Torgyi gazdasági (és egyéb)"ténykedéseről" közismert és hiteles tényeket:
A gyökerek:
-Vérbírósági fogalmazó, tehát párttag, ezért szidni kell a kommunistákat.
-Gyenge ügyvédecske, a szakma szerint, átlagos jövedelemmel.
A folytatás:
- Ellenzéki politikus, épületes hozzászólásairól elhíresül:"mongyonle".
-Van egy Rt-je, nem nagyon dicsekszik vele,(APEH-adat)
-Beteges hataloméhségében kiutat keresve egyezséget köt Ovival, hatalomba jutnak, Rátenyerelnek a mezőgazdaságra, a hadügyre.
-Fradi elnök, sast adoptál az állatkertben (szükebb otthona), de ez csak néhány százezer, a balhé milliárdos, (lásd:Csúcs-jelentés), At ATEV-et bevonja az ügyletbe, 70% körüli áremelési, és kötelező szolgáltatás igénybevételéről szóló miniszteri rendelete "alkotva".
-A pénz csak folyik megállás nélkül a Fradiba, KGI és a többi ügy, de folyik másfelé is, Pepó-busz, stb., csak oda nem, ahova kellene, pl.árvízkárok.
- A mezőgazdaság soha nem látott mélypontra esik, a sajtó elkezdi feszegetni: a sajtó "mocskos"!
Jönnek az ügyek: Pepó-Aradi-Ligetvári, és a nagyon "ígéretes" a konzervgyári ügylet is, egyes hírek szerint kb. 10(!) milliárd!
- Járja a világot, primadonnástól (bár szerintem nem is annyira príma a donna), Az asztalra viszon nem tud letenni semmit!
- Marad energia a "Trixi és a légügyi dinasztia" (ha-ha-ha) ügyre is, okosan elhallgatva a repülőjegyek körüli ügyleteket.
-Épül a villácska, a pénz eredete homályos, és az is fog maradni!!!
Józsikám:"mongyonle"!!!!!!!!
Pernahajder szerint egészen életszerű, hogy:
a Duna TV riporternője megkérdez valamit T.-től, mire az megkéri, ilyet ne kérdezzen, és legyen szíves átadni a kazettát, mire az elszégyelli magát, és odaadja.
Ha hozzád egy miniszter odaküldi a szerkrénnyi gorilláját Te mit teszel ? Azt gondolod , hogy udavariasan megkért Te meg önként és dalolva odaadtad ( tudod mint a macska mikor kinyalja a saját s.ggét...)
Egyáltalán , hogy jön ehhez ? A BBCtől kért már el gorilla kazettát ? Meddig maradna jogállamban a helyén egy ilyen mongyonle ???
Egyáltalán mit lehet ezen nem érteni ?
A ToJót én is hallottam a tvben azt nyilatkozni, hogy persze ,hogy nincs benne minden a vagyonnyilatkozatban a hiszen ez a tv2 által is szeretett( vagy valami hasonló fröcsögést megereszteve) bűnöző és rabló rétegek információforrása lenne. És közben néztük az 1/6nyi tulajdonait...
Akkor most benne van vagy nincs benne ?
Ezt már 1x eljátszotta a borítékjával ,amit átvett de csak x év múlva nyitott ki, biztos nem érdekelte.
pernahajder,
te nem tényeket kérsz számon, hanem feltétlen lojalitást Torgyán iránt mindenkitől. A jelen topic Torgyán vérlázító, antidemokratikus kórosan egoista televiziós szerepléséről szólna, ha te nem mennél minden topicba beleegy felkiáltással: Mér baj, ha torgyán házat épít.
Az nem baj. Az a baj, hogy egymás utáni napokon egymásnak homlokegyenest ellentmondó nyilatkozatokat mond.
Természetesen ezt te nem így látod, pedig a Tdr építkezik c. topicban még egyébiránt velem homlokegyenest ellenkező nézeteket vallók is azt mondják: elég volt ebből a begőzölt fejű kártékony bohócból.
