Keresés

Részletes keresés

Vajk Creative Commons License 2002.03.11 0 0 278
vagy ne lövöldözzék halomra egymást az iskolások, ne verjék halomra a rendőrök a feketéket, stb.
Igaz?
Előzmény: Törölt nick (276)
Dulifuli Creative Commons License 2002.03.11 0 0 277
"Lehet hogy úgy tűnik, az átlagami primitív, de amit elért azért megdolgozik, és a saját erejből éri el."

Gondolod? Mert szerintem nem. Inkább az van, hogy egy csomó pénzt összeharácsoltak, azon szabályosan megvették a jobb koponyákat, akik kitalálták nekik, hogy mit hogyan kéne csinálni, az átlagami meg fogja az itinert, és pontról pontra végrehajtja. Ha nincs itiner, akkor vége van. És ezért a semmi melóért annyi pénzt kapnak, hogy abból tízszer olyan jól élnek, mint nálunk az értelmesebb emberek.
Én nem irigylem őket, de azt nem állítanám, hogy nem primitívek.

Előzmény: netizen (275)
netizen Creative Commons License 2002.03.10 0 0 275
Nem értem. Megy az állandó amifikázás. Miért?
Állandó érvek: mennyire hülyék bunkók ostobák, vagy mondjuk inkább ki azaigazat: _mennyire_másak_mint_mi_. És ez a lényeg nem értjük őket, más kultúrkör, más értékrend.
Itt vagyunk mi európaiak(plánem magyarok) és borzasztóan büszkék vagyunk ám magunkra. Ecseteljük a magasabb intelligenciánkat, stb... Azon azért L lehet gondolkodni, miért került 5millió magyar át a tengeren túlra. Őszintén így tudom megválaszolni: Amerikát kezdve kolombusszal azok az induvidualistább(?) európaiak csinálták meg, akik szerették volna önmegukat megvalósítani, mindezt nem mások kárára. És szerintem ezek az ő igazi értékeik. Akik ott vannak, azért vannak ott, mert köszönik nem kértek a seggnyalásból, dörgölőzésből. Volt saját gerincük kurázsijuk. Lehet hogy úgy tűnik, az átlagami primitív, de amit elért azért megdolgozik, és a saját erejből éri el. Ja és felvállalja teljes egészében önmagát, drága öntelt, valakinek-látszani-akaró-magyar-barátaim! "Az légy aki vagy, érezd jól magad..." ugye ez irritál titeket, hogy komolyan veszik ezt, megtehetik ezt, miközben te úgy érzed sokkal többet tettél le az asztalra és neked nem adatott/adatik meg az idézett lehetőség. Nem a piédzsdi számít, vagy a 3 perfekt idegen nyelv vagy a kínokkal bebiflázott lexikális tudás, hanem az, hogy mindaz a szellemi és anyagi jó ami a birtokodban van, örömet okoz-e számodra, sőt mi több mások hasznára tudod fordítani. Mertha nem, akkor halott töke és veszteség, és csak kicsi ideges útálkozó/irigykedő görcs fészke...
Vajk Creative Commons License 2002.03.10 0 0 274
:))
És úgy gondolod tőled kellene tanulnom?
És látod én pont ezt a jelenséget mondom, csak más megvilágításban.
Dolgoznak, mert mást nem igényelnek. Nem akarnak olvasni, nyugodtan lenni(különben szakítanának rá időt). Ott a teljesítmény számít, és az elkényelmesedést én nem csupán (sőt főleg nem) fizikailag gondoltam, hanem mentálisan. Nem gondolkoznak, hagyják magukat irányítani, ha elhitetik velük, hogy dolgozni jobb, mint a családdal lenni, kirándulni, olvasni, stb(nem TV-zni és "couch potato"-va válni!!)
Én ezt látom bajnak. Persze ez értékrendi különbség is lehet, hiszen van aki egy dologról szeret sokat tudni(teljeet manapság egyre nehezebb egy témában), és van aki sokmindenről szeret nem olxan mélységben ismereteket szerezni. én ez utóbbi vagyok, és az európaiak is , úgy hiszem. Így előfordulhat, hogy egy fizikust érdekel a festészet, az irodalom, egy nyelvtanár pedig szeret lepkétgyűjteni. És mindkettővel nagy valószínűséggel el lehet beszélgetni a történelemről, kb tudják, hogy hány földrész van és nem kiáltanak szerelőért, ha kiégett a villanykörte, vagy kiesett a számítógépből a monitor zsinórja. (ezt azért mondom, mert egy barátom kint számítógépek szervizeléséből él, és az eseteinek 70%-a ilyen jellegű. Amit egy kis önálló, ámde nem szakmába vágó gondolkodással meg lehet oldani.
Mondhatni, a hülyékből él. Az amerikai középrétegből! Aki olyan sokat dolgozik, hpogy elfelejt gondolkozni. (és most nem kell hisztizni, hogy mindenkit hülyének nézek onnan, csak a nagy többséget.)


