Keresés

Részletes keresés

nusrath Creative Commons License 2011.12.13 0 0 5106

jajj de jó hogy ezt megosztottad, mert nekem még mindig nem igazán megy sajna az angol!! remélem lesz vmi ujdonság megint, telhetetlen vagyok :-) igaz, hogy most jelentek meg az ujdonságok az uj lemez, meg a dvd is de sose baj ha jönnek új dolgok a mestertől!! :---)))

jahh és még annyit ha tudnál segíteni, hogy ugy hallom a végén említ vmit a Veronai koncertről is, hogy az az ő kedvenc helyszíne stb...de lehet csak félre hallotam!! ott, azzal kapcsolatban mit is mond??

köszi előre is!!

Előzmény: esz-ki-mo (5105)
esz-ki-mo Creative Commons License 2011.12.13 0 0 5105

Én most rendeltem az Amazon UK-től, eddig mindig megjöttek rendben a csomagok, remélem, most sem lesz másként...

Más. Az imént néztem a decemberi Full Moon-t, kíváncsi vagyok, mi sül ki abból a "new stuff-ból" amit kicsit titokzatosan  emleget jövő év elejével kapcsolatban....azt mondja, az ő fejében már összeállt, mit is akar..  remélem, végül nem a félkész projectek listáját fogja gazdagítani...

Nagyon remélem, hogy akár  új zenék is születhetnek, bár egy új stúdiólemezben csak titokban bízom...

Eszk

Előzmény: strandedstarfish (5104)
strandedstarfish Creative Commons License 2011.12.13 0 0 5104

Womadék nem tudták megadni a kinti postai azonosítót, így itthon nem tudom kerestetni. Azt ígérték, hogy elindítanak egy másikat, hátha azt megkapom... próbálok optimista lenni. Ezek után asszem én is inkább Amerikából rendelem, onnan biztosabbnak tűnik a dolog...

Geski Creative Commons License 2011.12.12 0 0 5103

Nem tudom, már nincsenek meg a dobozok, de szerintem külön is adták fel.

Lehet, hogy máshol gyártják le, és a megrendeléstől függő darabszámban.

Emiatt kell várni, de ez csak tipp. Az is lehet, hogy a jó ár miatt kicsit többen

rendeltek belőle, így most nem tudnak teljesíteni.

Előzmény: Mr Mustard (5102)
Mr Mustard Creative Commons License 2011.12.07 0 0 5102

Csak az a kérdés, hogy feladástól számítva utazott olyan sokat, vagy csak annyival később postázták, és relatíve hasonló idő alatt ért ide?

Ha pedig az igaz, hogy a feladástól számítva ér ide ilyen sokára, akkor lehet, hogy ezt USA-ból küldik?

Előzmény: Geski (5101)
Geski Creative Commons License 2011.12.07 0 0 5101

Én egyszerre rendeltem meg a dupla New Blood albumot és a könyves változatot.

Az album néhány nap alatt itt volt, de a könyv a 4 lemezzel jó egy hónappal később

érkezett csak meg. Valamiért a Deluxe lassabban jön, ráadásul most meg a karácsonyi

örület is lassíthatja.

strandedstarfish Creative Commons License 2011.12.03 0 0 5100

Ettől tartok én is. Mindenesetre köszi az értékes hozzászólásokat!

Sajnos, nekem nem ez az első eset, hogy megjárom a womad-os rendelést. Évekkel ezelőtt egy komplett karácsonyi ajándékcsomagot buktam. De az is igaz, hogy többször nyertem a hivatalos oldalon meghirdetett játékokon és onnan minden nyereményt megkaptam.

Most azzal próbálkozom, hogy a kinti postai azonosítóval bekopogok az itteni postához... hátha...

Előzmény: Mr Mustard (5099)
Mr Mustard Creative Commons License 2011.12.03 0 0 5099

Ha USA-ból küldték volna, még nem kéne nagyon aggódni. De mivel ez emberi számítás szerint Angliából jön(ne), így attól tartok én is, hogy baj van. Nekem, ha onnan ennyi idő alatt nem jött meg valami, akkor már soha. Szerencsére lemezekkel, filmekkel még soha nem jártam így. Pedig nagyon sokat vettem már külföldről. Egyedül csak a Q Magazine-nal jártam úgy 6 év alatt, hogy talán kettő nem ért ide.

Azt kinyomozni, hogy hol akadt el, szinte képtelenség. Esetleg arra látok apró reményt, hogy visszaküldik a feladónak, ha valami oknál fogva nem tudták kézbesíteni. És az kiderül. A többi esetben meg marad az ima, hogy egyszer csak mégis megkapod.

Előzmény: strandedstarfish (5098)
strandedstarfish Creative Commons License 2011.12.03 0 0 5098

waters: ezért rendeltem én is november elején...