Te - számomra valamilyen relytélyes okból, vagy anyagi érdektől vezérelve - védelmére kelsz a védhetetlennek, a védenced iránt a legcsekélyebb kritikai észrevételt is obszcén támadásnak, fröcsögésnek felfogva. Nem vagy hajlandó hibát találni benne, szerinted Torgyán igaz magyar ember minden hiba nélkül.
Szerencse, hogy a magyar emberek töbsége ennyire azért nem hülye, és véleményem szerint a három százaléknyi támoigatás is csak dacnak., mintsem a józan értelemnek tudható be.
Torgyán József a magyar politika erkölcsileg legrongyosabb figurája, csak az antonievicz Roland névvel futó kétes alakhoz hasonlítható.
Torgyán házépítésére hivatkozol állandóan, miközben a következő kérdések fölött elsiklasz:
- Miért vett el T. annak idején egy kazettát a Duna TV alkalmazottjától?
- Miért nem kérdezhet egy riporter akármit?
Sorolhatnám még, ezt a kettőt csak azért vetettem fel, mert ez a két orgánum baloldalisággal egyáltalán nem vádolható.
De neked ez is belefér, mint pl. a Pepó által okozott károk, Aradi meghurcoltatása, a KGI-s szabad rablás, mert neked Torgyán az Isten, mammon, manna, a király.
Sajnállak érte, mert rettentő lesz látnod, amikor ez a hitelét vesztett szánalmas figura a választások környékén és után szembesüni fog a cselekedetei katasztrófális következményeivel, és előre megjósolhatóan szánalmas vagdalkozó és tébolyodott magatartással fogja kétségbe vonni minden és mindenki értékítéletét, és úgy fog meghalni, ahogy azok a szánalomraméltó emberek, akik önmaguk tévedhetetlenségébe vetett mítosza miatt soha nem képesek kimondani azt a két szót, ami emberré tesz egy embert: azt, hogy: Bocsánat, tévedtem.
A Blikkben Pallagi azt írja: Torgyán Kövérrel együtt zsidózik. Nem igaz, ezt többször cáfolták, és a dán lap is kénytelen volt ilyen kitétel miatt Torgyántól bocsánatot kérni. Ez nem hazugság tehát?
Vagy az ominózus kazetta-ügy. Az ügyészség jogerősen megállapította, hallhattuk az Info rádióban az FM sajtófőnökétől, hogy Torgyán semmi jogsértőt nem követett el. A Nyilvánosság Klub ez ügyben tett Torgyán elleni feljelentéséről pedig megállapította, hogy rágalmazás. Láttál már erről helyreigazítást azt Élet és Irodalomban? (Ott zajlott a cirkusz nagy része még az idén is, azóta is arról beszélnek más lapok is, hogy elkoboztatta a kazettát. Hazugság.
Mi lenne, ha egyszer azért támadnák Torgyánt, amiért lehet? Nem pedig valótkanságok miatt.
A sajtó valóban hazudott többször is, pl azzal kapcsolatban, amikor a tv2 október 27-én azt állította: Torgyán elismerte a tv2 kamerái előtt, hogy valótlan vagyonbevallást tett. Ezt aztán azóta többször is sulykolásként ismételgették.
Lekértem az Observertől az október 27-i interjú anyagát írásban. Szó sincs benne arról, hogy Torgyán elismerte volna a valótlan vagyon-nyilatkozatot, sőt, Torgyán szövegében egy árva szó sincs a vagyon-nyilatkozat tartalmáról. Mindössze a vagyon-nyilatkozat nyilvánosságának vezsélyeiről szól.
Hazudtak a házépítésével kacsolatban is: 1200 négyzetméteres ingatlan-építésről beszéltek, holott a telek ennyi. Ez egy normál méretű, kb. 320 négyszögöles telek. 140 milliós, háromszintes villáról szóltak, miközben kétszintes, alápincézett házról van csupán szó. (Folyt. köv., mert valami okból csak egy ablaknyi szöveget tudok elküldeni.)
Kedves Pernahajder, ne haragudj, de akkor minek nevezed azt, amit a Torgyán csinál?