Előzmény: Törölt nick (272)
rOver Creative Commons License 2002.03.09 0 0 271
En egy musort lattam, de hulyere rohogtem magam. Azert mi se vagyunk jobbak. Ekkora baromsagokat nezni :-))
Előzmény: Egy_kisebb_isten (269)
rOver Creative Commons License 2002.03.09 0 0 270
Mert arra reagaltam :-)) Kulonben nem lett volna semmi ertelme. Egyebkent neked szolt. Ez a rossz a paranoiasokban, nem lehet oket eszrevetlenul kovetni :-)))
Előzmény: Törölt nick (268)
Egy_kisebb_isten Creative Commons License 2002.03.09 0 0 269
Csak nézzétek a Jerry Springer Show-t a viasat3-on, elképesztő micsoda idióták az ott szereplő
amerikaiak, még ha ez nem is minősítheti az átlagot.De az biztos, hogy ott a hülyék sokkal hülyébbek mint itt...csak tátott szájjal nézem, és nem akarom elhinni, hogy ezek hús-vér emberek,
akkora baromságokat művelnek/mondanak.
Vajk Creative Commons License 2002.03.09 0 0 267
Palozc,
Valószínűleg azért amerikában érték el a sikereiket azok a tudósok(tényleg, neked ki amerikai?), mert ott jópár évtizede nem volt háború, így a gazdaság ennek mgfelelően sokkal jobban és szabadabban tudott fejlődni, mint bárhol máshol a világban.
Éppen ez az elkényelmesedés és jólét(ami a mának jó, de a holnapnak nem annyira) vezetett oda, hogy mára szinte alig kell az agyát használnia egy átlagamerikainak, képtelen önállóan, irányítás nélkül meglenni, élni az életét.

Előzmény: Törölt nick (261)
rOver Creative Commons License 2002.03.09 0 0 266
Mibol gondolod, hogy neked szolt? :-))
Előzmény: Törölt nick (265)
rOver Creative Commons License 2002.03.09 0 0 264
OFF

Nem tudom mennyire szol ez Amerikarol. Azaz sejetem. A lemezbol keszult film mintha Angliaban jatszodna es az egyutes is angol, ha jol emlekszem. Ez a resz pont arrol szol, hogy besztatjak a gyereket a suliban, de lehet, hogy keverem a Monty Python: Az elet ertelmevel. :-))
Ez persze csak az en ertelmezesem. Semmi tobb.

Előzmény: Törölt nick (263)
dongenaro Creative Commons License 2002.03.08 0 0 262
Kedves palozc!!! Kedves Újlaki!!!
Erre én is szeretnék válaszolni, ha szabad...
B. Gates nem hülye, hanem egy pitiáner tolvaj, aki eegyszerűen ellopta a CP/m mini-operációs rendszert, és megiratta a teamjével a frissen kifejlesztett IBM-PC-re!!! Azóta is lopások sorozatát követte el, de ez ugyebár már rég volt... (pl a GEM rendszerből lopta a az ablakkezelési technikát, amiből azután a WINDOWS lett)
Magyarország - éppen Amerikának "köszönhetően" egy viszonylagos virágzás után elvesztette területének kétharmadát, ásványi kibcseinek, népességének kétharmadát, éppen akkor, mikor az ipari forradalom egyik legfontosabb ága lendült fölfelé: a robbanó motoroké. Ettől függetlenül a II. Világháború mindenki által elismert dzsippje pl magyar találmány volt: a Botond!! A robbanómotorokkal kapcsolatos többi találmányokról most nem is beszélnék...
Amerikai filmek:-amikről kérdezed, hogy minek nem butítanak el?
-de sajnos, minket is elbutítanak, ugyanúgy, ahogy az Amerikában régebben divatba jött képregények elvették az olvasókat az igazi irodalomtól!!!! Itt is egyre többet lehet látni, amint egy igénytelen film vetítésére várakozó fiatalok, "hódolva" a "kintről jött" divatnak, a szar kólával és pattogatott kukoricával "felfegyverkezve" mennek be egy film vetítésére: nagyon sajnálatos!!!
Még valami: ez a tudást, magát illeti:
- Magyarországon, az 1995-ös évtől, nem nagyon publikált módon, de csökkentették az oktatás színvonalát, már nincs annyi "zseni", mert ezzel célozták megoldani azt a problémát, hogy Amerika még mindíg TÚL sok tehetséges emberi AGYAT szív el Magyarországról; akár hiszed, akár nem, ez hivatalos állami politika, csak éppen nem publikus!!! Magyarul: inkább legynek a gyerekeink butábbak, csak ODA nem menjenek el a több pénzért!! Ezek után nem szégyenled magad, mint amerikai??????????????????

