
Én informatikai hálózattelepítő és üzemeltető képzést végeztem el. Ez is a rendszergazda szakmacsoporthoz tartozik, mint a karbantartó. Azt ne várd el, hogy bármit is tanulsz az ilyen képzéseken. Én is csak azért tudok dolgokat, és azért tudtam levizsgázni, mert infos középsuliba jártam, ahol tényleg tanultam is valamit.
Előzmény: norbert531 (66)
norbertum Creative Commons License 2010.08.10 0 0 67
Sziasztok!
Ősztől szívesen elkezdenék egy idegenvezetői képzést Budapesten. Tud valaki ajánlani valamit?
idegenvezetés
norbert531 Creative Commons License 2010.08.08 0 0 66
Sziasztok!
Idén érettségiztem, de a felvételim a Pázmány jogra nem sikerült, ezért most egy okj-s tanfolyamban gondolkodom.Nagyon érdekel még az informatika ,ezért kinéztem egy számítógép-rendszer karbantartó (rendszergazda) képzést a Magyar Üzletemberképzőben.Kiváncsi lennék a véleményetekre és azok tapasztalataira,akik ide jártak.
köszönöm
üdv
nayan00 Creative Commons License 2010.07.12 0 0 65
Az Athéné Szki-ről mondanak jókat. Viszont színvonalat egyiktől se várjál. Azt, hogy ezeken a helyeken tanulsz meg bármit, az felejtős, ez max arra jó, ha már tudod, akkor tudsz papírt szerezni.
Előzmény: vjenci (62)
vjenci Creative Commons License 2010.07.10 0 0 64
?
nayan00 Creative Commons License 2010.07.09 0 0 63
Idén raktam le a hálózattelepítő és üzemeltető OKJ vizsgát 91%-ra, de azt már most látom, hogy semmit sem ér :( Meg se próbálok vele elhelyezkedni, inkább megyek egyetemre.
vjenci Creative Commons License 2010.07.09 0 0 62
Sziasztok!

Tanfolyamra szeretnék jelentkezni a dgsm oktatási központot néztem ki a legjobbnak. De ahogy látom itt mindenki panaszkodik róla. Esetleg tudnátok valamilyen másik képzési helyet ahol indul háztartási-gépszerelői tanfolyam?
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.22 0 0 61
Én szeretnék jární egy tanfolyamra kaposváron. Ez lehet pénzűgyí számvítelí vagy bankí űgyíntéző és lehetőleg támogassa a múnkaűgyíkozpont esetleg tudtok egy képzőíntézményt ajánlaní kőszőnőm.
Randall28 Creative Commons License 2010.06.22 0 0 60
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék okj-s tanfolyamra menni, ez lenne az első, de nem találok ingyenes tanfolyamot. Olyat szeretnék amit az állam támogat. Szakács képzés érdekel. Köszi a segítségeteket előre is.
msn: tibor_zoltan@hotmail.com
Akela87 Creative Commons License 2010.05.30 0 0 59

Sziasztok!

Valakinek van valamilyen tapasztalata az EFEB-el kapcsolatban, nagyon hajlok felé, de kíváncsi vagyok más/ok véleményére is.

üdv

David0682 Creative Commons License 2010.05.18 0 0 58
Helló Mindenki!

Én sajnos belenyúltam a trutyiba...A DGSM( Vállakozó sulit választottam) hogy itt megszerzem azt a képesítés, amire nekem szükségem van!
Interneten találtam rájuk...Ez az iskola tűnt a legjobbnak az összes közül! Minden amit leírtak az nagyon szép és jó volt...gondoltam magamban rossz nem lehet...hát tévedtem..
Nagy Humbuk úgy ahogy van! amit neten leírtak, annak még a fele sem igaz!
Kinézete szó szerint ocsmány, ami neten álomszép volt..És ez még csak a kezdet..
Elkezdődött az első nap... a tanár nem tud semmit, bármit kérdeztem tőle...csak a sablon szöveg... Első megdöbbenésemre a tananyagot E-mail-en keresztül kaptuk, és azt még nekünk kellett kinyomtatni...hozzáteszem nem 1-2 oldalról volt szó...majdnem felért egy könyvel...hamár a könyveknél tartunk, már a suli ellőtt megrendeltem őket( ez volt már 2 hónapja) se híre-se hamva...hiába kérdezgetek...terelődik a téma...
A másik..egy másik szakmával vagyunk összevonva, szóval egyszerre 2 szakmát
oktatnak...ráadásul ez a két szakma össze se fér egymással...teljesen különböző...hallott már valaki ilyenről? mert én még nem!
Sajnos mostanában kezdtem utána járni ennek a sulinak, és amiket eddig olvastam, nem vezetnek jóra!
Most kellene befizetnem a 2.részletet, de én leszek az utolsó aki ezt be is karmolja!
belőlem nem fognak megélni! mikor nagy halandzsa az egész!
remélem segítettem azoknak, akik ezt a sulit választották volna!