Állandóan hazugozza az újságírókat, a médiát szidja, folyamatosan azt látom a TV-ben, hogy fröcsög. Tehát pontosan az általad leírt agresszív viselkedés jeleit mutatja be. A bosszantó viszont az, hogy őt nem is érdeklik a tények.
Torgyán király
>>
>> Torgyán Király Fradi elnök
>> Csattog zöld traktorán
>> Had látom úgymond mennyit ér
>> A magyar parasztállomány
>>
>> Van-e ott búza, égetni való
>> A paraszt, ha enni kér
>> Használt-e a megöntözés,
>> Csak azt tudnám miér'
>>
>> S a nép, a szerencsétlen nép
>> Ha oly boldog e rajt'
>> Kiket én, mint köztársasági elnök
>> A szégyenbe, s igába hajt.
>>
>> Felség valóban álmaid
>> Legszebbike eme cím
>> Legfobb hatalmat neked?
>> Erre nincs megfelelo rím.
>>
>> S ha a nép, szerencsétlen nép
>> Még oly boldog rajta Sír
>> Uralmad alatt megváltozik majd
>> Mint megannyi puszta sír
>>
>> Torgyán Király Fradi elnök
>> Csattog zöld traktorán
>> Körülötte csend, amerre ment
>> A mezogazdaság romhalmazán.
>>
>> Parlament a vár neve
>> Hol aznap este szállt,
>> Orbán Viktor a vár ura
>> Vendégli a királyt
>>
>> Halat vadat mi jó falat
>> Szem, szájnak ingere
>> Sürgo csoport, a nemzet hord
>> Hogy nézni is tereh
>>
>> Ti gonosztevo kommunisták senki sem
>> Koccint értem pohárt?
>> Ti szerencsétlen parasztok
>> Ne éljen a kisgazda párt?
>>
>> A mezogazdaságban nincs gond
>> Ez a fülemnek kellemes
>> Felforgató kommunista
>> Ki nem értem repes.
>>
>> Ti parasztok, földmuvesek
>> Nem éltetitek Torgyánt?
>> Hol van ki dicsoítene,
>> Hol van a kormánypárt?
>>
>> Szó benszakad, hang fennakad
>> Ki röhög feljelentetik.
>> Az ajtó felol baloldali ellenzék
>> Közeledik.
>>
>> Nincs ki tetteid elzengi
>> Mond egy felszólaló.
>> Nézz inkább szappanoperát,
>> Az úgyis neked való.
>>
>> Lejáratva népünk ezrei
>> Ránk a külföld röhögo szemeket mereszt
>> Hogy sírva tallóz, aki él
>> Torgyán te tetted ezt!
>>
>> Kikérem magamnak. Feljelentem.
>> Ordít égnek álló hajjal
>> S elo is áll rögtön egy új
>> Mezogazdasági reformmal.
>>
>> S ha megbántja itthon valaki
>> Külföldre utazgat
>> Többet költök, mint Göncz apánk,
>> Ez nagyon megnyugtat
>>
>> Az erejét fitogtatja
>> Máshoz sem ért,
>> Nem ül másért díszes trónján
>> Csak az önreklámozásért.
>>
>> Nem ismeri gondjaink
>> Köhög prüszköl, fenyeget
>> Közben csicskásai szájából
>> Gyujti a dicséreteket.
>>
>> Meglásd Torgyán rossz vége lesz
>> A Te Királyságodnak
>> Az Isten is kevés, hogy segítsen
>> Általad tönkretett magyaroknak.
>>
copy right nem tudom ki, mikor
NEC
Az agresszivitásról nekem más elképzelésem van. Azt hiszem tán az az agressszív, aki tények ismerete nélkül mocskol, vádaskodik.
A szánalmadra pedig , kedves Crni, a magam részéről nem szorulok.
Inkább én szánlak titeket: sajna az elmúlt - immár 55 - esztendő még mindig érezteti hatását: olyanok vagytok mint a közélet általában: nem számítanak a tények, az erkölcs, a jogállam, csak a mérhetetlen gyűlölet.