dongenaro

Előzmény: Törölt nick (261)
Újlaki Creative Commons License 2002.03.08 0 0 260
Ne keverjük a hamut a mamuval.

A technikai-tehcnológiai sikerek elsősorban a pénzen múlnak. Ha megnézed egy amrikai - vagy bármilyen - tudományos folyóirat cikkeit, a szerzők között elvéte találsz olyat, aki valóban "amerikai": elsősorban az ázsiai szerzők nyomulnak mostanában. De hát mindenki tudja, kik voltak minden idők legnagyobb amerikai tudósai: nagyrészt magyarok: Neumann, Szilárd, Szent-Györgyi, Teller; na meg persze Einstein, Fermi.

De hagyjuk a tudományos életet, nézzük a másik oldalt, a maradék 99,9999 százalékot: az átlagos amerikai európai mércével a 10-12 éves gyerek szellemi-műveltségi szintjén van. Ennek felméréséhez nem kell még csak oda sem utazni: elég belenézni egy-két filmbe; aki ilyet képes megnézni, végignézni...

És még egy szomorú tapasztalat: nyilván nem mindenki, de a többség, hiába született Magyarországon, ha kint él, néhány év vagy legfeljebb évtized alatt hozzábutul a környezetéhez. És ezt a legtöbb ráadásul büszkén hirdeti is.

Előzmény: Törölt nick (253)
dongenaro Creative Commons License 2002.03.08 0 0 259
Kedves palozc!!!
Egyetlen hozzászólásodból láttam, hogy nagyon tudsz kritizálni, és miután az aktális hozzászólásodban éppen a magyarokat és magyarországot kritizáltad, ezért megragadtam az alkalmat, hogy a ROSSZ magyarságod miatti hibákat, együtt a többi elütéssel, szóvá tegyem; ezt teszem most is, MÍG MEG NEM TANULSZ ANNYIRA MAGYARUL, HOGY A MAGYAROKAT ÉRINTŐ KRITIKÁD, EGYÜTT A HELYESÍRÁSI HIBÁIDDAL, NE LEGYEN A MI SZÁMUNKRA VÉRFORRALÓ!
Az utóbbi 3 sorod eredménye:
ollan = olyan
internetten = interneten
tanit = tanít
internettet = internetet
mán = már
nyelvü = nyelvű
jol = jól
irok = írok
föleg = főleg
mán = már
elözö = előző
beirásomhoz = beírásomhoz
ollan = olyan

Fejlődtél! 3 sorban csak 13 hiba!!!
A vélekedéseidről majd akkor, ha eléred a ma elérhetetlennek tűnő 2 hiba/sor átlagot!!!

Addig is tanuld szorgalmasan a magyart "harmadik nyelvként"!