Szebb jövőt!
degumentes Creative Commons License 2010.05.11 0 0 57
Ha érdekel én most fogom megtenni a jogi lépéseket a DGSM-el szemben a fogyasztóvédelemnél! Én nekem is hasonlóak a tapasztalataim csak én cnc forgácsolóra járok, de ott is én oktatom a tanárt és a 300000Ft-omért nem ezt várom el, nincsenek jegyzetek se könyvek, már több mint egy hónapja, ha telefonon hívom őket mindég megy a mellébeszélés és az egymásra mutogatás 3 alkalommal vettem rész az órákon, de semmi újat nem tanultam, amit már ne tudtam volna és nincs semmilyen forgácsolós előképzettségem! Nem papírt szerezni mentem volna, hanem én is szakmát tanulni! Hasonlóképpen én is munkanélküli vagyok, csak a munkaügynél nem esek bele semmilyen prioritásba, ezért csak jelentkezek a tanfolyamokra, de mindég elutasítanak különböző indokokkal. Meguntam a hitegetést és már látom, hogy ebből nem lesz szakma, nem is szeretnék beleölni több pénzt, gondolok itt a beutazásra, ami alkalmanként kb.: 10000Ft! Ha 24 alkalmat veszem az plusz 240000Ft lenne azzal már súrolnám a félmilliót a semmiért!
Előzmény: nolla85 (54)
banyalinda Creative Commons License 2010.04.09 0 0 56

női-szabó képzés: Jenka stílusiskola-Székesfehérvár

Másfél éve járok le havonta 1-2 alkalommal. Nagyon profi!!! A műhely jó felszerelt, nagytudású, lelkes oktatóval. életem legjobb döntése volt.Végén természetesen okj vizsga!!!!

WebMester Creative Commons License 2010.04.08 0 0 55
Helló!

Én a LIA Iskolába jártam Web-programozó OKJ képzésre, szerintem megéri oda menni.
Államilag támogatott az oktatás, tehát ingyenes (18-23 éveseknek). És az a jó, hogy jár családi pótlék is (egyébként egyetem mellett nem jár), meg diákigazolvány.

Szóval szerintem akinek már van érettségije (az előfeltétel), és még nem múlt el 23, annak mindenképpen érdemes kihasználni, hgoy ingyen tanulhat OKJ-t. Illetve azt hiszem úgy van, hogy ingyenesen csak 1 felsőfokú és 1 középfokú OKJ-t lehet megszerezni.
nolla85 Creative Commons License 2010.03.22 0 0 54

Egy rossz tapasztalatot szeretnék megosztani, mielött még más is hasonlóan járna, mint én:

Vettem már részt különböző tanfolyamokon, különböző cégeknél, de ez a mostani...

Aki okj-s szakmát szeretne szerezni (vagy csak egy tanfolyamot elvégezni) egy jól szervezett környezetben, az semmiképp NE a DGSM oktatási studiót (vállalkozósuli-pont-hu) válassza!

Sajnos én már befizettem a képzési dijat, de nagyon megbántam. azoknak fele sem teljesül, ami a honlapjukon le van irva. többszöri (személyes) utánajárásomra is mindig csak kitérő válaszokat kaptam, ez meg ez miért nem ugy működik, ahogy le van irva és még megpróbálták ugy beállítani, hogy én vagyok a hü.e és túl sokat akarok. Az elküldött email-eimre, meg már senki nem válaszol. Abszolut nem foglalkoznak a diákjaikkal, csak fizesd be a pénzt és kész! Majd fél millió forint meg azért nem kis pénz, főleg egy munkanélkülinek!

a tanfolyamhoz tartoz könyveket még 1 hónap után sem kaptuk meg, és még azokat a kiegészítő csomagokat sem, ami alapból járna a befizetett full-os tanfolyamhoz, még ugy sem, hogy hetek óta próbálom én ezt beszerezni tőlük. a számítógép teremről ne is beszéljünk, az még oké, hogy nem egy modern gépekkel felszerelt terem, de hogy minden lépésednél arra kell figyelj, hogy nehogy rálépj egy kábelre és ezáltal leránts egy monitort (vagy épp valami mást)... és hiába office-t kellene, hogy tanulj, ha a gépek nagy részén, még el sem érhető az, mert nincs aktiválva és csak nézheted, hogy a csoport egy része dolgozik, mig te csak probálod megjegyezni, amit látsz. a távoktatási rendszerükbe, persze szintén nem kap az ember még 1 hónapon belül sem belépést. És az oktatást még nem is említettem, amikor az oktató nem is tudja pontosan, mit is kellene tanitani, csak körülbelülre... és még sorolhatnám...

