Tudod, Kenny, most dupla volt a megrázkódtatás. OK, azt még csak-csak megemésztettem, hogy ezek a filmek csak poénból készültek, na de hogy a Télapó se létezzen?! :)
Ezt a filmet én is láttam, sőt még azt is tudom, hogy nem a találkozón, hanem valamelyik turnusban készitette a "kandi kamera" szekció!!!! Szóval ezt poénnak szánták, nem komoly, különben is a mi drága Jickónk megrögzött koránkelő. Régebben reggelente még körbe is rohangálta a tábort néhány lelkes chanikkal a nyomában...
amúgy tényleg ő ordibál minden reggel:))))
Neked még nem mondta senki hogy ezek a videók és egyéb ilyen szösszenetek rendszeresen megrendezett bulik. Ez ugyanúgy nem igaz mint momdjuk a Télapó. Az sem igaz. Bocsi ha ezzel valakinek traumát okozok vagy belegyalogolok a lelkivilágába.
Amit irtam, azt a saját két szememmel láttam egy Szarvas-találkozón, amikor levetitették a nyáron készült felvételeket. Azt elképzelhetőnek tartom, hogy az egészet "megrendezték", és Jickó tudtával történt a dolog egy kellemes nyári délutánon, akkor viszont külön tréfliség (gy.k.: disznóság) a chanichok ily módon történő átverése. :-)))
A kies Amerikabol vagyok kenytelen kiabranditani mindenkit: ez egy urban legend (sorryka, varosi legenda), jomagam vegtelen minusz egyszer telelkoztam Itzkoval hajnalban bemondas kozben az utobbi 10 evben es 17 turnusomban, ezzel szemben sohasem lattam Itzko-mentes bemondofulket a hangja szallasaval egyidoben. Hatarozott cafolatom tovabba taborvezetonk korlatozottan atfogott, de megis bensoseges ismeretebol is fakad.
NEM IGAZ
Ez komoly? Ez nekem eszembe se jutott, mert egyrészt a mifkádokon már ott van.
Szerintem pedig az izraeliek imádnak mikrofonba beszélni és nem szalasztanak el egy alkalmat sem.
Nem haragszom, csak sajnálom, hogy nem érezted jól magad, mert én nagyon szeretek oda járni. Amúgy a reggeli ébresztőben az a legviccesebb, hogy kedvenc táborvezetőnk, Jickó hangja kazettáról ordibál, és egyszer valaki reggel beosont a szobájába, amint fülén a kispárnával édesen alszik, miközben saját hangja a szegény elgyötört táborozókat keltegeti :)))
Mert mindent beszabályoztak a madrichok.
Ami pedig a felkelést illeti:)))
Hát ezres hangerővel üvöltöttek az ügyeletes barmok reggelenként, hogy BOKKEL TOV!!!
És ezt valahogy nehezményeztem, különösen amikor mélyen aludtam.
De annak az oka, hogy valójában miért nem volt jó nekem, annak, személyes okai vannak, és ha nem haragszol, de erről inkább nem beszélnék.
Na jó, akkor bocs, csak tényleg gyanakvó tipus vagyok, főleg a zsidóság-témakört illetően, mert elég sokan rosszindulatúak errefelé. És miért nem érezted jól magad a táborban, ha megkérdezhetem?
Amúgy engem sem hivnak Ráchelnek :))
Nos lehet, hogy téged valóban Rachelnak hívnak, de engem speciel nem Barak E. Har-Shafirnak hívnak, és valóban e neveket részben a bibliából vettem, és tényleg csupán ez az oka a nickemnek.
De nem tagadom zsidó vagyok, és ez az oka, annak, hogy Szarvason voltam.
De nem zsidóságomból kifolyolag vettem fel óhéber nicket, hanem a biblia iránt való érdeklősémből.
Ha mondjuk a Korán érdekelne, akkor lehet, hogy Muhammad ibn Szaid.. stb. nicket vettem volna fel.
Bár abban igazad van, hogy a biblia iránti érdeklődésemben szerepet játszott a vallásom is.
Tök jó, hogy voltál a táborban (az nem, hogy nem érezted jól magad :(((), csak akkor miért irtad bemutatkozásként, hogy csupán a Biblia iránti érdeklődésed az oka a nickednek? Valami itt nekem nem stimmel. (Bocs, de én is óvatos duhaj vagyok :))
Én is voltam már Szarvason, méghozzá Camp Lauder táborban.
(Hát mondhatom nem volt egy nagy élmény.)
Ami Szarvast, mint várost illeti, ha jól emlékszem szlovák városka volt valamikor.
Aranyos kis városka, kábé fél óra alatt be lehet az egészet járni.
OFF
Bocsi mindenkitöl aki többet várt tölem csak nem volt idöm többet irni. Meg a kedvem is elég negativ volt.
ON
Mint már irtam sajnos én biztosan nem leszek ott, de két lesiklás között gondolok majd rátok:)
Jung
Van egy rossz hirem. Sajnos már nem tudsz menni. Jelentkezés január 1-ig volt.
Azért próbáld meg felhivni a Fricit. Bár most Izraelben van, de a jövő héten már itthon lesz.
Mára ennyi
Kenny
Kérdések:
Mikor lesz, mennyi ideig tart, es mehet-e olyan, aki meg soha nem volt madrich, de kezdonek sem igen nevezheto, es kicsi a valoszinusege, hogy kivesz 2 het szabadsagot nyaron, de minden elkepzelheto :-)
Amugy mi 30? :-)))
OFF
Kenny, ez igazán nagyon nem volt szép tőled. Meglátom a kedvencek közt, hogy végre van egy új hozzászólás, kattintok ide nagy vigan, erre mi van? Egy harmincas szám, semmi több. Legközelebb lehetnél kicsit bőbeszédűbb :))
ON
Gyerekek, ugye jöttök Galyatetőre? Arra gondoltam, ha már úgyis ott leszünk, rendezhetünk egy kisebb méretű topic-találkozót, ahol megbeszéljük további együttműködésünk alapjait :))). Mit szóltok hozzá?
Emberek, hát mi van itt, a dinoszauruszok sorsára akartok jutni?! Tessék szépen irni sok jó kis hozzászólást szedtevedteteremtette! :)
Szarvasra nem mehetünk mert nincs elég füthető hely
Ez nagy kár, bár az azért jó érzés, hogy annyian vagyunk, hogy nem férünk el a fűthető kőházakban...jó, persze, ez konkurenciát is jelent, de akkor is :)
Szóval már csak az a kérdés, hogy mivel megyünk, merthogy oda asszem vonat nem jár.
Te nem tudtad? Már készül a titkos terrorakció a Volánbusz menetrendszerinti járatainak eltéritésére. Lesz túszejtés, kakaó, virsli, miegyéb... Éljen a zsidó világuralom! Háháhá!
Amúgy zárójelben megjegyzem, én sem tudom, hogy lesz a leutazás.
Kenny, igazán mesélhetnél jó kis sztorikat a kezdőképzésről, na jó, a véresebb részektől eltekintünk :)
Szóval hozzak magammal 3 napi hidegélelmet, meg pokrócokat a hideg ellen, bár ha ilyen marad az idő, akkor esetleg a fürdőruha hasznosabb dolog lesz;)))
Nem akartam megölni a poént. Bocsi!!!
Szóval én úgy tudom, hogy ez egyfajta tulélő tábor lesz. Aki kibirja azt a 3 és fél napot a hegyekben étlen szomjan, az jogot nyer, hogy tovább jusson az utolsó fordulóba, ahol már a lejutás a tét:)