dongenaro

Előzmény: Törölt nick (257)
Classic Girl Creative Commons License 2002.03.08 0 0 256
Az amerikas magyarokrol legtobbet a "Mi Neked Amerika" topicban tudhattok meg. Erdemes benezni! Hiaba vegeztek el egyetemet, ugy viselkednek egymassal mint az ovodasok. En szivesen reszt vennek ilyen temakban, de egyszeruen keptelenseg. Ahogy beszelnek egymassal, ahogy allitja mindenki a sajat igazat, es mindig mindenki lenezi a masikat. Akar Amerika ellen irnak, akar mellette.
dongenaro Creative Commons License 2002.03.08 0 0 255
Kedves palozc!!!
teleszkop = teleszkóp
ujabb = újabb
lehetlesz = ???????????????????
erösen = erősen
(naponta 2) = ???????????????????
asztronautak = asztronauták
vona = volna
illesmire = ilyesmire
elsö = első
ök = ők
utolso = utolsó
vivmányai = vívmányai
A szervezés legyen az ipari vagy állam szervezés
= ÉRTELMETLEN !!!!
hires = híres
kutato = kutató
antropologiátol = antropológiától
világ elsök = világelsők
köz emberek = közemberek
kulturája = kultúrája
Azt mán látszik = ÉRTELMETLEN !!!!
vásarolni = vásárolni
kulturát = kultúrát
kiegyensulyozott = kiegyensúlyozott
ilusztrálja = illusztrálja
agyanlföldi = angyalföldi
müvelt = művelt
survey = ÉRTELMETLEN !!!!
sétalo = sétáló
tagjaitol = tagjaitól
millen = milyen
foci csapat = focicsapat
eltünt = eltűnt
hasonlo = hasonló
egyszerü = egyszerű
asztán = aztán
nevelt nép = ÉRTELMETLEN !!!!
kultura = kultúra
ezek a szegény emberek országa
= ÉRTELMETLEN !!!!
ezek az ázsia hordákbol = ezek az ázsiai hordákból
leszármazok = leszármazók
miért mi ahova a világ minden részéböl érkezett emberi anyag = ÉRTELMETLEN !!!!
(egyenlöre) = (egyelőre)
fejlesztésü = fejlesztésű
számologép = számológép
internetten = interneten
leirt = leírt

Nem SZÉGYEN ez Rád nézve, hogy ha már magyarul írsz, 13 és fél sorban ennyi a hiba??? Magyarból itt a 3. általánosban megbuktál volna...

dongenaro

Előzmény: Törölt nick (253)
MrPete Creative Commons License 2002.03.08 0 0 254
???
Előzmény: Törölt nick (253)
MrPete Creative Commons License 2002.03.08 0 0 252
Hát nem is szó szerint történelem-kutató, de csomószor történelmi visszatekintés szükséges a dolgok megmagyarázatához, a legkülönbözőbb dolgokhoz. Pl miért nem koccintunk sörrel, miért van egy ekkorka országnak ekkora parlamentje, melyik népet miért szeretjük, melyiket miért nem. Egyébként én szeretem a törit, és aszittem, hogy ez csak az én heppem, de nem: aszonták, hogy a legtöbb magyar szeret minden jelenséget visszavezetni egy forradalomra vagy történelmi alakra de legalábbis Árpádra. :)))
Előzmény: Dulifuli (251)
Dulifuli Creative Commons License 2002.03.08 0 0 251
Szerintem én egy olyan magyart sem ismerek, aki amatőr történelemkutató, vagy túl sokat foglalkozik a kutyaszarral.
Ennek ellenére alighanem sikerült kifognod azon ritka amerikaiak egyikét, akik értelmesek. Szerencsés fickó vagy! Lottózni próbáltál már? :-))
Előzmény: MrPete (250)
MrPete Creative Commons License 2002.03.07 0 0 250
Ebben a félévben bevállaltam egy amcsi egyetemista lányt, hogy megismertetem a magyar szokásokkal, meg vezetgetem erre-arra, és már ért pár kellemes meglepetés. Lehet, hogy kivétel erősíti a szabályt, de ez a lány tökre érdeklődik minden iránt, ami Mo-on van. A Citadella története, ki volt Kovács Béla, Szent Margit, meg ilyenek, eccerűen érdekli :)) Sőt a felét már tudja is (pl olyat, hogy Mohács után két királyunk volt -akkorát néztem :)) Meg érdeklődik a Mo-i pártok irányultsága iránt is, miért utáljuk a románokat, magyaroknak tartjuk-e a székelyeket, szóval ilyensmik. Van egy barátnője is, és az is teljesen értelmesnek tűnik.
Mondjuk hozzá kell tenni, hogy az egyik politológia a másik meg közgazdász hallgató, szóval valószínűleg nem az amerikai társadalom reprezentáns alakjai. Tanulnak magyarul, magyar törit, magyar etno-történelmet (szamojédok, obi-ugorok meg ilyenek :). Azért kiváncsi lennék, hogy a hét törzset a magyar lakosság hány százaléka tudná felsorolni.
De a meglepőbb az volt, hogy nyoma sincs bennük a sztereotíp amerikaias lenézésnek. Az egyik (politológus) szerint Bush-nak túl nagy arca van, és amerikának is rosszat tesz, hogy gyakorlatilag senki nem tudná szárazföldön megtámadni. Merhogy túl nagy pofájuk van tőle. Azért ilyet, egy amerikaitól.. :))))
Ja, és hamburgert is akkor evett Mo-on először, amikor bevittem egy Burger Királyba.
Szóval kezd egy olyan érzésem kialakulni, hogy azok az "amerikások", akik két év után már tört magyarsággal istenítik Amerikát és fikázzák a kutyaszaros Magyarországot túl hitelesen próbálnak amerikaiaknak látszani, és ezzel átesnek a ló túlsó oldalára.