Mr Mustard: igen még amikor "shipped" lett a csomagom és írtam is nekik a problémáról.

Előzmény: Mr Mustard (5097)
Mr Mustard Creative Commons License 2011.12.03 0 0 5097

Én még a megjelenés napján megrendeltem a szimpla New Blood DVD-t az amazontól és azt hiszem 3 napon belül már itt is volt.

Feladási értesítőt kaptál a Womad-tól?

Előzmény: strandedstarfish (5095)
waters Creative Commons License 2011.12.03 0 0 5096

Mostanában szívtam nagyokat a postával.

Volt egy Bluray ami 2 hónap alatt ért ide angliából:-(

Azt már megtanultam, hogy decemberben soha nem szabad rendelni:-(

Előzmény: strandedstarfish (5095)
strandedstarfish Creative Commons License 2011.12.03 0 0 5095

Gratulálok!

Probléma: november negyedikén megrendeltem a New Blood Deluxe Editiont a Womadtól. Azóta nem érkezett meg, most ugye december 3. Pánik indul.

Aki rendelt, bármilyen New Blood CD-t vagy ilyesmit - az kérem írja meg, hogy mennyi idő alatt hozta meg neki a posta.

Köszi!

Előzmény: Mr Mustard (5094)
Mr Mustard Creative Commons License 2011.12.01 0 0 5094

Érdemes volt játszani, megnyertem a CD-t. Ma hozta a postás. :-)))

Előzmény: kovhegyi (5068)
nusrath Creative Commons License 2011.11.30 0 0 5093

Kis nosztalgia egy felejthetetlen élményről, emlékről!!! de jó is volt ott aznap ott :D :----))))

jó lenne újra egy ilyen "aznap"  :---)))

nusrath Creative Commons License 2011.11.14 0 0 5092

Egy kis New Blood újdonság a friss, éppen most zajló Dél Amerikai turné Brazíliai állomásáról!! :-)

sajna ez a dal nincs rajta semmilyen új kiadványon, pedig nagyon ott lenne a helye!!! :-))

Deadwood Creative Commons License 2011.11.13 0 0 5091

Mélyen egyetértek!!!Ugyan nem vagyok Peter Gabriel-mindentudó,de mindent nagyon szeretek,amit csinál/csinált.Kb. 5 éve kapott nővérem egy PG dvd-t,ez volt a Secret World live,jó régi,de az egész család teljesen beleszeretett,pedig azelőtt én nem is hallottam róla mivel 15 éves voltam.Aztán megkaptuk a Growing up turnén készített dvd-t is,kicsit sokkolt,hogy mekkora a különbség a 2 dvd között,de pár nézegetés után mindkettőt egyformán imádom,PG egész egyszerűen egy zseni!És ezek után megfogadtam hogy életemben legalább egyszer el kell mennem egy koncertjére!És be is fogom tartani!:D

Előzmény: nusrath (5090)
nusrath Creative Commons License 2011.11.13 0 0 5090

ÚGY LEGYEN!!!! :-)

Mr Mustard Creative Commons License 2011.11.12 0 0 5089

Én szinte biztos vagyok benne, hogy jövő tavasszal az európai nagyvárosok következnek.

nusrath Creative Commons License 2011.11.12 0 0 5088

sajnos én úgy tudom erre a kérdésre, bármennyire is szeretném az ellenkezőjét, de NEM a válasz!! :(   :-( 

ugyanis a napokban a mester  Dél Amerikát veszi be!! Nekik okozva örömöt, és sajna nincs valami közel kis hazánkhoz :-(  :-(

egyébként itt tudod követni a turné menetét, állomásait

http://petergabriel.com/livedates/

Bízzunk benne, hogy kibővíti egy Európai turnéval is koncertsorozatát!! :-)

Előzmény: Deadwood (5087)
Deadwood Creative Commons License 2011.11.12 0 0 5087

Nem tudjátok,hogy lesz-e esetleg európai turné?Vagy a közeljövőben egyáltalán nem fog fellépni itt a környéken?

Geski Creative Commons License 2011.11.11 0 0 5086

Late Show with David Letterman - Peter Gabriel

http://www.cbs.com/late_night/liveonletterman/peter_gabriel/video/

esz-ki-mo Creative Commons License 2011.11.10 0 0 5085

Szerintem tipikus  fanyalgó kritikusi mondatok.

PG-t felületesen ismeri, s minden produkciót az életmű (általa vélt) csúcspontjához  hasonlít.

Nyilván  más "művészek"  folyamatosan életük legjobbját futják...

