Borsika! Sajnos szörpöt, vagy különleges lekvárt sikerült készítenem a galagonyából. Nem megy nekem ez a borozás! Annakidején szilvából sem sikerült. Így aztán nem postázunk, egynlőre! Üdv. W8.
Valóban, valamit nagyon elronthattam, mert a fokoló szerint 0 alkohol foka sincs a galagonya boromnak. Így vagy szörpként, vagy különleges lekvárként kell elfogyasztanom. Üdv. W8.
A tetejére is tehetsz címkét, vagy esetleg csipkés tortapapírt fityulaként :) (kis méretben a KIK-ben láttam a múltkor), de aprómintás textil is nagyon mutatós.
Egy lekvárra vetítve szerintem kb. 20-30 ft befektetéssel 2-300 ft-tal többet tudsz elkérni.
Persze maximálisan egyetértek az előttem szólóval, hogy nagyon nem mind1 az értékesítés helyszíne. Nyilván aki saját magának, a reggeli vajaskenyérre veszi, nem ad ki érte a szükségesnél több pénzt. Viszont aki ajándékba veszi, az hajlamos a szép küllemért többet fizetni.
Belekóstoltunk, édes, finom bornak gondoljuk, de lehet, hogy csak "cukros víz", mert nem lettünk pityókásak. Az idő majd eldönti a kérdést, hogy bor-e vagy még kiforratlan. Ha még nem forrt ki, akkor a dugók előbb-utóbb úgyis kirepülnek, ha nem, akkor borról van szó. Évekkel ezelőtt a ribizliborral valami hasonló történt a spájzban. Szép volt. 8 - 10 nap múlva lefejtjük újra. W8.