A lány 2 fő megállapítása a magyarokról: history-buzz and dogshit-obsessed. Márhogy minden magyar amatőr történelem-kutató és túl sokat foglalkozik a kutyaszar-helyzettel. Szerintetek? :)))))

Dulifuli Creative Commons License 2002.03.07 0 0 249
Nagyon érdekes, előítéletes vélemény!

Amelyik amerikaival találkozhattál itt Pesten, az nyilván tudta, hogy hol jár éppen, legalább nagyjából. Aki nem tudja, hogy hol van, az legalábbis egy kissé hülye.
Lehet, hogy az USA lakossága 40%-ának van valamilyen felsőfokú végzettsége, de nem ártana megvizsgálni, hogy miből, és hogy hogyan szerezték. Ha ebből az adatból arra következtetsz, hogy ott nagy általánosságban műveltebbek az emberek, akkor alighanem nagyon el vagy tévedve!

"Az ami alsó és középfokú iskolarendszerrről: ott olyan dolgokat tanítanak ami az egyénnek valóban szükséges ahhoz, hogy boldoguljon..."

Valóban? És mi lenne az? A viselkedésükből arra kell következtetni, hogy leginkább arra tanítják meg őket, hogy nekik legyen a legnagyobb pofájuk a világon.

Előzmény: netizen (140)
Dulifuli Creative Commons License 2002.03.07 0 0 248
Kiskacsó feltéve! :-))

Persze, nem ez jelzi az intelligenciát. Igazából nem is annyira az intelligenciájukkal van baj, hanem azzal, hogy nem tudnak semmit, mégis azt hiszik, hogy csak ők az okostojások, mások meg hülyék. Én még nem voltam náluk, nem is nagyon akarok, de több helyről is hallottam már, hogy ha megtudják, honnan jött egy magyar, akkor hülyeségeket kérdeznek, és el akarják magyarázni, hogyan működik a vízcsap, meg a hűtőszekrény. Na, akkor most ki is a hülye?
Persze, vannak ott értelmes emberek is, leginkább újabb bevándorlók, akiket felszipkáztak a sok pénzükkel, amit másoktól harácsoltak (ld. indiánok, stb.).

Előzmény: leha (21)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.03 0 0 247
mivan? megjavultak azok az intelligens amcsik?
howdy Creative Commons License 2001.08.14 0 0 246
Mindenki maga valaszthatja meg a biztositasat az USA-ban, dragabb vagy olcsobb tarsasagnal, es meg azon belul is valogathat a havi dijak kozott, mindegyik dij mast fedez. Igy lehetseges az, hogy egyikotoknek kevesebbe, mig masoknak tobbe kerul a fogorvos vagy a szules. Igy lehetseges, hogy az egyiknek mindent fedez a biztositasa, a masiknak meg ugye nem annyira.
Otthon az adoval egyutt vonjak az egeszsegbiztositasi koltsegeket, igy jon ki az allampolgari jog + halapenz, nem biztos, hogy az a jobb rendszer. Mindenesetre az a konnyebben erthetobb, ez teny.
lao ce Creative Commons License 2001.08.14 0 0 245
Francin

"egy átlagos munkaválalló után 250 és 400 dollár közötti összeget fizetnek havonta... Viszont a legnagyobb biztosítások tényleg fedezik a kórházi ellátást, még a szülést is (ld. mondjuk Blue Cross Blue Shield). "

ez igaz is meg nem is.
1) fedezik az altalanos orvosi koltseget (natha meg ilyenek) evi 2-400 dollar felett. tehat gyakorlatilag NEM, hacsak nem fazol meg 5-8 alkalommal egy evben.
2) fedezik a muteteket 1500-3000 dollar felett, es felette maximum 60-90%-ban y evig, aztan ez javulo aranyt mutat ahogy az evek alatt megszedik magukat rajtad.
3) fogorvos vagy benne van vagy nincs. gyokerkezeles 600-800 korul.
4) szules egy reszet fizetik 1-3 evvel a szerzodeskotes utan.
5) valoszinuleg akkor olcsobb a biztositasod ha vallalaton (egyetemen) keresztul egy adott biztositonal csoportosan vagy. igy jo nagy kedvezmenyt adnak a vallalatnak/egyetemnek. ilyen esetekben sokszor nincs, vagy csak jelkepes a szint ami felett mar fizetnek es a korhazi koltsegek fizetese is eleg tisztesseges (-nek tunik).

