tévedtem megint, semmit nem találtam egyik nagy boltam sem. esetleg ha van nagykerhez belépésed akkor ott lehet még probálkozni, ott sokszor "elvesznek" ilyen nagy kirakók.
Regiojátéknak van ilyen, múltkor láttam a boltban. Az oldalon valószínűleg nem található meg megnéztem de ha megkérded akkor meg tudják mondani, hogy van-e vagy sem. Nem minden termékük van fent az oldalon.
Köszönöm a tippet, bár ha jól figyelsz, mindkét általad említett boltban a new york-os puzzle-t hozza fel. Az árukereső nem pontos. Már túl vagyok rajta :)
Rég írtam,jártam a fórumon, mert minden időmet a kirakomnak szentelem. rengeteg szép képet raktok, raktatok ki, párat én is kiraknék. Sajnos egy év alatt nem sikerült befejeznem és még mindig tart (24000db os). Elözö kommenthez hozzáfüzve sajnos én is találtam elcsúszott darabokat a mostani kirakomba,bízok benne hogy csak én raktam rossz helyre ☺
Köszönöm mindazoknak a felkeresést akiknek tetszik a nagy kihìvásom, sok erőt attak a folytatáshoz. Aki pedig belevág a kirakásába,sok kitartást kívánok.
Most castorlandet kaptam es volt olyan, hogy oda belement de megsem. Erdemes meglesni, hogy tuti oda valo e. Ilyennel nem talalkoztam meg, szerintem csak rossz helyen van. Tudom ugy tunik, hogy jo de megsem. Bele estem mar parszor ebbe.
Jó sok félét majdnem 12 db-t amiből már raktam ki. :D
A mai nap berakom őket ide.
Viszont lenne egy kérdésem.
Ki milyen fényviszony mellett kirakózik?
A párom is szeretne kirakózni velem de olyan fényünk van ami nem jó hozzá, illetve hol lehet a legjobban kirakni a darabokat (asztal, ágy, stb?) Ágy nem jó, mert elzsibbad a lábunk, saját tapasztalat. :D