Önkiszolgáló italozó és beszélgetőhely.
Aki kiszolgált: rali.
Politizálni és fockározni tilos.
rali temetésének helye és idõpontja:"
2010. július 30. 15:45
Kecskeméti (új) Köztemető
A topikot lezártuk.
A kocsma bezárt. Végleg.
rali ivócimborái a Rali kocsmájában tudják megvitatni a világ fontos dolgait, illetve akik emlékezni szeretnének rá, azok a rali barátai topikban emlékezhetnek a régi szép időkre.
... a nedűt én is köszönöm, nagy sikere van, sőt, én is belenyaltam és kifejezetten frankónak találtam...., csak ugyebár inkább maradok a megszokott Sörömnél..., öreg vagyok má' és nem változtatok a szokásaimon....
Bizony:) Én azt is láttam, hogy a söröskorsó után nyúlkált, de nem hagyták neki. Ha elég kitartó, akkor majd követ engem. Én kétvésesn egy szeszgyári mulatságban megtaláltam a pálinkáspoharat, háromévesen már kocsmáztam. Igaz, hogy csak sörhabot adtak, de azt egy kriglivel, és úgy ültem a munkások között és beszélgettem. A szlmosrú csak az volt amikor a szüleim értem jöttek és hazaráncigáltak:)
Köszönöm a nedűt. Megkóstoltam. A bevizsgáláskor arra jutottam, hogy ez bizony orvosság, tehát nem iható, illetve nem illik inni nagy tételben (ld. még ~orvosság). A hathatós vizsgálat szerint az optimális adagja a fél kupica, úgy érvényesül a legjobban:)
... marhaság, kérem szépen, bejöhettél volna, volt egy különtermünk lenn a pincében, vagyis volt hely bőven, igaz, hogy mellettünk egy másik teremben egy ideig voltak japánturisták, de nem vakuztak, hanem ettek és mosolyogtak...
Tegnap kölkökkel kibringáztunk a Szigetre, ezer szúnyog, sár... okos ötlet volt a favorit. Viszont kilenckor elsétáltam a Favorit előtt, és meg se próbáltam bejutni, mert busznyi német turista ostromolta a bejáratot... Remélem jól voltatok. :o)))
Oké. :) És köszi tényleg. Jólesett ez az esti pálinkázás, és teljesen normálisan hazaértem, szóval semmi gond. Kedves volt, hogy gondoltál mindenkire :)
És jó volt látni az ismerős arcokat is, mindenkinek üdv :)