apro betus reszeket vedd hozza, peldaul: csak akkor fizetik a koronafelrakast, ha mas napon van mint a mittudomenmilyen vizsgalat, meg hasonlo kis szemetsegek amiket akkor veszel eszre (ha egyaltalan...) amikor kijon a szamla.

(megj: nem altalaban amerikarol irom hanem konkret helyrol)

udv
lao ce

Előzmény: Francin (244)
Francin Creative Commons License 2001.08.14 0 0 244
barbibaba,

én írtam a másik topikban, hogy $100 a biztosítás, tévedtem, azóta utánajártam: egy átlagos munkaválalló után 250 és 400 dollár közötti összeget fizetnek havonta. (A $100 nagyságrend diákokra igaz, de lehet, hogy azt is kiegészíti az egyetem.) Viszont a legnagyobb biztosítások tényleg fedezik a kórházi ellátást, még a szülést is (ld. mondjuk Blue Cross Blue Shield).

Előzmény: barbibaba (241)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.13 0 0 243
Kedves baribaba,
nem minden olyan fekete-feher, ahogy elso hallomasra tunik. Szemelyesen ismerek olyanokat, akiknek a biztositasa talan meg havi 100-ba se kerul NEKIk, megis fedez minden mutetet es sok mast. A ket es felezer dolcsis szulest elhiszem,ha vacak, olcso biztositasa volt a nonek.Semmit nem bizonyit.
Előzmény: barbibaba (241)
halom Creative Commons License 2001.08.13 0 0 242
Hülyeséget beszélsz,
Az amerikai DT-ban nem nagyon laknak. Néhány totonyház $600.000 and up apartmantokkal. New York és SF kivétel, de azok minden alól kivételek. One of a kind városok. Azért is kihaltak a nagyvárosok este. Rendszerint van egy gettó kör a DT körül, ahol mindenféle emberek laknak. Pl. Clevelandban a magyar gettó megmaradt a fekete negyed közepén.
Egyszerüen ugyan úgy nem kell oda bemenni, mint a VIII kerület egyegyes részeibe. Sehogy! Ha jártál "szabörb"-ben - pl. Chicago körül sok száz van - akkor kezd fogalmad lenni, hogy hol van Amerika.
Nem lehet ezt a dolgot csak ilyen egyszerüen elintézni, mert az információ hiányra, vagy butaságra utal. A butaság pedig rosszabb, mint az intelligencia hiánya.
Éljél itt 20-25 évig és akkor sem fogod pontosan tudni, hogy milyen is az az Amerika.
Mindenesetre indulásnak annyi, hogy itt a kutyaszart összeszedik. Télen nyáron. A gazdik. Maguktól és ez a lényeg.
Előzmény: barbibaba (240)
barbibaba Creative Commons License 2001.08.13 0 0 241
utana meg jo lenne ha egyesek nem hazudoznanak hogy egy biztositas csak 100 dollar, es hogy minden mutetet fedez. Mert ez egy hazugsag. Nem egy olyan eset volt ahol a biztositomiatt szo szerint meghaltak az emberek mert nem fedezte a kezelest. Azthiszem ezn a topicon volt arrol is szo hogy biztositassal is 2500 dollarba kerult egy fiatal magyar nonek a szules az USA-ban.
barbibaba Creative Commons License 2001.08.13 0 0 240
halom bacsinak jo lenne ha korulnezne a gettokban amik az amerikai belvarosok varosok 80%-at teszik ki. Utana meg tanitsa meg halom bacsi fekete testvereit olvasni, hogy ne tortenjen meg az hogy jonnek oda az emberhez hogy mi mit jelent.
Előzmény: halom (238)
MrPete Creative Commons License 2001.08.13 0 0 239
Bocsi kis_lany, nem akartam senkit önidentitás-meghatározási jogában megsérteni. :))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!