Keresés

Részletes keresés

PowerHosting Creative Commons License 2013.04.17 0 0 587

Tisztelt Fellow internetező társaim! Nemrégiben vagyis lassan egy éve hobbiszinten elindítottam egy IspConfiggal felszerelt hosting szolgáltatást amely teljes mértékben ingyenes habár adományokat elfogadok a szolgáltatásért nem kell fizetni. Ahhoz hogy biztosítsam a minőséget sajnos véges számmal tudok helyet biztosítani. Felhívnám minden kedves érdeklődő figyelmét hogy szervermeghibásodás esetén esetleges adatvesztésért nem vállalok felellőséget mivel alacsony költséggel csakis a redundancia kihagyásával tudtam elérni a megfelelő minőséget. Amennyiben bármilyen panasz merül fel kérem hogy azonnal jelezze az info@powerhosting.hu címen. Megismételném hogy ez egy hobbi szinten működő szerver ezért ha esetleg anyagi kára keletkezik a szerver hibájából sajnos megtéríteni nem tudom. Jelentkezni sajnos még csak emailben lehetséges mivel a honlapon található regisztrációs felület nincs befejezve. Ha esetleg raid-el és kellő szávszélességre vágyik akkor fizetős (akár számlával) de olcsó tárhelyet is tudok biztosítani. Jelentkezni az info@powerhosting.hu címen lehetséges.

Doky1988 Creative Commons License 2013.04.04 0 0 586

Hali! Én regisztrálnék hozzátok, nagyon tetszik az oldalatok, és pont 1 ilyen tárhelyre vágyom ahol van cpanel is.

Most fizetős tárhelyen vagyok, tarhely.biz -en voltam, csak sajna megszüntek és egybe olvadt a web-server.hu -val, de nekik meg kegyetlen sz.r szolgáltatásuk van, ráadásul fizetős.

Szóval twitteren már megosztottalak titeket, de regisztrálni nemtudok sajna, mert olyan mintha inaktív lenne a gomb.

Írtam emailt is nektek!

Előzmény: Webnekedeu (573)
fodor99 Creative Commons License 2013.03.31 0 0 585

nulll.eu valoban szuper, csak ajanlani tudom mindenkinek! CSAK tesztkent felraktam egy oldalunkat, es a fizetos tarhelyhez kepest sokkal gyorsabb az oldal es a memoriagondok is megszunktek a pdf generalassal :)

nulll Creative Commons License 2013.03.28 0 0 584

Tudnál az email címünkre (support@nulll.eu) egy levelet írni a felhasználó neveddel, a regisztrációnál megadott email címedről?

Előzmény: aCidicE (583)
aCidicE Creative Commons License 2013.03.28 0 0 583

Hali

Az e-mailben küldött aktiváló linkel akadt egy kis gondom, akár rákattintok, akár másolom "sikertelen"... :/

nulll Creative Commons License 2013.03.27 0 0 582

Elnézést a kellemetlenségért, a mai napi frissítés során bekerült egy hiba aminek következtében nem lehetett bejelentkezni. A hibát javítottuk még a délután folyamán, így a vezérlőpult újból használható.

Előzmény: sti100 (581)
sti100 Creative Commons License 2013.03.27 0 0 581

így első ránézésre hamarabb tűnik adathalász oldalnak mint tárhelynek.

beírom az adataimat enter. nem történik semmi.

még jó hogy nem a pontos adataimat adtam meg :S

Előzmény: sti100 (580)
sti100 Creative Commons License 2013.03.27 0 0 580

üdv

nem enged regelni.

igazábol csak 1 pdf et akarok feldobni, hátha a google fordító így beolvassa. mert ez a karakter készlet nincs a gépemen, nem tudom kimásolni ami benne van.

