...és a csomag 20kg nálatok is? (Plusz 5 kg kézi amit felviszel) nem utaztam még travel serviceel. Lili az hogy lehet hogy nem tudott leszállni? Heraklionba szerettetek volna ?:) ott elég közel van a tenger, landolásnál mint ha zuhanna a tengerbe aztán egyszer csak hirtelen megjelenik a beton :)nagyon vicces
Igen pontosan így van ahogy leírtad, mi is ezt az információt kaptuk. Reméljük hogy nem kell majd várni órákat, mert eddig még nem akkor indult ahogy mondták.
...szia! mi is itt tartunk, de pl. tavaly is változott a menetrendünk nem sokkal az indulás előtt... ami nekem kisebb gondot okoz az az, hogy a travel service járaton nem működött a "delivery at aircraft", le kellett adni a csomagokat, pedig más légitársaságnál ezzel nincs gond....
Mi épp nem éreztünk különösebb büdöset, mikor lent voltunk. Biztos függ pár dologtól, hogy mikor, mennyire érezhető. A meleg viszont stimmelt! De az amúgy is azon a vidéken: Kos, Rodosz, Nissiros, a többi környező szigetecske, török tengerparti rész. A vulkánban kicsit erőteljesebb:) De azért nem olvad el a szandál, vagy hasonlók! Sőt, tenyérrel megnéztem, úgy sem volt forró.
Ja, látom az ár talán nem szerepel sehol, de úgy emléksze, 25€ volt kettőnknek a hajójegy, oda-vissza persze, plusz 5€/fő a kikötőből a buszjegy még, fel a vulkánhoz, ezt a hajón lehetett venni, beszálláskor. Nem érdemes kihagyni, gyalog kicsit hosszú, és fárasztó az út:P
..mi ebbe a hotelbe megyünk (meni beach) 20-án... smart wings-zel még nem repültem, remélem jó pilótát fogunk ki.. .. tavaly a travel service okozott nekünk enyhe sokkot egy krétai átstartolással, az halálfélelem volt:(
Nissirosra mi is ottani irodával mentünk, van is valahol egy menetrendem, hogy melyik napokon mennek, és hogy még hova a vulkánszigeten kívül, előkeresem majd. Kb felébe kerül így a kirándulás. Azt tényleg nem szabad kihagyni! Itt vannak fotók:
Szia ! A légitársaság neve : Smart Wing's , a Travel Service gépével ami Boeing 737-800 új generációs . A kikötőben igen lehet esténként hajóútra jelenkezni 1/3 áron . PL. Neckermannál Bodrun 45eur. Kikötőben 10eur.
Sziasztok! Mi aug 27-én megyünk Kos-ra a Hotel Atlantisba 1 hétre. Az utazási irodában elfelejtettem megkérdezni melyik légitársaságga utazunk, esetleg aki idén volt már ott meg tudná mondani? Na nem mintha számítana, csak hogy tudjam :). Szeretnénk elmenni arra a szigetre amin működő vulkán van, érdemes szervezett úttal menni, vagy lehet csak úgy a kikötőből egyénileg?