-----
Na hivatalos közzététel vagy mi.)
Szóval ha Ewronnak nem lesz netje a kezdésig akkor amig be nem kötik hozzá addig megbizott edzö vezerli a trailblazerst, ahogy lesz netje visszakapja
Be van állítva...csak ugye amivel nhl-ben gyorsítani lehet, azzal itt ugrani...és néha futás közben nagyokat ugranak a játékosaim:) Ami nem épp a legpraktikusabb:)
Amúgy olyan jó, hogy eddig az összes verzióban lehetett egy billról ketten játszani és most a legjobb nba liveban meg nem! Hibaként csak ezt tudom felhozni, mert amúgy tökéletes játék. De most komolyan, mennyivel tartott volna több ideig úgy megírnia progit, hogy lehessen 2-en játszai egy billel....azért ez nem volt szép, hiába online módra van inkább orientálva...
Hi srácok. Lenne egy láma kérdésem. Haverral sehogy sem tudtunk rájönni, hogy kell egymás ellen játszani. Mert billentyűzet csak egy van. Hiába állítunk be akármit. Szal azt szeretnénk ha 1 billen 2-en tudnánk játszani egymás ellen. Mint ahogy azt a régebbi verziókban lehetett. Az ISO változat van meg.
Másrészt milyen connect kell hogy a jó élvezhető játékhoz, részemről ok minden de haveromank modemje van csak. Arról fog tudni normálisan játszani? Szaggatni fognak az emberek vagy mi? :)))
Remélem tud valaki segítnei, jó játékot mindenkinek.
Ui.: iszonyat isten játék a 2003, végre jól megcsinálták!
A rosterhez azért nincs read me mert csináltam hozzá telepitöt, csak futtatni kell az exe-t az kitömörit 9 filet, és azok között is van 1 exe azt is el kell inditani.Ennyi. nem bonyolult:)
Az orlandoval tartom a saját "előszezonomat", és a Sacramentoval hozott össze a sors: az most lényegtelen, hogy megvertem, (még csak a legbutább szinten nyomom) de kosarat dobtam a saját büntetővonalamról! amikor rásuhintottam, először azt hittem, mellé ment, erre mit látok? az ellenfél az alapvonalról dobja be a lasztit, mikor visszajátszottam, akkor látom, hogy az bizony csont nélkül pottyant be... kiri