Előzmény: nulll (574)
freeze_flash Creative Commons License 2013.03.19 0 0 579

Na, ezt a null-t most meg is nézem! :-) Kösz a tippet!

nulll Creative Commons License 2013.03.19 0 0 578

Tudunk hozzáadni saját domaint, jelenleg ezt emailben kell kérni. A hamarosan megújuló vezérlőpultban ezt is meg lehet majd tenni, azonban még nem született döntés arról, hogy erre lehetőséget adunk az ingyenes csomagoknál is, vagy csak a fizetősnél, azonban aki a megújulás előtt regisztrál, annak biztosan ingyen lesz.

Előzmény: Kunci77 (577)
Kunci77 Creative Commons License 2013.03.18 0 0 577

Saját, külön domain felvételére van / lesz lehetőség?

Előzmény: nulll (575)
Kunci77 Creative Commons License 2013.03.18 0 0 576

Bocs,  nem tudom Te mikor szerezted a negatív tapasztalataid  de én már több éve ügyfelük vagyok. A sajátom és jópár ismerősöm tárhelye és több domain neveink is náluk vannak. Nekem eddig semmi panaszom nincs rájuk. Az ügyféladmin-on keresztül  bejelentett problémákra gyorsan reagálnak. Van a fájlokról is és az adatbázisokról is napi-, heti-, és havi mentésük ami nekem többször jól jött már és mindig hamar a rendelkezésemre bocsátották.
Nem vagyok "beépített ügynökük" de amiket Te itt leírtál én tényleg nem tapasztaltam.

Előzmény: Freedom of mind (571)
nulll Creative Commons License 2013.03.17 0 0 575

Azt kihagytam hogy levélben (support@nulll.eu) és itt is szívesen válaszolunk a kérdéseitekre!

Előzmény: nulll (574)
nulll Creative Commons License 2013.03.17 0 0 574

Ajánlanám magunkat!

500MB reklámmentes webtárhelyet adunk ingyen, php futtatással és mysql adatbázissal. A tárhely kompatibilis a Wordpress-el, a Joomla-val és sok egyéb CMS motorral.

Hamarosan további szolgáltatásokat is bevezetünk és nagyobb webtárhely csomagok is lesznek, amelyekre az ingyenes is bővithető lesz.

http://nulll.eu/

Webnekedeu Creative Commons License 2013.03.16 0 0 573

Ajánlanék egy ingyenes tárhelyet, mindenképpen érdemes kipróbálnotok, azt gondolom megéri.

http://webneked.eu/tarhely/

Freedom of mind Creative Commons License 2013.03.14 0 0 572

Erről van valakinek infója? Elég érdekesen hangzik: http://1host.hu/tarhely_1filler.php

Ha ez egy megbízható szolgáltatól akkor bőven megéri. :)

Freedom of mind Creative Commons License 2013.03.14 0 0 571

Bocs, de ezt a http://tarhely-szolgaltatok.com -ot felejtsd el, lagalábbis az értékeléseket mindenképpen! Ezt a helyet SZVSZ a hajdani, interneteurope.eu-ból lett tarhely.eu hozta létre szerintem a saját fényezésére. Ahogy az interneteurope.eu-ra anno, úgy a tarhely.eu-ra is rengeteg a panasz, ehhez képest az első helyen szerepel az említett honlap ajánlatai között, és az értékelésekben is, ami nonszensz. Az interneteurope.eu anno hazugságokkal szerezte az ügyfeleit, úgy tűnik a tarhely.eu is azt teszik. Nekem is volt náluk tárhelyem. 99.9999% rendelkezésre állás helyett állandó leállások, napokra, de volt hogy egy egész hétre elérhetetlen FTP, és minősíthetetlen stílusú tech support. Ez utóbbiról annyit tudok mondani, hogy olyan fokú nyálas flegmasággal kevert sűrű sötét bunkóságot se előtte, se utána nem tapasztaltam mint náluk. Úgyhogy jobb, ha mindenki távol tartja magát tőlük.
Bár ez a fórum az ingyenes tárhelyekről szól és a tarhely.eu nem szolgáltat ingyenesen, gondoltam azért jelzem.

