Ha Breitenreiter beváltja, amit igért, akkor Kaan játszani fog, akár Geis helyén is, ha az edzéseken ö a jobb. Goretzka pedig több poszton is bevethetö.
Na, Geist leigazolta apróért HH. Egy jó szezon után 10 misi + 3M fizu. Tud élni Horst. Miért is jobb, mint a másfél évvel fiatalabb Goretzka? A szép az lett volna, ha Khedira jött volna és kiszorítja Leont. Nem arról van szó, hogy nem jó játékos, hanem mert akcionizmus a JHV előtt és megint sokba kerül egy egyszezonos játékos. Lehetséges, hogy még egy ilyen szezon és a Bayernben nyomta volna, meg az is, hogy mégsem és Holtby-féle vándorcirkuszos bohócként végzi. Ha már feltörekvő játékosokat scoutolunk, akkor valami holland/belga ligából kéne pecázni, de oda tényleg szem kell meg ész, nem pénztárca. Különben ott van még Ayhan is, aki 6-osban a legjobb és neki is van olyan lövőtechnikája mint Geisnak. Nem értem. A fizetést meg végképp nem, de ezt már elcseszte a Sam/Barnetta félék millójaival, nyilván senki sem akar annál kevesebbet.
Meg Matipot is el akarja küldeni, mert nem hosszabbít bagóért. Minden hülyét teletöm pénzzel HH, de a sajátnevelésű, a klubhoz hű játékost nem. Logikus. Még szerencse, hogy Matipnak van esze és maradni akar. Bene is maradt, előtte is le a kalappal!
Szerintem itt Heldtnek nem volt (már) mozgástere. Nem védeni akarom, de Papa sokat volt sérült (ezt te is írtad), Kellerrel/Heldttel összevesztek, ezért távozott, most jól érzi magát Kusenben (BL kvali, jó fizetés). Visszahozhatjuk kényszerből, de akkor jövőre elmegy ingyen. Hosszabbítani nem akar, ez a nyilatkozataiból kiderül.
Ha hibát keresünk, akkor ott volt egy kapitális baklövés, hogy nem engedhetünk el egy játékost kölcsönbe úgy, hogy mire visszajön, egy éve van hátra a szerződésből. A másik, közvetlen riválist nem erősítünk. Ez két nagy baromság volt HH részéről, most már a körülményekhez képest az összesített 7 millió (kölcsön díjjal együtt) még egy egész jó üzlet. Persze a legjobb lett volna, ha Papa marad, de gondolom fizetni kell lassan di Matteóéknak. Közben meg jönnek az érdeklődők Matipért, Benniért. De, hála istennek van egy lojális, gombokat kereső Nastasicunk, akit pont az ex-edző hozott ide. Csak látnám már végre a bemesélt zsenijét, eddig egy ügyes, tehetséges védőt láttam, Matipnál nem jobb az eddig látottak alapján.
Az egész dolog pikantériája, hogy ez a díszmajom pont egy Papa típusú játékosokat (aggresszív, győzniakaró, mentálisan erős és szerette is a klubot) keres, de ezért már főjjön az ő feje. Ez a fószer mennyi pénzt égetett el a semmiért nálunk, elképesztő. Remélem a JHV-n már nem lesz.
én kurván kiakadtam a hír hallatán nem akarom elhinni, hogy nincs valami nyomós ok a háttérben (az állítólagos sérüekenységen kívül), ami egy eladást - föleg ilyen nyomott áron - indokolna (két éve még 20 miót is adtak volna érte)
azon kívül hogy Heldt Völler táskáját sem vihetné, nem látok más magyarázatot, egy ennyire elönytelen üzlet megkötésére ha völlernek kell Papa, akkor nekünk miért nem?! ez lenne az a stratégia, amivel HH (állítólag) vissza akarja szerezni az elvesztett szurkolói bizalmat?! bazzzzz
Remélem Wilmots azért jönni fog, de Papa 2020-ig aláírt a Leverkusenhez. Előreláthatólag 6,5 millió juróért távozik.
Tudom, tőlem nem meglepő, de elképesztően vérzik a szívem: Papa elment, Fuchs is távozik. Tudom, Fuchs sem nyújtotta azt, amit sokan elvártak tőle, de azért mégis 4 évet lehúzott itt és nekem Huub alatti játéka marad meg. Hajszálpontos beadásai Raul és Hunti fejére, valamint Pukki berlini győztes góljánál az öröme. Megérdemelne egy szép búcsút. :)
Papán, Fuchson kívül még távozik biztosan Barnetta is, akit annyira nem zártam a szívem mélyére. Ez így már -5 ember, ha Boatenget és Samet is belevesszük.
