Nekem is a Hypo jobban tetszene, a játékuk sokkal inkább fekszik nekünk. A dánok csak had kínozzák egymást.
Arról nem is beszélve, hogy Bécs, nincs messze, kellemes szurkolást tudnánk rendezni a csajoknak. Szinte hazai pálya is lehetne,mivel a Hypo szurkolók nem igazán lennének konkurencia.
Ahogy nézem a Volgográd-Hypo meccs lesz az utsó és ott dőlhet el a csoportelsőség a Hypo részéről. A többi meccset akkorra már rég lejátszották.
A http://championsleague.eurohandball.com alapján mégiscsak van sorsolás, de csak az elődöntőre meg a döntőre, utóbbinál gondolom azt, hogy melyik csapat kezd otthon:
22.03.2005 11:00 - Vienna / AUT DRAW: 1/2 Final
19.04.2005 11:00 - Vienna / AUT DRAW: Final
A tabellát elnézegetve nem is tudom, hogy a Viborg vagy a Hypo lenne-e jó nekünk. Jelenlegi állás szerint a Hypot kapnánk, akik valószínűleg nyerik a csoportot...
Őszintén megmondom, nem tudom, nem néztem utána. Én csak arra reagáltam vicces formában, hogy Wixer szerint az Ikast és a Viborg megbeszéli... Szerintem , ha Böbét megkérdezitek, ő biztos tudja.
Most akkor sorsolás van Attila? Ma beszéltem a Szilárddal, aki azt mondta, hogy továbbjutás esetén vagy a Viborg, vagy a Hypo vár ránk. Nem értem, pedig nem vagyok ám olyan hülye, mint amilyennek látszom:DD
Azt hittem, simán kikapunk ma, nagyon kellemes meglepetés a mai győzelem. Annál is inkább mert nem emléxem arra, hogy mikor nyert magyar csapat Spanyolországban bármelyik kupasorozatban.
Nem tudom, mennyire megvalósítható és hogy mennyire jó ötlet-e, de bennem felmerült, hogy talán a következő meccsen minden játékos Anita mezében játszhatna. Persze, nem tudom, hogy ennek milyen hatása lenne a lányokra, de amikor Fehér Miki elment, a Benfica így emlékezett rá.
Öszinte részvétem a családnak, a csapatnak és a városnak.
csak idézni tudom az NS fórum egyik beíróját (hegylakó):
ANITA TE VOLTÀL A VILÀG LEGJOBB BEÀLLÒSA!!! DE MIÈRT CSAK VOLTÀL?...
csak ennyit tudok mondani:
:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Anita volt az egyik kedvenc jatekosom, es nem tudom lesz-e valaha mas, akinek ennyire kedvelni fogom a jatekat.
Isten Veled Anita!:-(((((((
Dunaújváros, január 19., 12.10 A válogatott sportoló autóbalesetben veszítette életét.
Szörnyű hírt kaptunk az elmúlt percekben: autóbalesetet szenvedett és életét vesztette Kulcsár Anita, a magyar női kézilabda válogatott játékosa. A sportoló autójával Dunaújvárosba, csapata edzésére tartott, mikor elveszítette uralmát a jármű fölött, lesodródott az útról, és egy fának csapódott. Egy arra járó autós megpróbált segítséget nyújtani Kulcsárnak, kimentette autójából, ám a helyszínre kiérkező mentők már nem tudták megmenteni a kézilabdázó életét. Kulcsár Anita családjának gyászában honlapunk Olvasói és munkatársai nevében is osztozunk.