Előzmény: Törölt nick (566)
Aftavadász Creative Commons License 2013.03.12 0 0 570

Helló Mindenkinek!
Azért teszek megjegyzést, hogy tudassam veled, a weblapmágus rendesen beeteti a honlapra vágyókat. Az E-mailben küldött hibajavítási kérésemre, már két hete sem válaszolnak. Az átutalt pénzt persze zsebre tették. Számítsál rá, hogy amikor lejár a 30 nap ingyenesség, csak fizetés után férhetsz hozzá és teheted közzé az addig elkészült oldaladat. A saját domain név sem biztos, hogy a tiéd lesz, bár ezt még teljesen biztosan nem próbáltam ki.
A jelenség az, hogy a saját domain címet beírva a kereső fejlécébe, mindig csak a weblapmágus domainje jön be, az előző ingyenes aldomainnel.
Nekem legalábbis ez a tapasztalatom, hogy
közvetlenül nem elérhetőek  azok a menüpontok, amelyeket az állandó és törölhetetlen főoldal menüpont mellé szerkesztettem.
Hogy ez miért így van, talán nálam okosabbak megfejtik, de sajnos ez így nem használható, főleg üzleti témakörben.

A hírlevél oldal szövegszerkesztőjében elkészített szövegrész, sem látható kint az oldalon, a feliratkozási Űrlap felett, ami egyértelműen programozási hiba.
A beépített webáruház, gyatra és silány lehetőségeket nyújt, ezzel komoly termékekkel ne jelenj meg!
Az űrlapokat, legyen az hírlevél, bármilyen feliratkozási, rendelési űrlap, csak külön menüpontban használható, nem lehet beszúrni sem az oldalba, a szöveg közé, sem az aljára.
Összesítve, csak annak ajánlom, aki gyakorolni akar, de nem komoly szerkezetet akar építeni...és van kidobnivaló pénze, az időről nem is beszélve.
Tom

Előzmény: fxguppi (569)
fxguppi Creative Commons License 2013.03.05 0 0 569

30 napig ingyenes kipróbálható:

http://www.weblapmagus.hu

A legrövidebb utat kínáljuk Önnek ahhoz, hogy egy hatékony és gyönyörű weblapra tegyen szert ! Lépésről lépésről videós segítséggel végigvezetjük a honlapszerkesztés lépésein, hogy egy szép honlapot tudjon készíteni saját magának, pofonegyszerűen.
Ha egy e-mailt el tud küldeni, akkor itt sem lesz probléma.
Néhány fontos funkció a honlapépítőnkben: - webáruház készítő
- képgaléria készítő
- hírlevél küldési lehetőség
- jelszóval védett oldalak
- szép és profi honlapsablonok

PER WATOR Creative Commons License 2013.02.20 0 0 568

Üdv,

a tarhely.com is felvehető lenne.

A tarhelypark.eu elég gáz. több tárhelyet is elvittem, mert support kegyetlenül szar.

Előzmény: Törölt nick (566)
atti1981 Creative Commons License 2013.02.13 0 0 567

Nekem a Pontkom Stúdió Kft teljesen bejött annak idején, ingyenes tárhellyel kezdtem, aztán bővítenem kellett. 100MB-ig volt ingyenes, megfelelően működött/működik minden :)  

http://www.xhu.hu/

hydroxy Creative Commons License 2013.01.16 0 0 565

Egy új kezdeményezést szeretnék mindenkinek a figyelmébe ajánlani. A Magyar Tárhelyszolgálatók weboldalt azzal a céllal hoztam létre, hogy összefoglalja és egységbe szervezze a magyar tárhelyszolgáltatók kínálatát. Azonban a korábbi kezdeményezésekkel ellentétben ez nem pusztán csak egy link- vagy ajánlásgyűjtemény. A látogatók a jól beállítható, áttekinthető kereső segítségével jól szűrhetik a közel 100 szolgáltató ajánlatát, így könnyebben megtalálhatják a számukra kedvező ajánlatot. A weboldalon a regisztrált felhasználók értékelhetik a szolgáltatást (ötfokozatú skálán és szövegesen is), kedvence tárhelycsomagjaikat megjelölhetik, vagy akár össze is hasonlíthatják az egyes csomagok kínálatát. Az oldal folyamatosan fejlődik, mindennap kerülnek fel újabb szolgáltatók és ajánlataik.

http://tarhelyek.atw.hu/

tgwh3 Creative Commons License 2012.12.20 0 0 563

Freemailen óriáslevélben elküldöd, a többiek csak egy letöltési linket kapnak.

