Ez a topic gyűjtőhelye mindazoknak, akik gyermeket szeretnének.
Mielőtt hozzászólsz, olvass vissza pár oldalt!
A topikban vezetett tábláról a leírást megtalálod ebben a hozzászólásban: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=67769219&t=9026561
gratula!!! szoritunk!!! azt hittem itt mar senki nem fog tobbet jelentkezni :) mi most mar 27 hetesek leszunk holnap, ugyhogy igyekezzetek folzarkozni :)
Sziasztok! Jo hirrel jovok, ma reggel pozitivat teszteltem :)) Mar csak imadkozni kell hogy jol megkapaszkodjon :)) Gyanus volt hogy alomkoros lettem :)
Hát sziasztok, én szeretnék május 7-től egy új ciklust kérni, és még két hónapra a vackolósba kerülni. nagyon köszönöm. mire a vackolás, pihenés lejár, addigra azt is kiderítjük, mi legyen ezzel a harmadik baba projekttel...
Sziasztok, latom, hogy szepen kezdtetek ti is zoldulni, remelem mindenkinek mihamarabb sikerul. Egyfolytaba olvasom a forumot, csak nem nagyon van idom irkalni. Ma jottunk haza a korhazbol, elegge megijedtunk mult hetfon, mert mehosszehuzodasaim, meg haskemnyedes, meg gorcsok, meg minden fele fajdalom utol ert. Egy hetet benn ultunk, most szedjuk a gynipralt, diazepant, magne b6ot, kaptam meg 2 het betegszabit szigoru agyba fekvesi utasitasokkal. Most 23 hetes es 2 naposak vagyunk, 5 kg hizassal es fainka pocakkal, egyebbkent rendben vagyunk, imadok terhesnek lenni :)
Ja amugy, ha a sikertablat is modositjatok, mar 2 hete 33 lettem es kislanyunk lesz :)
Ajjajj, akkor nem tesztelek 7 honapnal elobb? :)))
Sajnalom a gondokat :( A BMC-be jart egy baratnom is, lany ikrei szulettek azota.
Es lehetetlen ugysincs, egy masik baratnom endoval a mesterseges klimaxa alatt esett teherbe :)) aztan a baba 3 hos koraban a masodikkal :)
Szoval nagyon drukkolok!!! (a parod meg szedjen cinket es e-vitamint, nekunk anno ez segitett abban hogy a fiam osszejojjon, epp az inszem kituzott idopontja elott teszteltem, nekem hasonloan homonszint gond volt - clostit szedtem ra - az apukanal meg keves es nem nagyon mozgolodo kiskatona, neki erre mondtak az e-vitamint meg a cinket)
progeszteron gond van. és hiába lett feltornázva 3 sikertelen inszem volt akkor is. volt (van?) endometriózis is. párom katonái sem a legoptimálisabbak. bár a doki szerint az még megfelelő lenne a terhességhez. bmc-ben tuti részletesebb vizsgálatok lesznek. lehet találnak még valami cart :(
(nem kovettelek, megkerdezhetem mi a gond hogy nincs esely spontanra?)
Avoirfroid (mindig mosolygok a nikkeden hogy vajon miert fazol :)), ha gyakorolni akarsz a tablaval, en kernek szepen egy uj ciklust keddtol (24-e). Ez a honap sem volt sikeres :((( lehet veszek egy csomag lh-tesztet es bevetem a kovetkezo ciklusban csak hogy tudjam hanyadan allunk... (anyagi okok miatt nagyon jo lenne ha a kovetkezo 3 ciklus egyikeben osszejonne... meg akkor nem kellene visszamennem dolgozni es dadat keresni meg bebiszittert szerdara...)
Akkor a jövő héten nagyon szorítok neked, és küldöm a pozitív sugarakat!
Velem... nem írtam ide meg, mert ujabban nagyon ritkán tudok olvasni, írni meg végképp, de a másokik kicsikém már 19 hete a pocakomban van. Jól vagyunk, jövő héten megyek ultrahangra megint, remélem akkor már megtudjuk hogy kisfiú vagy kislány lesz.
Írd meg majd mindeképp mit mondott doki, drukkolok nagyon!!!
Megvolt a 12. heti uh, minden ok a picivel :) Sokat nem tudtam a képernyőt figyelni, a kislányom is elkísért és végig simogatta az arcom meg puszilgatott :) Édes volt nagyon (mindkettőjük) :) Képet sajna nem kaptam, majd remélem a magándokinál kapok.
(Hanna olyan energiacsomag, hogy mi még várunk, legalább addig, amíg befejezem a sulit. Ma már csak du. aludt, egész nap fel-le "szaladgált" a házban, kapaszkodik, mindenhol feláll. Már mondtam a férjnek, hogy a következő gyerekből legyen kedves kihagyni a duracellt, amúgy mehetne sorozatgyártásba, mert imádnivalóan kedves, huncut kis mosolygombóc)
Én nagyon szívesen segítek, ha megtanítasz rá :))) Írok mélt is :)
Naaa ne iratkozzon ki senki, lassan jövök én is táblázódni, a másodikkal már a sikertáblában vagyok, az elsővel is csak azért nem, mert hirtelen jött :)
Szóval félek, persze, de azért még nem ment el tőle a kedvem. Arra értettem, hogy régen frissült a tábla. Inkább kilépek, aztán ha van velem valami, majd megírom, benézni meg úgyis benézek. Azért is furcsa nekem ez az állandó pangás, mert 3 éve amikor a másodikat terveztük, igazán pörgött a fórum. De változnak az idők.
Örülök, hogy szimpi volt a doki, remélem a folyásod is elmúlik. A szúrkálás állítólag normális ilyenkor, nekem ugyan nem volt, de ugye nem vagyunk egyformák.
Allia, gondolom, hogy nem sok szabadidőd van, csak ilyen sokáig még sosem maradtál távol. Örülök, hogy csak az időhiány az oka.
Frissítettem a táblázatot, aki ki akar iratkozni belőle, az megteheti emilben, az a tuti. 4 gyerek mellett nem nagyon van időm kezelni, de azt is szívesen veszem, ha valaki, aki jobban ráér, átveszi. :-)
Csuppancs! Én ezt az első mondatodat bizony nem értem. Félsz még egy vetéléstől? Vagy csak elment a kedved az egésztől?
A doki különben tegnap nagyon szimpatikus volt, szombaton megyünk be hozzá a kórházba, ott majd csinál egy hüvelyi ultrahangot. Remélem, minden rendben lesz, kicsit aggaszt, hogy folyamatosan fájdogál a hasam, nem görcsöl, csak feszül, szurkál stb. Hát, majd meglátjuk. A folyásra meg tejsavas irrigálást javasolt, gyógyszerek helyett, hátha használna. De nagyon rendes volt, elmagyarázott mindent, úgyhogy bizalmat ébresztett bennünk.
Hát igen, én is azt veszem észre, hogy egyáltalán nem nagy a mozgolódás. A táblázat meg annyira ritkán frissül, hogy az embernek (legalábbis nekem) nincs kedve jelentkezni.
Ma megyek én is dokihoz, mert már két hete folyással küzködök, ami nem akar elmúlni. Közben a dokimról kiderült (még éppen idejében), hogy jobb is lenne mást választani. Úgyhogy ma megyek egy másikhoz, akinél még nem voltam. Csak olyan pocsék érzés, amikor az ember azt hiszi, hogy számíthat valakire, és közben kiderül, hogy inkább váltani kell.
Bibü: veled mi újság? Azóta minden rendben van? Megnyugodtál már?