Ha ennyit javulunk minden meccsre mint amit most a 3 alatt, akkor azert neheto lesz ez elobb-utobb :)
Jobb volt a szerkezet is es szakaszosan a jatek is mar azt a kepet mutatta amit kellene egy (nb3) elcsapatnal.
Ha ebbe meg sebesseget is tudunk csempeszni akkor nem leszünk senki ellen a csoportban eselytelenek.
Berta – Erezheto volt, hogy tudjak, hogy a fiatal kapust kimelniuk kell es hatarozott is volt a csapatvedekezes. A vegen kellett fognia egyet es igy emlekezetes marad a debutalasa is a clean sheettel.. :)
Puskás - jo volt. szep golpassz, sok futas.
Vágó - rendben volt ma is. gólt is lott, nem volt sok hiba hatul
Kis - kicsit ijeszto volt, amikor megkapta hamar a sárgát, de nem volt gond kesobb, jo lelektanilag egy ilyen torony hatul
Grünvald - neha tamadasban, volt egy kis fejetlenseg, de vedekezesben jo volt. meg helyzetbe is kerult.. osszesegeben a vedelem jol mukodott szinte az egesz meccsen
Ludasi - nálam talan a meccs embere volt, pont ezt a vaganysagot hianyoltam a multkor mint amit o mutatott az elso golnal. A másodiknál is nagyon jol szoktette Puskást
Károly - kicsit tobbszor is megtalalhatna a labda. jok a pontrugasai, remeljuk ezt meg sokszor bizonyitja
Jakab - jol jatszott, sokat harcolt, meg ha tamadasban jobb donteseket hoz majd akkor huzoember lesz
Tóth - 2 gol, mi kell meg. remeljuk tartja a formajat
Szalai J. - most kevesebb volt a jo megoldas mint vasarnap, de nyilván neki meg sok ido kell, hogy kiegyensulyozottabb legyen a teljesitmenye
Pantelisz - meg mindig azt erzem, hogy nem a posztján jatszik, jo lett volna ha legalabb a nagy helyzete bemegy. tole tobb kell, mert benne van..
Lukács - megint nagy akarással szallt be, jo lenne ha legkozelebb be is talalna, megerdemelne mar
Asztalos - ezen a poszton jobb volt mint multkor, tobbet utkozott
Edmilson - o is beszallt
Nem ertem, hogy miert nem foglalkozik a kulb a szekekkel, Egyszeruen botranyosan koszosak. Tényleg megoldhatatlan?
Na csak, hogy ne a xanaxos legyen itt az utolso, hozzaszolas...
Az elso ket meccsbol, a kovetkezoket lehet talan leszurni:
sajnos a klub kommunikaciojaval ellentetben ez a keret sem minosegre sem pedig mennyisegre nem eleg jo az nb2hoz. Azert kar, mert nem tunik annyira acélosnak a csoport, hogy megoldhatatlan lenne a feljutas. Szerkezetileg sem néztünk ki jol, bar egyutt tudnak tolodni a jatekosok de szerintem az edzo tul modern akar lenni es ez kicsit neha visszaut. Egy feljuto csapatnak nem csak fegyelmezettnek kell lenni, de tobb vaganysag is kell bele, bar ez nyilván a magabiztossaggal is jon majd.
lassuk az egyenit:
Lékai - vokalisan jo. iranyitja a vedelmet, es hajtja a csapatot, de a beadasokra neha nagyon vakon jon es szinte minden alkalommal imadkozni kell, hogy sikerüljön lehuzni a labdat..
Grünvald - tavalyhoz kepest fejlodott, vagy csak jobb kondícióban van.
Kis - o jo volt. meg gólt is lott. alkatahoz kepest azert labdakezelese is ugy tunik elfogadhato, nyilvan sebessege miatt benne van a kockazat a jatekaban
Károly - ot latom, hogy vezere kellene legyen a csapatnak. nem tudom, hogy mentalisan alkalmas-e ra, de neki van iranyito keszsege
Tóth - jol harcolt, minden gólban benne volt
Vágó - nem hibazott. korrektul lehozta a meccset
Puskás - nem volt extra de nem is logott ki. egy jo kozepes a tegnapira
Jakab - az elso meccs beugro szerepehez kepest tegnap mar jobb volt. de tole tobb kell sokkal, mert benne van is meg vagy legalabb is a serulese elott tehetségesnek tunt
Pantelisz - neki a fradi elleni meccse jobb volt. tegnap kicsit kevesebbet talalkozott a labdával, en lehet, hogy nem is a szelen jatszatnam
Asztalos - nekem nagyon lathatatlan volt, vegig utazta a meccsett, hamarabb csereltem volna
Kerekes - azt a fejest az apja jobban csinalt volna...
Szalai - tetszett a jateka, jo lenne ha meg fejlodne sokat. megerdemelt volt a golja is. magabiztossaggal meg jobb lehet
Lukács - betennem a kezdobe, pont ez a vaganysag hiányzik a csapatbol.
Ludasi - ot nem lattam meg eleget
egy kicsivel jobb szerkezettel, es tobb tökösséggel alakulhat ez meg...
Sajnos egyelore nem latszik a nagy attores, mert egy par ifin kivul csak par, a kécske altal lepattintott jatekos van az erkezesi oldalon. egyelore a kesport sem porgott ra a temara, par atvett cikken tul nem sokat irnak, es most latom, hogy meg a forumozast is megoltek ott.
Ez egyértelmű, de a lényeg: a többi városban legalább a remény megvan arra, hogy feljebb léphetnek. Itt jelenleg az sincs, és ez az igazán hervasztó...
A Kecskenel tunik ugy, hogy van szandek (penz - duna aszfalt). Nalunk gyakorlatilag szinte ugyanaz az amator csapat jatszik, ami tavaly is a megye 1-ben futott kozepszeruen.
Egyelore szerintem mindenki var, hogy valaki felkarolja a csapatot, amig ez nincs addig nem kell izgulnunk nagyon.
4. Visszasírom a sporttévét. A maradék meccsek összefoglalói szinte VHS minőségűek, tán még sz@rabbak, mint a fodbal.
5. Kecskemét úgy látom, maradandó károsodást szenvedett, a többi városnál (Pécs, Kaposvár, Nyíregy, Győr) van esély a feljebb lépésre, nálunk szerintem nincs, legalábbis idén biztos nem. De úgy látom, sem a politikának, sem a helyi szponzorjelölteknek nem érdeke itt a magasabb szintű labdarúgás. És ez már az up miatt is igen elkeserítő.
igy novemberben akar mar kisebb ertekelest is vegezhetunk, hogy mennyire erte el a szarhazi, korrupt, csalo MLSZ a kituzott celokat a csokkentett letszamu bajnoksaggal.
1. tobb nezo: eddig rekord alacsony, pedig mar a tv sem adja a meccsek zomet.
2. nyiltabb, izgalmasabb bajnoksag: a harmadanal mar lefutott a bajnoki cim es szinte a kieses is.
3. elonyt biztositani egesz szezonra a nemzetkozi kupaban indulo csapatoknak: az oszt sem eltek meg
vajon miert nem rant ossze most is a feregcsanyi egy vicces sajtotajekoztatot errol mint a tavalyi reformoknal...
Csak sikerül elindulni az NB3-ban...persze a célok még most se ismertek, pedig nem ártana visszakerülni, most lesz a legkönnyebb, később már csak a bajnok juthat fel...
Közben Miki megjárta Prágát, kevés sikerrel...felettébb elgondolkodtató ez az utánpótlásunkra nézve...és ő még a legjobbak közt van...