nézelődtem kicsit a neo.disp.hu-n, aztán keresgéltem erre-arra, de sajnos sehol nem találtam, így bedobom a kérdést közösbe;
Nincs meg valakinek a 2001-es süss fel napos, vagy a csepel szigetes bootleg anyag? Kíváncsi lennék az "elveszett album" dalaira, pl.: sequence, dedication, ilyesmik...
Egy mail-t már küldtem nekik még a hét elején teló szám miatt, de arra se reagáltak semmit. Írok még egyet, de szerintem semmi válasz nem fog jönni. :/
Hm... Dobj rájuk egy mail-t, hogy kb. mégis mikor veheted át, jobb ötletem nincs. Lehet összevárnak egy bizonyos mennyiségű rendelést, és csak azután nyomják le a maxikat.
Személyes átvételt jelöltem meg. Azt írták rendeléskor, hogy hamarosan felveszik velem a kapcsolatot, de egy hete semmi. Pedig biztos van nekik raktáron, ha rendelhető.
Február 11. Hiii Train maxi single megjelenés és koncert a Gödörben. A single a remixek mellett tartalmaz egy vadonatúj számot - ami nem fog szerepelni a következő lemezen - és egy négyszámos mini koncertet, ami a Serial Killer klipből ismert Nylon Room-ban készült. Bővebb info hamarosan:)
Az az igazság, hogy már csak azért fogom megvenni a CD-t (persze ha lesz), hogy teljes legyena gyűjtemény. Jut eszembe, még mindig van nálam egy CD-d...
Na ja, nálam a Neo a Kontroll filmzenénél ért véget, amiket utána csináltak, az már nem tetszik.
Ami meg a projekt (vagy nevezhetjük szólózásnak) dolgot illeti, ettől még nem lesz vége a Neo-nak szerintem, csak mást is csinál mellette Milka (ez külföldön eléggé megszokott dolog, itthon nem annyira).
Hát, sztem az igazi Neo-nak már úgyis rég vége. A Voyage már rég nem az az irány volt, amit elkezdek eredetileg. Jó zene a Voyage is, de már más. Ezek a legújabb számok pedig már sztem egyenesen lagymatag gagyik, méltatlanok egy Lo Tech album után.