Én is nagyon várok már egy hagyományos (van ennek a szónak Peternél értelme?) lemezt, de pont tegnap hallgattam a Scratch-et és a számok nagyobbik része döbbenetesen jó (nálam pl a Lou Reed dal benne van minden idők legjobb PG produkciói közt..főleg, miután meghallgattam az eredetit is, érdemes, akkor látható, mekkorát is alkotott ezzel Peter)

S persze a New Blood Deluxe kiadás nálam is szép karácsonyi ajándék lesz.

Eszk

Előzmény: strandedstarfish (5084)
strandedstarfish Creative Commons License 2011.11.09 0 0 5084

Bár fájtak a negatív mondatok, néhánnyal sajnos egyet kell értenem. Az utolsó két mondat a szívemből szólt: 

"A New Blood bár néha inog, nem lendül át a határon, viszont a címmel ellentétben semmi újdonságot nem hordoz. Jó lenne végre már egy "új" Peter Gabriel lemez."

Persze már nekem is úton van a csomagom! ;)

Előzmény: Mr Mustard (5083)
Mr Mustard Creative Commons License 2011.11.07 0 0 5083

Aki hiányolta a magyar írásokat az új lemezről, az most olvashat egyet:

http://www.est.hu/cikk/94049/peter_gabriel_new_blood

strandedstarfish Creative Commons License 2011.11.01 0 0 5082

Hát ez az. Én abban bízom, hogy hátha tartalékol Veronával és majd egyszer kiadja valami überdeluxe verzióban.

U2-soktól bocsi a plagiért! :-)

Előzmény: nusrath (5081)
nusrath Creative Commons License 2011.11.01 0 0 5081

:-)))

nagyon fasza ez dvd nem kritizálom, tényleg úgy jó ahogy van, csak kicsit sajnálom, hogy nem egy nagy aréna, vagy stadionbeli koncert lett rögzítve és kiadva dvdn, mint ahogy arrol eleinte szó volt!!! Erre tökéletes lett volna a veronai amphiteátrum. az nagyon komolyan nézett ki. Emlékszem egyik peter üzenetbe bemutatták hogy is néz ki, nagyon hangulatos színtere lett volna egy koncert dvdnek!! Eleve oda vagy 5ször, ennyien fértek be, és hát az olasz közönség gondolom szét is szedte örömébe a helyszínt :-)

nem is értettem, hogy miért a londoni lett rögzítve, hiszen eddig a mester koncert dvdi mind olasz közönség előtt lett rögzítve.

mondjuk az biztos hogy ennek a hammersmith apollonak rohadt jó hangzása, akusztikája lehet és valószinű ezt tartotta szem előtt az öreg!!

meg ugye az is közre játszhatott, hogy ha rögzítették a veronait is, azt lehet nem 3débe tették, mert nem emlékszem hogy arrol lett volna akkoriban szó hogy az is 3débe lesz felvéve. és újjítani akart peter azzal, hogy kipróbálja ezt a 3dés technikát!!

NAGYON JÓL IS SIKERÜLT!! CSODÁLATOS KONCERT DVD SZÜLETETT!!

csak bízni tudok abban, hogy a veronai is valamilyen formában napvilágot fog látni, hisz olyan jó lenne azt a szép koncerthelyszínet és koncertet teltházzal is megnézni egy ujabb kiadványon!!

bár sajna erre nem sok esélyt látok, mert akkor sztem az készült volna el először, hisz időben is hamarabb volt!!

Előzmény: strandedstarfish (5080)
strandedstarfish Creative Commons License 2011.11.01 0 0 5080

Mint érintett közönség jelzem,  hogy mi ketten azért megtettük a magunkét. :-)

A többiek sajna tényleg elég pudingok vótak...

Előzmény: nusrath (5079)
nusrath Creative Commons License 2011.11.01 0 0 5079

én azé bízok benne, hogy lesz abból a koncertből is egy kiadvány mint annak idején a Still Growing up live and unwrapped, mert azé valljuk be az olasz közönség biztos jobb hangulatban élvezte volna ezt a csodás zenei élményt, mint ezek a székükhöz odaragadt angolok!! az egész NEW BLOOD LIVE IN LONDON dvd CSODÁLATOS látványos és nagyon JÓ és komolyan mondom egyedül a közönség passzivitása rontja le, el a képet!!!

mintha ciki lenne nekik élvezni a koncertet!!

AMÚGY FANTASZTIKUS A KONCERT DVD!! PETER VALAMI CSODÁLATOSAN ÉNEKEL!!

MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!

Előzmény: strandedstarfish (5078)
strandedstarfish Creative Commons License 2011.11.01 0 0 5078

Az kár. Akkor az a felvétel az enyészeté lesz? Pedig eléggé rágyúrtak, hogy jól sikerüljön...

Előzmény: Mr Mustard (5077)
Mr Mustard Creative Commons License 2011.11.01 0 0 5077

Szerintem nincs ilyen verzió, de lehet, hogy nem jól gondolom.

Előzmény: strandedstarfish (5076)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!