A koeff. miatt? Mindegy, majd a negyeddöntőben kiverünk titeket. :) Vagy nem.
RDM-val szerintem kizúgtak volna a selejtezőben derék Neustädterék.
Török és horvát újságok szerint (még német sajtóban nem láttam az infót), Wilmots és Bilic között vacillál a hősünk. Wilmots lenne ideális, de tart tőle, hogy a válogatott edzése más, mint egy klubcsapaté. Én nem ezért, de Bilicet favorizálnám, kár lenne Wilmots legenda státuszát ilyen kétes helyzetben feláldozni. Bilic megmutatta már, hogy igenis jó edző, és pont egy ilyen keménytökű gyerek kellene most.
Ha Wilmots lesz a végén, annak is nagyon örülni fogok. Végre egy edző, akit nem akarnék kirúgatni. Egyébként Büskens vagy Lewandowski is megfelelő lenne. Sőt, tavaly óta megváltoztattam a véleményem, akár Schaaf is jöhetne. Nem különösebben érdekel az emberi oldala, itt az ideje, hogy a játékosok passzoljanak az edzőhöz. A Frankfurttal ugyanolyan pofás játékot játszatott, mint a Brémával. Különbség, hogy velük ellentétben nálunk vannak megfelelő védők (plusz remélem Papa visszatér). De az sem zavar, ha kapunk 50 gólt, ha rúgunk 80-at. Inkább egy 4:2, mint egy 0:1.
Metzelder menedzserként, a fentiek közül bárki edzőként, Papa visszatér, engem már meg is vettek augusztusra. Pedig két hete még a tévébe akartam belelépni.
(Felfoghatatlan számomra, hogy pár Schalke szurkoló Kloppot akarná a kispadra. És nem poénból. Elment az eszük)
di Matteo és az egész stáb arc! Lombardo is! Én nagyon-nagyon-nagyon szomorú vagyok, hogy nem kaptak még esélyt, miközben Kellernek sikerült az egész csapatot fizikailag és lelkileg, szellemileg is leamortizálnia...
Végre megint egy szép élmény. Jó hangulatú meccs 12 500 nézö elött (hiavatalosan, nekem többnek tünt) és magas iram és színvonal!
A Hoppelheim gyorsan vezetést szerzett és ez kis idöre el is bizonytalanitotta a fiúkat, de az 1. fi. végére kezdték átvenni az irányitást, majd egy kis szerencsével meg is szerezték a kiegyenlitét, a második félidöben már az történt, amit mi akartunk és teljesen megérdemelten nyertünk 3:1-re, lehetett volna akár több is.
Sikerült is, elég magabiztosan! A meccs tökéletes ellentettje a profik szánalmas, vértelen, motiválatlan, lusta, lassú, körülményes, ügyetlen, töketlen szereplésének. Egy nagyon erős Hoffenheim ellen megjegyzem.
Le a kalappal a srácok előtt és Elgert előtt. Itt nincs játékos felvásárlás, gyakorlatilag minden évben új csapatot kell építenie. És meg is teszi.
Lewandowski nem csak Dortmundban született, hanem bevallottan BVB-drukker, ami épp a mostani feszült helyzetben nem biztositana neki nagy bizalomelöleget a szurkolóknál, a leverkuseni profi idöszaka sem volt feltétlenül meggyözö, vagy mondjhatnánk úgy, nagyon gyorsan bedobta a törölközöt.
merthogy ö az új Tuchel és 13 csapat szeretné 28 helyre leigazolni
meg állítólag a Nerlingerrel kombózik, ö meg nekem túl weißwurscht, bár szakmailag nem tudnék ítélkezni felette, mert ugye az FCB-nél is mások a követelmények
Ha igaz, hogy közös megegyezés, akkor úriember di Matteo. Lehetne Heldt is úriember, bár üsse kő, neki csak egy éve lenne hátra, CT meg állhatná. Neubarth óta nem ült ekkora tévedés a kispadon.
Neki lehet indulni megint a szezonnak egy zsákbamacska edzővel. Meg legfőképpen 6-7 játékossal kevesebbel. Elgertre én is gondoltam. Weinzierl túl józan, pénzzel nem lehet megvenni, főleg nem ilyen szezon után. Nem látok jó edzőt a piacon...
Heldtben úgy fest bízik még Tönnies, vagy kivár a JHV-ig, hátha elég a népnek ez.