Előzmény: hinnyemánahétszázát (560)
Szilard00 Creative Commons License 2012.12.11 0 0 562

A Crux Host nem régen nyitott, ingyenes és fizetős tárhely is van, leírok néhány információt az ingyenesről.

CruxWeb - ingyenes csomag

• Domain: 1
  • Tárhely: 100MB
  • Adatforgalom: 1GB/hó
  • FTP felhasználó: 2
  • E-mail cím: 0
  • MySQL adatbázis: 2
  • MySQL felhasználók: 2
  • Script telepítő: Fantastico, Installatron és Softaculous
  • Kezelőfelület: Cpanel
  • Kupon: ingyenweb

Automatikusan elkészül a weboldal, amint megigényelted. Amerikában található a szerver, de magyar hosting. Az ingyenes csomaghoz be kell írni egy kupont, melyet az adatoknál megtalálhatsz.

Weboldal: http://crux-host.eu

Van WHMCS, Cpanel.

hinnyemánahétszázát Creative Commons License 2012.12.04 0 0 561

webtárhelyek mellett*

Előzmény: hinnyemánahétszázát (560)
hinnyemánahétszázát Creative Commons License 2012.12.04 0 0 560

Üdv a Hölgyeknek és az Uraknak!

Ebben a témában szeretnék én is tanácsot kérni, mert már napok óta azzal töltök el órákat esténként, hogy profilokat regisztrálgatok szerte a világban meg szabályzatokat olvasgatok. Olyan helyet keresnék, ahol lehet mindenki számára elérhető fileokat tárolni webtartalom nélkül (pl. ftp server). Csak arra szeretném használni, hogy a játékszerveren lévő pályákat ne szerverről töltsék le a kliensek, hanem valami ftp/http tárhelyről. Kb. 2GB-ról lenne szó összesen és nagyon valószínű, hogy szinte soha nem lenne rá szükség vagy maximum havonta egyszer, mert a megszokott klienseknek megvan már minden pálya, (vagy esetleg az első pár napban letöltené akinek hiányzik egy-egy darab) Csak barátokról van szó, tehát 15-20 kliensről.

Bármikor előfordulhat, hogy valamelyik pályához kiadnak egy javítást, és az automatikus frissítés lehetősége nagyon megkönnyítené a dolgomat.

Persze a webtárhelyeken melett próbálkoztam már számtalan ingyenes file megosztó szolgáltatásokkal is (mint pl. a Google Drive, vagy a Dropbox, stb.), de azok egyrészt nem képesek mappa struktúrákat kezelni, másrészről pedig a kliensek csak ftp/http hozzáférést tudnak értelmezni, https-t nem.

Az esetleges válaszokat vagy segítséget előre is köszönöm szépen.

Pihe Edmond Creative Commons License 2012.11.25 0 0 559

Ez tényleg jó. Még nagyon új de nekem bejön!

Előzmény: Arcanine (558)
Arcanine Creative Commons License 2012.10.27 0 0 558

Hali!

Október 31-től indul egy új ingyenes magyar tárhelyszolgáltató: Silverwolf Webhosting

Adatok:

• 5000 Mb tárhely
  • 50000 Mb havi adatforgalom
  • PHP, MySQL, FTP, Webmail
  • ingyenes .swhu.tk aldomain (akár 3 db/azonosító)
  • 5 db aldomain (minden egyes domainhez)
  • 1 kattintással telepíthető népszerű szoftverek
  • stb.

adrián222 Creative Commons License 2012.10.08 0 0 557

Basicbe tudtál webet csinálni?

Előzmény: heni88 (547)
aquad Creative Commons License 2012.09.26 0 0 555

köszi, megtanulmányozom

Előzmény: andras860 (554)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!