A honlapjukon olyan szépen megvannak fogalmazva bizonyos dolgok... Na, azoknak nem kell hinni, nagyon sok esetben nem a valóságot fedi!!!

Remélem másnak sikerül mindezt elkerülni és olyan szolgáltatást kap a befizetett pénzért, amit azért tényleg meg is érdemel. De itt ezt nem kapja meg senki!

Ilyen embereknek van munkahelyük! Szégyen! Garantálom a sok munkanélküli közül bárki jobban, odaadóbban elvégezné ezt a munkát. Lehet, hogy minderre rájönnének, csak el kellene küldeni őket is egy kisebb "szabadságra"...

apophissaw Creative Commons License 2010.03.15 0 0 53
Sziasztok.

http://www.szakkepesites.hu/gyik.html#kerdes4

Nappali rendszerű iskolai oktatásban abban az évben kezdheti utoljára a tanuló a tanévet, amelyben betölti a 22. életévét (általános iskolai oktatás esetén a 16. életévét). Ha azonban az általános iskola első évfolyamát a hetedik életévében kezdte meg, vagy ha olyan szakképzésben vesz részt, amelyben a szakképzési évfolyamok száma meghaladja a kettőt, akkor abban az évben kezdhet utoljára tanévet, amelyikben a 23. életévét betölti....

júniusban leszek 23 éves( év vesztes ) és ha most a következő hónapokban szeretnék jelentkezni emelt szintű okj-re ( első szak ) akkor még térítésmentes lenne vagy már kicsúsztam a határidőből?

Válaszotokat előre is köszönöm.
hannabori Creative Commons License 2010.02.28 0 0 52

Élelmiszer-és vegyiárú eladó modulrendszerű okj-s tanfolyamhoz  való könyveimet eladnám feleáron.

Újjonnan 8 ezresbe került az egész, 2 hétig használtam őket.

majácska83 Creative Commons License 2010.02.01 0 0 51
Sziasztok!Nekem nem tudna valaki kisgyermekgondozói és nevelői jegyzetekben vagy tételekben segíteni?   sztmariann25@gmail.com
blablanov Creative Commons License 2009.12.17 0 0 50
Sziasztok!
remélem tud nekem valaki valamilyen hasznos infoval szolgálni...
pár hónapja a munkaügyi által támogatott képzésre járok....van még hátra jó pár hónap de nem ez a lényeg! februártól munkalehetöséget kaptam!na most a tanfolyamot ha abbahagyom vissza kell fizetnem az összeget, csak határozatlan idejü szerződés esetén nem kell, és ugye az ajánlat határozott...mindenképp örülnék ha ezt valahogy meg lehetne oldani... a tanfolyam nem tetszik csak muszáj volt valamit kezdenem magammal, mert munkalehetőség errefelé nemsok...ráadásul vizsga után sem nagyon tudnék ezzel elhelyezkedni!ha valaki járt már ilyen cipőben, vagy csak tud valami jo kis infót azt megköszönném...
nayan00 Creative Commons License 2009.12.02 0 0 49
Most Én is oda járok, hát no comment, az oktatás siralmas, semmi eszközünk nincs, és ez a papír sztem semmire se lesz jo.
Előzmény: ruben23 (47)
Anna2323 Creative Commons License 2009.11.05 0 0 48
Sziasztok!

Lehet érdekel valakit, a www.tanfolyamajanlo.hu oldalon tudtok tanfolyamokra keresni. Elég sok iskola és képzés van fent.

Üdv, Anna
ruben23 Creative Commons License 2009.11.03 0 0 47
Sziasztok

Most jelneleg OKJ-s informatikai rendszergazda tanfolyamon vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy mennyit ér majd ez a papír külföldön? vagy egyáltalán itt is ér e valamit
barbidu76 Creative Commons License 2009.07.20 0 0 46
szia!
én előző héten kérdeztem (Bp.) és állítólag aug-ban lesz tanfolyamlista..akkor érdeklődj szerintem.
úgy tudom felvételizni kell a tanfolyamkra..
Előzmény: Moviesound (44)
szaktanár Creative Commons License 2009.07.18 0 0 45
Kedves szaktanár kollégák!

Szeretnék létrehozni egy topikot „szaktanárok egymás között címmel” hogy segíteni tudjuk egymás munkáját. Várhatóan holnapra lesz meg a topiknyitáshoz szükséges 30 hozzászólásom, addig türelmet kérek.

Várok mindenkit szeretettel!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!