Kedves Crni, vajh miért agresszív, félelemkeltő a részemről, hogy tényeket kérek?
Van az úgy!
Nekem például üldözési mániám van: muszáj üldöznöm valakit.
A ToJó-nak jelesül föl se szabad ajánlani a kényszerzubbonyt. Azt válaszolná:
"Hát én, kérem tisztelettel, már a neveltetésem és a mélymagyar gyökereim folytán is, hm, állnadóan érzem annak az ősi magyar rögbe gyökerező hagyománynak a, hm, soha nem lanyhuló kényszerét, mi szerint ugyebár..."
PubiX!
Rendben. Beteg.
1 baj van: utólsó hörgéseiben is acsarkodik és támad!
Le kéne fogni!
Kényszerzubbonyt Nekije!
Most még zubbony nélkül van kényszere!
Szánalommal és megdöbbenéssel olvasom hozzászólásaitokat (elég termékenyek vagytok)különböző Torgyán topicokban. Bevallom egy kis félelem is társul a szánalomhoz, de ezt nem naivitásotok, hanem hihetetlen agresszivitásotok generálja inkább.
Kicsit emlékeztettek engem a szerbiai bombázások alatti szerb közhangulatra, amikor a szerbek valami heroikus daccal és csakazértissel nézték az egész világot, amely ugye egy emberként összesküdött ellenük. A paranoia erőt ad ez tény (lásd Ovi, Kövér), de egy idő után nem bírja az idegrendszeretek (lásd Simicska és most már bizony Torgyán).
Próbáljatok meggyógyulni.
A torgyán józsef(szigorúan kisbetűvel)-villához jegyezném meg azt ,hogy úgy látszik egy kis pálfordulás állt be józsef , néppel való viszonyába.
Már nem szeretne egy uszodában lenni a pórnéppel ,neki saját kell!
Vajon csoda-e ,hogy tj ilyen arogáns ,lekezelő ,korrupt ,megbizhatatlan stb?
Mire számitottak a rá szavazó és a nem közvetlenül ,de közvetve is őt támogató fidesz szavazók?(kutyából nem lesz szalonna!)
Lelkük rajta!És tanuljanak belőle!
Az OVI, produkált már mintapéldát, van neki bányaügye, ( a székház-ügy kamataiból), Josip Tot, Kaya Ibrahim, stb.A többi az már csak az ellenzék által gerjesztett lejáratási kampány!
Egyébként a Józsinak néhány évig helye lehetne a bányá(k)ban4
Ovi nem vállógatós, akármilyen embert eltür maga mellett, csak miniszterelnök lehessen, ha csak királlyá nem koronázzák közben. És mivel 2002-ig Torgyán ennek a garanciája, addig Torgyán szent és sérthetetlen!
A hír után nem is várható el a "mondjonlejózsitól", hogy Szlovákiába menjen mezőgazdaságot építeni a "torgyáni" minta alapján!
A szlovák miniszter lehet, hogy hallotta már azt az "utópiát"=demokrácia. A józsi csak az "utó" előtag nélkül ismeri. Egyébként nem tisztességes elvitani: a Torgyi-Trixi vonulat érdemeit. Neki (is) köszönhető, hogy a politikai tisztesség, mint fogalom a mi számunkra továbbiakban is elérhetetlen, ill. az, hogy az EU az erőlködésünkön röhög!
Nem gondolom, hogy bárkit is érdekelne, de tegnap este úgy döntöttem: nem rugdosom tovább ToJó-t.
Beteg embereket nem illik, ugyanis...
Hullákat meg pláne.
Nem sajnos, nekem sem jó. Még mindig nem a tőkémből élek, hanem a munkámból. Kellene vmi szaftos állami megbízás autópályaépítésre vagy kórházüzemeltetésre hogy nekem is jó legyen. :)
Az a baj, hogy ilyen bunkó, primitiv torgyánok hatalmában van ez az ország, és akkor csodálkozunk, hogy ország imágónkon milliárdokért röhög a világ!:-(((